Yazamadim firsatim olmadi yarim saat anca yurudum sonra pazarin icindekini yuruyus saymiyorum.Asucum hamsiler Ankara denizindenmi.? :)
Yalnız yürüyüş esnasın da ekmek arası balık yemek fazla ironik olmuş.ancak biz yaparız bunu :)) Afiyet olsun yarasın iyi mana da . ben de çok severim balık ekmeği..
---
Bonus öğle ve akşam ne yedin.? gözleme dedin de dün arkadaş getirmiş acılı pırasalı el açması gözleme anlatamam o lezzeti müthişti..
Yemek yerken aldığım hazzı hiçbirşeyden almıyorum heralde, ne acı..
Aşure serenomim bitti Allah kabul etsin..eşime 2-3 kase ayırıp geri kalanı işe götüreceğim..
yine çok yoruldum
Allahtan dünden yemeğim var.. Yediklerimi de paylaşayaım, sizler neden yazmıyorsunuz.?
Sabah: 2 dilim ekmek,salça,peynir bir lokma reçel..
Öğle: yumurtalı ıspanak,domatesli bulgur pilavı
İkindi: Büyük bir kase aşure.insan bu kadarmı leziz aşure yapar
Bugun kizken kuran dersi verdigim bi ablayi gordum hamile sandi beni zorums gitti biraz.
Yarin sabah yine icicem ins sirkeli su cok igrenc sirkeyi hic sevmiyorum ama icim napim.
Surekli mutfaktayim benim biraz kafa dinlemem lazim. Kitap aldim okuyacak vaktim yok.
Allah kabul etsin inş: )
Hangi kitabı aldın merak ettim?: )
Amir Khan in hayatini anlatan biyografik bir kitap. Ne alacagimi bilemedim o degisik geldi.
Okursam iyi okumalar olucak tabi ins :)Cok severim biyografi okumayi..
İyi okumalar ..
Okursam iyi okumalar olucak tabi ins :)
Buraya tasindigimdan beri tas olan yerleri elimle siliyodum. Karnimdan comelemedigim ici dizimi yere koyuyodum o yuzden sanirim simdi dizim agriyo. Annem gordu silerken o dizler konurmu oyle yere dedi kendi dizide cok sorunlu cok erken basladi seninki 40 ı bile gormedin dedi.
Kemiklerim napsin tasiyamiyo iste allah 60-70 kiloyu tasiyacak kadar yaratmis sen ustune koy 30-40 kilo daha sonra boyle olur tabiki. Bileklerimde bazen agriyo.
Cok agrirsa buz koyarim bende sen koyuyomsun hic bilegine?
Meyracım öncelikle ne demek içimizi şişirmek onu bir de bakalım
Bu şeker işi dediğin gibi biraz genetik ama gebelikte olup geçedebilir tansiyonda çıkabiliyor bazen hamilelikte
İnşallah gebelik şekeridir geçer ama geçmese bile Allah dermansız dert vermesin beterinden korusun ama şeker dikkat edildiği takdirde kontrol edilebilir bir hastalık elbet zor ama dediğim gibi Allah dermansız dert vermesin
Sen dikkat et meyracım teste kadar o Zaman diyet değilde sağlıklı beslenme deriz biz ona :)
Şekeri hamur işi pilav meyve ekmek de etkiliyor benim bildiğim bunları fazla kaçırmışsındır belki bu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?