Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık canım.
Aaa estağfirullah ne kusuru, sen bu kadar bizim için emek verip yazmışsın kafa patlatmışsın biz birde kusuramı bakıcaz canım.
Teşekkürler...
Okudum hepsini: )

Aslında ekmeği kessede ekmek gurubunu tam kesmemiş, meyveyide kesmemiş.
Aslında benim5333e baya benziyor temel olarak.
Ablacım ayağın içinde tekrar geçmiş olsun: (

sağol canım tüm çocuklarımızın önü aydınlık olsun içindede bizimkilerin

hedik i bende çok severim bizim oralarda salçalı sulu acılıda yaparlar da kurusunuda severim her türlüü gideri var yaniii :)))

Frida frida, persembe gunu patlat bir protein gunu yolla ordan 2 kg agirlik bonusa inat :) bugun dikkat edemez zaten pasta neyin . havada karada sen avantajlisin. hadi bakalim cumaya kim daha fazla verecek.

eksi iki zor yaaws aslında dayanıp 2 gün ekmek tatlı yemesem olabilir öylede gördüğüm eksiyi koruyamıyoruum

eveeet süpeeer 41 kere maşallah bizeee
afiyet olsun fındıkların :)

Adasgiller , benden size gelsin..
Sizi gidi findikkiraaann

kışında fındık olmasa, ceviz olmasa nasıl geçicek nilüşüm

kasımpatıcım çok teşekkürler ne demek kusura bakmayın bizler için vakit ayırıp yazmızmışsın emeğine yüreğine sağlık

faslı arkadaşınada bravo ne kilolar vermiş maşallah, inşallah bir daha da geri almaz kadıncağız resmen sağlığına kavuşmuş
şu katı sıvı dengesi üzerinde çalışalım mesela sabah kahvaltılarda ben çaysız kahvaltı yapamam ama artık yemeklerde sofraya su bile koymuyorum tabi bağzen o yarım saati bekleyemeyip sofradan kalkar kalkmaz su içtiğim oluyor

nilüşüm kesinlikle buz tedavisi özelikle şişlik ve ödem varmış ki onun çaresi buz canım bak biz kızımdaki diz ağrısını günde 15 er dk. 4 kere yaparak aştık bizde ayak sakatlanmaları çok oluyor biliyorsun ancak buzla aşıyoruz ...
barış oğlanın mutlu olmasına çok sevindim peki bu çalışma saatleri ne kadar böyle sürecek belli bir süresi var mı merak ettim birde cumartesileri hala işe gidiyormusun ?

ben kahvenin yanında çukulata ve kek sevmiyorum sanki kahvenin tadını bozuyor yediğim oluyor ama bu seferde kahveden bişey anlamyorum bu öğlen fena kahvaltı yaptım ama sonrasında kurstan geldikten sonra bir mandalina 1 saat sonrada bir kase nar yedim

bugün zorlada olsa yürüdüm, neden bu kadar zorlandım anlamadım..
kendimi iteleye iteleye kaldırdım.

iyi geceler meyroş oluyor bağzen öyle bende tibeti yapana kadar öyle bi üşeniyorum kii yaptıktan sonrada içim rahat ediyor :) anlıyacağın ben hep iteliyoruum

türk kahvesinin yanında bende bir çikolata yiyebilirim, o da hızlı olmak kaydıyla yoksa bende bişey anlamıyorum ozaman kahvenin tadından: )
bi arada şekersiz acı kahve içerdim hep, 1senedir falanda şekerli olmayınca kahveden bir tat alamıyorum: )
ne özledim kahveli günlerimi, arada yanında tüttürdüğüm sigaramı da...
bu akşam bende değişik bişey yaptım, eşime de dene dedim ama denemedi, narla birlikte ceviz yedim: ))))
hoş oldu öneririm: )

günaydın cancağazlarım
bugun nedense çok enerjik kalktım çok şukur yeni umutlar belerdi içimde inşallah sönmez yeniden yapa bilirmişim gibi geldi inşallah dr bana inüsilin direncim oldugunusoylemıstı bı ilaç ismi göndermiş mail le su 3 gun oruç tutmayı duşunuyorum nasipse daha sonra tekrar yenıden başlıycam hiç bırakmıyalım bıdaha ınsallah bugun gıdıp kendıme rahat bı spor ayakkabısı alıcam haftada 4 gun yuru demıstı dr hadı hayırlısı
kasımpatı nasıl umutlandım anlatamam benım kılolardaymıs kadın demekkı oluyor bıraz azım çok ümitlendim çok inşallah olacak hepimiz zayıflayacağız inşallah sen aradachatırlat bıze kendıne bunları ellerine sağlık canım

gunaydin...
a sucum dogum günün kutlu olsun canım.
bonus senin de kızının doğumgünü kutlu olsun..
yenacim lahana seysiçok güldüm kacarmi hiç...
dün çok h astaydim karın ağrısı gaz sıkışması oldu herhalde nazda grip oldu okula gondermedim ...butun gün hasta yattık...bugün açısı çıkıyor temizlik yapıyorum...birgün yapma her yer batıyor..
ben bu erken kalkmaya nasıl alisicam bilmiyorum çok zor geliyor ...

Gununuz aydin olsun fikrimin ince gulleri :)

Fridacim buz olayini ciddiye alayim o zaman hem de nasil odem var bilsen..
Calisma saatlerimin surekliligi hakkin da hic konusmadik.. Nasil bir yol izlenilecek bilemiyorum sormuyorum da :) maasim ve sigorta primim de degisiklik yapilmadi cok mutlu oldum ve sasirdim..
Cumartesi calisiyorum evet haftanin 6 gunu acik bir firma..
Bu arada hedik senin de bildigin salcali sulusuna deniyor.. Bir nevi corba gibi icin de az haslanmis nohut. kekikli ,acili ,yagli hos bir tat..

Meyracim kasimpati yazinin basin da demis ya un ve sekerden fakir yagdan zengin beslenme programi vermis diye ona istinaden yazdim.. Canan karatay da hayvansal yaglar ,cig kuruyemis,bol zeytin oneriyor.o yonu benzer..

Hayriyecim enerjni cok fena hissettim bilesin :)
Ayni performansi hep bekliyorum :)

Derincim gecmis olsun.. Anali kizli uf olmussunuz..
Annen nasil oldu kayinvaldenle araniz duzeldi sanirim. Umarim duzelmistir..

[QUOTE="Bonus, post: 43140583, member: eglendindin yorgunum bugun yarin oruc tutmayi istiyorum bende.[/QUOTE]

Pert bir haldesin gibi :)
Nasil gecti eglendinmi duygu ?

selamün aleyküm...
öff bir çay demlemişim acımı acı...
ne kadar attımki herzamanki gibi attım çayını ama allah allah gözümden kaçmış demekki.
tek demlik bana yetiyo ondan tek demlik yapıyom kenime, gidip altına az su ısıtıyım bari.

Meyra ben cocukken hatirliyorum annem tek demlik demlerdi bizbizeyken..
Sonradan bir saglik programin da tek demlik cayin daha saglikli oldugunu soylemislerdi mantigi nedir bilemiyorum o kismi kacirmisim..

Meyra ben cocukken hatirliyorum annem tek demlik demlerdi bizbizeyken..
Sonradan bir saglik programin da tek demlik cayin daha saglikli oldugunu soylemislerdi mantigi nedir bilemiyorum o kismi kacirmisim..

: )))
bana tek demlik yetiyo, çayı kendime göre ayarlıyom ablam, altla iki iş olmamış oluyor: )

Pert bir haldesin gibi :)
Nasil gecti eglendinmi duygu ?

:))))) ivet bir miktar yoruldum. Ve yememem gereken biseyler yedim aksam ve bu sabah. Ama asla koyvermis degilim. Ins eksi gorecegime inaniyorum.

Duygu eglendi tabi oyle kudurduki resim bile cekemedim. Dayisinin aldigi kazagi yere atti bide ins gelin bozulmamistir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…