- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hayırlı geceler
Yenacım naptın börek işini :)
İyi çok sevindim ben engelledim sabah kızartmanı ya aklıma takıldı gün boyu Nasıl bir insan diye :):) Dediğini yaptım..Sıcakkanlı hoş samimi bir hanım dı iyi geçti sohbet bir baktık saat 19 olmuş..
sen neler yaptın .? Nasıl geçti günün
İyi geceler adaş hoşgeldinşu an topikte olan hanımlar iyi geceleer
bende çok yorgunum sabahta 6 da kalkçam yine
İyi çok sevindim ben engelledim sabah kızartmanı ya aklıma takıldı gün boyu Nasıl bir insan diye :)
Ben bugün epey koşturdum yoruldum
Dışarda işlerim vardı yemek bile yapamadım hazır bişeyler aldık yedik
şu an topikte olan hanımlar iyi geceleer
bende çok yorgunum sabahta 6 da kalkçam yine
selam kızlar...üç gündür diş ağrısı ile ugrasiyorum..dün özel dar gittim salı gününe randevu verdi...dayanamadım bugün hastaneye gittim oda bir saat uzaklıktaki edremit hastanesine gönderdi beni ...ordan çıkınca başka bir özel dar gittim antibiyotik verdi ...çok kotuyum yeni hatırlattı sagolsun yazamıyorum bile agridan..
kilom 124
Hayirli cumalar
Günlerdir uğrayamadım,fena halde üşütmüşüm cok hastayım..
2 günümü hastanede geçirdikten sonra az önce geldim eve,yarim saat evime kavuşmuş olmanin duygusalligi ile aglayip zirlamis olabilirim:)
En büyük nimet saglik imiş birkez daha idrak etmiş bulunmaktayım.Mevlam tüm hastalara sifa-i acili ihsan eylesin.
Sizi haberdar edemediğim için lütfen kusura bakmayin..
Sayet bildirimler tamamlandi ise,listeyi hemen hazirlayacagim inşallah.
İyi geceler adaş hoşgeldin
Yarın benim işim yok eşim erke gidecek büyük kızım da kursa gidecek biz de küçükle bişeyler yaparız diye düşünüyoruz
Annemlere gideriz belki daha kesin değil bacıları da görmek istiyorum tabii yeğenleri de bakalım nasipde ne var
Aynen öyle canım özledim hepsini nasipse görüşürüz yarıngüzel plan hadi kardeşlerinle, ailenle keyifli sohbetler :)
hele yiğenler baldır bal kendi yiğenlerim aklıma geldiidee
Hiiiiiii aman ya rabbi o gordugum arti neydi oyle
Ayyyyu omrumu yiyo :)) soyunuyo evin icinde terliyomus ne yaniyosa artik bu kadar. Anasi zaar :)))
Oburude karinca gibi dolaniyo onun esyalarini aliyo vermek istemiyo git burdan elif diyo :)
Elif kucak istiyo memeye dustu surekli istiyo evin isi yemegi..... Bir dokun bin ah isit
Aynen öyle canım özledim hepsini nasipse görüşürüz yarın
Hayırlı geceler yatalım biz de iki Asu kaldık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?