- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
Selamün aleyküm...
sağol yenacım evet bir iki ufak tefek şeyin dışında bişey almıcam...biliyorum doğum sonrası kucağıma aldığımda herşeye değicek sabırsızlıkla bekliyorum oyüzden ama çokk zor geçiyo gerçekten...
haklısın bonuscum daha çok erken ama neyim var ne yok unutmuştum maddi anlamdada sıkıntılı bi dönemdeyiz eksikler varsa her maaşşta bir iki bişey alalım son ana sıkışmasın diye düşünmüştüm ama çok şükür olanlar götürür bizi....ütü konusuna gelince yapamıyorum artık bi eşimin kıyafetlerini hızlıca ütülüyorum okadar başka herşeyi bıraktım dayanamıyorum hiç bişeyle uğraşmaya...havalarda bi acayip yıkadığım kurumuyo heryer çamaşır dolu sinir oluyorum yetemiyorum hiç bişeye...eşim yarın evde olucakmış dert etme yaparım ben yarın ne gerekiyosa diyor onada kıyamıyorum işleri çok yoğun haftasonlarıda genelde çalışıyo bi evde olduğu gündede temizlikle falan uğraşıyo adam benim yüzümden...Ağrılarımı sormuşsun ama o mevzuya hiç girmiyeyim anlatırken bile yoruluyorum canım...
tebrik ederim hanımlarr azminiz daim olsun....
daha çıkmaması çok normal canım bak benimde 5 ayım bitiyo ben demesem kimse anlamıyo hamile olduğumu sadece tecrübeli anneler nefes alışımdan anlıyo...bide biz zaten şişko olduğumuz için iç karın falanda baya geniş oluyo iyi saklıyoruz bebişi yani...bonusun dediği gibi 6.aydan sonra anca belli olur....
hepinizi tebrik ediyorum....
Ve aleyküm selam...
he bu arada yanlış hatırlamıyosam iki tane yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlamıyorum ama hoşgelmişler....
kasımpatıcımmm sanada çokk geçmiş olsun canım....
iyi akşamlar,
Zeynepçim kolay gelsin ne güzel masraf yapmana gerek yok bebiş giysisi konusun da...
Allah yardımcınız olsun zor ama güzel yeni bebek yeni nefes güzel koku..
sağol yenacım evet bir iki ufak tefek şeyin dışında bişey almıcam...biliyorum doğum sonrası kucağıma aldığımda herşeye değicek sabırsızlıkla bekliyorum oyüzden ama çokk zor geçiyo gerçekten...
Zeynep daha erken degilmi kuzum kiyafetleri hazirlamaya? Yapilcak utu varsa hic dururmusun sen :)
Hic sikayet gibi dusunme icindn geceni yaz canim benim insan paylasincada az hafifliyo. Agrin oluyomu cok
haklısın bonuscum daha çok erken ama neyim var ne yok unutmuştum maddi anlamdada sıkıntılı bi dönemdeyiz eksikler varsa her maaşşta bir iki bişey alalım son ana sıkışmasın diye düşünmüştüm ama çok şükür olanlar götürür bizi....ütü konusuna gelince yapamıyorum artık bi eşimin kıyafetlerini hızlıca ütülüyorum okadar başka herşeyi bıraktım dayanamıyorum hiç bişeyle uğraşmaya...havalarda bi acayip yıkadığım kurumuyo heryer çamaşır dolu sinir oluyorum yetemiyorum hiç bişeye...eşim yarın evde olucakmış dert etme yaparım ben yarın ne gerekiyosa diyor onada kıyamıyorum işleri çok yoğun haftasonlarıda genelde çalışıyo bi evde olduğu gündede temizlikle falan uğraşıyo adam benim yüzümden...Ağrılarımı sormuşsun ama o mevzuya hiç girmiyeyim anlatırken bile yoruluyorum canım...
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep [/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@yst38 [/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@asumanzeynep [/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ yst38
tebrik ederim hanımlarr azminiz daim olsun....
Kızlar bisey soracam.benim 4 ayım bitmek üzere.karnm pek çıkmadı.hic hamile gibi durmuyorum.acaba kilolu oldugum icin mi?ya da daha önce kilo alıp verdigimden dolayı ic karnm mı genis?yani sokakta yürüyünce hamile kadnları görüyorum da onlarn hep son ayları mı oluyo acaba?????
daha çıkmaması çok normal canım bak benimde 5 ayım bitiyo ben demesem kimse anlamıyo hamile olduğumu sadece tecrübeli anneler nefes alışımdan anlıyo...bide biz zaten şişko olduğumuz için iç karın falanda baya geniş oluyo iyi saklıyoruz bebişi yani...bonusun dediği gibi 6.aydan sonra anca belli olur....
HAFTANIN 1.si..................................................... - 1 kg................................................... YENA
HAFTANIN 2.si.................................................... - 0.7 kg................................................ YST 38
HAFTANIN 3.sü..................................................... - 0.3 kg............................................... DAFI
Selamün aleyküm...
Ve aleyküm selam...
he bu arada yanlış hatırlamıyosam iki tane yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlamıyorum ama hoşgelmişler....
kasımpatıcımmm sanada çokk geçmiş olsun canım....