Aaa ablacim yok olur mu oyle sey askolsun :) oyle bi aserme durumu yok bende :) genel olarak asure sevdigim icin dedim siz dediginiz icin dusmedi aklima :) ben hicbisey asermiyorum ya :) su duyguyu bi yasayamadim :) filmlerde olurya gecenin bi yarısı aklina bisey duser falan hic ole bisey yasamadim :)Elifcim BİM'in aşuresi güzel ben denedim
Bu arada hakkınızı helal edin aşure diyip durdum
Meyracım teşekkür ederiz emeklerin için hakkın büyük
Bakalım listeye kim talip olacak :)
Topraam emegine saglik..
Teyzecigine de gecmis olsun umarim onemli bir durumu yoktur..
Canim hic onemli degil ama soylemek istedim ben -500 gr verdim. :)
Boyle de hakkimi ararim :))
Meyracim senin de emegine saglik misafirlerin isin gucun varken zaman ayirip liste hazirliyorsun..
Derincim neden artisin..?
Tum kilo verenleri mucadele edenleri herseye ragmen vazgecmeyenleri yurekten kutluyorum...
HAFTANIN 1.si....................................- 1 kg....................................MAVIPATIKLER
HAFTANIN 2.si........................................-0.8 kg....:..............................KASIMPATI
HAFTANIN 3.sü........................................ - 0.5 kg...................................... YENA
KIZLAR YAKLAŞIK 1,5-2SENEDİR SPOR LİSTESİNİ YAPIYORUM YANILMIYORSAM.
AMA ARTIK BUNDAN SONRA DÜZENLİ KKYA GİREMEYECEĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SPOR LİSTESİNİ BİRİNE DEVRETMEK İSTİYORUM.
KİM ALMAK İSTER?
EĞER DÜZENLİ GİREMEME DÜŞÜNCEM OLMASAYDI HİÇ SIKINTI DEĞİLDİ YİNE YAPARDIM BEN LİSTEYİ.
OLDU YA SPOR LİSTESİ ANLAMINDA HAKKIM VARSA DA HELALİ HOŞ OLSUN HİÇ SORUN DEĞİL, KARŞILIK BEKLEMEDEN SEVE SEVE YAPTIM.
Şimdi yeni yattım bende, sızıp kalmazsam bir geçmiş yapayım, koştur koştur yoruldum baya.
Meyra'cim sagolasin emek verip,vakit ayiriyorsun bizler için her hafta.Allah razi olsun.
Son günlerde durgun görüyorum seni,bir sorunun yoktur insallah..umarim buraya düzenli gelemeyecek olmanin yoğunluktan başka bir sebebi yoktur...lütfen kendini özletme olur mu?vakit buldukça uğra..
Liste konusunda da benim her hafta yaptigim liste malum:) hakkıyla yapamadigim aşikâr,sitede aktif olmadigim ve siteye tam manasi ile vakif olamadigim için de sizler gibi tablo yapamiyorum..
Yine de tüm arkadaşlar müsait olmaz ve yapamazlar ise sayet elimden geldiği sekil olan haftalik liste gibi yapmaya calisirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?