Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin ablacım, aşurede az yapılmazki, hani çok zahmetli ya yapmışken çok yapmak evla oluyor ama neyse bey istemiş artık: )))
bugün benimde eşim izinli, kv hastanede olunca eşimde bugün tüm gün izin aldı.

Selamün aleyküm...

bonuscum mesajın hotmail adresime gelmiş telefona mesaj gelince gördüm merak etmişsiniz hakkınızı helal edin çok zor sıkıntılı bol ağrılı günler geçiriyorum...sanırım en son geçen cumartesi yarın temizlik yapcaz demiştim aksi gibi pazar günü ayağımı çarptım ve bikaçgün hiç basamadım annem geldi yanıma kaldı bikaçgün...yanısıra bel ve kalça ağrılarım yürümemi engelicek şekilde çok arttı..yatsam olmuyo otursam olmuyo kalkmaya hiç cesaret edemiyorum...bide rahimde varis varmış onun şiddetli ağrılarıda çabası...en son olarakta cuma akşamı kardeşim bi kaza geçirdi bir çocuğa çarptı çocuk iki gün yoğun bakımdaydı iki gündürde serviste yatıyo..kaza çocuğun hatasıymış ama ne farkederki neticede bir can çok üzgünüz çokkk kardeşim şokta çocuğun o hali gözümden gitmiyor diyor hiç bir işe kendini veremiyo...çocuğun son durumu hayati tehlikesi yok herhangi bir kırık çıkık yok ciğerler darbeden dolayı sarsılmış tedbiren tutuyolarmış hastanede...böyle işte bunların sıkıntısı falan uğraşıyoz işte..ruhen bedenen kötüyüm kısacası aklım sizde olmakla beraber gelip yazamadım kusura bakmayın şimdide oturmaya dayanamıyorum hemen kaçıcam...geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım sizler iyisinizdir kendimi daha iyi hissettiğimde gelip okuyacağım inş..dualarınızı eksik etmeyin...

Ah canim benim ya oturmada zaten iyi olunca gelirsin. Agrilarina allah sifa versin doguma var daha sık sık annen kalir ins.
Seni cok iyi anliyorum emin ol.

Kardesinede cok gecmis olsun kazanin en kotusu cana gelmesidir. Daha baya aklinda kalir onun. Cocuk olmasi daha fena ins hemen ayaga kalkar.

Zeynepçim, Çok merak ettik seni boşuna değilmiş bak.
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem kardeşine,ailene..
İnşallah herşey kısa zaman da yoluna girer ..
Allaha emanet olun canım....

Meyra, kayınvalden nasıl,çıktımı hastaneden.?

Asucum ,kolay gelsin. aşureden bana da ayır bir kase, henüz tatmadım .. Ben de yapmak istiyyorum umarım önümüzde ki hafta vakit ayırabilirim...

Bonus, yoğurt kürü nasıl gidiyor devam ediyormusun.?

yst,yağlama nedir.? Obur ve meraklı yena merak ediyor :))

____

Bugün ham yaptıklarıma gelince :)

Sabah; 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,iki lokma kavun reçeli

Öğle; Mercimek çorba,kadınbudu köfte,patates pure,salata
veeee 2 dilim baklava..

Gün için de bilimum sıvı tüketildi ama suyu az içtim içmeye çalışacağım...

Aleykümselam Zeynepcim
Geçmiş olsun hepinize
Allah yardımcınız olsun kardeşim acı ve etkileyici bir olay yaşamış zamanla atar inşallah etkisini

Yenacım aşuren hazır gel buyur canım
5 kiloluk tencereyle yaptım biraz fazla oldu küçük tencereye ayırdım fazla dağıtmadım birkaç aşure tabağı vardı onları götürdüm bir de misafire ikram edeceğim
Yarın da arkadaşıma yapacağız aşure :)
Vay bana vay

Nasil gidicek gitmiyo sen derdin ya ayu gibi diye bundan dogru tesbit olamaz. Iki gundur istahim artti malum zaman gelmis ondanmi acaba bilmiyorum hem cok sisim hem tok hem ac.

Bu nasil is ben napayim insan nasil tutar bogazini yapan nasil yapiyo nasil tutuyo bazen lanet olsun diyorum boyle ise. Cok yiyerek israf ediyorum resmen.

Ve negatif enerjimi topige yaymak icin su an cevapla seyine basiyorum

Negatif enerji diye düşünme ben de anlatman ve rahatlaman için sordum zaten...
herkes nasıl yapıyor inan bilmiyorum ama bir şekil de yapıyor..
biz de yapmalıyız yapalım ne olur..Birlikte olursak daha rahat olacak...

İş yerin de bir arkadaş var..geçen yıl ocak gibi işe başladı 95 kiloydu..Sonra diyetisyene gitti bir kaç kez diyetisyenin listesin de bir yığın ekmek vardı..Sürekli saat takip ederdi şunu yiicem bunu yiicemm epey dalga konusu oluyordu eşi dahil..
Sonra bıraktı diyetisyeni bol su ama acaip su içiyor.. akşamları dikkat ediyormuş daha az kola içiyormuş..
Şu an 82 kilo uzun vadede verdi kilo ama ben yakınen takibim normal yiyor hatta çoğu insana göre fazla da yiyor..
Ortalama ay da 1 kg vermiş ama birikince 12-13 kg oluyor...biz de aza coğa bakmicaz 100 grama bile sevinicez...

Öncelikle kendimizi suçlamayalım çok yapıyoruz bunu..Bu bir süreç ve geçicek inanalım buna...
Kızlarını düşün yanların da fit bir anne olmak istemezmisin..Oğlanın yanın da sağlıklı genç bir anne.. Ben o kadar çok istiyorum ki..Mesela kızımın mezuniyeti olacak bu halimle olma düşüncesi bile beni deli ediyor.. fotoğraf çekilicek ömür boyu endamımı görücem,oğlana sünnet eğlencesi yapılacak hep erteliyorum onümüzde ki yaz önümüzde ki yaz diye..

Bonusçum en tepe kilomla buraya başladım 107 kiloyla senin de bildiğin gibi o dönem cimcime yapıyordu listeyi yeni açılmıştı zaten topik. sen nursena citol ve seçil vardi..Ve ben kısa süre de 89 u görüp takır takır verdim kiloları..
O dönem hem emzirmem hem düzenli yürüyüş yapmam hem de akşamları yemek yememem etken..

Sonra saldım başladım aldım verdim derken bak görüyosun 115 oldum mide artık mide değil işkembe oldu ne yersem alıyor kara delik gibi..Kocaman karın kocaman bel kocaman bacaklar popo desen arkada ayrı bir cumhuriyet.. madem biz kendimizi bu hale getirdik düzeltebiliriz aynı zaman da dimi..

Ne dertliyim yazdıkça yazdım.. hala yazasım var ama susuyorum gözlerim konuşsun :))

Son düzenleme:
yena çok kotuyum diyet yapamiyorumki çok gerginim...iki evim oldu şimdi ..babamin ameliyati annemin iki ameliyati birde tasinma isi 6 aydir perisan oldum hepsi uzerimden gecti asiri derecede ruhen ve bedenen yirgunum..birde okul telasesi erken kalkmak sabah sabah annem uyanıyor erkenden bana geliyor hasta halinle bastonuyla ben gidiyorum nazı götürüp geliyorum ...oglen babaanne yediriyor aksamuzeri yine almaya gidiyorumm...ayagim dayanilmaz derecede agriyor iki ayak bilegimde onuda kafaya takiyorum disim agriyor ikinci kutu antibiyotik basladik.agrim gecmiyor birde on disim...birde yengemin acisi icimden atamiyorum ...neyse sizide uzmiyeyim birakmakda istemiyorum burayi iki misli alicam cunki...bugun sabah yemedim ogleden sonra arkadas kizartma hamur isi yapmis tutamadım kendimi...

Derinciğim gerçekten zor zamanlar yaşıyorsun anlıyorum seni ve çok yoruluyorsun..
Bu olumsuzlukların arasın da yine kendimize yapıyoruz kötülüğü çok yiyerek...

Allah yardımcın olsun ,Geçicek bu günler bazen oluyor öyle herşey üst üste geliyor ama geçicek umutsuz ve karamsar olma sadece...Ayak ağrıları kiloyla çok alakalı benim de öyle sağ ayak bilek felaket şimdi de sol ayak tırnağım da batma yeniden nüksetti iki yıl önce tırnağım çekildi batıktan dolayı yeniden başladı ve bu da kiloyla alakalıymış biliyomusun ne trajedi..

5 gün tatil olacak en azından okula gidip gelmeyeceksin...

aynen canım gerginlikten yiyorum zaten psikolojikman iyi değilim cunki...annem işi sevmeyen bir insandı birde ayağı böyle olunca daha çok saldı kendini birde bana guveniyorya...pazar günü yemekte oradaydık kardeşim gelinde geldiler hepsi benim üzerimden geçiyor yedir icir yıka topla supur eve geliyorum evde de aynı işler iki evin arasında asiri yoruluyorum...sorma canim kilolardan zaten biliyorum filmde hicbisey cikmiyor..sanada gecmis olsun birde nisada hasta sürekli mizmiz ağlıyor yine yazamıyorum

Sizin gelin de ne merhametsiz...nasıl oluyorda bu kadar duyarsız oluyor insanlar anlam veremiyorum...
Ben kayınvalideme gittiğim de hiç oturmuyorum ablama gittiğim de öyle abimlere öyle..
Yani öyle gördük büyükler varken küçükler oturmaz ki.. saygı güzel şey umarım çocuklarım yeni jenerasyon gibi olmaz..

Hey allahim ya :))) ne guzel bir arkadassin sen. Sesli guldum arkadaki cumhuriyete.

Bende istemiyorum oyle bir resim zaten resim cektirdigimmi var...

Gecenlerde bir konu oldu normalde enisteme cok takilirim gobegi vardir hafif ve l beden almaz hic hep m beden slim fit alir :)) aramizdada oyle alinma yoktur saglam yapariz.

Bi yer acicaklarmis falan konusuyodu oglan icin senin nisanini bile orda yapariz oglum dedi. Bende ya
o zamana kadar kilo vermem lazim abi ya dedim eniste demem zaten. Demesinmi daha zaman var her sene 1 kilo versen yine zayiflarsind edi pis bir kahkaha atti. Cok komik dedim bende. Pek te gulmedim.

Sene değil de ay da bir kilo verelim bari..ben sabit bile kalamıyorum..

Yeşil çay içsen olurmu haftada bir kaç kez her gün değil emzirdiğin için zararlı olabilir araştır bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…