Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

akşama hazırlık var desene kolay gelsin
benim doğumgünüm bu ayın 29 unda 74 doğumluyumda kaç yaşına gircem şimdiii
bonus sen hesaplama ama bir yaş büyük hesaplıyorsuuun

meyra tam anlamıyla işe başlamadım haftada bir filan uğruyorum seçim öncesi işler durgun birde bizim büro 4 katlı ilk katını kiraya verdik o bölümü alçıpanla filan ayırdık ta kiracı tam olarak büroya yerleşmedi filaan uzun hikaye karışık biraz kiracı kendi katına yerleşirse rahat olucak...
kursum işle alakalı emlak danışmanlığı kursu

doğum günlerini filan bende unutuyoruum

sabah 12 de komşum ellinde yeşil çayıyla geldi beni uyandırdı birlikte oturup içtik sonra ben fındık kırdım komşumla birer avuçta fındık yedik saat 2 gibide fenaa kahvaltı yaptım ekmek fazla kaçtı akşama bişey yiyemem kursta kendime yeşil çay yapıyorum neskafe içiyorum bağzen çukulata filan oluyor oda hadi neysede akşama eve döndükten sonra inş. bişey yemem

bu şekilde beslenme bana kilo verdirmiyor dün kurstan geldiğimde daanamayıp bir tabak türlüyü ekmekle yedim oda yetmedi üstüne 3,4 lokma ekmek peynir yedim yani pazartesi de salıda çöpte

hımm temem canım: )
zaten iş olayınıda çözememiştim: ) şimdi oturdu..
bence sen bu ekimin 29unda 41yaşına giriyorsun bacım, seneye ekime kadar 41sin artık: )
sende öncesinde hatırlatta zamanında kutlayalım, ufak bir tiyo yeter: )))

ben yürüyüşü dünde yapmadım
bu salı çarşamba perşembe günleri yürüyüşlerimi aksatmamam lazım ki bari bu hafta en az 60dk bildirebileyim, zaten hepi topu kuş kadar bişey yaptığım yürüyüşler: )
ama hiç yoktan iyi bana ne bana ne: )

Merhabalar efenim,

Frida basarilar diliyorum prensese
Yolu aydinlik olsun..

Bonus hazirliklar pesin de bugun :)
Cumartesi de yegenimin dis bugdayi var pek teferruatli olcak.. Simdi cok ayrintili bu tip organizasyonlar..
Urfali yengem hedikte yapicak cok swverim :)

Ben yediklerimi paylasayim siz de yazin bozulmasin bu sinerji..

Sabah; 1 dilim ekmek,1 sigara boregi,peynir ,zeytin

Ögle; islim kebabi,pilav,salata

Aksam; Hamsi tava ve salata yiyecegim mmmmm :)

Arada kahve,cay,yesilcay,su bilimum sivi tukettim.. Gordugunuz gibi saglam iciciyim :)

Sağol meyracım
Yok ben söylemedim siz atlamadınız yani :)
Adaş 41 olduk artık 41 kere maşallah bize :)
42 den gün alacağız Allah nasip ederse
Ben de şimdi fındık kırıyorum nerden baksan ben de yerim kırarken en az senin kadar

Kadini hos tut kasimpati bilgileri bize lazim :))kolay gelsin

Hos tutmazmiyim hic,kan ter içinde kaldim onu hos tutucam diye:)
Duygu'nun doğum günü kutlu olsun,saglik,afiyet ve huzur için de nice nice güzel yillariniz olsun inşallah.

Yena'cim cok geçmiş olsun,doktora gittin mi hic?Allah sifa versin inşallah.Benim de el bileğim catlamisti gecen sene,hala zorladigimda aciyor malesef..
Bu arada is saatlerinin gönlünce şekillenmesine sevindim,baris pasa ne mutludur simdi dimi..:)

Frida'cim cizkek yaptım ben de,evde eksik etmemeye calistigim kurabiye cesitlerimde vardi zaten.Arkadas da aşure getirmiş:)
çerez tabaklarini hazirlarken önceden elmalardan da koymuştum,bayildi arkadaş not alarak tarif aldi:) pek bir mutlu olmuş olabilirim:)
Ben tekrar yapacagim ilk firsatta,bu sefer siyah erik,cennet hurmasi ve bol bol armut da kurutmayi planlıyorum kismetse..

Hayırlı sabahlar
Adaş dikkat edelim biz de bugün inşallah
Meyracım doğumgünüm 13 ekimdi:)
Adaş kızına başarılar
Bonus elifcik iyidir inşallah
Yena ve Hayriye Mutlu sabahlar size de

Asuman ablacim geçmiş doğum günün kutlu olsun.Mevlam saglik ve huzur içinde nice güzel seneler nasip etsin inşallah.

Olsun be kasimimpatim..
Zayiflamayi cok ama cok istiyorum ben yaa

İyilestinmi sen ?

Ah yenam,dilerim kilolu geçirdiğin son kis'in son hüznün olsun,yaza incecik ulaşip sülün gibi salinasin t shirtlerin içinde..:)
Ben de ne cok istiyorum zayiflamayi,kimseden utanmamayi,yasima göre giyinmeyi vs vs...

Daha iyiyim artik cok sükür..

İlk burkulduğu dönem iki kez gittim canım...İkincisin de mr çekildi kas yırtılması teşhisi kondu..
Sürekli şiş. ayakta fazla kaldığım da fazla iş yaptığım da çok daha fazla şişiyor...
Umarım geçer...
Sana da geçmiş olsun...

Sorma çok mutlu oğlum :) beni her gördüğün de yüzünde ki gülümseme herşeye değer..

Bu arada cheesecake hastasıyım :) hele nescafeyle oy oy oy :)
neli yaptın vişnelimi frambuazlımı .?

Gelelim fasli komsumun 14 ayda 151,6 kg'dan 84.3 kiloya düştüğüne..

Öncelikle diyetisyene gitmiş,hala da devam ediyor..diyetisyeni kilo verilmesinden cok beslenme aliskanligi oluşturmaya calismis..Genel anlamda net olarak uyguladigi bir beslenme türü yok ama karatay ve glütensiz beslenme yöntemlerine cok yakin uyguladigi program..Kendinin ifadesi ile herkes tarafindan bilinen ama farkli yönde uyguladigi ayrintilar varmis..

1-Diyete ilk basladigi günlerde toksinlerde arinmak için belli sebze ve meyve sulari içmiş..mor sebzeler,ispanak,havus,kereviz,pancar,maydonoz vs sulari ama hepsini ayni anda karistirmayarak ve farkli günlerde..

2-Her 3 gün de bir ödül günü olmuş,yani 3 gün istikrarli bir sekilde diyetine dikkat ettiğinde 4.günün kahvaltisinda istediği bir seyi doyana kadar yemiş,tek tür olmak ve sadece kahvaltı sonu yenmek kaydi ile. belli bir süre böyle devam ettikten sonra kaçamak hakki haftalik,sonra 15 günde bir,daha sonra ise zaman dilimini kaldırıp ne zaman neyi cani cekti ise onu yemiş bastaki kurali ihmal etmeden tek cesit ve kahvaltı sonu,ayda 5`i geçmemek kaydi ile..

3-Genel anlamda yağdan zengin,seker ve undan fakir beslenmiş.kesinlikle yasak olanlardan biri margarin,tüketmemis.

4- günlük yeşil cayini muhakkak aksam yemeğini yedikten sonra içmiş,yemek mevzusu bittikten sonra yani..en son içilen yesilcay hem vücudun ödemlerini atip hem daha hizli kilo verdiriyormuş..bu kesinlikle atlamamasi gereken kurallardanmis..

5-7 den sonra ne yemek,ne meyva,ne çerez yememiş.

6-Bakliyatlari kontrollü tüketmiş,ögnegin bulgur pilavi yiyecekse ki onlarda bulgur cok önemlidir onu ana yemek olarak tüketmiş,salata ile..iki farkli türden bakliyati yemesi yasakmis.

7-110 kiloya düsene kadar spor yapmamis,doktoru izin vermemiş,haftada 3 temposuz yürüyüşün disinda.110 kilonun altina düştüğünde spor salonuna yazilmis..

8-Yemeklere aci biber,zerdecal,zencefil baharatlarini cok kullanmis.metobolizmayi hizlandiriyormus.

9-kavrulmamis hertürlü çerez selbestmis..

10-her ne kadar karatay ve glütensiz beslenmeye benzesede uyguladigi yöntem diyetisyeni ilk ayinda tamamen ekmek,bakliyat vs tamamen kesmeyip,sadece miktarini azaltmis..

11-hertürlü bitter olmayan çikolata,asitli içecekler,kavrulmus çerezler vs kaçamak katagorisine girip sadece kaçamak hakki olduğu zamanlarda kahvaltı sonu tek cesit tüketilmiş,yani kola'dan yana hakkini kulllandi ise kaçamak hakki bitmiş..:)

12-Hertürlü et tüketiminde yaninda protein kesinlikle yasak listesindeymiş,sadece yeşil salata ile et türlerini yemiş..

13-Günlük içme suluyunu limon ve maydonoz koyarak içmiş,bu da doktorunun tavsiyesiymiş..

14-d vitamini ve omega 3 vitamin ilaclarini içmiş doktor tavsiyesi ile,hala devam ediyormuş..

15-kahvalti ve aksam yemeklerini mümkün mertebe kendi yemiş,aile fertleri ile beraber yiyecekse de önceden tabagina yemeğini koyarak yemiş..

16- diyetinde ki en önemli altin kural ise kati sivi dengesine dikkat etmiş,bu yöntemi mide ameliyati olanlarda yapiyormus söylediğine göre..yani midesini küçültmek için muhakkak uygulanmasi tavsiye ediliyormuş..kati beslendiğinde yârim saati geçmeden kesinlikle sivi tüketmemiş,sivi beslendiğinde ise yine ayni sekilde yârim saat kati yemesi yasakmis..

Ilk aylarda 10-8-5 seklinde ilerlemiş kilo verimi,giderek azalmis suan ayda 4 seklinde veriyormuş..genelde iki öğün yemiş 9 gibi kahvaltı,4-5 arasi aksam yemeği..ara da kahve içip cani tatli çekiyor ise hurma,incir,kurutulmuş meyve yemiş,bazen de ceviz,badem vs seklinde öğün yapmis.
Garip geldi ama tatli krizlerinde hurmayi istediği kadar yiyebiliyormuş..

Aklima geldikçe yazarim inşallah arkadaşlar,biraz destan gibi olmuş sanirim lütfen kusura bakmayin..:)umarim faydali olur hepimiz için..

Yena'cim Allah sifa versin,calistigin ve yoğun bir tempon olmasi da negatif etkiliyordur bu durumu.. Sen de faydali olur mu bilmem ama burda alman doktorum el bileğim catladiginda alci ciktiktan sonra sisip agridigi dönemlerde sirkeli ve buzlu suda bekletmemi tavsiye etmişti..

Anne ogul mutluluğunuz daimi olsun inşallah,yüzünüzde ki gülümseme eksilmesin hic..:)

Cizkek'i ben de inanilmaz seviyorum,frambuazlida favorim lakin bu defa çilekli yaptım..:)yakin olsakta topikcek bana gelsiniz kahve içip cizkek yesek keşke..

Ben de yediklerimi yazayim bugun bari..:)

Sabah:zeytin,3-4 ceviz ve badem,2 dilim peynir,4 ceriyy domates,1 küçük salatalik,1 yumurta,1 minik börek.

ara:kahve 1 dilim cizkek,3.4 kuru elma,1 tahinli kurabiye..

Aksam:yesil salata,3 köfte,2 dilim patates,1 bardak ayran.

ara:yesil cay.

Bilgiler şahane çok sağol canım...Tıpkı karatay gibi yararlı yağı kesmemiş..Farklı bir diyetisyenmiş demek ki..Buradakiler basıyorlar ekmeği..Gün de 12 dilim ekmek yiyen hangi insan evladı zayıflar..
Aslın da karatay çok rahat ve bana çok uygun..keşke yeniden uygulayabilsem...

Buzlu su değil de burada ki doktorlar buz uygula demişlerdi..
Açıkçası kendimle ilgili çok üşengeçim bir iki defa yapıp bırakmıştım...
Ama senin sirkeli buzlu su olayını deneyeyim teşekkür ederim...

Afiyet olsun. güzel beslenmişsin, hemide leziz. :)
Ben balığı epey abarttım.Bi zararı yok ama rahatsız etti midemi, maden suyu içip rahatlayayım...

Canm kellepacayı kaynvalidem yapmıştı.eşiyle tek kalmışlar evde illa siz de gelin yiyin deyince biz de gittik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…