Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinnnmutlu hafta sonları...
ben uc hafta oldu hala alışamadım erken kalkmaya bugün uyumusum 9 30a kadar çok huzurluyum...benim cadı kızlarım gece uykusuzluğu hiç yasatmadilar bana gecede geç uyurlar ama sabahta geç k alkardik...
kasimpati gerçekten çok zor günlerdi canım..o yüzden şimdi kolay kolay kızıp bagiramiyorum kendimi yipratiyorum...
waaaaw yenacim tebrikler iki kilo mu neler yaptın anlat bakalim kopya çekelim...
dün annemde yeni komsulari vardı kisiri abarttım biraz tartıya çıkmaya korkuyorum ...bulgurda sisiriyor cunki

Güünaydinlarrr,mutlu haftasonları olsun hepinize..

Bugun eşimin yakın arkadaşinin nikahı var,bir haftadir nasılda dert edindim kendime ne giyecegim diye ,hala da karar verebilmiş degilim tüm dolabı dökmüş olmama ragmen..

Son düzenleme:

Bengisu lütfen böyle düşünme canım,ben her ne kadar yena gibi liste hazırlayamasam da zevkle hazırlıyorum listeyi..
Hasılı ne sen ,ne de başka bir arkadaşimizin yük olup yordugu yok:) şahsi fikrim hepimiz listede olmaya devam edelim bence,hem sizlerde kilo takibini düzenli yapmış olursunuz böylelikle ..:)

Bonus cum calisiyorum evet.. Devletin memurusu olaydim surekli yaratilan tatillerden yararlanirdim ne guzel :)
Elif cok sík uyaniyormu gece ?

Bengisu hic kilo almadin galiba dimi sen ?

Derincim - 2.5 kg. :) ne sırrı derincim artik yuz goz olduk kilolarla.. Ayrica benden giden kilo dwgil su ve odem kaybi hic sevinmiyorum bile..dana kadae ol sonra kilo vermeye calis .. İs mi yaptigim.. Kizdim kendime cok fena :)

Evet uyaniyo bazen iyi de bazen baya sık uyaniyo.

Kamu tatili okullardada oluyo ya en cok ona ifrit oldum yillardir. Ogretmen gebeler icin iyi olabilirde erkek ogretmenler icin iyi olmuyodu. Neyseki artik ogretmen degil tatilde bile okulda :)) nihahaha

Mutlu haftasonları dilerim herkese
Eşim kahvaltıya davetliymiş erken gitti büyük kızım da ebru kursuna biz de küçük kızımla geç kalktık kahvaltımızı da yaptık azıcık ortalığı toparlayıp bir etüt merkezi gibi bir yer varmış arkadaşının gittiği gidip bir görüşelim dedik

ameliyatla alakası şu şekilde var canım. vucudumla barışamıyorum. eskiden buyum diyordum ama şimdi ameliyat oldum diyorum ama aynada hala eski halimi görüyorum hani diyorlar ya beynimiz obez diye. gözlerim kendimde hiç bir yenilik görmüyor. buna canımı sıkıyor. bide hormon yüklenmesi yaptırdım. 1 aydır çocuklar dönüşümlü hasta hasta oluyor. sünnet olmuş çocuğun idrar yolu enf olması çoook zor. benim çocuğum oldu. bide ilk defa çocuğum dışarı çıktı. aile dışına. üstüne amirimle sorunlarım vardı. kafayı bana takmış durumdaydı. herşey bi anda üst üste geldi. çok mutsuzum aslında ama çok şükür diyorum yinede.
böyle ce ce diye geldiğim halde tanınmak önemsenmek çok güzel valla canım. çok teşekkür ederim

ellerine sağlık canım hiç önemli değil. burda aranızda olmak bile güzel

Gunaydinn,mutlu haftasonlari diliyorum...

Ne cabuk sabah oldu yahu :))

nasıl olsa kilo alıyoruz yada veremiyoruz biz hamileler ama bonusun bana dediği gibi ileri boyutta kilomu alıyoruz o belli olur listeye katılmamızla, böyle kontrollü olması iyi bence, oyüzden çıkma sende listeden.

bayıldım buna: )

ooouuu tebrikler kızlar: )
kasımpatı ellerine sağlık canım.

Selam güzeller zor bir hafta geçirdim. Çocuklar hala hasta. Gece uykuya hasret kaldım resmen.
Diyeti salladım. Dün aşure yaptım bugün dağıtıyorum. Kilom 91.8.
Spor yok gibi.

geçmiş olsun canım.
allah kabul etsin inş ayrıca.

Ya hatun alınganlık yapmış bence. :))
adam jest babın da şeyetmiştir kesin :))

Tabii idareci olunca gece gündüz okuldadır :)
Seni gidi hayın eş :)

Kaçıncı sınıf oldu asu .? erken değilmi .?
Ücretsizse sorun değil ama ücretliyse henüz erken gibi 10.sınıf diye hatırlıyorum...

Evet senin herşey üst üste gelmiş.. Doğum kontrol dimi aldığın hormon.? günlük periyodlar halin de alman daha az handikap yaratmazmı.?
Herşey yoluna girer ve sen de rahatlarsın umarım...

Taa milattan önce den kalma iki küs arkadaşım vardı. :) biz üçümüz çok yakındık sonra ikisi arasın da gerginlikler oldu uzadı çirkinleşti işler, ben çok zor durum da kaldım yapıcı oldukça neyse uzatmimm hayat bizi farklı yerlere savurdu...
ikisiyle de ayrı ayrı telefonla görüşüyorum sık olmasa da...
Sonra bunlar tesadüfen karşılaşmışlar bir iki kez bir araya gelmişler bana da haber ediyorlar sevineyim diye :) seviniyorum gerçekten..

Dün akşam sizle yazışırken burda, baktım iki foto geldi, bizim yılların küs hanımları canlı müzik eşliğin de alemlere akmış..
Nasıl nispet yapar gibi hehe baak biz x yerdeyiz hadi bizi etiketle ya da sen de gel...
Nasıl geleyim bunu önceden planlamadınızmı dedim...''Tamamen doğaçlama oldu inan ki dediler..''
Dedim yaw he he..

Son düzenleme:
sağol canım. 3 aylık iğne vurundum. herşeyi en olumsuz haliyle görüyorum sanırım. hem kendimi hem çevremi üzüyorum anlık oluyor ama işte oluncada herkesi bezdiriyorum
umarım biran önce toplarım dediğin gibi.
aslında yeni bir iş yeni bir hayat var önümde değerlendirmem gerekiyor.

Merhabalar
Kızımla gittik dönüşte yürüdük
Yenacım kızım 11. Sınıfta bu yer ücretsiz değil de uygun fiyatı epeyce sınıftan giden arkadaşı var çok profesyonel bir yer değil ama okuldaki etütlerde bazı dersler yetersiz bakalım nasip
Yena arkadaşların azıcık ayıp mı etmişler ne en azından giderken hadi diyebilirlerdi sanki ya da ben mi fesadım

Hamillegin basndan beri 2kilo falan aldm.ins fazla almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…