Meyracim neyin var? Bi sutli kahve yap kendine iyi gelir belki azicik koy kahvesinide rahatca ic :)
Hatta bi fincanda bana yap. Aslinda en iyisi ben yapayim gebe kadinsin sonucta :)
Meyracım kayınvalidene tekrar geçmiş olsun sana da kolay gelsin su gibi geçsin Zaman :)
Seni de beklerim her zaman biliyorsun Ankara'da bir ablan var
Daficim senin mazeretler var hem de geçerli benim durum keyfi bugün bol su içeyim en azından ben de sen içme :))
Hayırlı sabahlar
Adaş ben de dağıttım misafirdi aşureydi derken ama bırakmak yok toparlarız
Sen de fırsat buldukça gel yine misafir olsa da telefondan neyim bak uyumadan önce :)
Karışımı geçen perşembe yedim pazartesi unuttum
Bugün akşam yerim tekrar haftada 2 gün yapacağım inşallah
Sağol canım: )
Yok çok şükür iyiyim, geçen haftaya göre kotuyum derken spor dakikasından bahsetmiştim ben: )
Geçen haftada oncesindeki haftadan daha kötüydü, bu hafta 15dk, ahaha: P
.
Ya aslın da benim evden durağa minibüsten inip işe yürümemi gün de iki kez düşünürsek ortalama 20 dakikayı buluyor :)))
Senin haftalık 15 dakikandan çok iyi..
Kasımpatı serinde durursa bence bozulmaz ama ben hiç öyle denemedim tercihim mayalayıp hemen kullanılmasından yana :)
İyi akşamlar
herkes iyidir umarım..
bir frida gördüm ve mutlu oldum :)
Bugün 5 kaşık aşure yedim çok mesudum :))
Topraamm ah şu entep yokmu :)) Bugün de çalıştım biliyormusun sabah çıktığım da in cin top oynuyordu..
Zalımın oğlu pek işkolik..
Senin soruna cevap verip işime döneyim..sabah erken saatte kullanacaksam hamuru ben de akşamdan mayalıyorum hava soğuksa balkona sıcak ise dolaba koyuyorum..
Görüşmek üzere sevgiyle kalın,hoşçakalın :)
geçmiş olsun stresten boyun tutulur evet bende yorgunluktan da oluyor arada ben akadaşımdan bilirim üzülüp kızığı zaman boynu beli tutulur sesi kısılır bayağı kötü olur ....Stresten boynu tutulan oldumu hic? Zaten 1-2 haftadir agriyo kizip bagirinca gerilince kasiliyo baya hic iyi hissetmiyorum kendimi alip basimi gidesim var.
Hayırlı sabahlar
Adaş ben de dağıttım misafirdi aşureydi derken ama bırakmak yok toparlarız
Sen de fırsat buldukça gel yine misafir olsa da telefondan neyim bak uyumadan önce :)
Karışımı geçen perşembe yedim pazartesi unuttum
Bugün akşam yerim tekrar haftada 2 gün yapacağım inşallah
Çok istiyorum pişirmeyi Bonus..
Nasip olursa önümüzde ki hafta yapabilirim..
bugun ki yediklerim,
Sabah: büyükçe olan bir kase tarhana corbasi,1 yumurta,2 dilim kasar,avuc ici kadar badem,1 tatli kasigi bal.
Aksam: 1 kase kadar nohut,1 servis kasigi havuç salatasi, bol yeşil salata,3-4 kasik yoğurt.
Ara:yesil cay,kahve.
Yarin teyzemi doktora götüreceğim,gecikme olmaz diye tahmin ediyorum liste yapiminda ama olaki gecikirsem eve geldiğim ilk firsatta listeyi yapmaya calisacagim inşallah..
Simdiden hepinize bol eksi bildirimler..Huzurlu geceler.
bonuscum benim çok tutulurdu geçtiğimiz günlerde çok kötü oldum iki gün masaja gittim sırt kaslarında özellikle sol küreğindeki kaslarda kireçleme başlamış dedi. on gündür çınar yaprağı içiyorum. çok şükür hiç sıkıntım yok en stresli günlerimde tutulmadım. masajdanmı çınar yaprağındanmı bilmiyorum. aylardır omuzumda kocaman bir kaya parçası taşıyormuş gibiydim rahatladım çok şükür.Stresten boynu tutulan oldumu hic? Zaten 1-2 haftadir agriyo kizip bagirinca gerilince kasiliyo baya hic iyi hissetmiyorum kendimi alip basimi gidesim var.
Stresten boynu tutulan oldumu hic? Zaten 1-2 haftadir agriyo kizip bagirinca gerilince kasiliyo baya hic iyi hissetmiyorum kendimi alip basimi gidesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?