Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canm. allah beterinden korusun. acil şifalar hepinize

gunaydın herkeze
nesem yerine geldi kızı sabah için servise verdim ...asırı zorlanıyordum çünki ...
yena telden girince yalnıs yazmısım kantron yağı arastırabıiırsın çok faydalı eger bilmiyorsan ..
nisayı anneme bıraktım geldim evi topluyayım okul yarım gun bugun nazı almaya gidicem yarımda..

Günaydinlar olsun:)

Sabahtan bu yana hapşurup,sebepsiz gözlerimden yaş akıtıyorum:) Allah'ım ne olur tekrar grip olmayayım,çokca aminnn..:)

Henüz kalhvaltı yapmadım,nedense canım istemiyor hiç,meyve yiyebilirim belki de tarhana çorbası kaynatırım ıscak ıscak..:)

Selam kızlar bugün yarım gün olduğu için çok fazla zaman ayıramadım. benim diyet güzel gidiyor. işteyken diyet yapmak güzelde eve geçince beynim dönüyor resmen.
canım ince pide gibi ekmeğin üstüne yağlı kıyma kavurması döküyorsun. yoğurtlu sarmısak yapıp batırarak yiyorsun

Moruçlukalem hoşgeldın,gözünüz aydın olsun,saglıkla,huzurla gelsin yiyenin..hediye konusunda yena'nın fikri çok hoş,yengen ve yiyeninin ismini vs simgeleyen kolye,bileklik,yüzük veya özel yapım hamiş kıyafeti veya bebek kıyafet ve objeleri olabilir gibi geldi ilk aklıma..:)

Asuman ablaaa ben de geliyim mi bonusla birlikte,dünkü mamişler ile çikeleta yeriz bol bol..:)

Frida ugramıyor bu ara,merak ettim.önemli bir durum yoktur,yogunluktan ugrayamıyordur umarım..

Bonus tost beni çok acıktırıyor nedense,muhtemelen seni de öyle sanırım..tok tutan şeyler yesen yımırta mesala..:)

Meyra'cım kayınvaliden nasıl oldu?daha iyidir umarım..

selamün aleyküm...
öf başım ağrıyo bugün.

1saat önce eşimle telefonda konuştuk, yeni taburcu olmuş, eşim izin alıp görümcemle kvyi almaya gidiyor.
nasıl, doktor ne dedi şuan bilmiyorum hiç.
görümcem gidicekmiş kv kalıcakmış telde öyle dedi eşim, bende kanepeyi açtım çarşaf serdim yatak hazırladım kvye.
çok sağolun.

Merhabalar
Arkadaşla olan işim iptal oldu evdeyim bugün
Moruçlukalem hoşgeldin yeğenin de sağlıkla gelsin inşallah yengen için aklıma bişey gelmedi gelirse söylerim :))

benimde bu mesajını okuyunca biz gelelim o zaman diyesim gelmişti: )

hayırlı akşamlar kızlar
bu günkü menü

sabah : çeyrek dilim ekmek, 2 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık bal, 1 çatal ucu kaymak, 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dilim domates, 2 dilim salatalık, 1 ince dilim kızarmış patates, 2 bardak çay

öğle ; 1 kase aşure

akşam : 4kaşık pilavın üzerine 2 kaşık tas kebabı, 2 kaşık nohut koyup yedim, yanında 1 bardak ayran

İyi akşamlar
Ankara iyice soğudu ayaz başladı artık
Öğleden sonra büyük kızıma kaban almaya gittik giderken yürüdüm gez dolaş yoruldum yine güya evden çıkmayıp dinlenecektim
Birazdan da çaya gideceğiz bir tanıdığa
Beslenmem kahvaltıda iyi ama akşam yani az önce başarısızdı patates kızartması simit hatta pasta bile yemeyi becerdim yuh bana

Merhaba arkadaşlar.
Menüm
Kahvaltı:
1 yumurta, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Ara: az şekerli sütlü kahve
Öğlen: 1 kaseden az meyveli yoğurt.
Ara: 1 küçük muz
Akşam: 1 kase pırasa yemeği, 1 kase çorba
Saat 18.00 dan sonra su dışında herşey yasak.
Şimdiye kadar 2.5 litre su.. 3 e tamamlanacak.
50 dakika tempolu yürüyüş.
50 squat
30 mekik

Ya bişey desem yanlış anlamazsanız. Ben yeniyim de. Kahvaltıda 2 kaşık tahin pekmez 1 kaşık bal demişsiniz. Merak ettim çay kaşığı mı, yemek kaşığı mı?

Tum rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun zeynepcim, kardeşin içinde çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş yinede bu kazada kardeşini bence, hani daha kötü olabilirdi Allah korusun.
Allah yar ve yardımcınız olsun inş.
Görüşürüz.

Kvnin midesine bakmamış henüz doktor, büyük ihtimal midemdeki iltihap artmıştır yine eski rahatsızlığın olarak demiş, ve iltihap o kadar çokki baya hastasın önce seni iyi edip sonra midene bakalım demiş, antibiyotik tedavisi vermiş iğneli falan, midesine 5gun sonra bakacak, 5gun boyuncada bizde kalıcak kv, ben bakıcam, görümcem gitti akşam evine, kp zaten ertesi gun sabahtan gitmişti evlerine, gelmicek kp.
Böyle işte durum, onun dışında mühim bişeyi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…