Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazamadim firsatim olmadi yarim saat anca yurudum sonra pazarin icindekini yuruyus saymiyorum.

Bir is cikmis okuldan erken gelip beni pazardan aldilar yemegim yoktu tavuk doner yedim evde iki adet lavas ile cok oldu cok fena sistim cunku 4 te yedim.

Bir saatten fazla oldu cay ictim 1-2 hurma kayisi yedim.

Bugun kizken kuran dersi verdigim bi ablayi gordum hamile sandi beni zorums gitti biraz.

Yarin sabah yine icicem ins sirkeli su cok igrenc sirkeyi hic sevmiyorum ama icim napim.

Surekli mutfaktayim benim biraz kafa dinlemem lazim. Kitap aldim okuyacak vaktim yok.

Allah kabul etsin inş: )

Hangi kitabı aldın merak ettim?: )

hayırlı geceler güzeller
bu hafta hiç giremedim topiğe
yurt dışından misafirim geldi temizliğimi bile yapamadım.
iki günlüğüne başka yere gittiler. bende bu iki günü temizliğe ayırdım. sonra tekrar gelecekler.
yeme düzenim karma karışık oldu. hiç su içemiyorum. neyse misafir sonrası kaldığım yerden devam inşallah.

Gunaydin..
Mutlu carsambalar :)

Derincim Allah kabul etsin..

Bu hafta ben de pek basarili olamadim..
Olsun demoralize olmak yok yola devam ediyoruz yilmadan usanmadan yine yine yeniden..
Bir de hic tartilmadim cumayi merak ediyorum.. Artik haftada bir tartiliyorum maks iki.. Her gun tartilmak beni cok geriyomus anladim ve surekli diyet psikolojisin de hisaetttiriyodu.. Oysa ben dengeli beslenerek kilo vermek istiyorum diyet yaparak degil. O kelime bile beni rahatsiz ediyor..

Cok severim biyografi okumayi..
İyi okumalar ..
Okursam iyi okumalar olucak tabi ins :)

Buraya tasindigimdan beri tas olan yerleri elimle siliyodum. Karnimdan comelemedigim ici dizimi yere koyuyodum o yuzden sanirim simdi dizim agriyo. Annem gordu silerken o dizler konurmu oyle yere dedi kendi dizide cok sorunlu cok erken basladi seninki 40 ı bile gormedin dedi.

Kemiklerim napsin tasiyamiyo iste allah 60-70 kiloyu tasiyacak kadar yaratmis sen ustune koy 30-40 kilo daha sonra boyle olur tabiki. Bileklerimde bazen agriyo.
Cok agrirsa buz koyarim bende sen koyuyomsun hic bilegine?

Ben de öyle siliyorum bonusçum.. Yere birşey düştüğün de eğilip almak eziyet herşey öyle yaa..
Amann ne sefil yaşıyorum hala tık yok hala yediğim yiyeceklerin lezzetini övüyorum burada..
Allah cezamı verecek benim..

Bileğime buz bir kaç kere koydum şimdiler de bıraktım.. hatırlatman iyi oldu..

Yediklerimi yazayım bari :))
Kasımınpatısı yazıyordu o da yok...

Sabah: 2 dilim ekmek,peynir,salça,omlet

Öğle: tarhana çorba,spagetti bolonez ( Kıymalı makarnamıza bolonez deyince sosyetik oluyoz gayrı)

İkindi: bir kase aşure ( Komşular sıraya girmiş aşure yapanın evin de okuma yapıp sonra aşure yiyorlarmış..beni görünce seslendiler orada yedim.)
İki haftadır her gün aşure yiyoruz diye geyik yapıyorlar dı yakında duvara tırmancaz diye bel altı espriler falan..
İçimden dedim hayat size güzel yaa..yiyosunuz içiyosunuz hala normal insan görünümdesiniz...
Yaklaşık 15 kişi var dı benden büyük benden küçük yaşıtlarım arasın da şöyle baktım da en şişman bendim..
tabii bunları düşünürken aşureyi de kaşıklıyorum bir yandan...

İyi akşamlar
Bugün sakin bir gündü evdeydim genelde sadece arkadaşa kahve içmeye gidip geldim bir ara yürüyüş felan da yapmadım dün çok yürümüştüm
Beslenme de fena değildi gibi
Kahvaltıda 3 dilim ekmek 1 sahanda yumurta peynir zeytin bal yedim
Arkadaşta kahve ve çikolata
Akşam yemeği olarak da 1 tabak cevizli erişte ve yoğurt
Bol çay tabii 1 fincan Yeşilçay ve ıhlamur da içtim
Kahvaltıdan sonra üzüm yedim biraz da:)

Selamün aleyküm...
Biraz canım sıkkın, aslında baya sıkkındıda biraz olmayabileceği düşüncelerini duyup okuyunca içim biraz rahatladı, gerçi kaderden otede yol gitmedimi de gitmez, razı gelmek başka çare olmaz bazen.
Bugün bebeğin kontrolü vardı doktor şeker yuklemesi yaptı, zaten ödüm kopup duruyordu bende şeker olabileceğinden korkuyordum, şekerim biraz yüksek çıktı ama doktora göre çok yüksek ve şeker hastası olabilirmişim: (
Şimdi 50grlık yükleme yaptı, 3gun sonrada 100grlık yapacak.
Açlık normal ama yükleme sonucu çıkan sınır 140 iken benin 155çıktı.
Kuzenim ebe ona sordum, hamilelikte olabiliyor sonra geçebiliyor dedi, o öyle deyince içim rahatladı biraz, varsada ne yapabilirim zatenki, doktor şeker hastası olabilirsin diyince çok üzüldüm ama: (
Eve gelene kadar kafam yerinde değildi hiç ve ağladım yolda. Çünkü biliyorum annemden ne kadar zor bir hastalık olduğunu, zaten panik atağım var ne bileyim böyle işte, inş şeker hastası değilimdir.
Babamın vefaat ettiği sıralarda annem evde kendi olçerken bende olçmuştum, ozaman ilk defa 145mi ne çıkmıştı ama karnım toktu ve de çok uzgundum, vesselam ogunden beri hep korkuyodum acabamı diye zaten, çunku ozamana kadar ara ara olçtuğumde hiç 145falan çıkmamıştı hep normldi, böyle işte.
İçinizi şişirdim değilmi? Hakkınızı helal edin.

Bakalım 100grlıkta ne sonuç çıkacak ve doğumdan sonrada bu konunun arkasına duşmeyi düşünüyorum, hani varsada biran önce tedbirini alayım yoksada içim rahat etsin.
Doktor diyet yap dedi 100grlık teste kadar dedi, 5333u yapayım diye düşündüm bende, hiçte canım diyet yapmak istemiyor, ama mecbur yarın başlarım heralde, belki menu paylaşımıda yaparım, hiç canım diyet yapmak istemiyor ama mecbur artık..
Zaten aman aman şeker türevi yemiyorum ama dozu aşıyorum bazen, mesela kv varken çok aştım.
Kilo vermişim, 2kilo, doktor öyle dedi, nasıl verdin dedi birde.

Meyracım öncelikle ne demek içimizi şişirmek onu bir de bakalım
Bu şeker işi dediğin gibi biraz genetik ama gebelikte olup geçedebilir tansiyonda çıkabiliyor bazen hamilelikte
İnşallah gebelik şekeridir geçer ama geçmese bile Allah dermansız dert vermesin beterinden korusun ama şeker dikkat edildiği takdirde kontrol edilebilir bir hastalık elbet zor ama dediğim gibi Allah dermansız dert vermesin

Sen dikkat et meyracım teste kadar o Zaman diyet değilde sağlıklı beslenme deriz biz ona :)
Şekeri hamur işi pilav meyve ekmek de etkiliyor benim bildiğim bunları fazla kaçırmışsındır belki bu sıralar

Sağol can ablam, inş: ***
İyiki varsın, iyiki varsınız...

Sen dikkat et meyracım teste kadar o Zaman diyet değilde sağlıklı beslenme deriz biz ona :)
Şekeri hamur işi pilav meyve ekmek de etkiliyor benim bildiğim bunları fazla kaçırmışsındır belki bu sıralar

Evet kaçırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…