Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse sende doğumdan sonra kahvelerine dönersin ilginç aslında hala anlamış değilim günde bir ufak fincan kahvenin ne zararı olabilir kii

benda bağzı kahvaltı karışımlarıma veya öğün karışımlarıma nar ve ceviz kullanırım yaparsam birgün paylaşırım vee evet yakışıyorlar :)

Hayriye inanılmaz enerjili bir mesaj yazmışsın bende pozitif enerjini aldım gerçekten evet biz bu işi yapıcaz ve başarıcaz
ayakkabılarını alda şu ara daha çok beslenmeni düzenlemeye enerjni harca gerçi düzenli sporda yapsak beslenme her zaman daha düzenli olması gerekiyor ...
hala insülin düzenleyici ilacını almadın mı ? büyük ihtimal metformin vermişlerdir onuda al başla biran önce özelikle sana tatlı krizlerinde faydası olucak ...

seninde günün aydın olsun tatlış

iş konusu güzel halolmuş sevindim inş. böyle gider diyelim de öyle olsun

buzu düzenli uyguluyabilirsen faydasını görürsün gerçekten en azından dr. gidene kadar seni rahatlatır bu tedavinin bir üst aşaması inan buz tedavisinden daha zor ve işe yararlılığı garantide olmuyor ....

senin canan hocayı bugün yine görevden geçici bir süre men etmişler hep agrasif çıkışları yüzünden hep :)) belli bir süre karara itiraz hakkı varmış ama kullanıcak mı belli değilmiş. jinekologlarla arası bozulmuş şu hamilelikde şeker yüklemesiyle ilgili itirazları vardı yaaa onun için yoksa karatay hoca bi taneee onu dinlerken bendeki hal aynen buuu

Merhabalar

Buralarda havalar oldukça soğudu,sonbahari yasamadan kis mevsimine geçiş yaptık nerdeyse.Balkon ciceklerim sararmaya baslamis,ilhamur agaclarinin yapraklari sarinin ve kahverenginin her tonuna boyanmis sanki:) sabah sabah ciceklerim ve ağaçlarla konuşup güzel temenniler ve dualarda bulundum kendim ve sizler için,dilerim onlar tekrar bahari müjdelediklerinde bizler sirtimizda ki bu fazla kilo yüklerinin cogundan kurtulmuş oluruz..

Sonra dedim ki kendime,istersen yapabilirsin..Azmeden,sabreden,sebat edip istikrar gösterenlerden neyim eksikti ki..Dün ki komsumdan neyim eksikti?cat pat konuştuğu almancasi ile bana " Aslinda hayatim boyunca en büyük kötülüğü kendim yapmisim kendime,38 yasindayim ergenliğim,gencligimin en güzel yillarini heba etmişim dedi" dünden bu yana kulaklarimda cinliyor bu sözü,ben de ayni seyi yapmiyormuyum suan,bir daha 20 li yaslarda olamayacagim.. yok yok bu böyle devam etmemeli,bu kötülüğü kendime yapmamaliyim ben,yapmamaliyiz arkadaşlar..israf etmeyelim zamani,gençliğimizi,sevdiklerimizle en güzel sekilde gecirebilecekken kabuğumuza cekildigimiz zamanlari....

Haydi öyleyse,bismillah deyip baslayalim olmaz mi,ne dersiniz?

Mesala arti bildirmeyelim her hafta,gr da olsa eksi olsun tartimiz.Hergün yediklerimizi yazmaktan vazgeçmeyelim yüzleşmesi zor olsada.15 dakikada olsa yürüyelim her firsatta..
yemeyelim su kahrolasi genetiği ile oynanmis,yararindan cok zarari olan pakete girmiş herseyi...

Cemal süreya'nin en sevdiğim dizelerinde söylediği gibi " hayat kisa kuşlar uçuyor" hayat kisa arkadaşlar,gencligimiz en güzel anlarimiz uçup gidiyor elimizden..
Gelin hep beraber silkelenelim,yedikce bizi umutsuzlastiran,içine ceken karanlık kuyulardan kurtulalim inşallah.

Sözlerim önce kendime,nefsime..Fazlasiyla duygusalim bugun nedense..

Ben bismillah deyip milyon kere de olsa basladim bu sabah,önce kalan cizkek'i alman komsularima ikram ettim,akabinde saglikli güzel bir kahvaltı yaptım,kahvemi içtim.aksama güzel saglikli yemekler hazirliyorum bir tarafdan..

kasımpatı yine rüya gibii bir mesajlaa gelmişsin hoş geldin insanın okudukça okuyası geliyor bakma sen bende çok duygusalımda pek beliii etmem genelde ben bitkisel hayata geçiş yapıyoruum o yüzden

senin bahçenin her halinin resmini çekip atabilirsin eminim her mevsimde ayrı bir güzeldir evdeki tatlılarıda komşulara verdiğin iyi olmuş bende genelde öyle yapıyorum gerçi benim nadirdir hamur işi filan yapmam bi keresinde yemiyim diye bir keki saklamıştım fırının içinde unutmuşum küflenmiş sonra resmini çekip nilüşe atmıştım

Yena'cim ben de kendimle ilgili konularda inanilmaz üşengecim,ama buzlu suyu ihmal etme sen lütfen sislik ve ödem konusunda inanilmaz rahatlatir seni..
Ayrica maas,sigorta ve prim konusunda değişiklik olmamasina sevindim,hep böyle devam eder umarim.bu arada hedik ilk defa duydum,merak ettim netten bakicagim az sonra:)

Estagfirullah frida'cim,komsumun cok almancasi yoktu,ben de fasça bilmediğim için birçoğunu anlayamadım aslinda,ancak bu kadar anlayabildim artik:)
kati,sivi dengesi ve yeşil cayi aksam yemeği sonra içme kismini bende uygulayacagim inşallah.

Ne güzel bir enerji ogulcuklarim,enerjin hic bitmesin inşallah.Ben de inanıyor ve ümid ediyorum hepimiz zayiflayacagiz,güzel günler göreceğiz inşallah.

Gecmis olsun derin,Allah sifa versin ikinizede.

duyguya bak sen çocuklar bağzen çok ilginç olabiliyor:)))) ben yiğenlerime kendimi paralarım ama kardeşim gelir hareketli bir müzik açar bir dans eder onlarla veyaa size köpek alıcam annenizi babanızı kandırın der birlikte alacakları köpeğe nasıl bakıcaklarını hayal eder konuşurlar tabi onlarda beslenmesini sağlayan onları uyutan bakan halalarını değil çılgın halalarını severleer

demek cumaya eksi çıkmayı planlıyorsun keşke iki tost yemeden önce görseydim bu mesajını

Estagfirullah frida'cim,sahsim adina ben birçok konularda duygusalligimin fazla kilonun verdiği buhranlardan kaynaklandigini düşünüyorum:) Neyse bu günlerde gecicek,bizler de güzel,özgüvenli,aynalara bakmaya doyamadigimiz incecik günler göreceğiz inşallah,ümitvarim..:)

Aslinda ben de misafir gelmediği sürece yapmıyorum hamur isi,kabiliyetim de yok zaten o cenahta:) sadece esimin sevdiği birkaç seyi yapıyorum o kadar,esim düşkünde değildir hamur isine zaten.
Ben düşkünüm pardon düşkündüm bir zamanlar artik düşkün değilim inşallah,beynime olumlu mesaj göndereyim:)

Kasimpati zaten duygusaldim aglattin beni. Iyi ki burdasin.
Bende yapmiycam 100 lu kilolarda olmiycam.

Ins eksi bildirmek hedefim. 100 gr bile olsa.

Dunku yazidan seyi uygulayabiliriz mesela 3 gun kacamak olmayinca 1 gun kacamak izni vardi ya eglenceli geldi kulagima. Sizde olur derseniz ortak gunlerde yapalim bi hafta deneylim 4. Gun herkes istedigi kacamagi yapar :)

Gecen hafta artida oldugum icin 1 kilo versemde seni gecemem. Tabi sen arti olmazsan o tostlarla
Dogum gunu olmayaydi o bozdu biraz bu hafta.​

yenacim annem baskınla yürüyor yavaş yavaş ama zor yürüyor içim açıyor onu öyle görünce..birde daha kötüsü olabilirdi diye düşünüp moral buluyorum ...
kv ile baristik evet ...kaynim polis b ilecikte bayrama 10 gün vardı geldiler gitmedim hiç kvnin evine esimde ısrar etmedi ..eltimleri pikniğe davet ettik onlarda çıktı geldi ...konusmasam olmazdı artık...
neyse ben ütü yapmaya kaçar...

Cizkek'i ben de inanilmaz seviyorum,frambuazlida favorim lakin bu defa çilekli yaptım..:)yakin olsakta topikcek bana gelsiniz kahve içip cizkek yesek keşke..

Kendime not: yuruyuse ac karnina cikarsan donunce daha acikmis olursun kendini tutamazsin.

Yarim saat yurudum geldim. 2 tabak corba ile ekmegin citir olan yerlerinden minik minik kopardim yedim. Oglen ekmek yemedm sabahda saglam yedim duzene sokucam boyle ins.

Zerdecal ve zencefil aldim yogurt kuru yapcam ins

YENA proteğin günü yaparsın demiş ama benim aklım fikrim önümüzdeki aşure günlerinde

İyi akşamlar
Bugün ben de dikkatli yedim arada çatlaklar var tabii ama genel duruma bakarsak çok yemedim yürüdüm bol su içtim Yeşilçay içtim yatmadan bir daha içmeye niyetliyim
Genel olarak toparlanıyoruz maşallah bize Allah azmimizi daim etsin
Bonus açken yürümek çok tehlikeli gerçekten sonrasında kendimi kaybediyorum ben de

Adaş tam üstüne bastın aşure zamanı geldi işimiz zor
Ana öğün niyetine yerim ben aşureyi artık yemem dersem yalan söylemiş olurum
Bu sene ben yapmayacağım evde olunca daha tehlikeli :)

He anladim bende onu tehlikeli gercekten. Masallah bize evet bu alisma haftasiydi alistik sayilir haftaya daha guzel olucak.

Daficiğim, parmak salladın alkış yaptın ve yoksun...böylemi oldu ilişkimiz. :))
Bumudur yani :))
Özledim seni, dön artık sılaya...

---
Bonus duygu küçücük çocuk ne var yani hediyeyi yere atmış zayıf gelin demi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…