Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] Mthn83 [/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] Mthn83 [/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep

HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ yst38

Kızlar bisey soracam.benim 4 ayım bitmek üzere.karnm pek çıkmadı.hic hamile gibi durmuyorum.acaba kilolu oldugum icin mi?ya da daha önce kilo alıp verdigimden dolayı ic karnm mı genis?yani sokakta yürüyünce hamile kadnları görüyorum da onlarn hep son ayları mı oluyo acaba?????

Hayirli cumalar

Günlerdir uğrayamadım,fena halde üşütmüşüm cok hastayım..
2 günümü hastanede geçirdikten sonra az önce geldim eve,yarim saat evime kavuşmuş olmanin duygusalligi ile aglayip zirlamis olabilirim:)

En büyük nimet saglik imiş birkez daha idrak etmiş bulunmaktayım.Mevlam tüm hastalara sifa-i acili ihsan eylesin.

Sizi haberdar edemediğim için lütfen kusura bakmayin..

Sayet bildirimler tamamlandi ise,listeyi hemen hazirlayacagim inşallah.

ben 2 gebelik geçirdim ikisinde de hamile kıyafeti alamadım. ilk gebeliğimde hamile pantolonum vardı son aylarda ikisinde de onu giydim. hep heves ettim jilelere elbiselere.
bekarken ünv kadın doğumda staj yapıyorum. intörnlerde gebelerde ultrasyon bakıyor. bende yoruldum arkadaşımı bekliyordum. intörn geldi ve sıra sizde dedi. yani hem ömür bayu hamile göründüm hem hamilelikten yana hevesimi alamadım. söylemesem kimse bilmiyordu.

Bengisu muhtemelen zaten kilolu oldugun icin gostermiyosun karnini. Asil bundan sonra buyuyecek karniniz 6 aydan sonra saklayamazsin daha. Evet oyle yolda gorduklerin cok belli olanlar 6 dan sonraki aylar. Rahim buyudukce mecbur gorunecek :)

HAFTANIN 1.si..................................................... - 1 kg................................................... YENA

HAFTANIN 2.si.................................................... - 0.7 kg................................................ YST 38

HAFTANIN 3.sü..................................................... - 0.3 kg............................................... DAFI

Topragimm,gönülden tebrik ediyorum seni..ne cok sevindim senin adina,azmin daimi olsun..her hafta bir bir gitsin kilolar inşallah.

Ayrica kilo veren gayret eden herkesi kutluyorum arkadaşlar,azminiz daimi olsun..hepiniz incecik olun tez vakitte..

Gecmisin hepsini okuyamadım,atladiklarim varsa kusura bakmayin..simdi cikmaliyim,saglikla kalin hepiniz..

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Kusur ne demek ama merak ettik tabii seni
Liste için ellerine sağlık yorduk seni hasta hasta uğraştın

Liste için Teşekkürler kızlar hakkınızı helal edin
Yenamm çılgın gördüm seni eksilerdesin maşallah
Asumm gelcem gelcemm bir iki haftaya tam gaz devam edicez inşallah

Hamişler keyfini çıkarın inşallah kucağınıza alcağınız günleride görürüz
Alt katta bi bayan var dun komsuya kahveye gelmiş kadin uzun zayif ilk geldiğimde görmüştüm 2 ay önce bide dun gordum ayy dedim nasi zayifsin maşallah kadin demezmi 6 aylik hamileyimmm annammm pantolonlari oluyomusş bol bile geliyo hala diyo yapisal demekki eşimin akrabasiyla ayni hamileydik 6 aylikken ben yarim dunyaydim yan yana oturduk bana doğumun yakin dediler yapi iri olunca alanda geniş olunce bbebelerde rahat rahat büyüyolar sanırım:)

esselamun aleykum hayırlı aksamlar
kılo veren hatunlar kutlarım hepinizi azminiz daim olsun vee yenacım kutlarım canım sporcu güzeller sizleride kutlarrım asucum tebrikler kasınpatı meyra ellerınıze sağlık canlar kasımpatı geçmiş olsun canım dikkat et kendine
geçmiş olsun canım diş arısı çok zor olur rabbim şifa versin
haklısın canım ama kadınız işte telaşlanıyoruzama ben gine eşime kızmıyorum sorun benım rabbım bu hastaslıgımızdan kurtarsın bu arada babanı okuyunca rahmet le andım çok buyuk olgunluk rabbim en sevdiklerinin arasına alsın inşallah

Allah sifa versin kasımpatcm.dikkat et kendine.liste falan da yapma uyu sen dinlen canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…