Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm....

nasılsınız...ben okullar tatil olunca bikaç gün anneme gidip orda yattım an itibari ile evdeyim ve grip oldum yyatmaya devam ediyorum boğazlarımda fena...yapılıcak bir sürü iş var elim ayağım kalkmıyo...kızlar arada topluyolar ortalığı sonra canları sıkılınca gene dağıtıyolar...küçük kız hala altına kaçırıp duruyo hergün çamaşır yıkıyorum zaten yıkıyodum ikiye katlandı...artık vakit geçmiyo gibi geliyo bana...bebişimin sağlığı iyi çok şükür ama ben çok şiştim günden güne sıkıntılarım artıyo iyice elden ayaktan düştüm ve daha doğuma çok var...nolcak halim bilmiyorum...

bu arada meyraa senin doğum nezamana denk geliyoduu...

Zeynepçim, Çok merak ettik seni boşuna değilmiş bak.
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem kardeşine,ailene..
İnşallah herşey kısa zaman da yoluna girer ..
Allaha emanet olun canım....

Aleykümselam Zeynepcim
Geçmiş olsun hepinize
Allah yardımcınız olsun kardeşim acı ve etkileyici bir olay yaşamış zamanla atar inşallah etkisini

Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız...

iki mesajım arasındaki geçmişi ancak okuyabildim pek aktifsiniz maşallah yavaştan eski günlere dönmüş topik çok sevindim yakında bende aranızda olucam inş şimdilik daha oturamıyorum kaçayım Allaha emanet olun...

Biz oğlum Ahmet Selim ile dün kavuştuk çok şükür cücüş teyzeler
Agrilarim falan var ama geçecektir İnşAllah
Haber edeyim dedim,Allaha emanet olun,öpüyorum

aynurcum hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin sağlık sıhhat versin inş..

Canım henüz bir doğum planı yapılmadı, oyuzden bilemiyorum.
Yalnız son ultrasona göre 24şubatla 40hafta tamamlanıyor şuan için.
Senin belli oldumu doğum zamanın? Ne zaman?: ) senin bir balığın daha olacak sanki: )))

Zeynep gecmis olsun canim ya bal limon ye ic ilacta alamazsin rahatca. O cis kacrmayi sorma ilk firsatta bir kurutma maminesi alicam ins.

Kayinvaldem kullaniyodu cok memnundu eltimde aldi havlular falan pamuk gibi yumusacik cikiyo. Temizleniyo hemde tuyleri falan.

Ikinizinde baliki olabilir :)

Meyracim 40 haftayi beklemiyo bir cok bebek en cok 38-39 da doguyolarmis. Hersey normal olduktan sonra gunu gelinceye kadar bekliycen ins allah kolayligini versin hepinize. Bazende 40 haftayi doldurup israrla gelmeyen bebekler oluyo :)
Allah hayirlisini nasip etsin hepinize kolay dogumlar saglikli bebekler nasip etsin.

Selamun aleykum...

Ve aleyküm selamm....

anladım canım...benim 10 14 şubat arası olucak doğum...bende balık olur sanıyodum kova oluyo galiba şuan...

sağol canım...ıhlamur falan içiyom..tuzla karbonatla gargara falan yapıyorum...aslında bi aferin içebilsem bişeyciğim kalmıcakta işte içemiyom...makinemden çok memnunum ama bi gün yenisini almak durumunda kalırsam kesinlikle kurutmalı alıcam niyetim o yönde...

Amin, sağol canım: ***

Iyi geceler..... Topikim sessiz sakin :)

Gebe arkadaslarima fikirleri olsun diye soyemek istiyorum. Ben oglumda 2 li test vs. Yaptirmadim. Buyuk kizda yaptirdim dr gazina gelip kucugunde yaptirmadim.
Ozele gidiyodum bosuna para ve vakit kaybi oldugunu anladim. Cunku aksi bir durum gorunurse yapilacak hic bir sey yok. Doguma kadar stresten baska biseyde yok. Sizlerinde gecti zaten o zamani ne diye yaziyosam he :)

Ayrintili ultrason cok guzel oluyo minik parmaklarini bile sayiyosunuz.

Diyet yapmak lazim gebeler ele gecirecek topikimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…