Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünümüze şükürler olsun canım
Sen bu aralar streslimiydin ablacim? Hayir hic sikayet etmeyen birisin anlayamiyorum ama aft stresten cok olur diye biliyorum yakaladim seni

Zeynebim alli zeynebim hosgelmiss...

Frida firida bende ozledim seni nerdesin ki?

Kasimpati yazamasanda begen seyine dokunamiyonmu acaba? :)

Stressiz hayat mı olur Bonuscum :))
Ben aftımı soğuk algınlığına bağladımdı

hoşbuldum bonuscum...

sen nasılsın çocuklar nasıl elif bebik ayaklandımı...yakında bütün çekmeceler yerlerde gezer heralde...

fridanın bi sıkıntısımı vardı geçmişi okuyamadım pek ama son bikaç sayfada görünmemiş hiç sizde böyle aranınca huylandım bak şimdi...

fridaaa ses ver bakim...

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım,hepinize çok teşekkürler..

Yena'cım acı kısmını hatırlamak bile istemiyorum,o derece yani:) kuzenlerimle gezmeye gitmiştik,kuzenimin kızı elimi farketmeden arabanın kapagını hızlıca kapatınca solugu hastanede aldık:) sonrası malum..:)
Liste konusunu yapmaya çalışirim inşallah,yapamaz isem yazarım..

Asuman ablaaa kahkahayla güldüm mesajına,ablam da ilk duydugunda aynı şeyi söylemşti:) Allah da seni güldürsün inşallah..

Bonus kişisi geldim geldim,okumadan beyenemem ki :) geçmiş olsuna gelen misafirlerim vardi,giremedim siteye..:)

Daha yazacaktım ama elim acıyor... yolcu kızına çok geçmiş olsun.meyracım sana da cok geçmiş olsun,dert etme kendine gecici bir durumdur inşallaah..

yenanin deyimi ile kasimpatisi çok geçmiş olsun nasılda acir..
bugün annemde misafir vardi temizlikti ikramlardi çok yoruldum.. yarin yine misafiri var okulda toplantı var kaça bolunecegim bilmiyorum... nasıl karnım açıktı ama bu saatte yemem ağzıma peynir atayım en iyisi

hayırlı geceler güzeller
zeynepcim kuzuya geçmiş olsun.
kasımpatı, asuu sizlerede geçmiş olsun
asuu kıskandım benden sonra almıştın senin koltuklar geliyormuş güle güle kullan. benimkiler gelmedi daha . bugün gidip kızdım biraz ''halıyıda sizden almaktan vaz geçtim sözünüzü tutmuyorsunuz beni madur ettiniz'' dedim. gittim başka yerden aldım. inşallah oda zamanında getirir. tülde almıştım birkaç saat sonra aradı diktik gelin alın dedi ama ben gedemedim. bugün portmanto takıldı . yarın sabah misafirim geliyor.
kızlar ben yarın giremem büyük ihtimal. beni aynı yazın. spor yok.

Hayırlı cumalar
Kasımpatı tekrar geçmiş olsun çok acımıştır hissettim valla
Allah hepimizi güldürsün inşallah
Daficim benim koltukları 20 günde getireceklerdi 10 günde bitirdiler ama seninkinin işçiliği fazladır belki benimki spor bir takım pek mobilya işi yok

Stressiz hayat mı olur Bonuscum :))
Ben aftımı soğuk algınlığına bağladımdı
canım bağışıklığın düşüpte yoğun bi stres sürecine girince uçuklar lenflerde şişme ve ağız içi aftlar oluyor. eczanede karaduttu galiba şurubu varmış. ağzını çalkalayıp yutacakmışın dr öneriyordu geçen. net öğreneyim onu.

günaydın güzeller.
spor yok gibi
kilo 89.9
şükür düştüm 89 a
Aa evet benim de lenflerde şişme var hatta acıyor dokununca
Maşallah inmişsin 8 li rakamlara darısı bize olsun ben bir indim ama tutamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…