sağol evet tatlı koşturmacalarımı gönderdim yorucu ve keyifliydii bir ara perşembe günü robata bağlamıştım bitkisel hayata filan geçicektimki dışarı çıktım biraz kendime geldiim :))tatlı koşturmacalar onlar canım. kolay gelsin
Tadı çok kötü değil bence canım ama sen beğenmezsen yoğurt miktarı biraz fazla olursa daha rahat yenirtadı çokmu kötü yapalım onu yaa daha öncede ben o baharatları almıştım bayatladı diye attım bu seferkini bayatlatmadan yiyerek tüketelim belki bir faydası olur birbirimizi konturol edelimde alışırız, severiz, faydası olur filan tüketelim artık şu baharatlı yoğurdu ...
Bugün ki görevimi de tamamladım artık odama çekilebilirim :)) hasta hekim buluşması ayarladım çok fenayım ben. yapıştımmı bırakmıyorum..
Size iyi geceler diliyorum dertler deryasının güzide şişkoları..
Günaydinlar olsun hepinize..
Trajikomik bir hadise yasadim,parmagim catladi:) bir süre parmagimi oynatmamam gerekli,haberdar etmek istedim sizi.
Yazamiyorum ama tel'den ara ara okuyorum sizi:) hasili gözüm üzerinizde...
fridanın bi sıkıntısımı vardı geçmişi okuyamadım pek ama son bikaç sayfada görünmemiş hiç sizde böyle aranınca huylandım bak şimdi...
fridaaa ses ver bakim...
amin canım sağol. eşimde dedi zaten çok içine sinmezse biraz kullanır köye götürürsün dedi.Nasipte bu varmış demek daficim güzel halı iyi de bişey galiba iyi günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallah
ah asucum bide benim nasıl başladığımı görsenHayırlı sabahlar
Mutlu güzel bir hafta olur inşallah
Haftaya kaçamaklı başladım sabah sabah çikolata soda :))
sağol canım sende gönlüne göre güzel bir halı bulursun inşallah. benimde oturma odamdaki halıflex çok güzeldi aslında çok severek kullanıyordum. bastığımda yumuşacık ayaklarım gömülüyordu içine . eltim gelmişti menengiç kahvesi yaptım içiyorduk. eltimin torunu topa bir vurdu kahve olduğu gibi halının üzerine döküldü. peçeteyle aldım ıslak mendille sildim. hemen markete gittim. karşımdaki marketci daha önce halıcıydı ondan tavsiye alıp ona göre temizleyecektim . ben gelinceye kadar eltimler panik yapıp evde ne buldularsa dökmüşler lekenin üzerine leke pişmiş. toplayıp yıkamaya verdim çıkmadı. bende köye götürdüm kesip yatak odasına serdim.sende halını güle güle kullan dafi bende halı alırken burda arkadaşlara model gösterip sormuştum gülüü bir halı istiyordum ama herkes patchwork olan halıyı beğendi kime sorduysam gülü olmaz dedi bende diğerlerini aldım şimdi kullandıkça daha çok seviyorum :)) mutfağa lazım benim bir halıda salon ve araya aldığım saray halılar pahalı şöyle 150 ,200 civarı tekleme halılar oluyor onlara bakıyorum ama istediğim deseni bir türlü bulamadım ...
frıdacım ben bir zamanlar yapmıştım bana tadı çok kötü gelmişti. ilk defa baharattan tiksindim. hiç yiyemedim.tadı çokmu kötü yapalım onu yaa daha öncede ben o baharatları almıştım bayatladı diye attım bu seferkini bayatlatmadan yiyerek tüketelim belki bir faydası olur birbirimizi konturol edelimde alışırız, severiz, faydası olur filan tüketelim artık şu baharatlı yoğurdu ...
Frida hosgeldin renk geldi topige yav :)
Benide andinmi icinden bu bonus napiyo cocuklarla dedinmi dedinmi he :)
selamun aleyküm güzeller
kendimi şiş ve şişko hissediyorum. sanırım kilo aldım şu tartıya bir pil alabilsem çıkıp üzerine acı gerçekle karşılaşıcamda çıkıp pil alamadım.
amin canım sağol. eşimde dedi zaten çok içine sinmezse biraz kullanır köye götürürsün dedi.
ah asucum bide benim nasıl başladığımı görsenadam gibi oturup kahvaltı etmeyenin hali
sabah 1 trabzon hurması, bir süre sonra 1 muz, bir süre sonra 2 pişmaniye, biraz sonra 1 kaşık kavurma, biraz sonra 2 kaşık tahin pekmez, sonra 1 fincan kahve , az öncede birkaç ceviz kırıp yedim. bunlar bu saate kadar yediklerim.
sağol canım sende gönlüne göre güzel bir halı bulursun inşallah. benimde oturma odamdaki halıflex çok güzeldi aslında çok severek kullanıyordum. bastığımda yumuşacık ayaklarım gömülüyordu içine . eltim gelmişti menengiç kahvesi yaptım içiyorduk. eltimin torunu topa bir vurdu kahve olduğu gibi halının üzerine döküldü. peçeteyle aldım ıslak mendille sildim. hemen markete gittim. karşımdaki marketci daha önce halıcıydı ondan tavsiye alıp ona göre temizleyecektim . ben gelinceye kadar eltimler panik yapıp evde ne buldularsa dökmüşler lekenin üzerine leke pişmiş. toplayıp yıkamaya verdim çıkmadı. bende köye götürdüm kesip yatak odasına serdim.
frıdacım ben bir zamanlar yapmıştım bana tadı çok kötü gelmişti. ilk defa baharattan tiksindim. hiç yiyemedim.
ve aleykümselam meyracımSelamün aleyküm...
YENA nilüfer ablam iyisin inş??
hayırlı geceler güzeller
bende köyden geldim
gerçekten güzel canım. benim salondaki halıflextede ayak izi kalıyor ama süpürünce bulut gibi hemde yumşacık bende seviyorum ama leke tutmaz diye almıştım tam tersi tuttuğunu bırakmıyoryeni halı daha iyi olur inşallah
yeni aldığım halı bu
benimki 6 metrekare
http://www.halicashop.com/sanat-milat-8002-100x200-2-m2
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]5dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]5dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]kasimpati[/TD]
[TD]5 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Meyros boylemi olacak?
sağol canımAblam hayırlı olsun halın, güle güle kullanın inş.
Tablo doğru canım, eksik bişey yok, tek eksik haftanın 1.2.3.leri bölümü i.
Ben asuman style begeniyorum sadece :)İyi akşamlar nerdesiniz kızlar
Benim bugün beslenmem İyi gitti gibi sadece suyu az içtim yürüyüş de yapmadım
Yarın yapmak istiyordum ama belki arkadaşlar kahvaltıya gelecekler
Kolay gelsin asuman ablacim ins istahin kacar kosturmaktan :)Hayırlı sabahlar
Kahvaltıya arkadaşlar gelecek ev halkını gönderip bişeyler hazırlamam ortalığı toplamam bir de markete gitmem lazım
İnşallah bonusum:)Kolay gelsin asuman ablacim ins istahin kacar kosturmaktan :)
Bol su içsen faydası olurmu ki canımGunaydin
Kendimi kaldiramiyorum yataktan. Ellerim yuzum sis niye oyle oluyosa
Bu yasta halime bak anneminde yillardir asiri ödemi vardir vucudu su tutuyo. Genetik benzerlik sanirim. Ayaklarim degilde dizimden asagisinda cok var parmagmla basinca rahat 1,5 cm iceri gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?