Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim çok geçmiş olsun canım.
Ya bişey desem yanlış anlamazsanız. Ben yeniyim de. Kahvaltıda 2 kaşık tahin pekmez 1 kaşık bal demişsiniz. Merak ettim çay kaşığı mı, yemek kaşığı mı?
canım öncelikle aramıza hoş geldin azmin daim olsun.
tahin pekmezi sormuşsun küçük bir parça ekmek koparım bandım ve ikinci lokmayıda bandım sonrada minik bir parça kopartım bala batırdım üstünede çatalın ucuyla kaymak koyup yedim. böyle detay yazmamak içinde kaşık yazdım. aslında kaşıkla yemedim tabiki. bunuda her zaman yapmıyorum kahvaltıda misafir vardı bende onlara eşlik ederken çatalın ucuyla birşeyler tattım.

meyracım kv. ne Allah şifalar versin sanada kolay gelsin

Çok güzel ayrıntı vermişsiniz. Teşekkürler.

Selam hanmlar.tatili fırsat bilip annemlere geldim.evim de cok daginikti temizlik yapmam gerekiyodu ama herseyi bıraktm kactm.gelip ailemi göreyim dedim.daha sonra gelemezdim.annem de ildisinda bugun geliyo.babam yalnz evdeydi.cok sevindi gelmeme.anneniz yokken de geliyormussunuz diyo:) ben yoldayken babam arıyo kızım sana ne yemek yapaym diye.ben de bisey yapma gelince yaparm dedim.domates falan almş bi menemen yapp yedik.oh iyi ki gelmisim.

Moruclukalem yengen icin hamile badileri var onlardan alabilirsin.yannda kucuk bi patik veya ayakkabi alabilirsin.bak ben kiyafet biseyler aldm ama ayakkabisi duygulandrdi beni aglamstm.dur fotosunu da ataym

merhabalaar ve günaydınlaar bayram tatiliniz gönlünüzce güzel geçsin hanımlaar

pek gelemedim son geçirdiğim 3 gün çok yoğundum hep dışardaydım ve acayip yoruldum akşamları eve geldiğimde bile size yazmaya mecalim olmuyordu bugünde eşim evde çayı koydum kahvaltı yapıp dışarı çıkıcaz bi işimiz var onu haletmemiz lazım kızımda kahvaltısını yapıp idmanına gitti bendeki durumlar böyle

diyet felaket gidiyor kesinlikle hiç dikkat edemediğim gibi çok da yedim şu zencefil ,zerdeçel ve tarçın karışımını pazartesi aldım sözde eve gelip hazırlayıp yiyecektim ama birde ne göreyim evde 2 kase aşure gece 10 dan sonra oturup onu yedim yapamadım yaniii henüz zaten bu kadar yemeye de pek bir faydası olmazdı nasıl toparlıcam bilmiyorum diyet durumlarımda böylee

hoş geldin güzel program azmin daim olsun :)

bilemiyorum aslında ben tablodan bir süre izne mi ayrılsam zaten dengeli beslenme ruhumu kaybettim ayrı yeten nerdeyse tabloda dörtde dört yapıp kırmızıya dönücem sürekli artıştayım cumartesi günüde yatılı misafirlerim geliyor 1 hafta kalıcaklar bizim gelinin semineri varmış bebikleri alıp annem babam birlikte geliyorlar bende onlarla haşırneşir olurum artık :)

doğal olarak 2 küçük çocuklu bir bayan olarak fazlada uğrıyamam sizden izin istiyoruum .....

ah asucum ben su bile içemiyorum. evde boyacı dolaşıp duruyor ben odaya kapanıyorum tuvalete gitmemek için su içmiyorum. sadece adam yemek yerken abdest alabiliyorum.
kolay gelsin dafiii şimdi oldukça zordur ama bitince mis gibi olucak boya kokusunu severim ben güle güle otur :)

adaş sendeki durumlarda pek parlak değil sankiii senin dün akşam yaptığın hatayı bende yapıyorum dışarda fazla yemiyim diyorum evde yiyim ki açlığımı frenliyim diyorum ama bağzen ters tepebiliyor ...

naptın şu yoğurtlu baharat karışımını hangi günler yiyorsun bende aldım da daha başlamadım

Bugün oğluma diyorum ki ''seni çok özledim ,bugün hiç sarılmadık sarılalımmı.?''
Ellerini birleştirip umurum da bile değil dedi.. :))
eyvah büyüyor desenee ne kötüüüüü

ben bağzen benim oğlana gider sarılırım anne napıyosun der o kaba çirkin sesiylee bende seviyorum oğlum seni derim oda abartma istersen der

Evet mutfak resim yine yan cikmis ilginc alinti resimler duz kamera resimleri yan cikiyo sanki.

Pazardan aldim bunlari tam sonbahar renklerinde camin onune koycam. Saksida ama gecici saksi onlar. Ben uzun saksiya dikicem
seninde çiçekleri çok güzel bonus camın kenarında da resimlerini çek koy :)

Gunaydin :)

Frida sakin ara vereyim deme cocuklu kadinlarda giriyo bak :))

Zaten bende fenalardayim birakirsak 1 ayda 150 kilo oluruz
bilmiyorum bonus annem belki bana destek olur beni toparlar 150 kilo olurmuyuz yaaav hııımmm evet ben oluruum

çocuklar çok yaramaz kiii acayipte hareketli bakalım nasıl dayancaz büyüğü küçüğün kafasına araba atıyor araba kaza yaptı diyor kıskandığı için kaşla göz arası kardeşinin boğazına sıkabiliyor küçük salakta gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…