Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

iyi akşamlar,

Zeynepçim kolay gelsin ne güzel masraf yapmana gerek yok bebiş giysisi konusun da...
Allah yardımcınız olsun zor ama güzel yeni bebek yeni nefes güzel koku..

sağol yenacım evet bir iki ufak tefek şeyin dışında bişey almıcam...biliyorum doğum sonrası kucağıma aldığımda herşeye değicek sabırsızlıkla bekliyorum oyüzden ama çokk zor geçiyo gerçekten...

Zeynep daha erken degilmi kuzum kiyafetleri hazirlamaya? Yapilcak utu varsa hic dururmusun sen :)

Hic sikayet gibi dusunme icindn geceni yaz canim benim insan paylasincada az hafifliyo. Agrin oluyomu cok

haklısın bonuscum daha çok erken ama neyim var ne yok unutmuştum maddi anlamdada sıkıntılı bi dönemdeyiz eksikler varsa her maaşşta bir iki bişey alalım son ana sıkışmasın diye düşünmüştüm ama çok şükür olanlar götürür bizi....ütü konusuna gelince yapamıyorum artık bi eşimin kıyafetlerini hızlıca ütülüyorum okadar başka herşeyi bıraktım dayanamıyorum hiç bişeyle uğraşmaya...havalarda bi acayip yıkadığım kurumuyo heryer çamaşır dolu sinir oluyorum yetemiyorum hiç bişeye...eşim yarın evde olucakmış dert etme yaparım ben yarın ne gerekiyosa diyor onada kıyamıyorum işleri çok yoğun haftasonlarıda genelde çalışıyo bi evde olduğu gündede temizlikle falan uğraşıyo adam benim yüzümden...Ağrılarımı sormuşsun ama o mevzuya hiç girmiyeyim anlatırken bile yoruluyorum canım...

tebrik ederim hanımlarr azminiz daim olsun....

daha çıkmaması çok normal canım bak benimde 5 ayım bitiyo ben demesem kimse anlamıyo hamile olduğumu sadece tecrübeli anneler nefes alışımdan anlıyo...bide biz zaten şişko olduğumuz için iç karın falanda baya geniş oluyo iyi saklıyoruz bebişi yani...bonusun dediği gibi 6.aydan sonra anca belli olur....

hepinizi tebrik ediyorum....
Selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

he bu arada yanlış hatırlamıyosam iki tane yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlamıyorum ama hoşgelmişler....

kasımpatıcımmm sanada çokk geçmiş olsun canım....

ben ömrüm boyunca kilolu olmadım ama 21yaşından sonra bu panik atak ilaçları ile şiştim: (
şimdi bıraktım ama hala devam yani bazı şeyler yeme konusunda.
bende 21-22yaşlarındayım, anneler gününde avm de geziyorum, ve oldukça kiloluyum.
neyse bir genç kız yanıma yaklaştı elinde bir deste gül arasından bana bir gül verdi, sizde anne sayılırsınız anneler gününüz kutlu olsun dedi, ağlayımmı güleyimmi?: )
beni hamile sandı kız.
hem hamile değildim, hemde bekardım.

canım yaaa çok geçmiş olsun: (
neyse artık evindesin daha rahat edersin..
nasıl bu kadar üşüttün acaba.
bol bol dinlen, öpüyorum.

kayın babam hep der gitmek isteyene 2 kapı var. ister ev kapısı ister garaj kapısı. tutan yok :)

tebrikler kızlar: )
kasımpatı ellerine sağlık canım.

niye öyle oldun kuzum, geçmiş olsun, geçer merak etme insanız bazen oluyor hepimize böyle..

Elif buraya geleydin kuzum biz seni cikarirdik en derunden :) sen gecti dedin diye ses etmiyorum yoksa sebepsiz boyle olmayacagini dusunuyorum :)

Zeynep canim benim en iyisini yapiyosun birakmakla. Esinede kiy bisey olmaz erkek o senin gibimi supursun mesela ben supurgede cok zorlaniyodum agri giriyoru bi yerlerime. Oturarak yemek yapiyodum ki hic iyi olmuyo. O bi an yorulsada dinlenir senin gibi degilki sen yattinmida zor :)

Bende varya ne havlu ne battaniye aldim hersey buyuklerinkiydi.

Selam kızlar.iyisinizdir umarm.elif dikkat et kendine.neyse ki atlatmışsn.hormanlar degisiyo kuzum.kendini de bebişi de strese sokma.
Yolcu başlamşsn hazırlıklara.ablamlardan biliyorum bebekletin kıyafetleri hiç yıpranmıyo cok cabuk büyüyolar.ben henüz hicbisey almadm.ama bi dahaki kontrole gittigimde ufak tefek biseyler almayı düşünüyorum.gerci teyze ve annaanne babaanne heveslenip almaya başlamışlar şimdiden.ablam da örgü örecekmiş.

Iyi aksamlar.
Asuman abla bende ayni durumdayim seninle bol hamurlu bi gundu. Ben yapmiyorum evde banada disardan geliyo hey allahim saymim simdi isimlerini...

Bi avm ye gittim ölüyorum yorgunluktan ya nasil girdi buralar hayatimiza vaktimizi caliyo. Bir sey bakmaya gidiyosun daha fazla bakmis oluyosun. Bosuna bakmaktan yoruluyoruz.

Gunaydiiiiiinnnn

Huzurlu, mutlu pazarlar olsun hepimize..

Pazar kahvaltiniz az kalorili olsun

Bengisu dikkat edicem artik insallah tekrar yasamam boyle bisey..

Ben de dün civilin internet sitesinden bebegimin ilk alisverisini yaptım erken basladim biliyorum ama cok guzellerdi dayanamadim :)

Kosturmali bir gundu ugrayamadim.

Midem bunyem isyanlarda. Cok sisim midem cikti iyice kilo aldim saka gibi gecen hafta hamur isi ve tatli yedim istahla birlesince boyle oldu.

Bugun pazardan yesillik falan aldim allahim kolaylik versin onlari tuketeyim ins. Kendime kotuluk yapiyorum resmen nefes alamiyorum hirsimdan yedikce.

Gittigim dr un listesini yapamiyorum cok ayrinti uyamadigim zaman olmuyo birakiyorum. Hamilelikten once bi ara karatay gibi bisey yapmistim. Karatay degilde karatayimsi idi yine oyle yapcam o kadar kesin kurallarim olmasada ekmek olmiycak ins.

Bol zeytinli :) boyle daha iyi hissedicem.

Uyumadan yazmak istedim beynimin iyice alismasi icin.

Ustumdeki esofmanim sıkıyo rahatsız ediyo cok bilerek cikartmadim. Bana uyari olsun.

Iyi geceler

Son düzenleme:

güle güle giysin inş canım.

Gunaydinnnnn
Çok mutlu bol eksili bi hafta olsun inşallah
Gunaydinnnnnn gunaydinnnnnn
Bir tatli huzur birakayim suraya gelen giden alsin ins

Allah gununuzu hayirli, ugurlu, bol neseli, az istahli ve sıfır stresli gecirmenizi nasip etsin.
günaydın amin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…