Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun ki yediklerim,

Sabah:2 terayagli yumurta,domates,zeytin,2 dilim kasar,avuç ici kadar badem.

Aksam:1 servis kasigi firinda karisik sebze,1 kase mantar corbasi,1 servis kasigi bulgur pilavi,yeşil salata.

Aralarda kahve,yesil cay.

Çok başarılı..

Karatayımsı değil has karatay olmuş .. :)

İki yıl önce çekildi şimdi farklı yerden batıyor..
nasıl olacak bilemiyorum inan..Yeniden çekilmesin zor bi süreçti..

Seninde mi aynı sorun var.

inşallah gerek kalmaz canim,hakiki zeytinyagi sürmek iyi geliyor deniyor,ne kadar doğru bilemiyorum..

Ayni değil bekârlık dönemim de ayagima kasa düşmüştü,tam kösesi tirnagima gelicek sekilde..tirnagim morardi,apse yapti vs vs uzun süre acisini çekmiştim..

Hadi yaaa.. Süreyim o zaman umarım iyi gelir..

Hadi yaaa.. Süreyim o zaman umarım iyi gelir..

Iyi gelir inşallah yena'cim,bir zarari olacagini sanmiyorum,bilakis yumsatir rahat haraket edersin inşallah.

Huzurlu geceler diliyorum yena'cim..
Ben de cikiyorum az islerim var,biraz da kitap okuyacagim..asuman ablacim sana da huzurlu geceler diliyorum..

yenacim bnde öyleyim nereye gitsem mutfakdayim hemen...
ayağın içinde kantarın yağı çok iyi gelir bulamazsam orada gonderebilirim canım..
nisayi uyutuyordum...iyi geceler herkeze

hayırlı geceler kızlar
bugünde maus u kaybettim
bu sabah badanacı gelemiyeceğini elindeki işin bitmediğini söyledi.
bende hemen kalkıp birazcık aşure yaptım. tabi yeğenler aşure yemeye gelince zaten karmakarışık olan ev curcunaya döndü.
herkeste yemeğe kaldı boyacılar için yaptığım yemekler tükendi.
boyacı akşamdan boyaları bıraktı sabah gelip başlıyacak inşallah. akşam üzeri eski portmantoyu söktüler inşallah bu hafta yenisi olur takılırda biraz toparlanırım. hafta sonu arkadaşın kızının düğünü var. kendisine birazcık kırgınlığım olduğundan hiç yardıma gitmedim ama sanırım müşterek tanıdıklar hep bize gelirler. inşallah biraz toparlanabilirim. sanırım yurt dışındanda misafir gelicek.
daha çoookk işim var çoookkk

bu günkü menü dünkindende saçma sapan

sabah : 2 yumurta, 2 kaşık ballı tahin, 1 dilim peynir, 1 fincan kahve

öğle : 1 çiğ köfte, yarım tabak aşure,

akşam : 2 kaşık pilav, 2 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık et sote, salata, 1 tabak aşure, 1 fincan kahve

Günaydın herkese :) yoktum ama takipteyim sizi tabi insallah bir gün yine listeye girerim
Bir sorunum oldu konu açtım ama kimse cevap vermedi bende bana en çok yardımı dokunan yere geri geleyim dedim.Abimin eşi hamile yeni öğrendim ilk defa Yeğenim olacak inşallah ve ben yengeme hediye almak istiyorum o beni çok mutlu etti çünkü haberiyle.Burda da çok fazla gebe vardı ben gittiğimde Sayı artmışsa bilemiyorum :) Özellikle onlardan ricam öğrenci bütçesine uygun ne alabilirim yengeme

Gunaydin mutlu carsambalar..

Bonuscum yumurtali bir kahvalti yapabilirsin istersen ac durman daha tehlikeli..
Bir de yesilcay almayi unutma sana soyleyince ben de hatirladim hazirlayayim da anca sogur :)

Moruclukalem merhaba.. Gozunuz aydin saglicakla gelsin bebeginiz..
Ben hamile figurlu kolyeleri cok begeniyorum netten bakabilirsin..
Arada ugra yaz ciz ..

Teşekkür ederim :) Arada uğruyorum ama ne yazsam bilemediğimden okumakla yetiniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…