Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle uykum varki menüyü zor paylaştım şimdi: )
bugün diyetimi yaptım çok şükür.
ve farkettimki aslında çok yemediğimi sandığımı farkettim... çünkü bugün diyetle birlikte o kadar yememe rağmen o kadar ete süte rağmen hep acıktım: (
halada öyleyim...
bu bence ve bende demek oluyorki fazla şeker aldığımı gösteriyor... yani ekmek gurubu da diyebilirim bu şekere.
bu şeker mahvediyor bizi yaaa... neyse alışır zamanla bünye bu yeniliğe.
hayatımızdan şekeri çok çıkarmamız lazım

selamun aleyküm güzeller
kasimpati , meyra ellerinize saglik canlar.
kilo veren cabalayan güzelleri tebrik ederim
YST38 seni ayriyeten tebrik ederim.

çok şanslıymışsın asucum. ben düğünümüz var misafir gelecek dedim en geç ongün sonra gelir dediler. 12 günde gittim cumartesi dediler bugün 14 gün oldu az önce aradılar pazartesi veya salı diyorlar sinir oldum. benim odam çıplak yani daha önce boşaltıp köye götürdüm. kızıncada herhangi bir takım beğen getirelim koltuklar bitince değiştiririz dediler. bende çocuk oyuncağımı onu getir bunu götür ya üzerine birşey dökülse ne olucak dedim istemedim. öyle teferruatlı birşeyde değil oturma odasına normal bir oturma grubu aldım.

sağol bonuscum . bir süre kirlenmesin daha temizliği tam bitiremedim
ortada ne varsa kirlenmesin diye dolaplara tıkıştırdım. badanadan sonra odaları silip yerleştirdik ama dolap içleri bitmedi. fırsat buldukca tek tek boşaltıp temizliyorum. kütüphane bitti takıldı çok şükür.kitapları kaldırdım ortalıktan en azından
yavaş yavaş yerleşiyorum.

ay kalkayım çok işim var eşimin akşam giyeceği gömleği yıkadım kurutma bağırıyor gidip ütüleyeyim

Herkese mutlu hafta sonları dilerim
Kızlar kurstalar biz de eşimle kahvaltı yapacağız şimdi
Mobilya işini bugüne erteledim dün eskileri gönderdim

ablalarım mobilyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inş: )

Hayirli gunler hayirli haftasonlari ins.

Meyracim liste icin kimse bisey demedi demissin senin icin demiyorum ama bu liste konusunun biraz abartildigini dusunuyorum kendimce.

Yav ben her ikisinide yapiyodum oturmusken ve o zaman daha kalabalikti liste bu kadar zor degil. Yanlis anlamayin sakın emek veriliyo biliyorum bunu gormezden geldigim icin demiyorum. Ama soyleki kilo listesini yapan arkadas her mesaji tek tek okuyup yazmiyo mu?

Bizlerde sporu kilonun tam yanina yazmiyomuyuz? Not alinirken oda alinabilir ve tek liste atiyorum 15 dk suruyosa ikiside 20 dk surer yapan kisiyi ne kadar zorlayabilir ki?

Zaten isi oldumu hasta vs oldumu yapan kimse bir aksilik olunca gec saat ya da ertesi gun yapilabiliyo yarista degiliz ki.

Lutfen beni yanlis anlamayin ben burda yeni degilim kimseye sahsi degil genel soyluyorum. Yaptindami konusuyosun biliyomusun ugrastiriyo diye dusunmeyin yaptim ve biliyorum. O zaman tek cocukluydum.

Evde pc olsa ben hic kimseye birakmam yaparim zaten.

Meyra artik yapmasin uzun bir muddette yapamiycak zaten.

Kasimpati sen yapabiliyosan yap lutfen parmagin yuzunden zorlaniyosan bi caresine bakariz.

Ayni sekilde liste yapamayiz hepimiz kimisi telefon kimisi tabletten giriyo ama iyi kotu herkes gecmisi okuyup not alabilir.

Bu madem boyle zor geliyo tek kisiyede yuklenmek olmasin herkes 1 ay yapsin donusumlu o zaman kimisi tablo kimisi mesaj nasil olursa artik.

bonus belki farkında değilsin ama kendi adıma ağır buldum sözlerini, neyse ben artık yapamayacağımı belirttim kasımpatı hariç ses çıkmayınca da tekrar yazmak zorunda kaldım, kasımpatıda ek olarak spor listesini de isteseydi ilk seferde direk sporada talip olurdu, yapmayan olursa yine alırım dedi kız, benim yine şahsi fikrim sporuda ayrı birinin yapması daha iyi olur ama yine benim için farketmez.

ben yatılı misafirim olduğu vakitlerde çoğu zaman odamda telefondan yaptım listeyi, bilgisayar ile telefon arasında çokta fark yok zorluk derecesi olarak, akıllı telefon olması yeterli. tablet de daha basit telefona göre.

Ben sana agir bisey soylemedim meyracim yinede oyle anladiysan kusuruma bakma yanlis anlatmisimdir kendimi. Senin disinda hepimiz icin soyledim zaten. Hamilesin bu durumda hergun daha zorlasicak isin. Senden beklememizde lazim zaten.

Kimse bisey demedigi icin dedim bende hepimize zor geliyo gibi bu zor bisey degil diye. Sana niye agir konusayim ben bunca zaman yapmadinmi zaten seninle ilgili degilki dedigim.

Ben abarttim belki kusuruma bakmayin.
Telden nasil yaptigini yazarmisin bana ben yaparim.

Kötü niyetle konuşmadığını biliyorum, tamam sorun değil unuttum bile.
Bence sen liste için en son kişisin bu topikte, hatta dun gece takılacaktım sana bonus en uygun kişi sensin diye, ama vazgeçmiştim takılmaktan, bence sen yapma 3çocuğunla ama yine sen bilirsin.
Bilgisayarda izlediğim yolun aynısını izliyorum telefonda da, tablo yapım şeklini kasımpatıya anlatmaya çalışmıştım ama beceremedim karşı tarafa anlatmayı, sadece yapabiliyorum, ama netten anlayan biri varsa ona çatpatta olsa anlatabilirim, bende anlarım dersen sanada anlatırım, özelden yollarım tablonun ayrıntılarını anlatımını karar verirsen yapmaya.

Kızlar merhaba
Elifcim gözün aydın bebeğin iyiymiş
Meyracım ben yaparım listeyi daha önce her ikisini de yapmışlığım var
Bekledim belki yapmak isteyen olursa diye tablo olarak değil de liste şeklinde yaparım zaten 3 bilemedin 5 kişi spor yapıyor nerde o eski günler 40 kişiden fazlaydı kilo tablomuz spor tablosu da o kadar olmasa da epey kalabalıktı
O günler gibi olabilsek ne güzel olurdu

Ablacım ben senin ne düşündüğünü zaten biliyordum, ve listenin sana kalacağınıda zaten tahmin ediyordum yada nilüfer ablaya kalacağını.
Tamam sen yap ozama abla, düzenli girebilecek olsaydım seve seve devam ederdim zaten.
Kendi adıma çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum: ***

Son düzenleme:

Kendimi kötü hissettim nedense, aslında bir kabahatimde yok ama.
Hiç sorun değil canım
Boşuna demirbaş olmadık gerektiği Zaman vazifeye hazırız tabii ki :)
Kendini kötü hissedecek bir durum da yok bence canım

Asuman ablacim gule gule oturun ins onlar eskisin siz eskimeyin :) acelyan cok sevimli duruyo. Sana gelip cay icmek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…