Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller. bugün fırsat yaratıp size zaman ayırmaya çalışcam. haftada bir kilo bildirimi yapan biri haline geldim. herkesten özür diliyorum. hava kapalı ama güzel bir gün diliyorum hepimize

canım benim gönderseydim bilseydimde. ben tüm binaya dağıttım. tanıdık tanımadık tüm kapıları çaldım. yoğurt koasını doldurdum folyo kaselerden verdim kv le gönderdim o da komşularına dağıtsın diye. görümceme kayınlarıma hep gönderdim. sadece anneciğime gönderemedim. içime dokundu ama anneciğimin el lezzetini tutarmı beni yaptığım.
evde kızı olanın mutlaka aşure kaynatması gerekirmiş. bolluk bereket olsun diye hemde. benim kızım yok ama rabbim bereketini artırsın. nimetlerini paylaşmayı nasip etsin.

selamun aleyküm güzeller
bende aşure yapmak istiyorum ama evim fena halde karışık. bir yandan dolaplar takılıyor yarım şu anda. bir yandan badana hazırlığı var heryeri soyup soğana çevirdik. sabah yedide gelicez dediler.
düç çıkıp oturma oadama koltuk takımı baktım spariş verdik inşallah istediğim gibi olur.
iki gün yürüyüş yaptım daha yapabilirmiyim bilmiyorum
işte bizde durum beyleyken beyle .

Günaydinlarrr,saglikli,huzur ve mutluluk dolu günleriniz olsun efenim..

Karatayimsi kahvaltimi yaptım,aksam yemeği için birkaç eksik olduğunu farkedince hem alisveris hem de yürüyüş yapiyim dedim en uzak alisveris merkezinin yolunu tuttum:) Her ne kadar ic sesim ne yaptım ben bu kadar yolu nasil yürüyeceğim desede durmak yok yürüyüşe devam diye bastırıyorum,yari yoldan dönmezsem ben den mesudu yok..

Yst cok incesin,sagolasin..

Allah hayrini kabul etsin,hanenden bolluk bereket hic eksik olmasin.

Daficiğim kolay gelsin....

____

Yediklerimi paylaşmadan önce haftasonu diş partimiz vardı beslenme açısından facia olduğunu belirteyim..

Sabah; 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,iki lokma kavun reçeli

Öğle; birer porsiyorn kurufasulye,pilav,turşu
vee iki dilim baklava '' size patronun antepli olduğunu söylemiştim dimi. :)''

Akşam; Bir kase yoğurt

Gün için de yeşilçay,normal çay,kahve tüketildi...

Meyra'cim kayinvalidene cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.

Dafi abla'cim yogunluklarinda kolaylıklar diliyorum.Boya ,badana vs isleri zor olsa da bittiğinde tertemiz oluyor.

Topramm entep baklavalarin afiyet,sifa olsun kalorisi hemencik erisin gitsin:)Sizin patron baklava hususunda bonkör demek ki:)

Yolcu'yu merak ettim,bayadir ugramiyor umarim önemli bir durum yoktur.

Nickini unuttuğum aramiza yeni gelen arkadasimiz,hosgeldiniz:)

hayırlı akşamlar güzeller
meyracım geçmiş olsun kv. ne
yenacım sabah kahvaltın güzel öğle biraz kaçmış gibi görünsede aşam sadece yoğurt yiyerek telafi etmişsin

Daficiğim yokluğun çok hissediliyor, daha sık uğra lütfen...
Onca işin arasın da yürüyüş yaparak nasıl sporsever olduğunu gösteriyosun :)
Öğle sağlam yedim..çok sevdiğim mönüydü..
Ne çıkarsa affetmiyorum yiyorum :))

iyi aksamlar,

Bugun ki yediklerim.

sabah: 2 adet yumurtadan sebzeli omlet,biraz yeşillik,ceviz,domates.

Aksam:Brokoli köftesi,1 kase yoğurt,2 hurma.

Aralarda:kahve,cay,yeşil cay.

Afiyet olsun canım...brokoli köftesi karnabahar köftesi tarzı bişeymi...Rica etsem tarif yazarmısın..Çocuklara denemek isterim..
biz karı koca brokoli salatasını severiz ama çocuklar ağzına sokmaz belki bu şekil yerler..

hehe evet şaka değil gerçekten yeme içme konusun da eli çok açık...
Çoğu işyerine göre İyi ve kaliteli malzeme girer mutfağa..
Mutfak malzemeleri yöreseldir ordan geliyor..Kahvaltıyı da işyerinde yapıyoruz...

Kalorisi hemen erir dileğine kocaman aminn diyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…