- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
selamün aleyküm...
öf başım ağrıyo bugün.
1saat önce eşimle telefonda konuştuk, yeni taburcu olmuş, eşim izin alıp görümcemle kvyi almaya gidiyor.
nasıl, doktor ne dedi şuan bilmiyorum hiç.
görümcem gidicekmiş kv kalıcakmış telde öyle dedi eşim, bende kanepeyi açtım çarşaf serdim yatak hazırladım kvye.
çok sağolun.
benimde bu mesajını okuyunca biz gelelim o zaman diyesim gelmişti: )
Meyracım kayınvalidene tekrar geçmiş olsun sana da kolay gelsin su gibi geçsin Zaman :)ah asucum ben su bile içemiyorum. evde boyacı dolaşıp duruyor ben odaya kapanıyorum tuvalete gitmemek için su içmiyorum. sadece adam yemek yerken abdest alabiliyorum.
Selam hanmlar.tatili fırsat bilip annemlere geldim.evim de cok daginikti temizlik yapmam gerekiyodu ama herseyi bıraktm kactm.gelip ailemi göreyim dedim.daha sonra gelemezdim.annem de ildisinda bugun geliyo.babam yalnz evdeydi.cok sevindi gelmeme.anneniz yokken de geliyormussunuz diyo:) ben yoldayken babam arıyo kızım sana ne yemek yapaym diye.ben de bisey yapma gelince yaparm dedim.domates falan almş bi menemen yapp yedik.oh iyi ki gelmisim.
Çok iyi yapmışsın canım işler biryere gitmez bekler nasılsaEki Görüntüle 1670928 Iste bunu aldm.uygundu da 12 tl falandi.
Yenacım sonunda aşure yedin demek afiyet olsun artık yasak kalktı değil mi :)
Yarın kardeşime gideceğiz aşure yapacak :)
Bugün ben de yedim yine
Yena bizde asure pisircekmiyiz?
Temizlik yaptım bir banyo kaldı çok üşeniyorum yoruldum sanırım..
Moruçlukalem, hediye arayışların nasıl gidiyor.?
Umarım kesene ve zevkine uygun bir hediye ayarlamışsındır..
Sanma bence kesindir o :)
Kendime arkadas ariyorum asure arkadasi :)
Bu tatilde ins nursena tasinir gerci ev bulmusmuydu bilmiyorum. Tasinir asuresini bile yapar hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?