Asuman abla ama birakmakta istemiyoruz bizim sorunumuz ne :) ya hic biseyim olmuyo cok kafama takiliyo bakma guldugume kafam cok bozuk.İyi geceler
Zeynepcim geçmiş olsun
Bonuscum hamileler ele geçirdi gerçekten bizde umut yok gibi
Ben de hala ışık yok maalesef bu hafta hiç yürüyemedim daha
canım benim çok geçmiş olsunSelamün aleyküm....
nasılsınız...ben okullar tatil olunca bikaç gün anneme gidip orda yattım an itibari ile evdeyim ve grip oldum yyatmaya devam ediyorum boğazlarımda fena...yapılıcak bir sürü iş var elim ayağım kalkmıyo...kızlar arada topluyolar ortalığı sonra canları sıkılınca gene dağıtıyolar...küçük kız hala altına kaçırıp duruyo hergün çamaşır yıkıyorum zaten yıkıyodum ikiye katlandı...artık vakit geçmiyo gibi geliyo bana...bebişimin sağlığı iyi çok şükür ama ben çok şiştim günden güne sıkıntılarım artıyo iyice elden ayaktan düştüm ve daha doğuma çok var...nolcak halim bilmiyorum...
bu arada meyraa senin doğum nezamana denk geliyoduu...
benim evdeki halim. tv bakıyorsam bile mutfakta bakıyorum :)Asuman abla ama birakmakta istemiyoruz bizim sorunumuz ne :) ya hic biseyim olmuyo cok kafama takiliyo bakma guldugume kafam cok bozuk.
Mutfaktan uzak durayim kendime hobi bulayim desem tobe bismillah bi gulme geliyo bana :)
Mutfaktan cikamiyorumki sabah kahvalti tek tek kizlari yedir yemek yap meyvesi yogurdu aksama yemek oglan yemek seciyo biraz ille makarna istiyolar yapsam ayri sorun yapmasam ayri offf yani hep yemekle ic iceyim
Çok iyi olur canımAsuman abla cumaya kadar 150 dk sipor yaparmiyiz ecaba bu sana acik bir tekliftir :)
Biz oğlum Ahmet Selim ile dün kavuştuk çok şükür cücüş teyzeler
Agrilarim falan var ama geçecektir İnşAllah
Haber edeyim dedim,Allaha emanet olun,öpüyorum
Iyi geceler..... Topikim sessiz sakin :)
Gebe arkadaslarima fikirleri olsun diye soyemek istiyorum. Ben oglumda 2 li test vs. Yaptirmadim. Buyuk kizda yaptirdim dr gazina gelip kucugunde yaptirmadim.
Ozele gidiyodum bosuna para ve vakit kaybi oldugunu anladim. Cunku aksi bir durum gorunurse yapilacak hic bir sey yok. Doguma kadar stresten baska biseyde yok. Sizlerinde gecti zaten o zamani ne diye yaziyosam he :)
Ayrintili ultrason cok guzel oluyo minik parmaklarini bile sayiyosunuz.
Diyet yapmak lazim gebeler ele gecirecek topikimizi :)
Çok iyi olur canım
Bakalım bugün yürümeye çalışayım inşallah da biraz soğuk algınlığım var çıkabilir miyim bilmem
Gunaydinnn :)
Topiginizi kurtarin derim :)
Ben de 2 li test falan yaptirmadim da bu ayrintiliyi yaptirmak istiyorum ama benim doktorum yapmiyo. İl merkezinde dogum hastanesi var oraya gitmem lazım, ama acikcasi pek rapor alma taraftari degilim.. yada en mantiklisi ozel galiba. Orda da tonla para istiyorlar :) neyse bakalim.. dun doktora gitmistim kızımız cinsiyet degistirmemis :))
Yenacım Allah kabul etsin ellerine sağlık bana neden göndermedin :))
Ben de bugün çivi çiviyi söker dedim ve 1.5 saat yürüdüm
Akşam yemeği olarak ekmek arası hamsi yedik yürüyüş arasında :)
Şimdi de kızım kahve yapıyor
Dışarda yemek iyi oluyor emeksiz kokusuzAsucum hamsiler Ankara denizindenmi.? :)
Yalnız yürüyüş esnasın da ekmek arası balık yemek fazla ironik olmuş.ancak biz yaparız bunu :)) Afiyet olsun yarasın iyi mana da . ben de çok severim balık ekmeği..
---
Bonus öğle ve akşam ne yedin.? gözleme dedin de dün arkadaş getirmiş acılı pırasalı el açması gözleme anlatamam o lezzeti müthişti..
Yemek yerken aldığım hazzı hiçbirşeyden almıyorum heralde, ne acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?