Daha iyisinmi meyroşSağol ablacım, inş: )))
Sende sağol canım benim: )
: **
Daha iyisinmi meyroşmeyroş ne la
Bugün ki görevimi de tamamladım artık odama çekilebilirim :)) hasta hekim buluşması ayarladım çok fenayım ben. yapıştımmı bırakmıyorum..
Size iyi geceler diliyorum dertler deryasının güzide şişkoları..
Edersin elifcim bak okuduysan yazdim bizim gelini 52 kilo haliyle makarna pilav yemedi sekeri cikmasin diye :) 52 de onun hamileyken 5 kilo almis hali pehhhhBu arada 97 kilo olmusum93le hamile kalmistim. 4 kilo almisim 20 haftada. Benim de doktorum dikkat et dedi. Insallah biraz dikkat edebilirim...
Meyroş iyisin iyi :) nabiyon ne var ne yok gel muzik diyneyek kasimpati yok bana sarki gonderende yok.
Sağol canımBugün ki görevimi de tamamladım artık odama çekilebilirim :)) hasta hekim buluşması ayarladım çok fenayım ben. yapıştımmı bırakmıyorum..
Size iyi geceler diliyorum dertler deryasının güzide şişkoları..
Selamun aleykum :) meyracim takma kafana, insallah hic bisey çıkmaz. Biraz dikkat etmeye calis bakalim. Duser insallah. Ben de cumartesi ayrintili ultrasona gircem icimi bi korku sardi. Insallah bisey çıkmaz. Seker yuklememe daha var.. Acikcasi benim de yuksek cikar gibi geliyo bana.
Asuman abla benim annem de 40 yasinda menopoza girmisti. Ama zor bi surec gecirmisti o donem. Stresle de baglantili demisti doktor ona.
Dogal yollar neymis peki ?Sağol canım
İlaç için acele etme doğal yolları dene dedi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?