İyi akşamlar
Misafirlerim erken gitti aslında ciddi bir oturma niyetiyle değil bize hediye vermek için gelmişler her şey bize kaldı gelin yiyelim sonra bir hafta bişey yemeyiz :)
Ben de tutamıyorum Boğazımı yemeye alışınca çok zor oluyor
Eşimin öğrencileri canım içlerinden gelmiş :)
Kendi çizimleri zigon sehpa getirmişler
Biz de dün koltuk takımı aldık bir anda daha gelmedi tabii orta sehpa neyim araştırıyorduk :) tevafuk oldu koltuklar gelince uygun bir orta sehpa da yaptıracağız inşallah
Ben geldimmm:)selamlar olsun hepicinize:)
Tüm gün disardaydim,az önce geldim eve birkaç kez tel'den cee diyeyim dedim ama firsat olmadi hic..
Bonus'cum ne güzel cicekler onlar yahuu,içim acildi resmen,bayildim..:)
Kılıf diktirelim yüz değiştirelim derken aldık nasip olunca
15 gün sonra gelecek canım gelince çekerim inşallah
İnan girdik aldık çıktık anlamadım Nasıl oldu :)
Daha iyileri sizin olsun
Benim de yetersizdi sehpalarım şu katlananlardan vardı biri kırıldı
Ekmek arasi yiyip o yetmemis gibi de birisine ozenipte menemen yapmis, onuda gormemis gibi de yemis ve utaniyosa yazmaya ondan gelmiyodur bonus digerlerini bilmem.
Geçmiş olsunlar için çok sağolun canlar.
Amethyst_1
Kız kasımpatı maşaallah çok kibarsın yaff: )
Bende çok kibarımdır yapım öyle amaaa sen beni solladın anacım: )
Öpüyorum: **
Selamün aleyküm...
bonuscum mesajın hotmail adresime gelmiş telefona mesaj gelince gördüm merak etmişsiniz hakkınızı helal edin çok zor sıkıntılı bol ağrılı günler geçiriyorum...sanırım en son geçen cumartesi yarın temizlik yapcaz demiştim aksi gibi pazar günü ayağımı çarptım ve bikaçgün hiç basamadım annem geldi yanıma kaldı bikaçgün...yanısıra bel ve kalça ağrılarım yürümemi engelicek şekilde çok arttı..yatsam olmuyo otursam olmuyo kalkmaya hiç cesaret edemiyorum...bide rahimde varis varmış onun şiddetli ağrılarıda çabası...en son olarakta cuma akşamı kardeşim bi kaza geçirdi bir çocuğa çarptı çocuk iki gün yoğun bakımdaydı iki gündürde serviste yatıyo..kaza çocuğun hatasıymış ama ne farkederki neticede bir can çok üzgünüz çokkk kardeşim şokta çocuğun o hali gözümden gitmiyor diyor hiç bir işe kendini veremiyo...çocuğun son durumu hayati tehlikesi yok herhangi bir kırık çıkık yok ciğerler darbeden dolayı sarsılmış tedbiren tutuyolarmış hastanede...böyle işte bunların sıkıntısı falan uğraşıyoz işte..ruhen bedenen kötüyüm kısacası aklım sizde olmakla beraber gelip yazamadım kusura bakmayın şimdide oturmaya dayanamıyorum hemen kaçıcam...geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım sizler iyisinizdir kendimi daha iyi hissettiğimde gelip okuyacağım inş..dualarınızı eksik etmeyin...
Asucum sen The Walking Dead izliyormusun.? :)
İzliyorum Yenacım ama bu sezon her sahneyi izleyemiyorum vallaBenim sehpaların ayaklarını barış kırdı nasıl becerdi bilmiyorum eşim de tutkalla yapıştırdı ama her tarafını bir güzel tutkalladı..Bir gör iğrenç oldular.. :) Yapıştırdıktan sonra bak çok sağlam oldu diyo :)
Hoşgeldin kasımınpatısı :)
İzliyorum Yenacım ama bu sezon her sahneyi izleyemiyorum valla
Benim önceki sehpalar da aynen seninkiler gibi dağıldı biz toplayamadık :)siz yine yoplayabilmişsiniz :)
Sağol canım daha iyileri sizin olsunHosbulduk topram:)
Sana da cok geçmiş olsun,tirnak acisi ne zordur bilirim..Cektirmeyi düşünüyor musun peki?
Asuman ablacim,güle güle iyi günlerde huzurla kullan koltuklarini..
Hosbulduk topram:)
Sana da cok geçmiş olsun,tirnak acisi ne zordur bilirim..Cektirmeyi düşünüyor musun peki?
Asuman ablacim,güle güle iyi günlerde huzurla kullan koltuklarini..
Yenacım izlemezmiyim kaçırmıyorum da bazı sahnelere dayanamıyorum :)
İnşallah tekrar çekilmek zorunda kalmazİki yıl önce çekildi şimdi farklı yerden batıyor..
nasıl olacak bilemiyorum inan..Yeniden çekilmesin zor bi süreçti..
Seninde mi aynı sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?