Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aşure demisken ben asure isine hic bulasmiyorum, bi kere denedim onca şey ziyan oldu :))
Annemin de köyde isleri var odun taşıyor bu aralar, ondan da isteyemedim o kadar isin icinde...
Komsulardan da cok bekledim biri yapsa da getirse diye ama kimse yapmadi herhalde :)
Ben de şu paketlerdeki hazir asureler varya onlardan alip da yiyeyim diyorum en azindan tadi accik benzer asureye :)))

Elifcim BİM'in aşuresi güzel ben denedim
Bu arada hakkınızı helal edin aşure diyip durdum
Aaa ablacim yok olur mu oyle sey askolsun :) oyle bi aserme durumu yok bende :) genel olarak asure sevdigim icin dedim siz dediginiz icin dusmedi aklima :) ben hicbisey asermiyorum ya :) su duyguyu bi yasayamadim :) filmlerde olurya gecenin bi yarısı aklina bisey duser falan hic ole bisey yasamadim :)

Annem bana hamileyken hamsi asermis :))))

KIZLAR YAKLAŞIK 1,5-2SENEDİR SPOR LİSTESİNİ YAPIYORUM YANILMIYORSAM.
AMA ARTIK BUNDAN SONRA DÜZENLİ KKYA GİREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SPOR LİSTESİNİ BİRİNE DEVRETMEK İSTİYORUM.
KİM ALMAK İSTER?

EĞER DÜZENLİ GİREMEME DÜŞÜNCEM OLMASAYDI HİÇ SIKINTI DEĞİLDİ YİNE YAPARDIM BEN LİSTEYİ.
OLDU YA SPOR LİSTESİ ANLAMINDA HAKKIM VARSA DA HELALİ HOŞ OLSUN HİÇ SORUN DEĞİL, KARŞILIK BEKLEMEDEN SEVE SEVE YAPTIM.
Şimdi yeni yattım bende, sızıp kalmazsam bir geçmiş yapayım, koştur koştur yoruldum baya.

Yena'cim hatam nasilda gözümden kacmis,kusura bakmayasin..mesajini okuyunca farkettim ben de:)iyi ki söyledin.. liste hazirlarken öyle bir haldeydim ki mutfakta bir taraftan liste hazirlayip bir taraftan da yârin gelecek olan misafirlerime cizkek yapıyordum:)hemen düzelteceğim hatami:)

Sagolasin canim,teyzem iyi sükür.sadece seker testi vardi bugun,rutin kontrol yani:) neyse ki sonuçlar güzel ciktida rahatladık,seker hastaligindan cok korkuyorda teyzem:)

HAFTANIN 1.si....................................- 1 kg....................................MAVIPATIKLER

HAFTANIN 2.si........................................-0.8 kg....:..............................KASIMPATI

HAFTANIN 3.sü........................................ - 0.5 kg...................................... YENA

Tebrikler kızlar...
Kadımpatıcım ellerine sağlık..

Meyra'cim sagolasin emek verip,vakit ayiriyorsun bizler için her hafta.Allah razi olsun.

Son günlerde durgun görüyorum seni,bir sorunun yoktur insallah..umarim buraya düzenli gelemeyecek olmanin yoğunluktan başka bir sebebi yoktur...lütfen kendini özletme olur mu?vakit buldukça uğra..

Liste konusunda da benim her hafta yaptigim liste malum:) hakkıyla yapamadigim aşikâr,sitede aktif olmadigim ve siteye tam manasi ile vakif olamadigim için de sizler gibi tablo yapamiyorum..

Yine de tüm arkadaşlar müsait olmaz ve yapamazlar ise sayet elimden geldiği sekil olan haftalik liste gibi yapmaya calisirim.

gunaydin
yataktan kalkmaya hiç niyetim yok uyandım ama kalkınca nasıl olsa hiç oturamıyorum.. nisa yanimda uyuyor. yoksa yatirmaz beni...
yenacim kilom daha fazlaydı 125. 5 gördüm artı iki olacaktım adapte olamıyorum bir türlü diyete.. sabah yemesem öğlen yiyorum birde süreler mahvetti beni.. pazartesi de ben yapi cam... yandım ben bu haftada

Canım benim: **
Mühim bir sıkıntım yok canım, sağol ilgin için.

Merhabalar kasımpatıcım ve meyracım taplolar için teşekürler sağolun :)

Evet gurup olarak tam bir aşure zede olduk biraz önce bir kase aşure yine yedim evde bir kase daha aşurem var hafta için kısmetse bende yapmayı düşünüyorum bakalım :)

Yorgun ama keyifliyim akşama pıtırcıklarımdan teki gelicek diğeride salı akşamı annesiyle gelicek

İşlerim bitti sayılır birazdan yemeğe girişirim birkaç eksiğim vardı eşim almaya gitti önümüzdeki hafta sonuna doğru bende bu evden kaçmak istiyorum diyebilirim şimdilik dik duruyorum işlerim bitsinde akşama çocukların sevdiği halasında gelir oynarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…