türk kahvesinin yanında bende bir çikolata yiyebilirim, o da hızlı olmak kaydıyla yoksa bende bişey anlamıyorum ozaman kahvenin tadından: )
bi arada şekersiz acı kahve içerdim hep, 1senedir falanda şekerli olmayınca kahveden bir tat alamıyorum: )
ne özledim kahveli günlerimi, arada yanında tüttürdüğüm sigaramı da...
bu akşam bende değişik bişey yaptım, eşime de dene dedim ama denemedi, narla birlikte ceviz yedim: ))))
hoş oldu öneririm: )
günaydın cancağazlarım
bugun nedense çok enerjik kalktım çok şukur yeni umutlar belerdi içimde inşallah sönmezyeniden yapa bilirmişim gibi geldi inşallah dr bana inüsilin direncim oldugunusoylemıstı bı ilaç ismi göndermiş mail le su 3 gun oruç tutmayı duşunuyorum nasipse daha sonra tekrar yenıden başlıycam hiç bırakmıyalım bıdaha ınsallah bugun gıdıp kendıme rahat bı spor ayakkabısı alıcam haftada 4 gun yuru demıstı dr hadı hayırlısı
kasımpatı nasıl umutlandım anlatamam benım kılolardaymıs kadın demekkı oluyor bıraz azım çok ümitlendim çok inşallah olacak hepimiz zayıflayacağız inşallah sen aradachatırlat bıze kendıne bunları ellerine sağlık canım
Gununuz aydin olsun fikrimin ince gulleri :)
Fridacim buz olayini ciddiye alayim o zaman hem de nasil odem var bilsen..
Calisma saatlerimin surekliligi hakkin da hic konusmadik.. Nasil bir yol izlenilecek bilemiyorum sormuyorum da :) maasim ve sigorta primim de degisiklik yapilmadi cok mutlu oldum ve sasirdim..
Cumartesi calisiyorum evet haftanin 6 gunu acik bir firma..
Bu arada hedik senin de bildigin salcali sulusuna deniyor.. Bir nevi corba gibi icin de az haslanmis nohut. kekikli ,acili ,yagli hos bir tat..
Meyracim kasimpati yazinin basin da demis ya un ve sekerden fakir yagdan zengin beslenme programi vermis diye ona istinaden yazdim.. Canan karatay da hayvansal yaglar ,cig kuruyemis,bol zeytin oneriyor.o yonu benzer..
Merhabalar
Buralarda havalar oldukça soğudu,sonbahari yasamadan kis mevsimine geçiş yaptık nerdeyse.Balkon ciceklerim sararmaya baslamis,ilhamur agaclarinin yapraklari sarinin ve kahverenginin her tonuna boyanmis sanki:) sabah sabah ciceklerim ve ağaçlarla konuşup güzel temenniler ve dualarda bulundum kendim ve sizler için,dilerim onlar tekrar bahari müjdelediklerinde bizler sirtimizda ki bu fazla kilo yüklerinin cogundan kurtulmuş oluruz..
Sonra dedim ki kendime,istersen yapabilirsin..Azmeden,sabreden,sebat edip istikrar gösterenlerden neyim eksikti ki..Dün ki komsumdan neyim eksikti?cat pat konuştuğu almancasi ile bana " Aslinda hayatim boyunca en büyük kötülüğü kendim yapmisim kendime,38 yasindayim ergenliğim,gencligimin en güzel yillarini heba etmişim dedi" dünden bu yana kulaklarimda cinliyor bu sözü,ben de ayni seyi yapmiyormuyum suan,bir daha 20 li yaslarda olamayacagim..yok yok bu böyle devam etmemeli,bu kötülüğü kendime yapmamaliyim ben,yapmamaliyiz arkadaşlar..israf etmeyelim zamani,gençliğimizi,sevdiklerimizle en güzel sekilde gecirebilecekken kabuğumuza cekildigimiz zamanlari....
Haydi öyleyse,bismillah deyip baslayalim olmaz mi,ne dersiniz?
Mesala arti bildirmeyelim her hafta,gr da olsa eksi olsun tartimiz.Hergün yediklerimizi yazmaktan vazgeçmeyelim yüzleşmesi zor olsada.15 dakikada olsa yürüyelim her firsatta..
yemeyelim su kahrolasi genetiği ile oynanmis,yararindan cok zarari olan pakete girmiş herseyi...
Cemal süreya'nin en sevdiğim dizelerinde söylediği gibi " hayat kisa kuşlar uçuyor" hayat kisa arkadaşlar,gencligimiz en güzel anlarimiz uçup gidiyor elimizden..
Gelin hep beraber silkelenelim,yedikce bizi umutsuzlastiran,içine ceken karanlık kuyulardan kurtulalim inşallah.
Sözlerim önce kendime,nefsime..Fazlasiyla duygusalim bugun nedense..
Ben bismillah deyip milyon kere de olsa basladim bu sabah,önce kalan cizkek'i alman komsularima ikram ettim,akabinde saglikli güzel bir kahvaltı yaptım,kahvemi içtim.aksama güzel saglikli yemekler hazirliyorum bir tarafdan..
Bilgiler şahane çok sağol canım...Tıpkı karatay gibi yararlı yağı kesmemiş..Farklı bir diyetisyenmiş demek ki..Buradakiler basıyorlar ekmeği..Gün de 12 dilim ekmek yiyen hangi insan evladı zayıflar..
Aslın da karatay çok rahat ve bana çok uygun..keşke yeniden uygulayabilsem...
Buzlu su değil de burada ki doktorlar buz uygula demişlerdi..
Açıkçası kendimle ilgili çok üşengeçim bir iki defa yapıp bırakmıştım...
Ama senin sirkeli buzlu su olayını deneyeyim teşekkür ederim...
kasımpatıcım çok teşekkürler ne demek kusura bakmayın bizler için vakit ayırıp yazmızmışsın emeğine yüreğine sağlık
faslı arkadaşınada bravone kilolar vermiş maşallah, inşallah bir daha da geri almaz kadıncağız resmen sağlığına kavuşmuş
şu katı sıvı dengesi üzerinde çalışalım mesela sabah kahvaltılarda ben çaysız kahvaltı yapamam ama artık yemeklerde sofraya su bile koymuyorum tabi bağzen o yarım saati bekleyemeyip sofradan kalkar kalkmaz su içtiğim oluyor
günaydın cancağazlarım
bugun nedense çok enerjik kalktım çok şukur yeni umutlar belerdi içimde inşallah sönmezyeniden yapa bilirmişim gibi geldi inşallah dr bana inüsilin direncim oldugunusoylemıstı bı ilaç ismi göndermiş mail le su 3 gun oruç tutmayı duşunuyorum nasipse daha sonra tekrar yenıden başlıycam hiç bırakmıyalım bıdaha ınsallah bugun gıdıp kendıme rahat bı spor ayakkabısı alıcam haftada 4 gun yuru demıstı dr hadı hayırlısı
kasımpatı nasıl umutlandım anlatamam benım kılolardaymıs kadın demekkı oluyor bıraz azım çok ümitlendim çok inşallah olacak hepimiz zayıflayacağız inşallah sen aradachatırlat bıze kendıne bunları ellerine sağlık canım
gunaydin...
a sucum dogum günün kutlu olsun canım.
bonus senin de kızının doğumgünü kutlu olsun..
yenacim lahana seysiçok güldüm kacarmi hiç...
dün çok h astaydim karın ağrısı gaz sıkışması oldu herhalde nazda grip oldu okula gondermedim ...butun gün hasta yattık...bugün açısı çıkıyor temizlik yapıyorum...birgün yapma her yer batıyor..
ben bu erken kalkmaya nasıl alisicam bilmiyorum çok zor geliyor ...
:))))) ivet bir miktar yoruldum. Ve yememem gereken biseyler yedim aksam ve bu sabah. Ama asla koyvermis degilim. Ins eksi gorecegime inaniyorum.
Duygu eglendi tabi oyle kudurduki resim bile cekemedim. Dayisinin aldigi kazagi yere atti bide ins gelin bozulmamistir :))
kasımpatı yine rüya gibii bir mesajlaa gelmişsin hoş geldin insanın okudukça okuyası geliyor bakma sen bende çok duygusalımda pek beliii etmem genelde ben bitkisel hayata geçiş yapıyoruum o yüzden
senin bahçenin her halinin resmini çekip atabilirsin eminim her mevsimde ayrı bir güzeldirevdeki tatlılarıda komşulara verdiğin iyi olmuş bende genelde öyle yapıyorum gerçi benim nadirdir hamur işi filan yapmam bi keresinde yemiyim diye bir keki saklamıştım fırının içinde unutmuşum küflenmiş sonra resmini çekip nilüşe atmıştım
duyguya bak sen çocuklar bağzen çok ilginç olabiliyor:)))) ben yiğenlerime kendimi paralarım ama kardeşim gelir hareketli bir müzik açar bir dans eder onlarla veyaa size köpek alıcam annenizi babanızı kandırın der birlikte alacakları köpeğe nasıl bakıcaklarını hayal eder konuşurlar tabi onlarda beslenmesini sağlayan onları uyutan bakan halalarını değil çılgın halalarını severleer
demek cumaya eksi çıkmayı planlıyorsun keşke iki tost yemeden önce görseydim bu mesajını
Cizkek'i ben de inanilmaz seviyorum,frambuazlida favorim lakin bu defa çilekli yaptım..:)yakin olsakta topikcek bana gelsiniz kahve içip cizkek yesek keşke..
Ben de yediklerimi yazayim bugun bari..:)
Sabah:zeytin,3-4 ceviz ve badem,2 dilim peynir,4 ceriyy domates,1 küçük salatalik,1 yumurta,1 minik börek.
ara:kahve 1 dilim cizkek,3.4 kuru elma,1 tahinli kurabiye..
Aksam:yesil salata,3 köfte,2 dilim patates,1 bardak ayran.
ara:yesil cay.
YENA proteğin günü yaparsın demiş ama benim aklım fikrim önümüzdeki aşure günlerinde
Merhabalar
Buralarda havalar oldukça soğudu,sonbahari yasamadan kis mevsimine geçiş yaptık nerdeyse.Balkon ciceklerim sararmaya baslamis,ilhamur agaclarinin yapraklari sarinin ve kahverenginin her tonuna boyanmis sanki:) sabah sabah ciceklerim ve ağaçlarla konuşup güzel temenniler ve dualarda bulundum kendim ve sizler için,dilerim onlar tekrar bahari müjdelediklerinde bizler sirtimizda ki bu fazla kilo yüklerinin cogundan kurtulmuş oluruz..
Sonra dedim ki kendime,istersen yapabilirsin..Azmeden,sabreden,sebat edip istikrar gösterenlerden neyim eksikti ki..Dün ki komsumdan neyim eksikti?cat pat konuştuğu almancasi ile bana " Aslinda hayatim boyunca en büyük kötülüğü kendim yapmisim kendime,38 yasindayim ergenliğim,gencligimin en güzel yillarini heba etmişim dedi" dünden bu yana kulaklarimda cinliyor bu sözü,ben de ayni seyi yapmiyormuyum suan,bir daha 20 li yaslarda olamayacagim..yok yok bu böyle devam etmemeli,bu kötülüğü kendime yapmamaliyim ben,yapmamaliyiz arkadaşlar..israf etmeyelim zamani,gençliğimizi,sevdiklerimizle en güzel sekilde gecirebilecekken kabuğumuza cekildigimiz zamanlari....
Haydi öyleyse,bismillah deyip baslayalim olmaz mi,ne dersiniz?
Mesala arti bildirmeyelim her hafta,gr da olsa eksi olsun tartimiz.Hergün yediklerimizi yazmaktan vazgeçmeyelim yüzleşmesi zor olsada.15 dakikada olsa yürüyelim her firsatta..
yemeyelim su kahrolasi genetiği ile oynanmis,yararindan cok zarari olan pakete girmiş herseyi...
Cemal süreya'nin en sevdiğim dizelerinde söylediği gibi " hayat kisa kuşlar uçuyor" hayat kisa arkadaşlar,gencligimiz en güzel anlarimiz uçup gidiyor elimizden..
Gelin hep beraber silkelenelim,yedikce bizi umutsuzlastiran,içine ceken karanlık kuyulardan kurtulalim inşallah.
Sözlerim önce kendime,nefsime..Fazlasiyla duygusalim bugun nedense..
Ben bismillah deyip milyon kere de olsa basladim bu sabah,önce kalan cizkek'i alman komsularima ikram ettim,akabinde saglikli güzel bir kahvaltı yaptım,kahvemi içtim.aksama güzel saglikli yemekler hazirliyorum bir tarafdan..
Kasimpati zaten duygusaldim aglattin beni. Iyi ki burdasin.
Bende yapmiycam 100 lu kilolarda olmiycam.
Ins eksi bildirmek hedefim. 100 gr bile olsa.
Dunku yazidan seyi uygulayabiliriz mesela 3 gun kacamak olmayinca 1 gun kacamak izni vardi ya eglenceli geldi kulagima. Sizde olur derseniz ortak gunlerde yapalim bi hafta deneylim 4. Gun herkes istedigi kacamagi yapar :)
He anladim bende onu tehlikeli gercekten. Masallah bize evet bu alisma haftasiydi alistik sayilir haftaya daha guzel olucak.İyi akşamlar
Bugün ben de dikkatli yedim arada çatlaklar var tabii ama genel duruma bakarsak çok yemedim yürüdüm bol su içtim Yeşilçay içtim yatmadan bir daha içmeye niyetliyim
Genel olarak toparlanıyoruz maşallah bize Allah azmimizi daim etsin
Bonus açken yürümek çok tehlikeli gerçekten sonrasında kendimi kaybediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?