Günaydn kızlar..bu sabah tekrar tartldm düne göre 500 g fark var şükür.genelde ödemden dolayi haftasonu dha az cıkıyorum.aslında listeden de mi cıksam.sonucta son zamanlarda kilo alıyorum kasmpatıyı boşuna yoruyorum.
Bonus cum calisiyorum evet.. Devletin memurusu olaydim surekli yaratilan tatillerden yararlanirdim ne guzel :)
Elif cok sík uyaniyormu gece ?
Bengisu hic kilo almadin galiba dimi sen ?
Derincim - 2.5 kg. :) ne sırrı derincim artik yuz goz olduk kilolarla.. Ayrica benden giden kilo dwgil su ve odem kaybi hic sevinmiyorum bile..dana kadae ol sonra kilo vermeye calis .. İs mi yaptigim.. Kizdim kendime cok fena :)
ameliyatla alakası şu şekilde var canım. vucudumla barışamıyorum. eskiden buyum diyordum ama şimdi ameliyat oldum diyorum ama aynada hala eski halimi görüyorum hani diyorlar ya beynimiz obez diye. gözlerim kendimde hiç bir yenilik görmüyor. buna canımı sıkıyor. bide hormon yüklenmesi yaptırdım. 1 aydır çocuklar dönüşümlü hasta hasta oluyor. sünnet olmuş çocuğun idrar yolu enf olması çoook zor. benim çocuğum oldu. bide ilk defa çocuğum dışarı çıktı. aile dışına. üstüne amirimle sorunlarım vardı. kafayı bana takmış durumdaydı. herşey bi anda üst üste geldi. çok mutsuzum aslında ama çok şükür diyorum yinede.İyi akşamlar
Meyra ve kasımpatı emeğinize sağlık..
Haticeciğim, geçmiş olsun çocuklara..birşey sormak istiyorum senin ruhsal durumun ameliyatınla bağlantılı olabilirmi.? onu merak ettim eskiden tanıdığım haticeyle alakan yok hep depresif ve mutsuz mesajların hani arada yahut sık sık hepimiz de oluyor ama seni son zamanlar da hakikaten mutsuz görüyorum..Bunu çok merak ettim. mazur gör, umarım haddimi aşmamışımdır..
Bonuscum,inşallah ablan hayırlısıyla bebeğini alır kucağına.. ve yakın olur o günler....
ellerine sağlık canım hiç önemli değil. burda aranızda olmak bile güzelCok geçmiş olsun yst,acil sifalar diliyorum çocuklara..Ayrica yasadigim duygular geçici bir durumdur inşallah..
Liste konusunda da bu aksam yemege arkadaşa davetli olduğumuz için biraz erken yaptim sanirim,kilonu ekleyeceğim inşallah listeye..
Gunaydinn,mutlu haftasonlari diliyorum...
Ne cabuk sabah oldu yahu :))
Günaydn kızlar..bu sabah tekrar tartldm düne göre 500 g fark var şükür.genelde ödemden dolayi haftasonu dha az cıkıyorum.aslında listeden de mi cıksam.sonucta son zamanlarda kilo alıyorum kasmpatıyı boşuna yoruyorum.
HAFTANIN 1.si...............................-2.5 kg...............................YENA
HAFTANIN 2.si...........................- 1 kg ...........................MAVIPATIKLER
HAFTANIN 3.sü................................- 0.8 kg...........................DERIN
Selam güzeller zor bir hafta geçirdim. Çocuklar hala hasta. Gece uykuya hasret kaldım resmen.
Diyeti salladım. Dün aşure yaptım bugün dağıtıyorum. Kilom 91.8.
Spor yok gibi.
Evet uyaniyo bazen iyi de bazen baya sık uyaniyo.
Kamu tatili okullardada oluyo ya en cok ona ifrit oldum yillardir. Ogretmen gebeler icin iyi olabilirde erkek ogretmenler icin iyi olmuyodu. Neyseki artik ogretmen degil tatilde bile okulda :)) nihahaha
Mutlu haftasonları dilerim herkese
Eşim kahvaltıya davetliymiş erken gitti büyük kızım da ebru kursuna biz de küçük kızımla geç kalktık kahvaltımızı da yaptık azıcık ortalığı toparlayıp bir etüt merkezi gibi bir yer varmış arkadaşının gittiği gidip bir görüşelim dedik
ameliyatla alakası şu şekilde var canım. vucudumla barışamıyorum. eskiden buyum diyordum ama şimdi ameliyat oldum diyorum ama aynada hala eski halimi görüyorum hani diyorlar ya beynimiz obez diye. gözlerim kendimde hiç bir yenilik görmüyor. buna canımı sıkıyor. bide hormon yüklenmesi yaptırdım. 1 aydır çocuklar dönüşümlü hasta hasta oluyor. sünnet olmuş çocuğun idrar yolu enf olması çoook zor. benim çocuğum oldu. bide ilk defa çocuğum dışarı çıktı. aile dışına. üstüne amirimle sorunlarım vardı. kafayı bana takmış durumdaydı. herşey bi anda üst üste geldi. çok mutsuzum aslında ama çok şükür diyorum yinede.
böyle ce ce diye geldiğim halde tanınmak önemsenmek çok güzel valla canım. çok teşekkür ederim
sağol canım. 3 aylık iğne vurundum. herşeyi en olumsuz haliyle görüyorum sanırım. hem kendimi hem çevremi üzüyorum anlık oluyor ama işte oluncada herkesi bezdiriyorumYa hatun alınganlık yapmış bence. :))
adam jest babın da şeyetmiştir kesin :))
Tabii idareci olunca gece gündüz okuldadır :)
Seni gidi hayın eş :)
Kaçıncı sınıf oldu asu .? erken değilmi .?
Ücretsizse sorun değil ama ücretliyse henüz erken gibi 10.sınıf diye hatırlıyorum...
Evet senin herşey üst üste gelmiş.. Doğum kontrol dimi aldığın hormon.? günlük periyodlar halin de alman daha az handikap yaratmazmı.?
Herşey yoluna girer ve sen de rahatlarsın umarım...
Hamillegin basndan beri 2kilo falan aldm.ins fazla almam.Bonus cum calisiyorum evet.. Devletin memurusu olaydim surekli yaratilan tatillerden yararlanirdim ne guzel :)
Elif cok sík uyaniyormu gece ?
Bengisu hic kilo almadin galiba dimi sen ?
Derincim - 2.5 kg. :) ne sırrı derincim artik yuz goz olduk kilolarla.. Ayrica benden giden kilo dwgil su ve odem kaybi hic sevinmiyorum bile..dana kadae ol sonra kilo vermeye calis .. İs mi yaptigim.. Kizdim kendime cok fena :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?