Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler
Zeynepcim geçmiş olsun
Bonuscum hamileler ele geçirdi gerçekten bizde umut yok gibi
Ben de hala ışık yok maalesef bu hafta hiç yürüyemedim daha
Asuman abla ama birakmakta istemiyoruz bizim sorunumuz ne :) ya hic biseyim olmuyo cok kafama takiliyo bakma guldugume kafam cok bozuk.
Mutfaktan uzak durayim kendime hobi bulayim desem tobe bismillah bi gulme geliyo bana :)

Mutfaktan cikamiyorumki sabah kahvalti tek tek kizlari yedir yemek yap meyvesi yogurdu aksama yemek oglan yemek seciyo biraz ille makarna istiyolar yapsam ayri sorun yapmasam ayri offf yani hep yemekle ic iceyim

canım benim çok geçmiş olsun

benim evdeki halim. tv bakıyorsam bile mutfakta bakıyorum :)

Gunaydinnn :)
Topiginizi kurtarin derim :)
Ben de 2 li test falan yaptirmadim da bu ayrintiliyi yaptirmak istiyorum ama benim doktorum yapmiyo. İl merkezinde dogum hastanesi var oraya gitmem lazım, ama acikcasi pek rapor alma taraftari degilim.. yada en mantiklisi ozel galiba. Orda da tonla para istiyorlar :) neyse bakalim.. dun doktora gitmistim kızımız cinsiyet degistirmemis :))

Bu arada insanin esiyle ayni okulda calismasi cok zor oluyomus, sanirim bunalmaya basladim bu durumdan :) surekli dip dibe. Insan bazen yalniz kalmak istiyo..
Bu nerden çıktı diyosunuz dimi :)
Aksama halı saha maçı ayarladilar cok mutlu oldum bi kac saat yalniz kalacağım icin :)

Gununuz aydin olsun..

Asucum ilerlemeden engelle gribal enfeksiyonu. :)

Benim sandik gorevim yorucu stresli idi.. Esimle yan siniflardaydik..
Onlar da sorun cikti itiraz edildi yeniden sayildi vb. Epey gec ayrildik okuldan.

Ancak toparlaniyorum.. Eve gidince asure yapacagim.. Dun alisveris yapip isladim hazirladim bugun kaynatip dagitimini yapicam yarin ise de getirmeyi planliyorum..iyi olur..

Tunaydin :) yena kritik yapalim bir ara guzel olur :) ben asureyi yapmiyacagim sanirim hala kararsizim ne zaman cikiyo muharrem acaba?

Zabahtan koca bi bardak balli sirkeli su ictim.
Kahvaltida kacirmamakti niyetim ama dolapta iki yufkam vardi onu gozleme yaptim duyguya birinide ben yedim. Yarisini yeseydim daha iyiydi ama olsun.

Yaninda cok az bir iki parca kasar ve 1 yumurta domates yedim.

O saatten beri hic bir sey kacirmadim simdi pazara gidiyorum yuruyus yapmis olacagim.
Cikmadan tarcinli sut icim acikmim orda.

selamün aleyküm...
kv geldiğinden beri yürüyüş falan yapamadım iyice hiç: (
kv dün akşam gitti, kaynımgil gelip alıp gittiler.
dün kontrole götürdü eşim kvyi, midesine bakmamış, asıl sıkıntısı idrar yolu iltihabıymış, yüksekmiş baya bu iltihapta ve midesine de vurmuş, durum buymuş.
ev dandini, çocuklu misafirle ev ne hale geliyor yaa kısa sürede dahi.
düzenimde bozuldu zaten kaç gündür her anlamda, toparlanır bakalım..
spor listesi talipleri bana özelden ulaşın lütfen: )
özelden ulaşınki bende kime teslim edeceğimi bileyim, buradan atlamayım okumayıp.

Biz oğlum Ahmet Selim ile dün kavuştuk çok şükür cücüş teyzeler
Agrilarim falan var ama geçecektir İnşAllah
Haber edeyim dedim,Allaha emanet olun,öpüyorum

çok sevindim canım, maşaallah: )
allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömür versin inş cücüşe: )
sanada şifa versin tez zamanda inş.
normal doğummu oldu?

2li testi bende yaptırmadım.

Çok iyi olur canım
Bakalım bugün yürümeye çalışayım inşallah da biraz soğuk algınlığım var çıkabilir miyim bilmem

geçmiş olsun ablacım, ıhlamur içmek iyi fikir olmuş..
kendine iyi bak lütfen...

detaylı ultrasonu yakınlarda yaptırdım canım.

Aşure serenomim bitti Allah kabul etsin..eşime 2-3 kase ayırıp geri kalanı işe götüreceğim..

yine çok yoruldum

Allahtan dünden yemeğim var.. Yediklerimi de paylaşayaım, sizler neden yazmıyorsunuz.?

Sabah: 2 dilim ekmek,salça,peynir bir lokma reçel..

Öğle: yumurtalı ıspanak,domatesli bulgur pilavı

İkindi: Büyük bir kase aşure. insan bu kadarmı leziz aşure yapar

Yenacım Allah kabul etsin ellerine sağlık bana neden göndermedin :))
Ben de bugün çivi çiviyi söker dedim ve 1.5 saat yürüdüm
Akşam yemeği olarak ekmek arası hamsi yedik yürüyüş arasında :)
Şimdi de kızım kahve yapıyor

Asucum hamsiler Ankara denizindenmi.? :)
Yalnız yürüyüş esnasın da ekmek arası balık yemek fazla ironik olmuş. ancak biz yaparız bunu :)) Afiyet olsun yarasın iyi mana da . ben de çok severim balık ekmeği..

---

Bonus öğle ve akşam ne yedin.? gözleme dedin de dün arkadaş getirmiş acılı pırasalı el açması gözleme anlatamam o lezzeti müthişti..
Yemek yerken aldığım hazzı hiçbirşeyden almıyorum heralde, ne acı..

Dışarda yemek iyi oluyor emeksiz kokusuz
Benim kızlar yemediği içimin gönül rahatlığıyla yiyorum
Yürüyüş arası yemek işini çok yapıyorum ben :))
Bu arada birkaç aydır adet düzensizlğim vardı da menopoz yakın görünüyor dedi daha erken diye hormon ilacı verdi içsem bir türlü içmesem bir türlü napsam bilemedim en çok kilodan korkuyorum
Be de yemek yerken çok Mutlu oluyorum :)
Hiç kızma kendine bi daha mı gelecek dünyaya abartmadan sağlığımızı tehlikeye atmadan dengeyi tutturarak herşeyi yeriz Allah sağlık versin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…