Sagolun hepiniz yazmissiniz dogum gunu icin ve elif icin. Elif ayni sesi hafif kisik gibi keyfi iyi ama.
Asuman ablacim askolsun niye demedin burdada kutlardik. Dedinde kacirdikmi acaba? Gecmis dogum gunun mubarek olsun.
Frida seninki ne zamandi? Evet aksama misafir gelicek yabanci degil bizimkiler zaten kalabalik oluyoruz.
maşaallah kızına.
canım sen şimdi çalışıyon onu biliyorumda birde kurs var heralde o ne kursu?
aaa söylemedin galiba, yoksa kaçırdımmı acaba?
inan ben bu balık hafızasıyla eşiminkini bile hep karıştırır unutmayım diye çok çabalarım yaklaştığında, bir kendiminkini unutmam sadece.
ablam yeni senen sana hayırlısı ile inş gönlündeki gibi zayıflamayı getirsin inş...
daha nice nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inş tüm sevdiklerinle birilikte inş.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABLAM
akşama hazırlık var desene kolay gelsin
benim doğumgünüm bu ayın 29 unda 74 doğumluyumda kaç yaşına gircem şimdiii
bonus sen hesaplama ama bir yaş büyük hesaplıyorsuuun
meyra tam anlamıyla işe başlamadım haftada bir filan uğruyorum seçim öncesi işler durgun birde bizim büro 4 katlı ilk katını kiraya verdik o bölümü alçıpanla filan ayırdık ta kiracı tam olarak büroya yerleşmedi filaan uzun hikaye karışık biraz kiracı kendi katına yerleşirse rahat olucak...
kursum işle alakalı emlak danışmanlığı kursu
doğum günlerini filan bende unutuyoruum
Sağol meyracımmaşaallah kızına.
canım sen şimdi çalışıyon onu biliyorumda birde kurs var heralde o ne kursu?
aaa söylemedin galiba, yoksa kaçırdımmı acaba?
inan ben bu balık hafızasıyla eşiminkini bile hep karıştırır unutmayım diye çok çabalarım yaklaştığında, bir kendiminkini unutmam sadece.
ablam yeni senen sana hayırlısı ile inş gönlündeki gibi zayıflamayı getirsin inş...
daha nice nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inş tüm sevdiklerinle birilikte inş.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABLAM
Olsun be kasimimpatim..Aksaminiz hayr olsun,saglikla incecik salinacagimiz günlere,aksamlara vesile olsun efenim...
Kadini hos tut kasimpati bilgileri bize lazim :))kolay gelsin
Hayriyecim evet canim dusup burktugum ayagim..iki yil olacak nerdeyse.sen de baya yogunsun bak ne guzel az dikkat edersen zayiflarsin..
Bonuscum kolay gelsin yarin buyuk gun demek.
3 yasindami olacak.?
Meyracim sen bir de iş te gor p.tesi sendromunu :)
Derinn nasildi lahana seysii :)) yedin dimi :)
Bonus benim usaklar kofte istedi ben de yemegi difrize attim.yarin da balik yapacagim cunku.. Velhasil kelam :)) 3 kofte 1 dilim ekmek biraz uzum yedim yine kahve ictim..
Oncesin de oglani alip eve gelirken arkadasim kahve icmeye davet etti orada bir gofret esligin de ictim kahveyi..
Bugun 4 kahve icmisim cok fazla, cayi soylemiyorum bile..
merhabalaar ben geldiim :) geçmişe şöyle bir bakındımda ne güzel buralar canlanmış bende dağıtmıştım hele hele bugün beslenme adına çok kötü geçtii yarından intibaren bende dikkat etmeye çalışayım...
kasımpatı bu günün müjdesini sen verdin yarın faslı arkadaşın geliyormuş dört gözle bekliyorduk:) zaten kahveye geliyormuş bence yanına hafif bir kek bile yapsan olucak gibii hele hele kurutuğun elmalardan da ikram edersen süper olur ben hala elmaları yapamadım ilk fırsatda denemek istiyorum :)
adaş yarın beslenmemize bizde dikkat edicez dimiii ?
Yena ve hayriyenin ayakları ağrıyormuş benimde korkulu rüyam ağrısa bile evde bikaç gün çekiyorum sonra geçiyor sırf dr. zayıflaman gerekir der diye gitmek istemiyorum Hayriye senin ağrını bilemiycem dr. göstermek lazımda nilüş acaba senin bileğini kuvvetlendirmek mi lazım ? dr. öyle bişey diyor muu ? geçen çay dökülmüştü dizimden aşağıya eşim bakıyordu bacak arkam ona o kadar sert geldiki bu ne yaa dedi bende eee her sabah spor yapıyorum ya dedim şaşırdı kasımın sertliğine keşke koltuk altlarımla gıdımda da sarma olmasaydıı ...
bonus kızının doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı senelere annesi :)
bengisu harika listelerin var ama o listeleri benim uygulamam gereeeek az yemem açısından :)
resimler çok güzel bende paylaşmak istiyorum ama telefondan resim nasıl paylaşıyorduk bana anlatırmısınız ?
Hayırlı sabahlar
Adaş dikkat edelim biz de bugün inşallah
Meyracım doğumgünüm 13 ekimdi:)
Adaş kızına başarılar
Bonus elifcik iyidir inşallah
Yena ve Hayriye Mutlu sabahlar size de
Olsun be kasimimpatim..
Zayiflamayi cok ama cok istiyorum ben yaa
İyilestinmi sen ?
Yena'cim cok geçmiş olsun,doktora gittin mi hic?Allah sifa versin inşallah.Benim de el bileğim catlamisti gecen sene,hala zorladigimda aciyor malesef..
Bu arada is saatlerinin gönlünce şekillenmesine sevindim,baris pasa ne mutludur simdi dimi..:)
.
İlk burkulduğu dönem iki kez gittim canım...İkincisin de mr çekildi kas yırtılması teşhisi kondu..
Sürekli şiş. ayakta fazla kaldığım da fazla iş yaptığım da çok daha fazla şişiyor...
Umarım geçer...
Sana da geçmiş olsun...
Sorma çok mutlu oğlum :) beni her gördüğün de yüzünde ki gülümseme herşeye değer..
Bu arada cheesecake hastasıyım :) hele nescafeyle oy oy oy :)
neli yaptın vişnelimi frambuazlımı .?
Yena'cim Allah sifa versin,calistigin ve yoğun bir tempon olmasi da negatif etkiliyordur bu durumu..Sen de faydali olur mu bilmem ama burda alman doktorum el bileğim catladiginda alci ciktiktan sonra sisip agridigi dönemlerde sirkeli ve buzlu suda bekletmemi tavsiye etmişti..
Anne ogul mutluluğunuz daimi olsun inşallah,yüzünüzde ki gülümseme eksilmesin hic..:)
Cizkek'i ben de inanilmaz seviyorum,frambuazlida favorim lakin bu defa çilekli yaptım..:)yakin olsakta topikcek bana gelsiniz kahve içip cizkek yesek keşke..
Ben de yediklerimi yazayim bugun bari..:)
Sabah:zeytin,3-4 ceviz ve badem,2 dilim peynir,4 ceriyy domates,1 küçük salatalik,1 yumurta,1 minik börek.
ara:kahve 1 dilim cizkek,3.4 kuru elma,1 tahinli kurabiye..
Aksam:yesil salata,3 köfte,2 dilim patates,1 bardak ayran.
ara:yesil cay.
Canm kellepacayı kaynvalidem yapmıştı.eşiyle tek kalmışlar evde illa siz de gelin yiyin deyince biz de gittik.sağol canım inan alış kadar oldum, çok incesin her zamanki gibi...
bu arada gerçekten canım çekmedi, rahat ol sen, daha öncede dedim canım çekmez siz relax konuşun hep: )
nerde buldun kız kelle paçayı, yarasın inş: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?