Fasli komşum aradi,kahve davetin hala geçerli ise yarin gelmek istiyorum dedi,reddetmek istemedim..
Ev dandini,benim toparlamaya halim yok..ilk defa da evime gelicek,kahvenin yanına birşey de yapmak lazım oyyy gözümde büyüdü,ne çok dertlendim...:)
Meyra meyve yok sanirimda ben yemegin pesine hemen yememek icin bekledim. Yoksa harfiyen yapamam zaten.
Kasimpati bide sekilli ya deniz kabugu yildizi falan gorsel solen. Cocuklar yedi ben napim simdi kahveyimi yapsam :)
Made in belcika hakkaten sekli gibi degildi tadi iki rengide meraktan yedim artik. En azindan ara ogun zamaninda yedim yemegin ustune yemedim dimi aferin de iyi tarafindan bak olaya :)) 30 gr cik isteAy tahmin ettigim ise ben hiç sevmem onu,tadıda hiç göründügü gibi degil..yani görünüşe aldanmayasin..
İradeli hatunsun sen yapabilirsin,bir adet kahvenin yanında yer gerisine dönüp bakmassin..
Made in belcika hakkaten sekli gibi degildi tadi iki rengide meraktan yedim artik. En azindan ara ogun zamaninda yedim yemegin ustune yemedim dimi aferin de iyi tarafindan bak olaya :)) 30 gr cik iste
Kadini hos tut kasimpati bilgileri bize lazim :))kolay gelsinBen çıkıyorum kızlar,yavaştan başliyim etrafi toplamaya,yarına kadar anca toplarım:)size hoş muhabbetler..
Canm okula gec kalıyordum.onu bile yemeyecektim de kapıdan esim cevirdi illa yumurta yiyeceksin dedi.Bengisu kahvaltin gebe icin az bile.
Kızlar size bisey anlataym da az yiyin.bizim bi arkadaş var sıfır beden.yani maks 50 kilo falandr.tahminim 36beden yahut 38 beden giyinir.42 yaşlarnda 2 cocuğu var.hep derdi ben cok yemem.yersem kilo alrm.ailede cok kilolular var diye.hafyasonu arkadaslarla ev gezmesine gitmisler.bi arkadasm anlatıyo o kadar cesit vardi hicbisey yemedi diyor.sadece tabagina 1 dolma alıp yemis.sok oldum. O kadın yiyip 20 kilo bile alsa cok olmaz.ben de zayıf da kilo alamıyor sanıyordum.meger kendisi yemiyomus.hım bi de her sabah haş.yumurta yedigini biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?