canım öncelikle aramıza hoş geldin azmin daim olsun.Ya bişey desem yanlış anlamazsanız. Ben yeniyim de. Kahvaltıda 2 kaşık tahin pekmez 1 kaşık bal demişsiniz. Merak ettim çay kaşığı mı, yemek kaşığı mı?
meyracım kv. ne Allah şifalar versin sanada kolay gelsinKvnin midesine bakmamış henüz doktor, büyük ihtimal midemdeki iltihap artmıştır yine eski rahatsızlığın olarak demiş, ve iltihap o kadar çokki baya hastasın önce seni iyi edip sonra midene bakalım demiş, antibiyotik tedavisi vermiş iğneli falan, midesine 5gun sonra bakacak, 5gun boyuncada bizde kalıcak kv, ben bakıcam, görümcem gitti akşam evine, kp zaten ertesi gun sabahtan gitmişti evlerine, gelmicek kp.
Böyle işte durum, onun dışında mühim bişeyi yok.
Çok güzel ayrıntı vermişsiniz. Teşekkürler.zeynepcim çok geçmiş olsun canım.
canım öncelikle aramıza hoş geldin azmin daim olsun.
tahin pekmezi sormuşsun küçük bir parça ekmek koparım bandım ve ikinci lokmayıda bandım sonrada minik bir parça kopartım bala batırdım üstünede çatalın ucuyla kaymak koyup yedim. böyle detay yazmamak içinde kaşık yazdım. aslında kaşıkla yemedim tabiki. bunuda her zaman yapmıyorum kahvaltıda misafir vardı bende onlara eşlik ederken çatalın ucuyla birşeyler tattım.
meyracım kv. ne Allah şifalar versin sanada kolay gelsin
çok güzel annesi güle güle giyinsin bebekin çok tatlı :)Eki Görüntüle 1670928 Iste bunu aldm.uygundu da 12 tl falandi.
hoş geldin güzel program azmin daim olsun :)Merhaba arkadaşlar.
Menüm
Kahvaltı:
1 yumurta, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
Ara: az şekerli sütlü kahve
Öğlen: 1 kaseden az meyveli yoğurt.
Ara: 1 küçük muz
Akşam: 1 kase pırasa yemeği, 1 kase çorba
Saat 18.00 dan sonra su dışında herşey yasak.
Şimdiye kadar 2.5 litre su.. 3 e tamamlanacak.
50 dakika tempolu yürüyüş.
50 squat
30 mekik
kolay gelsin dafiii şimdi oldukça zordur ama bitince mis gibi olucak boya kokusunu severim ben güle güle otur :)ah asucum ben su bile içemiyorum. evde boyacı dolaşıp duruyor ben odaya kapanıyorum tuvalete gitmemek için su içmiyorum. sadece adam yemek yerken abdest alabiliyorum.
İyi geceler
Misafirlikte de yedim bir güzel oh yemesem ayıp olur biliyorum yeni evliler ilk kez gittik de bile bile bir de evde yedim gitmeden önce :)
Her zamanki gibi önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Yarın şu Elmalı karışımı kaynatayım da akşama kadar içeyim bari
bensiz toplanıp ne yediniz yaaawssKasımpatı tabii sen de buyur gel :) ne güzel olur gelseniz
eyvah büyüyor desenee ne kötüüüüüBugün oğluma diyorum ki ''seni çok özledim ,bugün hiç sarılmadık sarılalımmı.?''
Ellerini birleştirip umurum da bile değil dedi.. :))
adaş çiçeğin çok güzelmiiiş :)Çiçeklerin çok güzel Bonuscum
Bu da benim doğum günü açelyam :)Eki Görüntüle 1670036
seninde çiçekleri çok güzel bonus camın kenarında da resimlerini çek koy :)Evet mutfak resim yine yan cikmis ilginc alinti resimler duz kamera resimleri yan cikiyo sanki.
Pazardan aldim bunlari tam sonbahar renklerinde camin onune koycam. Saksida ama gecici saksi onlar. Ben uzun saksiya dikicem
Koyucam aklimda :)) 5 tane almisim biri bosta kaliyo onada tek alirim belki yada bir es alirim.seninde çiçekleri çok güzel bonus camın kenarında da resimlerini çek koy :)
bilmiyorum bonus annem belki bana destek olur beni toparlar 150 kilo olurmuyuz yaaav hııımmm evet ben oluruumGunaydin :)
Frida sakin ara vereyim deme cocuklu kadinlarda giriyo bak :))
Zaten bende fenalardayim birakirsak 1 ayda 150 kilo oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?