Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

insanlık hali, evimizde hep toplu olacak değil ya dimi: )
bu seferde öyle olsun, şöyle bir kısmı topla, olmazsa hazır bişeyler ayarla tamam, hasta olduğunu söylersin zaten.

Meyra meyve yok sanirimda ben yemegin pesine hemen yememek icin bekledim. Yoksa harfiyen yapamam zaten.

Kasimpati bide sekilli ya deniz kabugu yildizi falan gorsel solen. Cocuklar yedi ben napim simdi kahveyimi yapsam :)

Ay tahmin ettigim ise ben hiç sevmem onu,tadıda hiç göründügü gibi degil..yani görünüşe aldanmayasin..
İradeli hatunsun sen yapabilirsin,bir adet kahvenin yanında yer gerisine dönüp bakmassin..

Ay tahmin ettigim ise ben hiç sevmem onu,tadıda hiç göründügü gibi degil..yani görünüşe aldanmayasin..
İradeli hatunsun sen yapabilirsin,bir adet kahvenin yanında yer gerisine dönüp bakmassin..
Made in belcika hakkaten sekli gibi degildi tadi iki rengide meraktan yedim artik. En azindan ara ogun zamaninda yedim yemegin ustune yemedim dimi aferin de iyi tarafindan bak olaya :)) 30 gr cik iste

Meyra'cım bir anlık gaflette bulunup nasılda övmüşüm elma kurularını,lütfen kusuruma bakma olur mu? Nasıl unuttum hamiş oldugunu..
Yakın olsak yapıp kargolayabilseydim keşke..

Bonus afiyet olsun,suçluluk hissetme lütfen..nihayetınde her zaman yemiyorsun,akşam yemegini 2 kaşik eksik yersin olur biter..

Made in belcika hakkaten sekli gibi degildi tadi iki rengide meraktan yedim artik. En azindan ara ogun zamaninda yedim yemegin ustune yemedim dimi aferin de iyi tarafindan bak olaya :)) 30 gr cik iste

Aferim bonus:) 30 gr'ın kalorisinden ne olur yahu..moral bozmadan yola devam,şifa olsun.

Onun made in Germany olanları da var,ben sevmem hiç:)

Selam ne güzel yediklerinize dikkatcediyorsunuz ben de yediklerimi yazaym.

Kahvaltı.1 haş.yumurta 3 zeytin yarm puaça

Ara.3 ceviz 5-10tane fındk

Öglen:8-10sarma 2 dolma tursu

Ara.1armut 1 elma yarm nar 1 dlm kavunKK57: ne cok yemisim yazınca farkettim)

Kızlar size bisey anlataym da az yiyin.bizim bi arkadaş var sıfır beden.yani maks 50 kilo falandr.tahminim 36beden yahut 38 beden giyinir.42 yaşlarnda 2 cocuğu var.hep derdi ben cok yemem.yersem kilo alrm.ailede cok kilolular var diye.hafyasonu arkadaslarla ev gezmesine gitmisler.bi arkadasm anlatıyo o kadar cesit vardi hicbisey yemedi diyor.sadece tabagina 1 dolma alıp yemis.sok oldum. O kadın yiyip 20 kilo bile alsa cok olmaz.ben de zayıf da kilo alamıyor sanıyordum.meger kendisi yemiyomus.hım bi de her sabah haş.yumurta yedigini biliyorum.

Benim gorumcemde simit pogca getirir kahvaltiya gelirken kendisi kepek ekmegin ucunu yer sadece. Cokmu zayif hayir almamak icin dikkat ediyo. Bi yerde az kacirsa bile dokunmuyo ona surekli dikkat ettigi icin.

Hayırlı akşamlar canlar
Yeni totomu koydum yere sukur bizimkiler kümes yapıyor toptan organiğe bagladik
Akşama kadar kahvaltı çay yek çay ev topla çocukları götür getir yeni oturdum utuleride çıkardım biraz yapsam iyi olacak ama çok Yoruldum
Maşallah bugün herkez ne güzel başlamış haftaya ben pek düzenli değil cokmu yedim hayır ama ne bulduysam onu yedim offf of

Bonus benim oğlanın biri 8 de biri 12 de gidiyor çiftlikte çok düzensiz oluyor gidip gelmeleri kahvaltıyı esimle yapsam geç kalıyor o işten çıkana kadar 9 oluyor EE ben kalkali 4 saat geçiyor ben çok acikiyorum onu bekleşen karman karışım anliyacagin sen çok güzel anlatmissim durmakyok bugün kacanlarda ilk günün günahı olmaz sakin vazgeçme

Yenam dikkat et kuzum bileğine o düştüğünde ki bileğini benimde sağ ayağımın altı çok agriyor dk gitsem zayıflama diyecek daha bakmadan bende giremiyorum ama akşam olup oturunca çok sizliyor

Asu derin kasımpatı hadi bakalım darısı benim basıma bende biran önce toparlanirim inşallah

Meyracim benimde cocuklar yokken pazartesi senduromlarom vardı yatardim hiç kalkmak istemezdim ama şimdi pazartesi daha enerjik olmak zorundayım çocuklarla sende bebis gelince kalmaz bu sendromlar seker

Hayriyecim evet canim dusup burktugum ayagim..iki yil olacak nerdeyse. sen de baya yogunsun bak ne guzel az dikkat edersen zayiflarsin..

Bonuscum kolay gelsin yarin buyuk gun demek.
3 yasindami olacak.?

Meyracim sen bir de iş te gor p.tesi sendromunu :)

Derinn nasildi lahana seysii :)) yedin dimi :)

Bonus benim usaklar kofte istedi ben de yemegi difrize attim.yarin da balik yapacagim cunku.. Velhasil kelam :)) 3 kofte 1 dilim ekmek biraz uzum yedim yine kahve ictim..
Oncesin de oglani alip eve gelirken arkadasim kahve icmeye davet etti orada bir gofret esligin de ictim kahveyi..
Bugun 4 kahve icmisim cok fazla, cayi soylemiyorum bile..

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Benim de diyet başarılı sayılamaz bugün karnıbahar haşlayıp çıktım evden yoğurtlayıp yerim akşam diye ama simit çay yedim hem de kaşarlı
Ama 1.5 saat yürüdüm yine var züğürt tesellim :))
Genel olarak toparlanıyoruz inşallah birden olmuyor işte
Bonus kuzucuğun doğumgününü kutlarım nice sağlıklı mutlu yaşları olsun sizlerle beraber

Hayriye dr u ihmal etme zayifla diycek ama bi haftada olucak seymi srn zayiflayana kadar uygun bir taban falan verebilir.

Aksam aksam yaptigim sacmaliklari hic demiyorum yarin aksamida atlatayim olmayacak ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…