- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
çok geçmiş olsun canm. allah beterinden korusun. acil şifalar hepinizeSelamün aleyküm...
bonuscum mesajın hotmail adresime gelmiş telefona mesaj gelince gördüm merak etmişsiniz hakkınızı helal edin çok zor sıkıntılı bol ağrılı günler geçiriyorum...sanırım en son geçen cumartesi yarın temizlik yapcaz demiştim aksi gibi pazar günü ayağımı çarptım ve bikaçgün hiç basamadım annem geldi yanıma kaldı bikaçgün...yanısıra bel ve kalça ağrılarım yürümemi engelicek şekilde çok arttı..yatsam olmuyo otursam olmuyo kalkmaya hiç cesaret edemiyorum...bide rahimde varis varmış onun şiddetli ağrılarıda çabası...en son olarakta cuma akşamı kardeşim bi kaza geçirdi bir çocuğa çarptı çocuk iki gün yoğun bakımdaydı iki gündürde serviste yatıyo..kaza çocuğun hatasıymış ama ne farkederki neticede bir can çok üzgünüz çokkk kardeşim şokta çocuğun o hali gözümden gitmiyor diyor hiç bir işe kendini veremiyo...çocuğun son durumu hayati tehlikesi yok herhangi bir kırık çıkık yok ciğerler darbeden dolayı sarsılmış tedbiren tutuyolarmış hastanede...böyle işte bunların sıkıntısı falan uğraşıyoz işte..ruhen bedenen kötüyüm kısacası aklım sizde olmakla beraber gelip yazamadım kusura bakmayın şimdide oturmaya dayanamıyorum hemen kaçıcam...geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım sizler iyisinizdir kendimi daha iyi hissettiğimde gelip okuyacağım inş..dualarınızı eksik etmeyin...
Hissiyatın da pek kuvvetliymiş:))Asuman abla bugun evdeymissin o zaman sana geliyorum diyebilmeli insan ya :)
Yenecek bir suru biseyin oldugunu hissediyorum :)
canım ince pide gibi ekmeğin üstüne yağlı kıyma kavurması döküyorsun. yoğurtlu sarmısak yapıp batırarak yiyorsunMeyra, kayınvalden nasıl,çıktımı hastaneden.?
Asucum ,kolay gelsin. aşureden bana da ayır bir kase, henüz tatmadım .. Ben de yapmak istiyyorum umarım önümüzde ki hafta vakit ayırabilirim...
Bonus, yoğurt kürü nasıl gidiyor devam ediyormusun.?
yst,yağlama nedir.? Obur ve meraklı yena merak ediyor :))
____
Bugün ham yaptıklarıma gelince :)
Sabah; 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,iki lokma kavun reçeli
Öğle; Mercimek çorba,kadınbudu köfte,patates pure,salata
veeee 2 dilim baklava..
Gün için de bilimum sıvı tüketildi ama suyu az içtim içmeye çalışacağım...
Meyra, kayınvalden nasıl,çıktımı hastaneden.?
Asucum ,kolay gelsin. aşureden bana da ayır bir kase, henüz tatmadım .. Ben de yapmak istiyyorum umarım önümüzde ki hafta vakit ayırabilirim...
Bonus, yoğurt kürü nasıl gidiyor devam ediyormusun.?
yst,yağlama nedir.? Obur ve meraklı yena merak ediyor :))
____
Bugün ham yaptıklarıma gelince :)
Sabah; 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,iki lokma kavun reçeli
Öğle; Mercimek çorba,kadınbudu köfte,patates pure,salata
veeee 2 dilim baklava..
Gün için de bilimum sıvı tüketildi ama suyu az içtim içmeye çalışacağım...
Moruçlukalem hoşgeldın,gözünüz aydın olsun,saglıkla,huzurla gelsin yiyenin..hediye konusunda yena'nın fikri çok hoş,yengen ve yiyeninin ismini vs simgeleyen kolye,bileklik,yüzük veya özel yapım hamiş kıyafeti veya bebek kıyafet ve objeleri olabilir gibi geldi ilk aklıma..:)
Asuman ablaaa ben de geliyim mi bonusla birlikte,dünkü mamişler ile çikeleta yeriz bol bol..:)
Frida ugramıyor bu ara,merak ettim.önemli bir durum yoktur,yogunluktan ugrayamıyordur umarım..
Bonus tost beni çok acıktırıyor nedense,muhtemelen seni de öyle sanırım..tok tutan şeyler yesen yımırta mesala..:)
Meyra'cım kayınvaliden nasıl oldu?daha iyidir umarım..
Merhabalar
Arkadaşla olan işim iptal oldu evdeyim bugün
Moruçlukalem hoşgeldin yeğenin de sağlıkla gelsin inşallah yengen için aklıma bişey gelmedi gelirse söylerim :))
Selamlar. Tanidik geldi isim ama hatirlayamiyorum. Sen tanidinizmi acaba :)94 kiloyla tekrar selamlar
Ya bişey desem yanlış anlamazsanız. Ben yeniyim de. Kahvaltıda 2 kaşık tahin pekmez 1 kaşık bal demişsiniz. Merak ettim çay kaşığı mı, yemek kaşığı mı?hayırlı akşamlar kızlar
bu günkü menü
sabah : çeyrek dilim ekmek, 2 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık bal, 1 çatal ucu kaymak, 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dilim domates, 2 dilim salatalık, 1 ince dilim kızarmış patates, 2 bardak çay
öğle ; 1 kase aşure
akşam : 4kaşık pilavın üzerine 2 kaşık tas kebabı, 2 kaşık nohut koyup yedim, yanında 1 bardak ayran
Selamün aleyküm...
bonuscum mesajın hotmail adresime gelmiş telefona mesaj gelince gördüm merak etmişsiniz hakkınızı helal edin çok zor sıkıntılı bol ağrılı günler geçiriyorum...sanırım en son geçen cumartesi yarın temizlik yapcaz demiştim aksi gibi pazar günü ayağımı çarptım ve bikaçgün hiç basamadım annem geldi yanıma kaldı bikaçgün...yanısıra bel ve kalça ağrılarım yürümemi engelicek şekilde çok arttı..yatsam olmuyo otursam olmuyo kalkmaya hiç cesaret edemiyorum...bide rahimde varis varmış onun şiddetli ağrılarıda çabası...en son olarakta cuma akşamı kardeşim bi kaza geçirdi bir çocuğa çarptı çocuk iki gün yoğun bakımdaydı iki gündürde serviste yatıyo..kaza çocuğun hatasıymış ama ne farkederki neticede bir can çok üzgünüz çokkk kardeşim şokta çocuğun o hali gözümden gitmiyor diyor hiç bir işe kendini veremiyo...çocuğun son durumu hayati tehlikesi yok herhangi bir kırık çıkık yok ciğerler darbeden dolayı sarsılmış tedbiren tutuyolarmış hastanede...böyle işte bunların sıkıntısı falan uğraşıyoz işte..ruhen bedenen kötüyüm kısacası aklım sizde olmakla beraber gelip yazamadım kusura bakmayın şimdide oturmaya dayanamıyorum hemen kaçıcam...geçmiş çok birikmiş okuyamadım umarım sizler iyisinizdir kendimi daha iyi hissettiğimde gelip okuyacağım inş..dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?