Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Haftamız en güzel şekilde geçsin inşallah
Bu hafta ben de çokk dikkat etmeye niyetliyim inşallah hepimiz her açıdan başarılı olalım
Aynen bende ablacim tabagimi hazrlayip resim aticam. Tabi en onemlisi aksam yemegimiz :))

Hayriye sen nassin kuzum ne yiyon ne iciyon kahvtida oglanlar kacta giduyo geliyo?

Kasimpati yoklugun cok hissediliyor iyilesmedinmi daha ?

Daficim sen de gel yaz lutfen..

Elifcim iyi olmana cok sevindim.
Bebek alisverisi ne zevklidir Allah icinize sindirsin..

Asucum sen nasilsin gadasini aldigim.

Meyracim dun 60 dk yurudum unutursam sayet hatirlatirsin :) yurudugum icin cok nesudum zira :)

Zeynepcim seni huzunlu gormek istemiyorum...

Hayriyecim muckss

Frida yogun epey.. Allah yardimcisi olsun..

Derincim dis aagrin nasil oldu umarim daha iyisindir her acidan..
Ugramayi ihmal etme ama bak fistik gibi olcez sen sisko kalcan sonra :)

Bengisu sen nasilsin umarim iyisindir..

Herkese sevgiler opucukler..

Son düzenleme:
Kasimpati yoklugun cok hissediliyor iyilesmedinmi daha ?

Daficim sen de gel yaz lutfen..

Elifcim iyi olmana cok sevindim.
Bebek alisverisi ne zevklidir Allah icinize sindirsin..

Asucum sen nasilain gadasini aldigim
Kızları gönderip uyudum biraz daha canım onlarla atıştırdım şimdi yemeyecektim güya ama acıkmışım :)
Öğleden sonra kardeşimle hattımızı başka operatöre taşmaya gideceğiz giderken yürürüm şimdi de ekmeksiz peynir felan atıştırayım bari
Sen nasılsın bitanem

İyiyim ben de ama ayak bilegim cok agiriyor kac gundur..

Tekrar gidip gostermem lazim doktora..
Biraz kilo verip oyle gideyim diyorum.. İzin almam da zorlasir bu calisma saatlerin de..karisik bir durum ozetle...

bende bugün çok güzel bir başlangıç yaptım..limonlu suyumu içerek güne başladım...son bir ayda aldığım 4 kilo bile geriyor beni çok mutsuzum..o yüzden cissss..
ye na kiz gelmiyim oraya bir saat uzagimdasin şişko kalcan filan canevimden vuruyon beni
hadi bakalim birbirimizi gaza getirelim ne olur ikili rakamlara in sen inanın bu kadar dert etmiycem ...dün mükemmel bir kahvaltı yaptım bugün artı bir hemen bizim g unahimiz ne allahaskina
bugünde kıymalı lahana dolması yapi cam gelde yeme oynatmaya az kaldi

İyiyim ben de ama ayak bilegim cok agiriyor kac gundur..

Tekrar gidip gostermem lazim doktora..
Biraz kilo verip oyle gideyim diyorum.. İzin almam da zorlasir bu calisma saatlerin de..karisik bir durum ozetle...
Geçmiyor bu tür şeyler bir türlü bir de koruyamıyoruz tabii sen yine de dikkat et canım öğleden sonra gidermiyormusun doktora

Derin sen kendine lahananin iciyle kapuska yap daha az yedirir etli sarmaya bende bayilirin :))

Asuman abla niye recel yiyon acaba recel demek ekmek demek seker demek yav hııı kizarim sana :)

Bende 2 yimirta 2 dilim peynir 6-7 zeytin domates salatalik 1 avuc leblebiyle yaptim kahvaltimi. Bir isirik duygunun tostudan aldim o kaa baska ekmek yemedim. Doydummu tabikide baya doydum henuz acikmadim tam ama iki saattir bunyem beni zorluyo aciktin gibi git atistir diyo da eminim yani acikmamistim yeni acikmaya basladim.

Bonuscum patates serbest degil..
Sehriye corbasi disindakiler serbest tarhana dahil.
Ozetle pilav makarna disin da pisirdigin herseyi ye canim..

Bugun ogle etli patates ve makarna var burada..
Yiyecegim sanirim cok aciktim cunku ev de aksam yemegine kiymali patates yapmistim :)
Aksam yemem..corba icerim sadece insallah..

Bendede pure vardi :) ama yemiycem bi corba icicem mercimek bide salata yapim yanina.

Seninde pattiz gununmus :) afiyet olsun.

Tarhana serbest degil saniyodum.

Afiyet olsun bonuscum iki kase ic sicak sicak..
Tarhana serbest evet..
Karataycilar bulgurlu yahut yesilmercimekli yappiyorlar sarmayi dolmayi doyuncaya kadar yiyorlar..
Bulgurlu yaptim ama yesilmercimekli nasil olur bilmiyorum.

Ben de yedim yemegimi simdi kahve iciyorum sonra cikicam Hemen..

Birer porsiyon Etli patates ve makarna
Az yogurt iki kornison tursu

Son düzenleme:
ahh yena ayak bileği deme bana çok kötuyum okul acıldıgındandır kıvranıyorum yolda yurumeye gelmiyor ..daha önce soldaydı şimdi ikisi birden ağrıyor ...okula sürekli gidip geldiğim için ...gecen hafta dr ıstırahat verdi kayınvalide ilgilendi nazla okula bile gidemedim çok canım yanıyor ...benim kilo çok ayak bileklerim el bileklerim ince vücut ağır geliyor heralde ..
bonus dolma varken kapuska yenirmi yaaaa sekerimmm

Corbayla acikirim sandim ondan balik yiyorum he :))
Bende hep kiymali bulgurlu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…