Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum :) meyracim takma kafana, insallah hic bisey çıkmaz. Biraz dikkat etmeye calis bakalim. Duser insallah. Ben de cumartesi ayrintili ultrasona gircem icimi bi korku sardi. Insallah bisey çıkmaz. Seker yuklememe daha var.. Acikcasi benim de yuksek cikar gibi geliyo bana.

Asuman abla benim annem de 40 yasinda menopoza girmisti. Ama zor bi surec gecirmisti o donem. Stresle de baglantili demisti doktor ona.

Bugün ki görevimi de tamamladım artık odama çekilebilirim :)) hasta hekim buluşması ayarladım çok fenayım ben. yapıştımmı bırakmıyorum..

Size iyi geceler diliyorum dertler deryasının güzide şişkoları..

Bu arada 97 kilo olmusum 93le hamile kalmistim. 4 kilo almisim 20 haftada. Benim de doktorum dikkat et dedi. Insallah biraz dikkat edebilirim...
Edersin elifcim bak okuduysan yazdim bizim gelini 52 kilo haliyle makarna pilav yemedi sekeri cikmasin diye :) 52 de onun hamileyken 5 kilo almis hali pehhhh

Meyroş iyisin iyi :) nabiyon ne var ne yok gel muzik diyneyek kasimpati yok bana sarki gonderende yok.

: )
Aksi gibi evin bağlantısı sorunlu, telden giriyom: ) hani video paylaşımı manasında dedim: )
O zaman videosuz armağan edeyim, içimden gelen onun arabası var benden sana gelsin: )))
Evet kasımpatıda yok bayadır.

Son düzenleme:

İnş canım, doktorum çok yüksek çıkmış şeker hastası olabilirsin diyince baya kotu oldum, yoksa bu kadar olmazdım.
Detaylı ultrasona o kadar takma: )
İnş yoktur bişey..

Merhabalar
Bizim kahvaltı iptal oldu arkadaş hastaymış :) ben de tatsızım tam toparlayamadım dinlenmeyince
Yenacım doğal yollar neymiş sormadım :)) hiç aklıma gelmedi zaten ilacı içmezsem başka birşey yapacağımı da zannetmiyorum en iyisi akışına bırakmak galiba

selamün aleyküm...
inş yarın diyete başlıyorum, bir aksaklık olmazsa: P
bugün tartılıcaktım, tartımı 3-5gün önce komşum almıştı, getirmedi onu farkettim tartılamadım, galiba yarında gelmezse tartılamam, neyse olmazsa bu haftada izinli olurum.
zaten bu hafta sporda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…