Hayırlı sabahlar
Dün dışarda işlerİm vardı akşam da misafirlikteydik uğrayamadım
Bu akşam da benim misafirim var çaya eşim az da olsa aşure yap deyince birden aşureye kalkıştım
Meyracım kayınvalidene şifa dilerim aşure için de afiyet olsun
Daficim sana da kolay gelsin
Selamün aleyküm...
bonuscum mesajın hotmail adresime gelmiş telefona mesaj gelince gördüm merak etmişsiniz hakkınızı helal edin çok zor sıkıntılı bol ağrılı günler geçiriyorum...sanırım en son geçen cumartesi yarın temizlik yapcaz demiştim aksi gibi pazar günü ayağımı çarptım ve bikaçgün hiç basamadım annem geldi yanıma kaldı bikaçgün...yanısıra bel ve kalça ağrılarım yürümemi engelicek şekilde çok arttı..yatsam olmuyo otursam olmuyo kalkmaya hiç cesaret edemiyorum...bide rahimde varis varmış onun şiddetli ağrılarıda çabası...en son olarakta cuma akşamı kardeşim bi kaza geçirdi bir çocuğa çarptı çocuk iki gün yoğun bakımdaydı iki gündürde serviste yatıyo..kaza çocuğun hatasıymış ama ne farkederki neticede bir can çok üzgünüz çokkk kardeşim şokta çocuğun o hali gözümden gitmiyor diyor hiç bir işe kendini veremiyo...çocuğun son durumu hayati tehlikesi yok herhangi bir kırık çıkık yok ciğerler darbeden dolayı sarsılmış tedbiren tutuyolarmış hastanede...böyle işte bunların sıkıntısı falan uğraşıyoz işte..ruhen bedenen kötüyüm kısacası aklım sizde olmakla beraber gelip yazamadım kusura bakmayın şimdide oturmaya dayanamıyorum hemen kaçıcam...geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım sizler iyisinizdir kendimi daha iyi hissettiğimde gelip okuyacağım inş..dualarınızı eksik etmeyin...
Selamün aleyküm...
bonuscum mesajın hotmail adresime gelmiş telefona mesaj gelince gördüm merak etmişsiniz hakkınızı helal edin çok zor sıkıntılı bol ağrılı günler geçiriyorum...sanırım en son geçen cumartesi yarın temizlik yapcaz demiştim aksi gibi pazar günü ayağımı çarptım ve bikaçgün hiç basamadım annem geldi yanıma kaldı bikaçgün...yanısıra bel ve kalça ağrılarım yürümemi engelicek şekilde çok arttı..yatsam olmuyo otursam olmuyo kalkmaya hiç cesaret edemiyorum...bide rahimde varis varmış onun şiddetli ağrılarıda çabası...en son olarakta cuma akşamı kardeşim bi kaza geçirdi bir çocuğa çarptı çocuk iki gün yoğun bakımdaydı iki gündürde serviste yatıyo..kaza çocuğun hatasıymış ama ne farkederki neticede bir can çok üzgünüz çokkk kardeşim şokta çocuğun o hali gözümden gitmiyor diyor hiç bir işe kendini veremiyo...çocuğun son durumu hayati tehlikesi yok herhangi bir kırık çıkık yok ciğerler darbeden dolayı sarsılmış tedbiren tutuyolarmış hastanede...böyle işte bunların sıkıntısı falan uğraşıyoz işte..ruhen bedenen kötüyüm kısacası aklım sizde olmakla beraber gelip yazamadım kusura bakmayın şimdide oturmaya dayanamıyorum hemen kaçıcam...geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım sizler iyisinizdir kendimi daha iyi hissettiğimde gelip okuyacağım inş..dualarınızı eksik etmeyin...
Aleykümselam ZeynepcimSelamün aleyküm...
Nasil gidicek gitmiyo sen derdin ya ayu gibi diye bundan dogru tesbit olamaz. Iki gundur istahim artti malum zaman gelmis ondanmi acaba bilmiyorum hem cok sisim hem tok hem ac.Meyra, kayınvalden nasıl,çıktımı hastaneden.?
Asucum ,kolay gelsin. aşureden bana da ayır bir kase, henüz tatmadım .. Ben de yapmak istiyyorum umarım önümüzde ki hafta vakit ayırabilirim...
Bonus, yoğurt kürü nasıl gidiyor devam ediyormusun.?
yst,yağlama nedir.? Obur ve meraklı yena merak ediyor :))
____
Bugün ham yaptıklarıma gelince :)
Sabah; 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,iki lokma kavun reçeli
Öğle; Mercimek çorba,kadınbudu köfte,patates pure,salata
veeee 2 dilim baklava..
Gün için de bilimum sıvı tüketildi ama suyu az içtim içmeye çalışacağım...
Nasil gidicek gitmiyo sen derdin ya ayu gibi diye bundan dogru tesbit olamaz. Iki gundur istahim artti malum zaman gelmis ondanmi acaba bilmiyorum hem cok sisim hem tok hem ac.
Bu nasil is ben napayim insan nasil tutar bogazini yapan nasil yapiyo nasil tutuyo bazen lanet olsun diyorum boyle ise. Cok yiyerek israf ediyorum resmen.
Ve negatif enerjimi topige yaymak icin su an cevapla seyine basiyorum
yena çok kotuyum diyet yapamiyorumki çok gerginim...iki evim oldu şimdi ..babamin ameliyati annemin iki ameliyati birde tasinma isi 6 aydir perisan oldum hepsi uzerimden gecti asiri derecede ruhen ve bedenen yirgunum..birde okul telasesi erken kalkmak sabah sabah annem uyanıyor erkenden bana geliyor hasta halinle bastonuyla ben gidiyorum nazı götürüp geliyorum ...oglen babaanne yediriyor aksamuzeri yine almaya gidiyorumm...ayagim dayanilmaz derecede agriyor iki ayak bilegimde onuda kafaya takiyorum disim agriyor ikinci kutu antibiyotik basladik.agrim gecmiyor birde on disim...birde yengemin acisi icimden atamiyorum ...neyse sizide uzmiyeyim birakmakda istemiyorum burayi iki misli alicam cunki...bugun sabah yemedim ogleden sonra arkadas kizartma hamur isi yapmis tutamadım kendimi...
aynen canım gerginlikten yiyorum zaten psikolojikman iyi değilim cunki...annem işi sevmeyen bir insandı birde ayağı böyle olunca daha çok saldı kendini birde bana guveniyorya...pazar günü yemekte oradaydık kardeşim gelinde geldiler hepsi benim üzerimden geçiyor yedir icir yıka topla supur eve geliyorum evde de aynı işler iki evin arasında asiri yoruluyorum...sorma canim kilolardan zaten biliyorum filmde hicbisey cikmiyor..sanada gecmis olsun birde nisada hasta sürekli mizmiz ağlıyor yine yazamıyorum
Hey allahim ya :))) ne guzel bir arkadassin sen. Sesli guldum arkadaki cumhuriyete.
Bende istemiyorum oyle bir resim zaten resim cektirdigimmi var...
Gecenlerde bir konu oldu normalde enisteme cok takilirim gobegi vardir hafif ve l beden almaz hic hep m beden slim fit alir :)) aramizdada oyle alinma yoktur saglam yapariz.
Bi yer acicaklarmis falan konusuyodu oglan icin senin nisanini bile orda yapariz oglum dedi. Bende ya
o zamana kadar kilo vermem lazim abi ya dedim eniste demem zaten. Demesinmi daha zaman var her sene 1 kilo versen yine zayiflarsind edi pis bir kahkaha atti. Cok komik dedim bende. Pek te gulmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?