Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derinciğim kantaron yağı önerin için çok teşekkür ederim..
Burdan rahtalıkla bulurum canım..Çok incesin sağolasın..

Nazın servis olayı çok isabetli olmuş bence de ..
hem özgüven açısından kendini daha iyi hisseder hem senin yükün nispeten hafiflemiş olur..

Meyracim neyin var? Bi sutli kahve yap kendine iyi gelir belki azicik koy kahvesinide rahatca ic :)
Hatta bi fincanda bana yap. Aslinda en iyisi ben yapayim gebe kadinsin sonucta :)

Sağol canım: )
Yok çok şükür iyiyim, geçen haftaya göre kotuyum derken spor dakikasından bahsetmiştim ben: )
Geçen haftada oncesindeki haftadan daha kötüydü, bu hafta 15dk, ahaha: P

Amin inş ablam, çok sağol: )))
Mucks mucks: ***

Allah kabul etsin inş.

Sağol canım: )
Yok çok şükür iyiyim, geçen haftaya göre kotuyum derken spor dakikasından bahsetmiştim ben: )
Geçen haftada oncesindeki haftadan daha kötüydü, bu hafta 15dk, ahaha: P

.

Ya aslın da benim evden durağa minibüsten inip işe yürümemi gün de iki kez düşünürsek ortalama 20 dakikayı buluyor :)))

Senin haftalık 15 dakikandan çok iyi..

Kasımpatı serinde durursa bence bozulmaz ama ben hiç öyle denemedim tercihim mayalayıp hemen kullanılmasından yana :)

Asuman ablacim,yena'cim teşekkür ederim ikinizede..
Sabah farkli planlarim olduğu için mayalama kismi ile ugrasmayayim dediydim..:)

Topram zalimin oglu cok işkolikmiş gerçekten,bugun tatil yahu:) yârin calismiyorsundur umarim..
Asure afiyet olsun,5 kasik ile yetindiğin için tebrik ediyorum seni ben de istiyorum o iradeden:)

bugun ki yediklerim,

Sabah: büyükçe olan bir kase tarhana corbasi,1 yumurta,2 dilim kasar,avuc ici kadar badem,1 tatli kasigi bal.

Aksam: 1 kase kadar nohut,1 servis kasigi havuç salatasi, bol yeşil salata,3-4 kasik yoğurt.

Ara:yesil cay,kahve.

Yarin teyzemi doktora götüreceğim,gecikme olmaz diye tahmin ediyorum liste yapiminda ama olaki gecikirsem eve geldiğim ilk firsatta listeyi yapmaya calisacagim inşallah..

Simdiden hepinize bol eksi bildirimler..Huzurlu geceler.

Stresten boynu tutulan oldumu hic? Zaten 1-2 haftadir agriyo kizip bagirinca gerilince kasiliyo baya hic iyi hissetmiyorum kendimi alip basimi gidesim var.
geçmiş olsun stresten boyun tutulur evet bende yorgunluktan da oluyor arada ben akadaşımdan bilirim üzülüp kızığı zaman boynu beli tutulur sesi kısılır bayağı kötü olur ....

adaş tozunu hazırladımda bir türlü başlıyamadım aşurelerde engel oldu başlamama biraz öncede arkadaşa gidip aşure yedim geçtiğimiz hafta içi gece yemelerim çok fazla oldu

Çok istiyorum pişirmeyi Bonus..
Nasip olursa önümüzde ki hafta yapabilirim..

geldim kuşum dağıtım iyice de bakalım nasıl toparlıycam önümüzdeki haftada hep misafir olucak nasıl düzen oturtcam bilmiyorum bende annem gelince aşure yapayım diye düşünüyoruum ( yaaav anneme yaptıracam tabikii )))...
evde temizlenmiş oohh mis bende yarın ve öbür gün evi temizlemem lazım

yenacim hemde kus gibi oldum.. sabahları erkenden annem sıcak yatağından kalkıp bize geliyor ben okula gidiyorum geliyorum evine gidiyor annem... çok zor oluyordu.. öğlen babası yemeğe getirir götürür ben bir tek çıkışta alırım...
bende a süreye bayılırım hatta pazartesi yapmayı düşünüyorum... hic de tutamam kendimi...
bonus olur canım stresten hep birlikte gidelim hadi...

kasımpatıcım sağol istersen yarın izinli yazayım demişsin ama hadi yarın izin aldım haftaya napıcam misafirim olcak bu durumlarda kendimi unutabiliyorum dur bakalım yarın sabahki faciya ne boyutda olucak...

misafirin gelicekmiş kolay gelsin bende misafirim geleceği bir zamanda bu gurupta sormuştum akşamdan hamuru mayalayıp dolapta bekleterek sabah puaçamı yapmıştım güzel olmuştu yani hava soğuksa balkondada rahatlıkla bekletebilirsin :)

teyzenede geçmiş olsun canım ...

meyracım kayınvaliden hasta herhalde cevap mesajlarından anladım geçmiş olsun sanada kolay gelsin

zeyneb bir mesajını alıntılarda gördüm yine ama geçmişte bulamadım bayağı bir hamilelik rahatsızlığı çekiyormuşsun canım geçmiş olsun kardeşinde kaza yapmış ama Allahtan kazada yaralanan kişi iyileşiyormuş bu sıkıntılar geçer ve son olur inşallah canım ...

derin sende miniği servise vererek bayağı rahatlamışsın artık kendine daha fazla zaman ayırabilirsen güzel olur

nursenada evini yerleştiriyormuş çabuk işleri biterde gelir inşallah ...

hayırlı geceler kızlar
ay geçmişi okudum alıntı yapmadım ne yazacağımıda unuttum kime ne diyecektim hatırlamıyorum
frida listeden çıkma sakın canım.

Stresten boynu tutulan oldumu hic? Zaten 1-2 haftadir agriyo kizip bagirinca gerilince kasiliyo baya hic iyi hissetmiyorum kendimi alip basimi gidesim var.
bonuscum benim çok tutulurdu geçtiğimiz günlerde çok kötü oldum iki gün masaja gittim sırt kaslarında özellikle sol küreğindeki kaslarda kireçleme başlamış dedi. on gündür çınar yaprağı içiyorum. çok şükür hiç sıkıntım yok en stresli günlerimde tutulmadım. masajdanmı çınar yaprağındanmı bilmiyorum. aylardır omuzumda kocaman bir kaya parçası taşıyormuş gibiydim rahatladım çok şükür.

ben bugün ne yedim hatırlamıyorum. sabah iki yumurta haşladım yedim sonrada ustalara yemek hazırladım . çayı demleyip masayı hazırladım çıktım. kızkardeşime gittim . ne koydularsa birer yudum tattım. ikindiden sonra ustalar arayıp badana bitti dediler. eve geldim sonra yeğenimde geldi. gelinlere mesaj atmış baktım gelinlerde geldiler. hemen yemek hazırladım . yemekten sonra ben çocuklara baktım. sağolsunlar gelinler heryeri silip yerleştirdiler. sanki hiç dağılmamış gibi yerleşti. haftasonu geçsin gelir camları siler koltukları halıları yıkarız dediler. işin zorunu atlattık çok şükür. ben hiç yorulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…