Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydinlar olsun hepinize..

Trajikomik bir hadise yasadim,parmagim catladi:) bir süre parmagimi oynatmamam gerekli,haberdar etmek istedim sizi.

Yazamiyorum ama tel'den ara ara okuyorum sizi:) hasili gözüm üzerinizde...

geçmiş olsun canım.
hay aksi dikkat et kendine..
dünde annem el parmağını kanepeye çarpmış, nasıl acıyor diyor.. gitmedi doktorada.

Trajikomik bir hadise yasadim,parmagim catladi:) bir süre parmagimi oynatmamam gerekli,haberdar etmek istedim sizi.

geçmiş olsun canım. tel konuşarak yazabilirsin :)

Geçmiş olsun canım dikkat et madem dr öyle dediyse
Misafirler için kendini parçaladın resmen :)

selam güzeller. hiç uğrayamadım dün. bu yeni iş mi çok stresli benmi çok stres yapıyorum bilmiyorum. çalışma olarak çok güzel yapıyorum ama evrak kağıt işleri kafa bulandırıcı. yeni olduğumdan da sık sık şaşırmalarım oluyor. başlayalı 15 gün oldu. senelerdir bu işi yapan ebenin başına gelmeyenler benim başıma geldi resmen. gebe bebekten çok yazı çiziyle cebelleşiyorum.

bu arada diyet manyaklığından çıktım. düzenli besleniyorum az yiyorum. beynimden çok midemi dinlemeye çalışıyorum. beynim bi yandan at şu bi lokmayı kalmasın dolapta yer kaplamasın kap bulaştırmasın demeye devam ediyor. onunla savaşmak çok zor.

Benimkine ne kadan benziyi oyle :)))

Seninle ayni isi yapan aile hekimligindeki ebemiz surekli beni baskasiyla karistiriyo kafasi o kadar doluki napsin sonrada farkediyo karistirdigini.

Dr dan cok siz calisiyosunuz sanki..

Merhabalar,

Kasımınpatısı çok geçmiş olsun.. Üzüldüm inan canın çok acıdımı.?
Listeyi düşünme yapamayacaksan idare ederiz biz ama kilonu bildir tabii :)

--

Hatice,evrak işi geriyordur seni saha da çalışmaya alışkın olduğundan dimi.?
Mideni dinlemekte başarılı olduğun da olmuşsundur artık.. hiç bir leziz mama alt edemez seni..
bizimle de paylaş ince atışları :)

Efenim yediklerime gelince hemen yazayım..

Sabah: 2 dilim ekmek,peynir,salça,bir lokma reçel

Öğle: 2 dilim ekmek,köfte,patates,yoğurt,kola

Yarın tartıyı merak ediyorum bakalım yediğim aşureler beni tırmalayacakmı..
Artı olmak istemiyorum yaa çok üzülürüm.
Bunları yazarken de 4 cevizi yuttum :)

Haftalık temizliğine girişeyim hadi selametle..

Şunu da yazayım hemen sonra çıkayım.. üşenmeden değinen ilgilenen frida mesajlarını özlüyorum ben..

Keşke herkes gelse yine..Ben zayıflamaya çalıştığım da hiç kimse olmuyor nedense serzenişimi de yapıp öyle elektrik süpürgesini açayım bari..

Kolay gelsin yenacım
Ben senin bu hafta artı olacağını düşünmüyorum sadece aşureyle olmaz o :)
Benim de yarın koltuklarım geliyormuş daha evde gerekli ayarlamalar yapılmadı sabah da arkadaş aşure diye tutturdu yarın napcam bilmem
Zaten hastayım dilim de bile aft çıkmış

Benimkine ne kadan benziyi oyle :)))

Seninle ayni isi yapan aile hekimligindeki ebemiz surekli beni baskasiyla karistiriyo kafasi o kadar doluki napsin sonrada farkediyo karistirdigini.

Dr dan cok siz calisiyosunuz sanki..
Dr sadece ilaç yazıp verdiğim kağıtları imzalıyor. Gebe bebe aşı çocuk hepsi bana bakıyor bide sisteme girmek.

Canım bıçak altına yatıp midemi kestirmek yerine beynimin yemekle ilgili bölümünü aldırsam %100 başarılı olurdum

Hayirli aksamlar herkese :) meyrayla birlikte ben de diyete basliyorum yarin :) amac kilo vermek degil, abartmamak :)

Aa cok gecmis olsun kasimpati.. dikkat et kendine..
Sana da gecmis olsun asuman abla... koltuk mu almistin? Ben kacirmisim sanırım. Gule gule eskit :)
Dr sadece ilaç yazıp verdiğim kağıtları imzalıyor. Gebe bebe aşı çocuk hepsi bana bakıyor bide sisteme girmek.
İşin zor Allah kolaylik versin.. beslenmene de dikkat edebiliyomussun ne guzel :) darisi basimiza

Sağol elifcim daha iyileri sizin olsun
Uzun süren kılıf mı alsam yüzünü mü değiştirsem yenisini almak da zor düşüncelerinden sonra ani bir şekilde alıvermişiz :)

Selamün aleyküm...

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine...

bak bakk sen beni hiç özlemiysenn...aa eline süpürgeyi almışkene bide benim eve el atsana hayrına...

ay o diyete bide ben başlasam...maşşallahım var diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım iştahım feci açık ve gece gündüz demeden ne bulursam yiyorum...10 kilo aldım şimdiden daha üç ay var napıcam bilmiyorum...

meyracım geçmiş olsun canım çok takmamaya çalış bebişin etkilenmesin...inş gebelik sonrası bişeyin kalmaz...

asuman ablacım yeni koltukların hayırlı olsun...

bende bugun daha iyiyim çok şükür...bebişim çok hareketli sayesinde wcden çıkamıyorum...ağrılarım devam ediyo ama çok şükür azda olsa artık kalkıp kendi işimi görebiliyorum oyüzden moralim düzeldi....dün ustalar gelip balkonlara camları taktılar..evde yalnız olduğum için eşim k.pederi çağırmıştı bende annemi aradım sende gel onlarla diye çünkü hizmet edicek durumda değildim hepberaber geldiler ustalar gidincede annem ve k.validem ortalığı bi silip süpürdüler...bir arada camları sileriz eşimle iş biter...silikon kurusun diye akşam silemediler...bu arada büyük kuzum kulağında iltihap olmuş babası doktora götürdü ilaç başladık ama gece uykusundan bile ağlıyarak uyanıyo baya ağrısı var...inş uzun sürmeden geçer...gene destan olmuş yazdıklarım..benden haberler böyle fırsat buldukça aranızda olmaya çalışıcam özlüyorum sizi ama çok oturamadığım için pc başında kalamıyorum..burda oldukça sizin azminizden etkilenip belki bende daha dikkat edebilirim yediklerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…