Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli cumalar....

Tarti magduru bonus ayni yaziverin bari. Yeni tarti alicam ins ilk firsatta.

Asuman ablacim gule gule kullan. Dafi sultan sende gule gule kullan ve kirlet evini :)

Frida seni gormek guzel :) ya bonus naaapsin naaapsin ep cocok ep cocuk :)

AYIN 1.si .............................................- 3 kg......................................... YENA

AYIN 2.si........................................... -2.8 kg........................................ YST38

AYIN 3.su......................................... -1.1 kg........................................KASMPATI

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.haftalik liste'de ki sözlerim önce kendi nefsime,toparlanalim en yakin zamanda inşallah.

Derin'cim cok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Özlenen bir frida gördüm sanki,hosgelmissin..:)

Asuman ablacim allah razi olsun,sag işaret parmagim olduğu için inanilmaz zorluyor beni,bir diğer iki parmakta da zedelenme mevcut.. ne cok nazlanip dertlendim..:)

ellerin dert görmesin güzelim

Kasımpatı ellerine sağlık çabucak iyileşir inşallah parmacıkların
Hatice tebrikler sen de olmasan nolcak bilmem durum trajikomik
Ayın dereceye girenlerini de kutlarım ayrıca
Yena Kasımpatı aynen devam
Hatice'nin zaten yakındır istediği kiloya inmesi

Selam yorgun bengisu geldi..
Meyracm üzülme gebelikte bazı rahatszlklar çıkabiliyor.gebelikten sonra da geçiyor.inş seninki de öyledir.bebeğini de strese sokma.

Kasımpatı geçmiş olsun.insanın eline batan bi diken için bile bir sürü günahı dökülürmüş.bu acı da senin için günahlarna kefaret olmuştur ins.

Liste için de teşekkürler..

Kızlar tartıldım ama kosusturmaktan yazmayı unuttum bugunnn üzgünüm ilk kez yaptım bunu heralde zaten kılom aynıdeğişmedi

Yarin ayrintili ultrasona gircem dua edin bişey cikmaz insallah :)
Erken kalkip temizligimi bitirip gitmek istiyorum. O yuzden erkenden yatiyorum. Herkese hayirli geceler...

Asuman ablacim kekler fena degildi. Kalip daha iyiydi ama :)

Elifcim hic bir sey cikmayacak ins niye boyle dusunuyosun? Sadece bebegini daha ayrintili goruceksin ins uyanik olurda hareketlerinide gorursun ayrintili ve cinsiyetini :))

Icin ferah git ins ne gelirse kabulumuz degil mi?

arkadaşlar spor listesi devri için neden kimse birşey demiyor??
bir kasımpatı sağolsun yazdı sanırsam, başkada gözümden kaçmadıysa yazan olmadı..
kasımpatıya da 2liste çok olur bence.
olumlu düşünen bana özelden yazsınki burayı okumazsam gözümden kaçmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…