- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Amin asum inşallahHayırlı sabahlar
Haftamız en güzel şekilde geçsin inşallah
Bu hafta ben de çokk dikkat etmeye niyetliyim inşallah hepimiz her açıdan başarılı olalım
Aynen bende ablacim tabagimi hazrlayip resim aticam. Tabi en onemlisi aksam yemegimiz :))Hayırlı sabahlar
Haftamız en güzel şekilde geçsin inşallah
Bu hafta ben de çokk dikkat etmeye niyetliyim inşallah hepimiz her açıdan başarılı olalım
Kızları gönderip uyudum biraz daha canım onlarla atıştırdım şimdi yemeyecektim güya ama acıkmışım :)Kasimpati yoklugun cok hissediliyor iyilesmedinmi daha ?
Daficim sen de gel yaz lutfen..
Elifcim iyi olmana cok sevindim.
Bebek alisverisi ne zevklidir Allah icinize sindirsin..
Asucum sen nasilain gadasini aldigim
Kızları gönderip uyudum biraz daha canım onlH atıştırdım şimdi yemeyecektim güya ama acıkmışım :)
Öğleden sonra kardeşimle hattımızı başka operatöre taşmaya gideceğiz giderken yürürüm şimdi de ekmeksiz peynir felan atıştırayım bari
Sen nasılsın bitanem
Geçmiyor bu tür şeyler bir türlü bir de koruyamıyoruz tabii sen yine de dikkat et canım öğleden sonra gidermiyormusun doktoraİyiyim ben de ama ayak bilegim cok agiriyor kac gundur..
Tekrar gidip gostermem lazim doktora..
Biraz kilo verip oyle gideyim diyorum.. İzin almam da zorlasir bu calisma saatlerin de..karisik bir durum ozetle...
Bendede pure vardi :) ama yemiycem bi corba icicem mercimek bide salata yapim yanina.Bonuscum patates serbest degil..
Sehriye corbasi disindakiler serbest tarhana dahil.
Ozetle pilav makarna disin da pisirdigin herseyi ye canim..
Bugun ogle etli patates ve makarna var burada..
Yiyecegim sanirim cok aciktim cunku ev de aksam yemegine kiymali patates yapmistim :)
Aksam yemem..corba icerim sadece insallah..
Corbayla acikirim sandim ondan balik yiyorum he :))Afiyet olsun bonuscum iki kase ic sicak sicak..
Tarhana serbest evet..
Karataycilar bulgurlu yahut yesilmercimekli yappiyorlar sarmayi dolmayi doyuncaya kadar yiyorlar..
Bulgurlu yaptim ama yesilmercimekli nasil olur bilmiyorum.
Ben de yesim yemegimi simdi kahve iciyorum sonra cikicam Hemen..
Birer porsiyo. Etli patates ve makarna
Az yogurt iki kornison tursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?