- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gözünüz aydın Aynurcum çok sevindim Allah adıyla yaşatsınBiz oğlum Ahmet Selim ile dün kavuştuk çok şükür cücüş teyzeler
Agrilarim falan var ama geçecektir İnşAllah
Haber edeyim dedim,Allaha emanet olun,öpüyorum
Adaş tatlı telaşlar yorsa da keyif veriyor değil miYorgun ama keyifliyim akşama pıtırcıklarımdan teki gelicek diğeride salı akşamı annesiyle gelicek
İşlerim bitti sayılır birazdan yemeğe girişirim birkaç eksiğim vardı eşim almaya gitti önümüzdeki hafta sonuna doğru bende bu evden kaçmak istiyorum diyebilirim şimdilik dik duruyorum işlerim bitsinde akşama çocukların sevdiği halasında gelir oynarlar
Yorgun ama keyifliyim akşama pıtırcıklarımdan teki gelicek diğeride salı akşamı annesiyle gelicek
İşlerim bitti sayılır birazdan yemeğe girişirim birkaç eksiğim vardı eşim almaya gitti önümüzdeki hafta sonuna doğru bende bu evden kaçmak istiyorum diyebilirim şimdilik dik duruyorum işlerim bitsinde akşama çocukların sevdiği halasında gelir oynarlar
Biz oğlum Ahmet Selim ile dün kavuştuk çok şükür cücüş teyzeler
Agrilarim falan var ama geçecektir İnşAllah
Haber edeyim dedim,Allaha emanet olun,öpüyorum
Yenacım ben de geleyim o dediklerinden tüketmeye
Aklımda çekirdek varken eşime Tuğbadan leblebi ısmarladım kendimi kutlarım ama bir umudum var belki eşimin canı çekirdek ister :))
O kraliçe benim galiba :)
Gel asum, gelirken bir tas aşure de getirirsin :)
Getireyim de bitsin artık değil mi :)Eşim dersanenin çıkışına gitti berfoyu almaya gelirler birazdan...
Çok yoğun bu sene ve zor ve stresli..
Getireyim de bitsin artık değil mi :)
Allah yardımcısı olsun sizin de berfinin de
Asıl son zamanlar daha yoğun ve stresli oluyor canım biraz gözünü korkutur gibi oldu ama
Amin canımAllah yardımcımız olsun...İnşallah emeklerinin karşılığını alır senin kız gibi...
Kolay gelsin Bonuscum misafirlerini kolaylıkla ağırlarsın inşallahHayirli pazarlar. Allah kullandigimiz oylari hakkimizda hayirli etsin ins.
Secim gorevinde olan Yena yada kolaylik versin.
Kasmpati siz oy kullanmismiydiniz?
Tatsizim biraz basim agriyo aksama misafir var her yer duruyo daha. Benden boyle iste. Umarim siz iyisinizdir.
Hayirli pazarlar. Allah kullandigimiz oylari hakkimizda hayirli etsin ins.
Secim gorevinde olan Yena yada kolaylik versin.
Kasmpati siz oy kullanmismiydiniz?
Tatsizim biraz basim agriyo aksama misafir var her yer duruyo daha. Benden boyle iste. Umarim siz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?