MeyrosumKendimi kötü hissettim nedense, aslında bir kabahatimde yok ama.
Sağol BonuscumAsuman ablacim gule gule oturun ins onlar eskisin siz eskimeyin :) acelyan cok sevimli duruyo. Sana gelip cay icmek istedim :)
Gözünaydn canm.ins sağlıkla kucağımıza alırz.kac haftalıkken yaptn.benim de yakın.bi de bikac gündür cok sancm var.adet olacakmışm gibi.bazen de doğuracakmışm gibi.dün okul çıkışı doktora gittim hersey yolunda dedi.ama bi hafta sonra tekrar gel dedi.bi de belki on defa şekerin var mı dedi.bi de bebeğin beslenmesi yetersiz görünüyo dedi.Selamun aleykum.. Ayrıntılı ultrasonda bisey cikmadi elhamdulillah.
Teşekkür ederim canımAsuman abla koltuklarn pek şekermiş.mutlu huzurlu günlerde kullann inssalah
asucum güle güle kullan çok güzelmiş çok beğendim. halında çok güzel ben hiç düşünmediğim şeyi yaptım gittim çiçekli halı aldım birisi al dese hayır derdim. ama gittim kendim aldım.Bu arada koltuklarım geldi resmini paylaşayım da havamız değişsin :))Eki Görüntüle 1681121
A.s. ne guzel iste daha dert edecegin bisey yok ins. Nasildi iyimiydi bebegin?
Kızlar merhaba
Elifcim gözün aydın bebeğin iyiymiş
Meyracım ben yaparım listeyi daha önce her ikisini de yapmışlığım var
Bekledim belki yapmak isteyen olursa diye tablo olarak değil de liste şeklinde yaparım zaten 3 bilemedin 5 kişi spor yapıyor nerde o eski günler 40 kişiden fazlaydı kilo tablomuz spor tablosu da o kadar olmasa da epey kalabalıktı
O günler gibi olabilsek ne güzel olurdu
Gözünaydn canm.ins sağlıkla kucağımıza alırz.kac haftalıkken yaptn.benim de yakın.bi de bikac gündür cok sancm var.adet olacakmışm gibi.bazen de doğuracakmışm gibi.dün okul çıkışı doktora gittim hersey yolunda dedi.ama bi hafta sonra tekrar gel dedi.bi de belki on defa şekerin var mı dedi.bi de bebeğin beslenmesi yetersiz görünüyo dedi.
Herkese çoook tesekkurler :)hayırlı geceler güzeller
diyet açısından bakarsak oldukca abartılı bir gündü yemediğim kalmadı
elifcim gözün aydın fasulyen iyiymiş
asucum güle güle kullan çok güzelmiş çok beğendim. halında çok güzel ben hiç düşünmediğim şeyi yaptım gittim çiçekli halı aldım birisi al dese hayır derdim. ama gittim kendim aldım.
Bu arada koltuklarım geldi resmini paylaşayım da havamız değişsin :))Eki Görüntüle 1681121
Meyrosumnormalde hassas olan hatunlar gebe oldumu o hassaslik tadindan yinmez sen kusuruma bakma ben abarttim
Ben unuttum ney nasil yapiliyo sen musait oldugunda bana msj at bilmis olayim takilirsamda bakarim ordan olurmu.
Gözünaydn canm.ins sağlıkla kucağımıza alırz.kac haftalıkken yaptn.benim de yakın.bi de bikac gündür cok sancm var.adet olacakmışm gibi.bazen de doğuracakmışm gibi.dün okul çıkışı doktora gittim hersey yolunda dedi.ama bi hafta sonra tekrar gel dedi.bi de belki on defa şekerin var mı dedi.bi de bebeğin beslenmesi yetersiz görünüyo dedi.
Sağol daficim seninkiler de gelsin de onları da görelim bir an önce inşallahhayırlı geceler güzeller
diyet açısından bakarsak oldukca abartılı bir gündü yemediğim kalmadı
elifcim gözün aydın fasulyen iyiymiş
asucum güle güle kullan çok güzelmiş çok beğendim. halında çok güzel ben hiç düşünmediğim şeyi yaptım gittim çiçekli halı aldım birisi al dese hayır derdim. ama gittim kendim aldım.
Sağol meyracımAblacım güle güle kullanın inş, çok hoşlar, rengide çok tatlı: )
Maşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?