- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bugun serbest gunum olsun nolur ablam asure yapiyo misafirde var aksama.
Taa milattan önce den kalma iki küs arkadaşım vardı. :) biz üçümüz çok yakındık sonra ikisi arasın da gerginlikler oldu uzadı çirkinleşti işler, ben çok zor durum da kaldım yapıcı oldukça neyse uzatmimm hayat bizi farklı yerlere savurdu...
ikisiyle de ayrı ayrı telefonla görüşüyorum sık olmasa da...
Sonra bunlar tesadüfen karşılaşmışlar bir iki kez bir araya gelmişler bana da haber ediyorlar sevineyim diye :) seviniyorum gerçekten..
Dün akşam sizle yazışırken burda, baktım iki foto geldi, bizim yılların küs hanımları canlı müzik eşliğin de alemlere akmış..
Nasıl nispet yapar gibi hehe baak biz x yerdeyiz hadi bizi etiketle ya da sen de gel...
Nasıl geleyim bunu önceden planlamadınızmı dedim...''Tamamen doğaçlama oldu inan ki dediler..''
Dedim yaw he he..
Alınacaktı ama seçim dolayısıyla 2 hafta sonraya ertelendiselamün aleyküm...
bugün saatlermi geriye alındı? yoksa alınmadımı?
Alınacaktı ama seçim dolayısıyla 2 hafta sonraya ertelendi
Bir çok elektronik alet otomatik olarak geri aldı ama
Taa milattan önce den kalma iki küs arkadaşım vardı. :) biz üçümüz çok yakındık sonra ikisi arasın da gerginlikler oldu uzadı çirkinleşti işler, ben çok zor durum da kaldım yapıcı oldukça neyse uzatmimm hayat bizi farklı yerlere savurdu...
ikisiyle de ayrı ayrı telefonla görüşüyorum sık olmasa da...
Sonra bunlar tesadüfen karşılaşmışlar bir iki kez bir araya gelmişler bana da haber ediyorlar sevineyim diye :) seviniyorum gerçekten..
Dün akşam sizle yazışırken burda, baktım iki foto geldi, bizim yılların küs hanımları canlı müzik eşliğin de alemlere akmış..
Nasıl nispet yapar gibi hehe baak biz x yerdeyiz hadi bizi etiketle ya da sen de gel...
Nasıl geleyim bunu önceden planlamadınızmı dedim...''Tamamen doğaçlama oldu inan ki dediler..''
Dedim yaw he he..
Hayïrlı geceler gūzeller
Eşimin telini yūrūttūm
Yazmaya çalişiyorum
Bugūn bende yūrūyūş yaptïm
Evde usta vardï. Antrenin dolaplarïnï değiştiriyorum. Heryer dandin oynuyor. Kismet olursa pazartesi badanaya başlïycaz. Fïrsat buldukca yazmaya çalışirim
Hayırlı pazarlar
Eşim okula toplantıya gidiyor kızlar uyuyorlar hala
Bugün kızlarla dolaşacağız azıcık gezmek istedi Prensesler
Ama öncesinde biraz temizlik yapmalıyım salı akşam çaya misafirim olacak yarın da arkadaşa aşure yapmaya gideceğim
Aşureler gelmeye başladı dün öğle ve akşam aşure yedim birer kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?