Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canı hayırlı olsun yenı ısın rabbim gönlüne göre vesin haklısın rabbım herşeyin hayırlasını versin ama üzülme bir sene içinde toparlıyormuş vücut kendini

Amin ins haticeydi sanirim :) allah kolaylik nasip etsin hayirli olsun ins.

ya deme oyle ben 24 kilomu verdim bende sarktim hele karnim. 3 dogum yaptim sezeryanla ikisini cok kilolu yapinca boyle oldu. Hormonlar konusunda bende hayriyeye katiliyorum zamanla toparlanirsin.
sağolun kızlar. bir soluk ötesini tayin edemiyoruz işte. bazen kelebek gibi anı yaşamak gerektiğini düşünüyorum ama yaşayamıyorum. herkesin herşeyi bana dert sanki

Hoş buldum teşekkürler.

Bugün ilk günüm kilom 93.9
Spor da 1 mile leslie yaptım daha yapıcam egzersiz kızımdan fırsat buldukça
Uzun bir yolum var önümde inşallah çabuk pes etmem

selam kızlar...üç gündür diş ağrısı ile ugrasiyorum..dün özel dar gittim salı gününe randevu verdi...dayanamadım bugün hastaneye gittim oda bir saat uzaklıktaki edremit hastanesine gönderdi beni ...ordan çıkınca başka bir özel dar gittim antibiyotik verdi ...çok kotuyum yeni hatırlattı sagolsun yazamıyorum bile agridan..
kilom 124

Geçmiş olsun Derincim

Pofuduk hosgeldin.durun ben de size sevdigim iki arkadasmn anisini anlataym.ünv deyiz.sınıf arkadasmlarmdan biri minyon tipli yaşını göstermezdi liseli gibiydi.diger. arkadasla dolmusa biniyolar bir kisilik bosyere minyon tipli oturuyo.muavin de gelip arkadasmi göstererek "hey cocuk sen kalk teyze otursun demis.pek dalga konumuz olmustu ya...:)

Slm kizlar tüm cesaretimi topladim tartiya ciktim 92 yim ( bonusik herkezin mutlu olduğu bi kilo var aşkım paçalı donlum 80 olduğumdaki resimlerde nası öz güvenli anlatamam hatta 2,resmimi dolaba yapistirdim biri havaya ziplayip havadayken çekilen biride eşimin yanımda ellerimi pantolonumun cebine sokarak çekinmisim baskalarina göre nasi fazla 80 hamilelikte ulasabildikleri rakamlar bizimse matluluk noktamız Allahım şu mübarek günde azim versin hepimize

Anı deyince Minyon deil az iriyimdir kemikliyim yani eşimin ailesinde kızlar çoğu kısa minyonlar yiğeninin kınası yakılacak dedilerki oğlan evi kınayı getircek sıraya girdik içerden sahneye tepsiyle gelicez anam en uzun benim sen basa gec buyuk gelinde benim ya aldim tepsiyi iki ellerimde havada mumlarla gidiyorum oynayarak anam millet merakli bakiyo kinaya zati isiklar falan sonunce tabi esimin bi büyükbabası bagirmazmi maşallah baş deve gibi gelinim anam mal oldum yaşliliğinami verem iriliğimdenmi utanam arkamda gelen ler zayif ciliz onlara bakinca doğruluğunami gülem bilemedim işte oyle aklima geldi şimcik

şimdi ben evde aç karnına tartılıyom en son tartılmaları baz alayım evde 86 çıkıyom.
dün aile hekiminde 85çıktım nasıl olduysa evdekine göre daha ağır kıyafetlerime rağmen: )
en kötüsüde kadın doğum uzmanında da 89çıktım aynı dünki kıyafetlerle: )
ben kendimi baz alayım takip açısından bari, aklımda da en kötü olarakta doktorunkini baz alıyım: )
eyvah 90lar bana bakıyo...
yok yok ben 86yım: )

suçlu olarak bakma kendine lütfen çünkü sen suçlu değilsin, ve bence düzelicek herşey bir süre sonra eşinle.
hasta insana allah o günahkardır suçludur demiyor, sadece hastalığı için onun imtihanı diyor ve sabrettiği takdirde karşılığında ecir veriyor... bi yerde obezite bizler için bir hastalık bence.
eşin bilmiyormu onu umursadığını, bence biliyodur mutlaka, erkekler kadınlardan daha mantıklı daha iyi görüyor gerçekleri genelde, ama o da belki kendi içinde senin dışında birşeyden bocalamaya girmiştir, ondan karmaşık ruh hali sergiliyordur sana karşı, onlarda insan düşünceleri karışabilir, biz yine sıkıntılı zamanımızda konuşup rahatlıyoruz, konuşmak istiyoruz ama erkekler öyle değil, kendileri çözecek ille, erkek ya güçlü yanınıda zayıf halede sokmayacak, sessiz kalmayı tercih edecek, bazen onları anlamak güç, böyle zamanlarda da onlarında biraz yalnız kalmaları iyi.
inan herkes bazen tıkanıyor şu hayatta, o an sanki hergün sabahı bulan gece o gece sabahı bulmayacak gibi oluyor ama öyle değil her gece sabahı bulur..
bize düşen elden geleni yapıp tevekkül etmek..
üzülme kıyamam, seni çok iyi anlıyorum ama...
babam rahmetli hep derdi ben pek anlayamazdım onu ama şimdi çok iyi anlıyorum
allah sevsin bizi yeter derdi...
gerçekten allah sevsin bizi yeter, o zaman o bizim herşeyimiz olur... o bizi sevmezse zaten asıl sıkıntı ozaman başlıyor demektir.
yaşam bazen; karanlık bir gecede buğulu camlara güneşi çizebilmektir..

allah kolay eylesin inş canım: )
ben seni aile hekimliğindesin sanıyodum zaten: )

Kasimpati nerdesin? Yeliz iyice kayip...zeynep sen nasilsin bebem yazmiyosun iyisindir ins.

Elifte ugramadi. Derin napti acaba hey allahim ya bir turlu tam tekmil burda olamiyoruz.

egedeniz03 egedenizide yok hiç bayadır...
cümleme bakarmısın ben depdevriğim diyor: )

Son düzenleme:

iyi şükür canım, şuan orta dönem olunca az daha rahatım aslında. sağolasın.

geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…