canı hayırlı olsun yenı ısın rabbim gönlüne göre vesin haklısın rabbım herşeyin hayırlasını versin ama üzülme bir sene içinde toparlıyormuş vücut kendini
Amin ins haticeydi sanirim :) allah kolaylik nasip etsin hayirli olsun ins.
sağolun kızlar. bir soluk ötesini tayin edemiyoruz işte. bazen kelebek gibi anı yaşamak gerektiğini düşünüyorum ama yaşayamıyorum. herkesin herşeyi bana dert sankiya deme oyle ben 24 kilomu verdim bende sarktim hele karnim. 3 dogum yaptim sezeryanla ikisini cok kilolu yapinca boyle oldu. Hormonlar konusunda bende hayriyeye katiliyorum zamanla toparlanirsin.
Hoş buldum teşekkürler.Hayırlı cumalar
Kilom aynı
Sporum 220 dk yürüyüş
Pofuduk18 hoşgeldin
Ben gidip sütümü alıp pişireyim görüşürüz güzeller
Ben de hepinizi seviyorum mücadeleden vazgeçmeyen umutsuzluğa kapılmayan güzel arkadaşlarım
Geçmiş olsun Derincimselam kızlar...üç gündür diş ağrısı ile ugrasiyorum..dün özel dar gittim salı gününe randevu verdi...dayanamadım bugün hastaneye gittim oda bir saat uzaklıktaki edremit hastanesine gönderdi beni ...ordan çıkınca başka bir özel dar gittim antibiyotik verdi ...çok kotuyum yeni hatırlattı sagolsun yazamıyorum bile agridan..
kilom 124
Gunaydinnnnnnn
Bonus kadar enerji olmasa da idare eder :) hadi o zaman hep beraber sabunu koydum legene
Meyra cok guldum hahah seni sira bekleyen kibar gadin.. :)
Utanarak sıkilarak pek hasmetli
kilom 114
aleykum selam ablacım
sagol meyracım destegın için ama bizimki denge bozukluğundan çok artık tavır oldu resmen ilgisizliğe donduoda ümidini kestı benden 13 senedir zayıflıycam adamda haklı hergeçen gun kötüye gidiyorum aksi gibi gecen gun kk ya ilk yazmaya başladığımda tanıdığım bı arkadaş msj atmış özelden 65 kıloya duşuş amelıyat olmuş bende bazen neden olmadım dıye kahırlanıyorum bundan kotu olurmuydu bilmiyorum onu umursamadığımı duşunuyor ama ben ençok onu umursuyorum bu hayatta bukadar seye neden kendimi toparlıyamıyorum onuda hiç anlamıyorum yani ginede butun suç benim
selam güzeller nasılsınız. ben iş değişikliği yaptım ve bugün ilk günüm. saçma bir haldeyim ama umarım herşey yolunda gider. aile hekimliğindeyim artık. ne güzel dimi :)
allahım anlımın akıyla çıkar beni bu işten. iyilik edip iyilik bulmayı nasip et yarabbim
Kasimpati nerdesin? Yeliz iyice kayip...zeynep sen nasilsin bebem yazmiyosun iyisindir ins.
Elifte ugramadi. Derin napti acaba hey allahim ya bir turlu tam tekmil burda olamiyoruz.
Selamün aleykümm...
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen bu süreci biliyosun zaten çokta bişey yazmak gelmiyo içimden şikayet ediyomuşum gibi hissediyorum niyetim o olmasada...bu arada bugun anneme gitmiştim benim evde yer olmadığı için kaldırdığım fazlalık eşyaları onun tavanarasına koyuyorum..kızlardan kalan bebek kıyafetlerini falan indirdim eve getirdim neler kullanılır durumda eksiklerim varmı bi bakayım diye ama herşey kullanılır gibi duruyo sadece bi tane hastane çıkışı alıcam...bugun yarın herşeyi yıkarım sonrada yavas yavas ütülerim yerleştiririm diye düşünüyorum...böyle işte...
Ve aleyküm selam canım sen nasılsın nasıl gidiyo..bebik çok zorluyomu seni....
fridacım başınız sağolsun....daha önce okudum yazdıklarını ama şimdi yazmak nasip oldu kusuruma bakma...
yenacım yeni kıyafetlerini güle güle giy canım..üstünde paralansın ve bollansınnn bolluktan giyeme emi...
bengisuu okul konusunda Allah kolaylık versin demekten ve duadan başka bişey gelmiyo elimden malesef....biz annelere babalara çokkk iş düşüyor bu konuda ama her anne bu hassasiyete sahip değil malesef....Rabbim yardımcın olsun....
selam kızlar...üç gündür diş ağrısı ile ugrasiyorum..dün özel dar gittim salı gününe randevu verdi...dayanamadım bugün hastaneye gittim oda bir saat uzaklıktaki edremit hastanesine gönderdi beni ...ordan çıkınca başka bir özel dar gittim antibiyotik verdi ...çok kotuyum yeni hatırlattı sagolsun yazamıyorum bile agridan..
kilom 124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?