Ya duzenli icemiyorum mutlaka faydasi olur. Annem uzuluyo cok erken basladi diyo. Annem su icsede wc gitmez asiri terlemesi var oyle atiyo ictigini idrar sokturucu ilaclar iciyo yoksa gidemiyo iyice sisiyo.Bol su içsen faydası olurmu ki canım
Adaş dişçi önemli ihmal etme git mutlaka ne yapılacak dolgu mu
Gunaydin
Kendimi kaldiramiyorum yataktan. Ellerim yuzum sis niye oyle oluyosa
Bu yasta halime bak anneminde yillardir asiri ödemi vardir vucudu su tutuyo. Genetik benzerlik sanirim. Ayaklarim degilde dizimden asagisinda cok var parmagmla basinca rahat 1,5 cm iceri gidiyo.
Benimkiler hala gelmedi
Sabah beri atıştırdım durdum gelsinler hesabını soracağım :)
Günaydn
Huzur dolu günlerniz olsn...
Hayırlı sabahlar
Kahvaltıya arkadaşlar gelecek ev halkını gönderip bişeyler hazırlamam ortalığı toplamam bir de markete gitmem lazım
Gunaydin
Kendimi kaldiramiyorum yataktan. Ellerim yuzum sis niye oyle oluyosa
Bu yasta halime bak anneminde yillardir asiri ödemi vardir vucudu su tutuyo. Genetik benzerlik sanirim. Ayaklarim degilde dizimden asagisinda cok var parmagmla basinca rahat 1,5 cm iceri gidiyo.
Gripmi olucam yoksa olmusmuyum oyle arada bi halllerdeyim balla limon iceyim bari.
Selamun aleyküm
Bonus bugün ben de asiri şiş bi sekilde uyandim gözlerimi zor açtım. yuzugum olmadi, kapali ayakkabilarim cok sıktı ayagimi, bu sogukta babet giydim rahat edim diye. Ama benim tuzdan oldu galiba..
bende bu sabah yatakta telefonun çalmasıyla kalktım ayrıyeten rutinimiz olan telefonu açarken yüzümüze düşürme işinide yaptım baktım teyzem sana kahvaltıya geliyorum diyor neysee ...
benimde tadım yok birazda çektiğim diş ağrısından herhalde dün bir dışarı çıkıp kaşlarımı aldıramadım bugünün salı olduğunu unutmuşum bugünde kuaförüm kapalı ayrıyeten saçlarımın dipleri çıkmış gören hastamısın neyin var diyip soruyor kurstakilerde alıştı makyajlı halime ee kaşlar ve saç olayı olmayınca bende makyajda yapmıyorum iyice sinirim bozuldu teyzemde bu sabah zayıflamışsın ama hasta gibisin neyin var diyor dedim teyze yataktan kaltım ayrıyeten dişim ağrıyor bişey yok dedim ...
ağbiii dün akşam o baharatlı yoğurdu yedim nasıl kötüydü nasıl kötüydü anlatamam o kadar baharatıda başıma bela ettim baharatımı fazla kaçırdım acaba 4,5kaşık yoğurda bir tepeleme kaşık bayağı bir tepelemeydi baharat katım tadı çok kötü oldu yaniii devam etirebilcekmiyim bilmiyorum ....
sağol meyra teşkkürlerdişin için geçmiş olsun.
tatlı kaşığıyla atım ama bayağı bir tepelemeydi bir dahakine daha az atıcam yaniii dün onu zor yedimAdaş tatlı kaşığıyla atmadın mı yoksa
Yoğurtlu kürü yapmak istiyorum ben de ama mantık olarak düşünüyorum da gerçekten dikkat edilmezse hiç birşey tek başına mucize değil..
Destek amaçlı yahut psikolojik olarak rahatlatır ya da yoğurt zaten çok faydalı bir besin e baharatlar da artık günümüz de faydalarından sürekli bahsediliyor.. Önceleri hatırlıyorum da ortadoğu kültürü diye ezikliyorlardı baharat çeşitlerini şimdi altın çağını yaşıyor.. :)
Asucum geldimi kahvaltı kankaların. :)
Daficiğim ben burdayım sen de düzenli gel artık.. Yeni gelin evi gibi oldu evin :) İyi günler de kullan halılarını koltuklarını..
Elifçim sen de ödem olması doğal bir durum...Dediğin gibi tuzu kaçırdıysan hemen su tutmuştur vücudun...
Kasımınpatısı nasıl oldu parmağın.? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?