Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
pazartesi sendromunu bende yaşarım bilirsiniz: )
ille pazartesi kendimde olmam bende, genelde böyledir bu.
bir arkadaşım vardı ille pazartesi temizlik yapardı, ne kadar tersiz onunla: )
evde işler dolu beni bekliyor, bende de enerji yok hiç..
neneye bağladım iyice inanın.
neyse bir uçtan başlarım artık, karınca misali ufak ufak: )
2gündürde yürüyüşlerimi yapamıyorum, bugün yürüyüşüde araya sıkıştırmam lazım inş.

Kasimpati yaaaa kac gundur yoksun tuh hasta olmussun demek cok cok gecmis olsun. Evine gelmene biraz toparlanmana sevindim

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Kusur ne demek ama merak ettik tabii seni
Liste için ellerine sağlık yorduk seni hasta hasta uğraştın

Allah sifa versin kasımpatcm.dikkat et kendine.liste falan da yapma uyu sen dinlen canm

topraam çok geçmiş olsun.. demek gelmemenin sebebi hasta olmanmış..
Üzüldüm gerçekten nasıl o kadar ilerlemiş soğuk algınlığın.?
Çok dikkat et kendine canım...

geçmiş olsun derin benimde diş işlerime başlamam lazım bir cesaret edebilsem

kasımpatıcım geçmiş olsun daha iyi olup evine dönebilmene sevindim dikkat et biraz dinlen tekrar etmesin olur mu ..

Hayırlı sabahlar
Hafta sonumuz gönlümüzce geçsin inşallah
Kasımpatı daha iyisindir inşallah

Hepinize ayri ayri gönülden teşekkür ediyorum arkadaşlar,tanismiyor olsakta varliginizi hissetmek cok güzel.iyi ki varsiniz...

kahvaltımı bende yazayım, neden yazıyom onuda bilmiyom, siz yazmışsınız bende yazıyım: )
çeyrek ekmek, bol peynir, bol domates, 3ceviz, birazda peynirli çubuk kraker. paketi gözüme takılınca açıp birazda krakerden yedim. cevizide canım istedi öylelikle yedim.
çay.

Gününüz aydin olsun,saglik ve huzur hic eksik olmasin hanenizden..

Hala tam manasi ile toparlanamasam da daha iyiyim cok sükür,umarim sizlerde iyisinizdir..

daha iyi olmana sevindim canım, baya kötü olmuşsun birden toparlaman mümkün olmaz zaten canım, bol bol dinlen.

Hepinize ayri ayri gönülden teşekkür ediyorum arkadaşlar,tanismiyor olsakta varliginizi hissetmek cok güzel.iyi ki varsiniz...

sende iyiki varsın: )

bu söz bana hep rahmetli babamı hatırlatır, ama topiğimizdeki dostluğada uyuyor..
sözü yazan ne güzel yazmış, yüreğine sağlık olsun inş.

Offff off yemekten 1,5 saat sonra bonus arayista. Hic o sabahki kadinmi gergin huysuz ve psikolojik duygusal ac bonus....( cocuklarin etkisi cok tabiki)

Kendimi tutuyorum tutmaliyim yiyip pisman olacagima yemeyip basarmaliyim.

süt içebilirsin, yoğurt yiyebilirsin tokluk hissi verir.. 2bardak sütü içiver.
soğuk içme hasta olursun: )
yada beyaz peynir varsa bolca ondan yiyebilirsin.

Kasimpati iyiki geldin kendimi tutuyodum tam oglum geldi babasinin arkadaslari yurt disindaydi gelirken ne getirmisler bi tahmin et. Ne kadar gereksiz sanki burda yok..

Masanin ustunde duruyolar simdi nolcak?

Ben gordum resimleri yuvarlar kesilmis elmalar bastan mantar sandim.

e ye, meyveden ne olacak yahuuu...
karbonhidratlı yağlı mağlı doymaktansa meyveyle doy daha iyi bacım..
ama karataya niyetlendiysen karatayda yok galiba meyve: )
karatay bana göre değil

Bonus'cum,acıktı ısen kendıni tutma ilerleyen saatlerde daha cok yemene neden olabilir bu durum..bence bır ara ögün yap evde ki saglıklı olam şeylerle,hiçbir şey yoksa peynir ye:)

Masanın üzerinde duran gereksiz şeyı yarın sabah kahve yanında veya kahvaltı sonrasında bir kaç kere yiyebilirsin..:)

yürüyüş çok iyi olmuş ablacım, attım hafızaya inş: )

Eki Görüntüle 1662112
Bir kase mercinek, bir kutu ton baligi, salata. Duygunun tostu kalmisti onu yedim oncesinde yarim dilim ekmek anca salatayida fazla yaptm aksama yerim.

duyguda ihaleyi hep sana yıkmış: )))

Sesli güldüm...:)
Tadi nasıl güzel ama bir bilsen,çıtır çıtır çips gibi..:) züürt tesellisi degil yani gerçekten çok lezzetli:) eşim'den saklıyorum evde,o derece..

eminim güzeldir canım: )
kayısı kurusu nasıl güzle oluyosa bu da ayrı bir taddır bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…