Günaydinlar olsun hepinize..
Trajikomik bir hadise yasadim,parmagim catladi:) bir süre parmagimi oynatmamam gerekli,haberdar etmek istedim sizi.
Yazamiyorum ama tel'den ara ara okuyorum sizi:) hasili gözüm üzerinizde...
geçmiş olsun canım. tel konuşarak yazabilirsin :)Günaydinlar olsun hepinize..
Trajikomik bir hadise yasadim,parmagim catladi:) bir süre parmagimi oynatmamam gerekli,haberdar etmek istedim sizi.
Geçmiş olsun canım dikkat et madem dr öyle dediyseGünaydinlar olsun hepinize..
Benimkine ne kadan benziyi oyle :)))bu arada diyet manyaklığından çıktım. düzenli besleniyorum az yiyorum. beynimden çok midemi dinlemeye çalışıyorum. beynim bi yandan at şu bi lokmayı kalmasın dolapta yer kaplamasın kap bulaştırmasın demeye devam ediyor. onunla savaşmak çok zor.
Dr sadece ilaç yazıp verdiğim kağıtları imzalıyor. Gebe bebe aşı çocuk hepsi bana bakıyor bide sisteme girmek.Benimkine ne kadan benziyi oyle :)))
Seninle ayni isi yapan aile hekimligindeki ebemiz surekli beni baskasiyla karistiriyo kafasi o kadar doluki napsin sonrada farkediyo karistirdigini.
Dr dan cok siz calisiyosunuz sanki..
Canım bıçak altına yatıp midemi kestirmek yerine beynimin yemekle ilgili bölümünü aldırsam %100 başarılı olurdumMerhabalar,
Kasımınpatısı çok geçmiş olsun.. Üzüldüm inan canın çok acıdımı.?
Listeyi düşünme yapamayacaksan idare ederiz biz ama kilonu bildir tabii :)
--
Hatice,evrak işi geriyordur seni saha da çalışmaya alışkın olduğundan dimi.?
Mideni dinlemekte başarılı olduğun da olmuşsundur artık.. hiç bir leziz mama alt edemez seni..
bizimle de paylaş ince atışları :)
Aa cok gecmis olsun kasimpati.. dikkat et kendine..Günaydinlar olsun hepinize..
Sana da gecmis olsun asuman abla... koltuk mu almistin? Ben kacirmisim sanırım. Gule gule eskit :)Kolay gelsin yenacım
Ben senin bu hafta artı olacağını düşünmüyorum sadece aşureyle olmaz o :)
Benim de yarın koltuklarım geliyormuş daha evde gerekli ayarlamalar yapılmadı sabah da arkadaş aşure diye tutturdu yarın napcam bilmem
Zaten hastayım dilim de bile aft çıkmış
İşin zor Allah kolaylik versin.. beslenmene de dikkat edebiliyomussun ne guzel :) darisi basimizaDr sadece ilaç yazıp verdiğim kağıtları imzalıyor. Gebe bebe aşı çocuk hepsi bana bakıyor bide sisteme girmek.
Sağol elifcim daha iyileri sizin olsunHayirli aksamlar herkese :) meyrayla birlikte ben de diyete basliyorum yarin :) amac kilo vermek degil, abartmamak :)
Aa cok gecmis olsun kasimpati.. dikkat et kendine..
Sana da gecmis olsun asuman abla... koltuk mu almistin? Ben kacirmisim sanırım. Gule gule eskit :)
İşin zor Allah kolaylik versin.. beslenmene de dikkat edebiliyomussun ne guzel :) darisi basimiza
Günaydinlar olsun hepinize..
Şunu da yazayım hemen sonra çıkayım.. üşenmeden değinen ilgilenen frida mesajlarını özlüyorum ben..
Keşke herkes gelse yine..Ben zayıflamaya çalıştığım da hiç kimse olmuyor nedense serzenişimi de yapıp öyle elektrik süpürgesini açayım bari..
ay o diyete bide ben başlasam...maşşallahım var diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım iştahım feci açık ve gece gündüz demeden ne bulursam yiyorum...10 kilo aldım şimdiden daha üç ay var napıcam bilmiyorum...Hayirli aksamlar herkese :) meyrayla birlikte ben de diyete basliyorum yarin :) amac kilo vermek degil, abartmamak :)
Aa cok gecmis olsun kasimpati.. dikkat et kendine..
Sana da gecmis olsun asuman abla... koltuk mu almistin? Ben kacirmisim sanırım. Gule gule eskit :)
İşin zor Allah kolaylik versin.. beslenmene de dikkat edebiliyomussun ne guzel :) darisi basimiza
Zeynepcim hoşgeldin daha iyisin inşallah
Yeme işini de az çok dengelemeye çalış
Koltukların dah iyileri sizin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?