ellerine sağlık canım.HAFTANIN 1.si....................................- 1 kg....................................MAVIPATIKLER
HAFTANIN 2.si........................................-0.8 kg....:..............................KASIMPATI
HAFTANIN 3.sü........................................ - 0.5 kg...................................... YENA
Ah canim benim yaoturmada zaten iyi olunca gelirsin. Agrilarina allah sifa versin doguma var daha sık sık annen kalir ins.
Seni cok iyi anliyorum emin ol.
Kardesinede cok gecmis olsun kazanin en kotusu cana gelmesidir. Daha baya aklinda kalir onun. Cocuk olmasi daha fenains hemen ayaga kalkar.
Zeynepçim, Çok merak ettik seni boşuna değilmiş bak.
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem kardeşine,ailene..
İnşallah herşey kısa zaman da yoluna girer ..
Allaha emanet olun canım....
Aleykümselam Zeynepcim
Geçmiş olsun hepinize
Allah yardımcınız olsun kardeşim acı ve etkileyici bir olay yaşamış zamanla atar inşallah etkisini
Oldumu simdi bu bonus,yakistimi senin gibi gece'nin bir saatinde ödem atici cay kaynatan hatuna..:)
Bunca zaman oldukça cok yedik biz o ekmecikleri,menemencikleri zaman azim ve yüklerden kurtulma zamani..:)
Estagfirullah meyra'cim..:)
Cok geçmiş olsun kardeşine ve sana yolcu,cok merak etmiştik seni..Allah sifa versin,bu süreci kolaylıkla atlatirsin inşallah.
Tum rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun zeynepcim, kardeşin içinde çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş yinede bu kazada kardeşini bence, hani daha kötü olabilirdi Allah korusun.
Allah yar ve yardımcınız olsun inş.
Görüşürüz.
zeynepcim çok geçmiş olsun canım.
canım öncelikle aramıza hoş geldin azmin daim olsun.
tahin pekmezi sormuşsun küçük bir parça ekmek koparım bandım ve ikinci lokmayıda bandım sonrada minik bir parça kopartım bala batırdım üstünede çatalın ucuyla kaymak koyup yedim. böyle detay yazmamak içinde kaşık yazdım. aslında kaşıkla yemedim tabiki. bunuda her zaman yapmıyorum kahvaltıda misafir vardı bende onlara eşlik ederken çatalın ucuyla birşeyler tattım.
meyracım kv. ne Allah şifalar versin sanada kolay gelsin
İyi aksamlar..meyra kaynvalidene acil şifa diliyorum.bu arada yolcu ins sen kısa surede daha iyi olursun.hem hamilellik hem cocuklar senin icin daha zor.ama sanrm cogu gitti azı kaldı.cenneti ayaklarnn altna alıyorsun bu mesakkate katlanarak.
meyracım kayınvaliden hasta herhalde cevap mesajlarından anladım geçmiş olsun sanada kolay gelsin
zeyneb bir mesajını alıntılarda gördüm yine ama geçmişte bulamadım bayağı bir hamilelik rahatsızlığı çekiyormuşsun canım geçmiş olsun kardeşinde kaza yapmış ama Allahtan kazada yaralanan kişi iyileşiyormuş bu sıkıntılar geçer ve son olur inşallah canım ...
derin sende miniği servise vererek bayağı rahatlamışsın artık kendine daha fazla zaman ayırabilirsen güzel olur
nursenada evini yerleştiriyormuş çabuk işleri biterde gelir inşallah ...
Kasimpati ve meyraa ellerinize saglik.
Gecmisten aklimda kaldığı kadariyla meyra kv ne gecmis olsun.
Yolcu zor bi donemden geciyosun, cektiklerin gunahlarina kefaret olur insallah.. hastaliklar oyle olur derler ya..
Derin senin de isin zor epey.. Allah kolaylik, güc ve kuvvet versin...
Kasimpati teyzene gecmis olsun..
Biz oğlum Ahmet Selim ile dün kavuştuk çok şükür cücüş teyzeler
Agrilarim falan var ama geçecektir İnşAllah
Haber edeyim dedim,Allaha emanet olun,öpüyorum
Selamün aleyküm....
nasılsınız...ben okullar tatil olunca bikaç gün anneme gidip orda yattım an itibari ile evdeyim ve grip oldum yyatmaya devam ediyorum boğazlarımda fena...yapılıcak bir sürü iş var elim ayağım kalkmıyo...kızlar arada topluyolar ortalığı sonra canları sıkılınca gene dağıtıyolar...küçük kız hala altına kaçırıp duruyo hergün çamaşır yıkıyorum zaten yıkıyodum ikiye katlandı...artık vakit geçmiyo gibi geliyo bana...bebişimin sağlığı iyi çok şükür ama ben çok şiştim günden güne sıkıntılarım artıyo iyice elden ayaktan düştüm ve daha doğuma çok var...nolcak halim bilmiyorum...
bu arada meyraa senin doğum nezamana denk geliyoduu...
Selamun aleykum...
Canım henüz bir doğum planı yapılmadı, oyuzden bilemiyorum.
Yalnız son ultrasona göre 24şubatla 40hafta tamamlanıyor şuan için.
Senin belli oldumu doğum zamanın? Ne zaman?: ) senin bir balığın daha olacak sanki: )))
Zeynep gecmis olsun canim ya bal limon ye ic ilacta alamazsin rahatca. O cis kacrmayi sorma ilk firsatta bir kurutma maminesi alicam ins.
Kayinvaldem kullaniyodu cok memnundu eltimde aldi havlular falan pamuk gibi yumusacik cikiyo. Temizleniyo hemde tuyleri falan.
Ikinizinde baliki olabilir :)
Meyracim 40 haftayi beklemiyo bir cok bebek en cok 38-39 da doguyolarmis. Hersey normal olduktan sonra gunu gelinceye kadar bekliycen ins allah kolayligini versin hepinize. Bazende 40 haftayi doldurup israrla gelmeyen bebekler oluyo :)
Allah hayirlisini nasip etsin hepinize kolay dogumlar saglikli bebekler nasip etsin.
Zeynep gecmis olsun canim ya bal limon ye ic ilacta alamazsin rahatca. O cis kacrmayi sorma ilk firsatta bir kurutma maminesi alicam ins.
Kayinvaldem kullaniyodu cok memnundu eltimde aldi havlular falan pamuk gibi yumusacik cikiyo. Temizleniyo hemde tuyleri falan.
Ikinizinde baliki olabilir :)
Meyracim 40 haftayi beklemiyo bir cok bebek en cok 38-39 da doguyolarmis. Hersey normal olduktan sonra gunu gelinceye kadar bekliycen ins allah kolayligini versin hepinize. Bazende 40 haftayi doldurup israrla gelmeyen bebekler oluyo :)
Allah hayirlisini nasip etsin hepinize kolay dogumlar saglikli bebekler nasip etsin.
Yok canm ben henüz girmedim.doktorum 21 ile 25.haftada bakarz dedi.ben 21 ya da 22 de gitmeyi düşünüyorum.bi de 21 de tetonoz aşısı düşünüyorumMeyra, yolcu, bengisu ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?