kayın babam hep der gitmek isteyene 2 kapı var. ister ev kapısı ister garaj kapısı. tutan yok :)
ben 2 gebelik geçirdim ikisinde de hamile kıyafeti alamadım. ilk gebeliğimde hamile pantolonum vardı son aylarda ikisinde de onu giydim. hep heves ettim jilelere elbiselere.Kızlar bisey soracam.benim 4 ayım bitmek üzere.karnm pek çıkmadı.hic hamile gibi durmuyorum.acaba kilolu oldugum icin mi?ya da daha önce kilo alıp verdigimden dolayı ic karnm mı genis?yani sokakta yürüyünce hamile kadnları görüyorum da onlarn hep son ayları mı oluyo acaba?????
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunHayirli cumalar
Günlerdir uğrayamadım,fena halde üşütmüşüm cok hastayım..
2 günümü hastanede geçirdikten sonra az önce geldim eve,yarim saat evime kavuşmuş olmanin duygusalligi ile aglayip zirlamis olabilirim:)
En büyük nimet saglik imiş birkez daha idrak etmiş bulunmaktayım.Mevlam tüm hastalara sifa-i acili ihsan eylesin.
Sizi haberdar edemediğim için lütfen kusura bakmayin..
Sayet bildirimler tamamlandi ise,listeyi hemen hazirlayacagim inşallah.
geçmiş olsun canım diş arısı çok zor olur rabbim şifa versinselam kızlar...üç gündür diş ağrısı ile ugrasiyorum..dün özel dar gittim salı gününe randevu verdi...dayanamadım bugün hastaneye gittim oda bir saat uzaklıktaki edremit hastanesine gönderdi beni ...ordan çıkınca başka bir özel dar gittim antibiyotik verdi ...çok kotuyum yeni hatırlattı sagolsun yazamıyorum bile agridan..
kilom 124
haklısın canım ama kadınız işte telaşlanıyoruzama ben gine eşime kızmıyorum sorun benım rabbım bu hastaslıgımızdan kurtarsın bu arada babanı okuyunca rahmet le andım çok buyuk olgunluk rabbim en sevdiklerinin arasına alsın inşallahsuçlu olarak bakma kendine lütfen çünkü sen suçlu değilsin, ve bence düzelicek herşey bir süre sonra eşinle.
hasta insana allah o günahkardır suçludur demiyor, sadece hastalığı için onun imtihanı diyor ve sabrettiği takdirde karşılığında ecir veriyor... bi yerde obezite bizler için bir hastalık bence.
eşin bilmiyormu onu umursadığını, bence biliyodur mutlaka, erkekler kadınlardan daha mantıklı daha iyi görüyor gerçekleri genelde, ama o da belki kendi içinde senin dışında birşeyden bocalamaya girmiştir, ondan karmaşık ruh hali sergiliyordur sana karşı, onlarda insan düşünceleri karışabilir, biz yine sıkıntılı zamanımızda konuşup rahatlıyoruz, konuşmak istiyoruz ama erkekler öyle değil, kendileri çözecek ille, erkek ya güçlü yanınıda zayıf halede sokmayacak, sessiz kalmayı tercih edecek, bazen onları anlamak güç, böyle zamanlarda da onlarında biraz yalnız kalmaları iyi.
inan herkes bazen tıkanıyor şu hayatta, o an sanki hergün sabahı bulan gece o gece sabahı bulmayacak gibi oluyor ama öyle değil her gece sabahı bulur..
bize düşen elden geleni yapıp tevekkül etmek..
üzülme kıyamam, seni çok iyi anlıyorum ama...
babam rahmetli hep derdi ben pek anlayamazdım onu ama şimdi çok iyi anlıyorum
allah sevsin bizi yeter derdi...
gerçekten allah sevsin bizi yeter, o zaman o bizim herşeyimiz olur... o bizi sevmezse zaten asıl sıkıntı ozaman başlıyor demektir.
yaşam bazen; karanlık bir gecede buğulu camlara güneşi çizebilmektir..
allah kolay eylesin inş canım: )
ben seni aile hekimliğindesin sanıyodum zaten: )
@egedeniz03 egedenizide yok hiç bayadır...
cümleme bakarmısın ben depdevriğim diyor: )
Allah sifa versin kasımpatcm.dikkat et kendine.liste falan da yapma uyu sen dinlen canmHayirli cumalar
Günlerdir uğrayamadım,fena halde üşütmüşüm cok hastayım..
2 günümü hastanede geçirdikten sonra az önce geldim eve,yarim saat evime kavuşmuş olmanin duygusalligi ile aglayip zirlamis olabilirim:)
En büyük nimet saglik imiş birkez daha idrak etmiş bulunmaktayım.Mevlam tüm hastalara sifa-i acili ihsan eylesin.
Sizi haberdar edemediğim için lütfen kusura bakmayin..
Sayet bildirimler tamamlandi ise,listeyi hemen hazirlayacagim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?