Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay benim işim görülmüş gibi sevindim ellerine sağlık valla. Maşallah ayrıca

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]15 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] bengisu022 [/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] dafi [/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep

HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ dafi

HAFTANIN 1.si.................................- 1 kg..................................MAVIPATIKLER

HAFTANIN 2.si.....................................- 0.8 kg..................................KASIMPATI

HAFTANIN 3.leri..............................-0.3 kg..................................YENA & YST38

Selamun aleykum kizlar :)
Cook yogun gunler geciriyorum, okul, temizlikler, misafirler, gezmeler vs.. pek firsat bulamadim. Firsat buldugumda da surekli uyuyorum :)
Gecmisi okuyamadim. Insallah hepiniz iyisinizdir. Ben iyiyim elhamdulillah. Her gun buraya gelmeyi cok istiyorum bi turlu olmuyo ya

Basta haftanin birincisi olmak üzre,dereceye giren ve kilo verme noktada azim ve gayreti olan herkesi kisaca hepimizi kutluyorum arkadaşlar..:)

Bugun ki yediklerim,

SABAH: 1 elma,1 mandalin,biraz ceviz ve badem.

Aksam: 1 servis kasigi menemen,2 dilim peynir,zeytin,biraz roka,domates,salatalik,1 servis kasigi patates salatasi.

Teyzemi cok erken saatte almaya gittiğim için kahvaltı yapamadan evden ciktim,ancak arabada meyve ve ceviz,badem atistirabildim..kahvaltisiz geçince günüm aksam öğünü de kahvaltı seklinde oldu artik..

Meyra'cim listeler için teşekkürler,ellerine saglik.

Topraam emegine saglik..
Teyzecigine de gecmis olsun umarim onemli bir durumu yoktur..

Canim hic onemli degil ama soylemek istedim ben -500 gr verdim. :)
Boyle de hakkimi ararim :))

Meyracim senin de emegine saglik misafirlerin isin gucun varken zaman ayirip liste hazirliyorsun..

Derincim neden artisin..?

Tum kilo verenleri mucadele edenleri herseye ragmen vazgecmeyenleri yurekten kutluyorum...

Kasimpati ve meyraa ellerinize saglik.
Gecmisten aklimda kaldığı kadariyla meyra kv ne gecmis olsun.
Yolcu zor bi donemden geciyosun, cektiklerin gunahlarina kefaret olur insallah.. hastaliklar oyle olur derler ya..
Derin senin de isin zor epey.. Allah kolaylik, güc ve kuvvet versin...
Kasimpati teyzene gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…