Ay benim işim görülmüş gibi sevindim ellerine sağlık valla. Maşallah ayrıcahayırlı geceler kızlar
ay geçmişi okudum alıntı yapmadım ne yazacağımıda unuttum kime ne diyecektim hatırlamıyorum
frida listeden çıkma sakın canım.
bonuscum benim çok tutulurdu geçtiğimiz günlerde çok kötü oldum iki gün masaja gittim sırt kaslarında özellikle sol küreğindeki kaslarda kireçleme başlamış dedi. on gündür çınar yaprağı içiyorum. çok şükür hiç sıkıntım yok en stresli günlerimde tutulmadım. masajdanmı çınar yaprağındanmı bilmiyorum. aylardır omuzumda kocaman bir kaya parçası taşıyormuş gibiydim rahatladım çok şükür.
ben bugün ne yedim hatırlamıyorum. sabah iki yumurta haşladım yedim sonrada ustalara yemek hazırladım . çayı demleyip masayı hazırladım çıktım. kızkardeşime gittim . ne koydularsa birer yudum tattım. ikindiden sonra ustalar arayıp badana bitti dediler. eve geldim sonra yeğenimde geldi. gelinlere mesaj atmış baktım gelinlerde geldiler. hemen yemek hazırladım . yemekten sonra ben çocuklara baktım. sağolsunlar gelinler heryeri silip yerleştirdiler. sanki hiç dağılmamış gibi yerleşti. haftasonu geçsin gelir camları siler koltukları halıları yıkarız dediler. işin zorunu atlattık çok şükür. ben hiç yorulmadım.
Hayirli cumalar.
Tartimda eror yaziyo bende eror veriyodum zaten bu hafta yazmayin beni diycektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?