gerçekten güzel canım. benim salondaki halıflextede ayak izi kalıyor ama süpürünce bulut gibi hemde yumşacık bende seviyorum ama leke tutmaz diye almıştım tam tersi tuttuğunu bırakmıyorSağol daficim seninkiler de gelsin de onları da görelim bir an önce inşallah
Halımı alalı 5 sene oluyor ben de seviyorum halımı sadece ayak izi kalıyor üstünde gezdikçe resimde de belli zaten ama süpürdün mü pek güzel oluyor severek kullanıyorum yani :)
Senin halın da güzeldir sen aldığına göre demek için ısındı :)
sağol asucum hiç düşünmediğim bişeydi aslında farklı bir halı bakıyordum nasıl oldu bilmiyorum bir anda aldım. gerçi bu 2 metrekare olduğu için daha karışık görünüyor. benimki 6 metre bunun kadar karışık değil. aslında kafamda başka desen vardı onu arıyordum bu halı çok kaliteli göründü gözüme bir anda başına durup dokundum eşimde beğendiysen alalım dedi. yoo hiç böyle bir halı düşünmedim hem tahminimden daha pahalı dedim. eşimde nelere para vermiyoruz ben beğendim hadi alalım dedi . acaba derken baktım eşim pazarlığını yapmış bileHalın güzel daficim azıcık karışık sadece :) iyi günlerde kullan canım
Gunaydin :) nerelerdesin?Gunaydinn
Mutlu haftalarr
Teşekkürler Derincim daha güzelleri sizin olsuniyi geceler herkeze balikesirden misafirim var çok yogunum yine..
asumancim koltukların çok güzelmiş iyi günlerde kullan insallah...
Nasipte bu varmış demek daficim güzel halı iyi de bişey galiba iyi günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallahsağol asucum hiç düşünmediğim bişeydi aslında farklı bir halı bakıyordum nasıl oldu bilmiyorum bir anda aldım. gerçi bu 2 metrekare olduğu için daha karışık görünüyor. benimki 6 metre bunun kadar karışık değil. aslında kafamda başka desen vardı onu arıyordum bu halı çok kaliteli göründü gözüme bir anda başına durup dokundum eşimde beğendiysen alalım dedi. yoo hiç böyle bir halı düşünmedim hem tahminimden daha pahalı dedim. eşimde nelere para vermiyoruz ben beğendim hadi alalım dedi . acaba derken baktım eşim pazarlığını yapmış bilebiraz oldu bittiye geldi
Adaş hoşgeldin özledik vallamerhabalaar ben geldiim yeni bir haftaya başladık umarım cumaya kadar planladığımız gibi beslenirizde biraz eksi görürüz :) misafirlerimi yolcu ettim çok yorucuydu birde yiğenlerim iştahsızdı çocuklar yemek yemeyincede insan huzursuz oluyor onlar bendeyken sabahları içtiğim limonlu suyumu bile içemedim tabii tibetimide yapamadım bugün tekrar başlıyım bari hareketli ve yorucu bir haftayı geride bıraktım biraz önce uyanıp tartıldım +2 kilom var cumaya kadar o artıları göndermem lazım :)
Bu arada koltuklarım geldi resmini paylaşayım da havamız değişsin :))Eki Görüntüle 1681121
hayırlı geceler güzeller
bende köyden geldim
gerçekten güzel canım. benim salondaki halıflextede ayak izi kalıyor ama süpürünce bulut gibi hemde yumşacık bende seviyorum ama leke tutmaz diye almıştım tam tersi tuttuğunu bırakmıyoryeni halı daha iyi olur inşallah
yeni aldığım halı bu
benimki 6 metrekare
http://www.halicashop.com/sanat-milat-8002-100x200-2-m2
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
bonus tablo olmuş dün gece yatmadan baktım meyrala konuşmuşsunuz bende yaparım spor listesini hani böyle tablo yapamamda alt alta yaparım yaparım yani isterseniz
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]5dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]5dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]kasimpati[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Meyros boylemi olacak?
ay atarmıyım adaş daha şu baharatlı yoğurt karışımımı bile yemedim dur bu akşam başlıyım sen devam ediyormusun ?Adaş hoşgeldin özledik valla
Yeğenlerin de yormuş seni :)
Cumaya kadar atarsın ödemleri sen eminim
tadı çokmu kötü yapalım onu yaa daha öncede ben o baharatları almıştım bayatladı diye attım bu seferkini bayatlatmadan yiyerek tüketelim belki bir faydası olur birbirimizi konturol edelimde alışırız, severiz, faydası olur filan tüketelim artık şu baharatlı yoğurdu ...Adaş uzunlar yatak oluyor
Yoğurt karışımını ben de sadece 2 kere yedim geçen hafta hiç yemedim bugün ben başlayım tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?