Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu aksamlar

Güya yediklerimi yazmak için girmiştim ama yediğim onca seyi yazmaya ne yüzüm ne de cesaretim var..Suan dopdolu bir midenin verdiği rahatsizlik içindeyim siz anlayin..:)

Oldukça yoğun bir gündü,nikah sonu arkadaş grubu ile yemeğe vs gidince olanlar oldu bana,oysa ki sabah ne kadar hafif beslenmiştim..

Neyse gereğinden fazla pişmanlık duyupda azicik olan motivasyonumu kaybetmeyeyim,ödül günüm olsun diyerekten sabah kaldigim yerden devam ediyorum saglikli ve karatayimsi beslenmeme..:)

Bugun serbest gunum olsun nolur ablam asure yapiyo misafirde var aksama.

Ahhh bonus,ikimizinde serbest günü olsun artik..:)

Benim de günlerdir aklim asure'de idi,nasilda canim istiyordu anlatamam.:)yapmasini bilmiyorum,acikcasi cesarette edemedim hic:)
Birkac gündür esime kapi çalsada aşure getirse biri diyordum,gülüyorduk buralarda pek yapilmadigi için.Bugun arkadaşlar ile restoranttan ciktik yan magazanin önünde bir hayir sever kazanlarla aşureler dagitiyor:) firsati kacirmadik tabi:)
Aksam eve geldik evde otururken zil caldi hic tanimadigim bir teyze aşure dagitiyormus bize de ikram etmek istediğini söyledi,komsuymusuz güya ama ben kendisini hic tanimiyorum:)

Nasil duygulandım,saatlerce aglayip aşureyi yiyememiş olabilirim o derece yani..

Yena'cim su-i zan'da bulunmak istemiyorum arkadaslarini tanimadigim için ama asuman ablaya katiliyorum sanki,seni de davet edip haberdar etseler daha güzel olurdu..
Belki senin yillarca kendilerini baristirmak için mücadele etmenden ve yapici olmandan dolayi suçluluk hissediyorlarda olabilirler sana karsi..

Son düzenleme:
Hayïrlı geceler gūzeller
Eşimin telini yūrūttūm
Yazmaya çalişiyorum
Bugūn bende yūrūyūş yaptïm
Evde usta vardï. Antrenin dolaplarïnï değiştiriyorum. Heryer dandin oynuyor. Kismet olursa pazartesi badanaya başlïycaz. Fïrsat buldukca yazmaya çalışirim

Ahh ulen bonus... Senin gibi akli basinda ne yedgini bilen bir hanima yakistimi? Yok bence yakismadi. Yikişmidi

Cok asiri yemesemde bi ondan bi bundan olayi rahatsiz etti.

Misafir vardi yorgunum yediklerimden dolayi agirim midem cok cikmis durumda igrenc gorunuyo.
Kasimpatinin dedigi gibi motivasyonu bozmadan devam edicem papatya cayi yapiyorum simdi 2 litre demleyip yaticam sabah bal ve elma sirkesi koyucam icine belki limon tadina gore. Ac karnina ondan icicem.

Aksamdan yapilmasinin sebebi sabaha hazir olsun diye. Ilik olsa daha iyi ama sogumusta olsa icicem. Her zaman yapacagim bisey degil. Siskinlige iyi gelir ins gecmiste icmisligim var bol wc cikartiyodu.

Elmali tarcinli bi cay var bir de onu yapicam kismetse.

Iyi geceler

Hayırlı pazarlar
Eşim okula toplantıya gidiyor kızlar uyuyorlar hala
Bugün kızlarla dolaşacağız azıcık gezmek istedi Prensesler
Ama öncesinde biraz temizlik yapmalıyım salı akşam çaya misafirim olacak yarın da arkadaşa aşure yapmaya gideceğim
Aşureler gelmeye başladı dün öğle ve akşam aşure yedim birer kase

bu pazar eşim çalışıyor, yok yani.
bugün ben sanki çok yorulmuşum gibi her yerim yorgunluktan titrer gibi titriyor içten içten, yoruldum heralde de haberim yok galiba: )
dün çok halsizdim, her yerim ağrıyodu ama ona rağmen baya işle güçle uğraştım ondan oldu heralde.
bugün de yine yapmam gereken işlerim var malesef: ( çünkü yarın kvler gelicek, hiç misafir ağırlicak modda değilim enerji olarak ama yapacak bişey yok.
kv hastaymış, yarın gelicekler hastane için.
onlar varkende iş güç hizmet nasıl olacak bilmiyorum hiç: (
çünkü hamilelikten dermansızım hep, neyse allah büyüktür ona teslimim inş.
aman dert köşesine döndü mesajım: )
bugün birde biraz karnım ağrıyo nedense: ( üşütme yada ufak bir sebeptir inş.
y.o.l.c.u karın demişken zeynebi bende merak ediyorum, girerdi o ama, inş iyiliktedir.

aman ablam onlar milatta kalsınlar daha iyi boşver üzme tatlı canını...

kolay gelsin ablacım: )

afiyet olsun: )

Gunaydinnnn hayirli mutlu haftalar olsun ins.
Dun sabah kayinvaldem evine gecti diye oraya gittik ve aksam 8 de geldim.

1,5 aydir kizinda kaliyodu eksikleri olsada kendi evine gecmesi her turlu iyi oldu.

Benim geceden hazirladigim papatya cayimda ziyan oldu. Sorun degil yeniden yaparim ins.

Asuman ablacim asure bende yedim ne guzel bi nimet bayiliyorum ona.

Hayırlı sabahlar hayırlı Mutlu haftalar hepimize
Dün kızlarla dolaştık giderken yürüdük
Aşure bu ara sık yiyeceğiz mecbur artık :) nispeten masum tatlı şekeri dışında tabii makul ölçüde yerim ben yemem desem yalan olur :)

Gunaydin
Eşim sabah burasa gitti büyük anneanne sinde kaldı bizde küçük evdeyiz hava çok soğuk sobayı yaktım tam bir saatte tüttü şimdi camları açtım güya isinacaktik ama başardım sanırım artık
Ben daha hiç asure icmedim burda pek komsum yok bende yaparmiyim bilmiyorumhayırlsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…