Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman ablacim gule gule oturun ins onlar eskisin siz eskimeyin :) acelyan cok sevimli duruyo. Sana gelip cay icmek istedim :)
Sağol Bonuscum
Eskileri bizi eskitti hala sağlamlar valla bunlar öyle olmayacak ama dediğin gibi :)
Buyur gel çaya beklerim muffinlerinden de getir ama
Açelyam nerdeyse 1 ay olacak hala çiçekli maşallah ama bitmek üzere artık sanırım

Selamun aleykum.. Ayrıntılı ultrasonda bisey cikmadi elhamdulillah.
Gözünaydn canm.ins sağlıkla kucağımıza alırz.kac haftalıkken yaptn.benim de yakın.bi de bikac gündür cok sancm var.adet olacakmışm gibi.bazen de doğuracakmışm gibi.dün okul çıkışı doktora gittim hersey yolunda dedi.ama bi hafta sonra tekrar gel dedi.bi de belki on defa şekerin var mı dedi.bi de bebeğin beslenmesi yetersiz görünüyo dedi.

Bengisu strestende oyle olur sen kilo alicam dusuncesinden cikmaya calis. Hayatin boyunca ilk kez guzel bir sey icin kilo aliyosun boyle dusun birazda.
Bebek her turlu beslenebilir sendekini kandan aliyo besinsiz kalan sen olursun o alirsa cogunu o yuzden beslenmeniz cok onemli.

Siz abur cubur paketli sekerli seyler disinda herseyi yiyin. Ekmegide dilim hesabiyla yiyin. Suyunuzu cok cok icin.

Ha bazen sen cok duzgun beslenirsin yinede bebek az gelisir bununda aciklamasini dohtorlar yapsin :)

hayırlı geceler güzeller

diyet açısından bakarsak oldukca abartılı bir gündü yemediğim kalmadı

elifcim gözün aydın fasulyen iyiymiş

Bu arada koltuklarım geldi resmini paylaşayım da havamız değişsin :))Eki Görüntüle 1681121
asucum güle güle kullan çok güzelmiş çok beğendim. halında çok güzel ben hiç düşünmediğim şeyi yaptım gittim çiçekli halı aldım birisi al dese hayır derdim. ama gittim kendim aldım.

Bengisu 21. Haftamdayim ben. Bugun yaptirdim iste. Sancilari bilmiyorumki canim. Ben de olmuyo. Doktorun sorun yok diyosa yoktur inşallah.
Beslenmesini de bilmiyorum canim. Benim doktorum saglik bakanligi gebelerde beslenme diye googlea yaz orda pdf seklinde bilgilendirme amacli yazilar var onlari oku demisti. Acikcasi ben de beslensin diye ekstra bisey yapmiyorum ama normal gorunuyo. Ama hergun sut iciyorum ceviz findik yiyorum. Bi de meyve. Ben de balik yiyemiyorum ne yazikki..
Aa bi de vitamin kullaniyo musun sen??

A.s. ne guzel iste daha dert edecegin bisey yok ins. Nasildi iyimiydi bebegin?

Herkese çoook tesekkurler :)

Hepinize hayirli geceler, musmutlu pazarlar :)

Meyrosum normalde hassas olan hatunlar gebe oldumu o hassaslik tadindan yinmez sen kusuruma bakma ben abarttim

Ben unuttum ney nasil yapiliyo sen musait oldugunda bana msj at bilmis olayim takilirsamda bakarim ordan olurmu.

Tamam canım yollarım bi ara, şuan teldeyim.

Geçmiş olsun canım.

Sağol daficim seninkiler de gelsin de onları da görelim bir an önce inşallah
Halımı alalı 5 sene oluyor ben de seviyorum halımı sadece ayak izi kalıyor üstünde gezdikçe resimde de belli zaten ama süpürdün mü pek güzel oluyor severek kullanıyorum yani :)
Senin halın da güzeldir sen aldığına göre demek için ısındı :)

Son düzenleme:
Günaydn kızlar.iyi dilekleriniz için teşekkürler.doktora sordum benim beslenmem mi yetersiz diye.o da hayır senden kanla beslenmesi yetersiz dedi.yoksa ben çok dikkat ediyorum.her gün ceviz süt yumurta tüketiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…