Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:) Dediğini yaptım..Sıcakkanlı hoş samimi bir hanım dı iyi geçti sohbet bir baktık saat 19 olmuş..

sen neler yaptın .? Nasıl geçti günün
İyi çok sevindim ben engelledim sabah kızartmanı ya aklıma takıldı gün boyu Nasıl bir insan diye :)
Ben bugün epey koşturdum yoruldum
Dışarda işlerim vardı yemek bile yapamadım hazır bişeyler aldık yedik

Kıyamam takıcak başka bişey bulamadınmı.? :)
MEmnun kaldım ben de iyi geçti çok..

şu an topikte olan hanımlar iyi geceleer

bende çok yorgunum sabahta 6 da kalkçam yine

İyi geceler frida..

geçmiş olsun derin benimde diş işlerime başlamam lazım bir cesaret edebilsem

kasımpatıcım geçmiş olsun daha iyi olup evine dönebilmene sevindim dikkat et biraz dinlen tekrar etmesin olur mu ..

İyi geceler adaş hoşgeldin
Yarın benim işim yok eşim erke gidecek büyük kızım da kursa gidecek biz de küçükle bişeyler yaparız diye düşünüyoruz

sende bugün dışarlardaymışsın bende aynen 22:30 da eve geldim birde karnım aç bir mandalinayla bir incir yedim ama hala karnım aç

sabahda 7 de kızla evden çıkmam lazım yarın benim kız yalnız kaldı ( arkadaşlarıyla gidip geliyor du) onu idmana götürüp getirecem

sen küçükle neler yapıcan planlar yapılmış gibii :)

Hiiiiiii aman ya rabbi o gordugum arti neydi oyle

bonuscum idalaşmak sende işe yarar zanetmiştim ki yaramamış herhalde, bendede işe yaramaz zaten belki senin işine yarar diye düşünmüştüm burayada yazmıştım herhalde en son kilo verme idaası yüzünden 1 çeyrek kaybetmiştim ....
neyse tabiki dikkat edicez dün eltimde öğlen o kadar hamurişi kaçırmasaydım artıda çıkmazdım zavalı kadın sofraya 4 tane yumurtada haşladı benim için ama sofradakileri görünce benim akıl tatile çıktı hem yumurtaları hemde hamur işlerini yedim mide kapasitesi hala çok geniş ...

bizim hayatımız boyunca dikkat etmemiz lazım başka çaremiz yooook bir kızcağız vardı fazla kilolarını verdi 74 kiloda 2, yıl filan kaldı tamam dedim bu kilo sorununu haletti geçenlerde bir resmini gördüm yeniden 100 kilolara çıkmış mağlesef

senin anlatmana göre çocuklar çok tatlı ve oldukça seni yoruyorlar kolay gelsin

Aynen öyle canım özledim hepsini nasipse görüşürüz yarın
Hayırlı geceler yatalım biz de iki Asu kaldık :))

Allah rahatlık versin bende yatıyorum canım

selamlar yeni üyeyim motivasyon amaçlı girdim umarım işe yarar stresten dolayı 1 yıl içinde kilo aldım kilo almayı durdurdum bu forumda bugünden itibaren irade ile verebildiğim kiloyu ve yaptıklarımı paylaşacağım .

boy :168
kilo :94.1

Selâmün aleykümmm...
Ben geldim. Insallah bi daha da bu kadar uzak kalmam sizden. 1 haftadır depresyonun dibini gördüm sanirim. Sadece ise gittim yemek yedim ve uyudum... ne kendime baktim ne eve baktim. Yani soylemesi ayıp 1 haftadir duş bile almadım. O kadar bosvermistim yani. Sacma bi hafta gecirdim. Buraya da ugrayamadim. Bugun biraz daha iyi uyandim .yataktan cikmadan telefonu elime aldim. Size bakmak istedim.. bi haftalik gecmisin hepsini okudum.. alinti yapamadim. Aklimda da bisey kalmadi. Kusuruma bakmayin atladigim onemli seyler varsa...
Bugun kendimi ve evi toparlamam lazim.
Dualarinizi eksik etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…