Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlı koşturmacalar onlar canım. kolay gelsin
sağol evet tatlı koşturmacalarımı gönderdim yorucu ve keyifliydii bir ara perşembe günü robata bağlamıştım bitkisel hayata filan geçicektimki dışarı çıktım biraz kendime geldiim :))

o değil hatice sana ne sorcam korunmaya yönelik değilde hormon düzenlemeye yönelik olarak diane-35 e başladım bir kutu bitirdim ama 7 günlük arada mens olmadım napsam acaba ikinci kutuya başlamam lazım ?

tabi buna bağlı olarak şişkinlikde yaşıyorum

Tadı çok kötü değil bence canım ama sen beğenmezsen yoğurt miktarı biraz fazla olursa daha rahat yenir
Bence de yapalım ben bugün saat 10 da yiyeceğim inşallah sonrasında yatana kadar su içeceğim bakalım

geçmişi tam bitiremedim beni sormuşsunuz sağolun umarım önemli bişey kaçırmamışımdır ufak tefek sağlık sıkıntılarımız olmuş benimde dişim ağrıyor randevü aldım perşembe günü dişçiye gideceğim çokta korkuyoruum ...

dertler deryasının güzide şişkoları heee çok hoşuma gitti :))))
evet aynen ondan ama :))

Günaydinlar olsun hepinize..

Trajikomik bir hadise yasadim,parmagim catladi:) bir süre parmagimi oynatmamam gerekli,haberdar etmek istedim sizi.

Yazamiyorum ama tel'den ara ara okuyorum sizi:) hasili gözüm üzerinizde...

geçmiş olsun kasımpatı çok zorlama parmağınıda iyileşsin herhangi bir aparat filan taktılar mı parmağına ?

fridanın bi sıkıntısımı vardı geçmişi okuyamadım pek ama son bikaç sayfada görünmemiş hiç sizde böyle aranınca huylandım bak şimdi...

fridaaa ses ver bakim...

geldim canım ben haber vemiştim gerçi bir 10 günlük izin almıştım iki küçük yiğenim vardı onlarla vakit geçirdim unutmuşuz çocuk bakmayı çok zorlandım doğrusu sende yeni camlarını güle güle kullan :)

selamun aleyküm güzeller
kendimi şiş ve şişko hissediyorum. sanırım kilo aldım şu tartıya bir pil alabilsem çıkıp üzerine acı gerçekle karşılaşıcamda çıkıp pil alamadım.
Nasipte bu varmış demek daficim güzel halı iyi de bişey galiba iyi günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallah
amin canım sağol. eşimde dedi zaten çok içine sinmezse biraz kullanır köye götürürsün dedi.

Hayırlı sabahlar
Mutlu güzel bir hafta olur inşallah
Haftaya kaçamaklı başladım sabah sabah çikolata soda :))
ah asucum bide benim nasıl başladığımı görsen adam gibi oturup kahvaltı etmeyenin hali

sabah 1 trabzon hurması, bir süre sonra 1 muz, bir süre sonra 2 pişmaniye, biraz sonra 1 kaşık kavurma, biraz sonra 2 kaşık tahin pekmez, sonra 1 fincan kahve , az öncede birkaç ceviz kırıp yedim. bunlar bu saate kadar yediklerim.

sağol canım sende gönlüne göre güzel bir halı bulursun inşallah. benimde oturma odamdaki halıflex çok güzeldi aslında çok severek kullanıyordum. bastığımda yumuşacık ayaklarım gömülüyordu içine . eltim gelmişti menengiç kahvesi yaptım içiyorduk. eltimin torunu topa bir vurdu kahve olduğu gibi halının üzerine döküldü. peçeteyle aldım ıslak mendille sildim. hemen markete gittim. karşımdaki marketci daha önce halıcıydı ondan tavsiye alıp ona göre temizleyecektim . ben gelinceye kadar eltimler panik yapıp evde ne buldularsa dökmüşler lekenin üzerine leke pişmiş. toplayıp yıkamaya verdim çıkmadı. bende köye götürdüm kesip yatak odasına serdim.

frıdacım ben bir zamanlar yapmıştım bana tadı çok kötü gelmişti. ilk defa baharattan tiksindim. hiç yiyemedim.

Frida hosgeldin renk geldi topige yav :)

Benide andinmi icinden bu bonus napiyo cocuklarla dedinmi dedinmi he :)

aklıma geldin vallaha çok zor birde çocuklar iştahsızdı istediğimi yediremiyordum erkek çocukları oldukları içinmi hareketliydiler bilmiyorum alt alta üst üsteler di dedim aman kendilerine zarar vermesinlerde sağ salim evlerine gitsinler bu sefer küçüğü büyüğünü dövüyordu kafasına kafasına büyük oyuncaklarla vuruyordu annelerini babalarını hiç aramadılar zaten bir hafta içindede anneleri 2 gece bize gelip kaldı ( semineri için istanbuldaydı gelin) öyle işte gelen ellinde yaş pastayla geldi evde kek ve puaça eksik olmuyordu bu anlamda diyet yapmak zor birde 3.5 yaşındaki büyüğü her sabah tartıya çıkıyordu hala bak büyümüşmüyüm diyee :)))

çocuklar çok fena normalde anne babalarının izin vermediği şeyi ailenin diğer fertleriyle yapmaya çalışıyorlar büyüne 2 sefer babanı arıycam yeter artık dedim ağladı hayır babamı arama diyee düşün sürpriz yumurta onlara yasak ama bizim evde bayağı yediler yemek karşılığı ödül koydum mecburen birde danonenin meyveli yoğurtlarını filan yedirdim normalde bunları yemiyorlar ....

işte böyle daha anlatılacak çok şey varda bayağı uzun oldu yawss :)))

çocuklardan ziyade çocuklar evde diye ailenin diğer ferlerinin de bende toplanması zor oldu o kadar misafir yedir içir öyle iştee ...

bende biraz önce ful bir kahvaltı yaptım bundan sonra akşama kadar bişey yemem arada meyve kahve biraz kuru yemiş yesem yeter diye düşünüyorum ...
bide şu yoğurt kürünü yapayım baharatlarını almışım işe yarar belkii

halıfileks bende bir ara kullandım güzel oluyordu duvardan duvara olunca çokta yer silmek zorunda kalmıyordum halı yıkama makinesiyle temizliyorduk işte şimdilerde bendede kalmadı halıfileks birde eskisi gibi halıyıkama makinesi kulanmıyorum zaten makine atıl duruma geldi annemlerde hatda atık galiba artık yıkamaya veriyoruz yaa ondan evet mutfağa 4 metre kare bir halı bulmam lazım şu an 6 m kare serili bayağı kirlenmiş yenisini alayımda onu yıkamaya verip kaldırayım diyorum bakalım ....

fridacım benim birde yalınayak gezme hastalığım var
kış ortası karda buzda bile evde yalınayak gezerim. biryere giderken çorap giyiyorum. kapıdan girerken ayakkabıyı çıkarır çıkarmaz pardesüden önce çorapları çıkarıyorum. onun için heryeri kaplıyorum. hem çocuklar içinde iyi oluyor. birde benim evim cami gibi olmalı istediğim yerde namaza durabilmeliyim . arkadaşımın evine gidiyorum heryer çıplak sadece sehpanın altında paspas kadar birşey serili namaz kılacak yer bulunmuyor. tahtanın üzerine ser seccadeyi dizler zaten ameliyatlı işkence gibi birşey. bende takılıyorum kızım nebu sadece sehpanın altına paspas atıyorsun. sehpa üşütecek diyemi korkuyorsun ben ev içinde takur tukur ayakkabıyla gezemem diyorum

Ablam hayırlı olsun halın, güle güle kullanın inş.

Tablo doğru canım, eksik bişey yok, tek eksik haftanın 1.2.3.leri bölümü i.

Gunaydin

Kendimi kaldiramiyorum yataktan. Ellerim yuzum sis niye oyle oluyosa

Bu yasta halime bak anneminde yillardir asiri ödemi vardir vucudu su tutuyo. Genetik benzerlik sanirim. Ayaklarim degilde dizimden asagisinda cok var parmagmla basinca rahat 1,5 cm iceri gidiyo.

Bol su içsen faydası olurmu ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…