Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus ciceerin cok guzel.bana cocuklugumu hatırlattı.cocukken evimiz müstakildi ve annem sürekli bahceye ekerdi.ben de koparp koparp öğretmenlerime götürürdm.şimdi benim minikler de getiriyo.o kadar tatlı oluyolar ki bi de kendi minik ellerine sığacak kadar sapını koparıyorlar

ah asucum ben su bile içemiyorum. evde boyacı dolaşıp duruyor ben odaya kapanıyorum tuvalete gitmemek için su içmiyorum. sadece adam yemek yerken abdest alabiliyorum.
Meyracım kayınvalidene tekrar geçmiş olsun sana da kolay gelsin su gibi geçsin Zaman :)
Seni de beklerim her zaman biliyorsun Ankara'da bir ablan var
Daficim senin mazeretler var hem de geçerli benim durum keyfi bugün bol su içeyim en azından ben de sen içme :))

Eki Görüntüle 1670928 Iste bunu aldm.uygundu da 12 tl falandi.
Çok iyi yapmışsın canım işler biryere gitmez bekler nasılsa
Babalar ayrı kızlar için annen de geliyormuş zaten süper olmuş valla
Patikleriniz de ayağında eskir inşallah annesi çok şeker

Hayırlı sabahlar
Adaş ben de dağıttım misafirdi aşureydi derken ama bırakmak yok toparlarız
Sen de fırsat buldukça gel yine misafir olsa da telefondan neyim bak uyumadan önce :)
Karışımı geçen perşembe yedim pazartesi unuttum
Bugün akşam yerim tekrar haftada 2 gün yapacağım inşallah

Merhabalar

Haftasonu ve hafta ici misafirlerim geleceğinden misafir öncesi hazirlik,temizlik vs yapıyorum.hava da öyle soğuk ki hic temizlik havasi değil, benim modum da temizlik yapmak istemiyorken ara verip size bakayim dedim ben de..:)

Her ne kadar dün aksam yediklerimi yazamamis olsam da kaçamak yapmis degilim,karatayimsi beslenmem iyi gidiyor..:)

Ben den haberler böyle:) simdi biraz geçmişi okuyayım..

Meyra'cim kayinvalidene acil sifalar diliyorum,hastalik ile imtian cok zor,tez vakitte toparlar inşallah.

Dafi ablacim,tahin pekmez dedin beni benden aldin:)en sevdiğim ikilidir,afiyet sifa olsun sana.

Asuman ablacim dün ki kacamaklari bugun telafi edersin inşallah.

Bengisu ne güzel yapmissin ailenin yanina gitmekle,mesajini tebessüm ederek okudum bana da unutamadigim güzel anilarimi hatirlatti..
Bu arada ayakkabilariniz cok cici,güle güle saglikla giysin prenses:)

Frida'cim hosgeldin,merak etmiştik seni..

Izin konusunda sahsi fikrim Liste'den cikmak rehavet oluşturup daha da kilo almamiza sebep olabiliyor,her hafta arti bildiriyor olsakta yüzleşmek ve liste de olmaya devam etmek toparlanmamizi kolaylastiriyor sanki,yine de sartlarini en iyi sen bilirsin,istersen bu hafta izinli yazabilirim seni..:)

Smc aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Bonus saksilara dikince de görmek isteriz kasimpatlarini..:)

Topram ugramamis,liste de yazmamis haliyle acep entep baklavalarindan midir ki..:)

Topigin tecrübeli,bir o kadar da hamarat hatunlari, basta dafi ablacim,asuman ablacim,topramm ve tüm topikdaslarim tavsiyelerinize ihtiyacim var..

Söyle ki;haftasonu kahvaltıya gelecek misafirlerim için ekmek yapmayi planlıyorum fakat hamuru aksam'dan mayalasam olur mu?
Tadi bozulur mu,dolabami koymaliyim,yoksa burda zaten hava soğuk balkona koysam da olur mu?

İyi akşamlar

herkes iyidir umarım..
bir frida gördüm ve mutlu oldum :)

Bugün 5 kaşık aşure yedim çok mesudum :))

Topraamm ah şu entep yokmu :)) Bugün de çalıştım biliyormusun sabah çıktığım da in cin top oynuyordu..
Zalımın oğlu pek işkolik..

Senin soruna cevap verip işime döneyim..sabah erken saatte kullanacaksam hamuru ben de akşamdan mayalıyorum hava soğuksa balkona sıcak ise dolaba koyuyorum..

Görüşmek üzere sevgiyle kalın,hoşçakalın :)

Slm kızlar. Diyete ve spora devam. Mart ayında 65 olmak istiyorum inşallah.
Menüm
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek.
1 yumurta
50 gram yağı azaltılmış sucuk
1 çay kaşığı peynir
Ögle
10 tane zeytin
Akşam
1/4 yufka ekmeği
150 gr civarı tavuk haşlama.
Bir kase yağsız salata
Saat 20.00 da yarım elma 2 ceviz yerim.
Şu saate kadar 2 litre su.
13.00- 16.00 arası gezmetemposunda yürüyüş.
50 mekik

İyi aksamlar..meyra kaynvalidene acil şifa diliyorum.bu arada yolcu ins sen kısa surede daha iyi olursun.hem hamilellik hem cocuklar senin icin daha zor.ama sanrm cogu gitti azı kaldı.cenneti ayaklarnn altna alıyorsun bu mesakkate katlanarak.

Yenacım sonunda aşure yedin demek afiyet olsun artık yasak kalktı değil mi :)
Yarın kardeşime gideceğiz aşure yapacak :)
Bugün ben de yedim yine

Küçük bir kaseyi eşimle paylaştık Allahtan çocuklar sevmiyor :))
Yoksa daha az yerdim yada hiç yemezdim onlar yesin diye :)))

---

Yediklerime gelince..

Sabah; 1 dilim yumurtalı ekmek,1 dilim salçalı ekmek ( entep salçası afedersiniz )

Öğle; mercimek çorba,mantı

--

Dün dışarıdaydık fazla yemişimdir muhtemelen :)

Temizlik yaptım bir banyo kaldı çok üşeniyorum yoruldum sanırım..

Moruçlukalem, hediye arayışların nasıl gidiyor.?
Umarım kesene ve zevkine uygun bir hediye ayarlamışsındır..

Temizlik yaptım bir banyo kaldı çok üşeniyorum yoruldum sanırım..

Moruçlukalem, hediye arayışların nasıl gidiyor.?
Umarım kesene ve zevkine uygun bir hediye ayarlamışsındır..

Sanma bence kesindir o :)

Kendime arkadas ariyorum asure arkadasi :)

Bu tatilde ins nursena tasinir gerci ev bulmusmuydu bilmiyorum. Tasinir asuresini bile yapar hatun.

Sanma bence kesindir o :)

Kendime arkadas ariyorum asure arkadasi :)

Bu tatilde ins nursena tasinir gerci ev bulmusmuydu bilmiyorum. Tasinir asuresini bile yapar hatun.

:)) ay evet çok yorgunum ayaklarım isyan da..Yazık benim ne günahım var kutup ayusu gibisin hep seni çekiyorum böyle diyor bana..

Yapalım o zaman aşure annaştık :)

Aaaa nursena aradı beni tam alcaktım bir duj baktım telim çaldı arayan ne nursena reizz..
selam söyledi herkese ,taşınmış az kalmış yerleşmeye kilosu 92 imiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…