Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bol su içsen faydası olurmu ki canım
Ya duzenli icemiyorum mutlaka faydasi olur. Annem uzuluyo cok erken basladi diyo. Annem su icsede wc gitmez asiri terlemesi var oyle atiyo ictigini idrar sokturucu ilaclar iciyo yoksa gidemiyo iyice sisiyo.

Yesil caya baslim ins bi cikarsam alirim unutmimde.

Mutlu gunler

Meyracim iyiyim ben onemli bir durum yok. Sadece geleneksel nedensiz buhran gunlerimdeyim sanirim :) mucks

Bonuscum mutlaka yesilcay al ve kendini cok sis hissttigin gunler de maydanoz suyu bana iyi geliyor dene lutfen.. İki uc dal maydanozu cezvede fokurdat sonra fondip yap.. :)

Herkeslere sevgiler hurmetler

Selamun aleyküm
Bonus bugün ben de asiri şiş bi sekilde uyandim gözlerimi zor açtım. yuzugum olmadi, kapali ayakkabilarim cok sıktı ayagimi, bu sogukta babet giydim rahat edim diye. Ama benim tuzdan oldu galiba..

selamun aleyküm güzeller
bugün bir halsizliğim var öğleye kadar yattım şimdi kalktım ama başımda gözlerimde bir ağrı var çok yatmaktanmıki acaba geçer inşallah
yenaa dön artık yeter bu kadar içe kapanmak silkelen bir şöyle görelim seni

Adaş dişçi önemli ihmal etme git mutlaka ne yapılacak dolgu mu

adaş dişim kötü yaa ağrı kesicilerle duruyorum tarihide yanlış hatırlamışım ayın 18 inde gidicem galiba daha önce kanal tedavi ve dolgu yaptırdığım dişim ağrıyor demek ki artık yapılacak bişey kalmadı çekilirmi bilemem sağ arka dişlerim altlı üstlü ağrıyor sorun büyük gibii bir kutuda antibiyotik aldım içeyimde gidince hemen tedaviye başlansın

geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi en iyisi yeşil çay içelim iyi gelir belki, balı limonlu suyunu içtin mi ? şimdi nasılsın ?

Benimkiler hala gelmedi
Sabah beri atıştırdım durdum gelsinler hesabını soracağım :)

benimde sabahleyin aniden planda yoken teyzem kahvaltıya geldii çokta fazla yedim iyi olmadı

Günaydn

Huzur dolu günlerniz olsn...

sağol canım nasılsın parmağın nasıl oldu ?

bende bu sabah yatakta telefonun çalmasıyla kalktım ayrıyeten rutinimiz olan telefonu açarken yüzümüze düşürme işinide yaptım baktım teyzem sana kahvaltıya geliyorum diyor neysee ...

benimde tadım yok birazda çektiğim diş ağrısından herhalde dün bir dışarı çıkıp kaşlarımı aldıramadım bugünün salı olduğunu unutmuşum bugünde kuaförüm kapalı ayrıyeten saçlarımın dipleri çıkmış gören hastamısın neyin var diyip soruyor kurstakilerde alıştı makyajlı halime ee kaşlar ve saç olayı olmayınca bende makyajda yapmıyorum iyice sinirim bozuldu teyzemde bu sabah zayıflamışsın ama hasta gibisin neyin var diyor dedim teyze yataktan kaltım ayrıyeten dişim ağrıyor bişey yok dedim ...

ağbiii dün akşam o baharatlı yoğurdu yedim nasıl kötüydü nasıl kötüydü anlatamam o kadar baharatıda başıma bela ettim baharatımı fazla kaçırdım acaba 4,5kaşık yoğurda bir tepeleme kaşık bayağı bir tepelemeydi baharat katım tadı çok kötü oldu yaniii devam etirebilcekmiyim bilmiyorum ....

Hayırlı sabahlar
Kahvaltıya arkadaşlar gelecek ev halkını gönderip bişeyler hazırlamam ortalığı toplamam bir de markete gitmem lazım

anneminde hep bir kahvaltı arkadaşı olmuştur böyle çocukluğumda: )
benim pek yok kahvaltı arkadaşım.
iyi oturmalar: )

Gripmi olucam yoksa olmusmuyum oyle arada bi halllerdeyim balla limon iceyim bari.

geçmiş olsun canım, ıhlamur gribe iyi gelir ödemede iyi geliyorsa ıhlamurda içebilirsin istersen sıcakça.

Selamun aleyküm
Bonus bugün ben de asiri şiş bi sekilde uyandim gözlerimi zor açtım. yuzugum olmadi, kapali ayakkabilarim cok sıktı ayagimi, bu sogukta babet giydim rahat edim diye. Ama benim tuzdan oldu galiba..

seninki hamileliktende olmuş olabilir, ben hamileliğimin ilk aylarında ne şişmiştim, şimdiden böyle olursa sonra ne yaparım diye çok üzülmüştüm ama şükürki geçti sonra.

dişin için geçmiş olsun.

Yoğurtlu kürü yapmak istiyorum ben de ama mantık olarak düşünüyorum da gerçekten dikkat edilmezse hiç birşey tek başına mucize değil..
Destek amaçlı yahut psikolojik olarak rahatlatır ya da yoğurt zaten çok faydalı bir besin e baharatlar da artık günümüz de faydalarından sürekli bahsediliyor.. Önceleri hatırlıyorum da ortadoğu kültürü diye ezikliyorlardı baharat çeşitlerini şimdi altın çağını yaşıyor.. :)

Asucum geldimi kahvaltı kankaların. :)

Daficiğim ben burdayım sen de düzenli gel artık.. Yeni gelin evi gibi oldu evin :) İyi günler de kullan halılarını koltuklarını..

Elifçim sen de ödem olması doğal bir durum...Dediğin gibi tuzu kaçırdıysan hemen su tutmuştur vücudun...

Kasımınpatısı nasıl oldu parmağın.? :)

Son düzenleme:
Geçen yıldan beri takip ettiğim bir üye var...160 kiloyla başladı yaklaşık bir yıl için de 45 kg. verdi..epey bir zaman yoktu yeniden başlamış +20 kiloyla..
Yazık bize yaa.. hiç ipin ucunu bırakmamak gerek hemen kat be kat geri geliyor..

Hayriye yine yok..

Fridacım bu akşam saçını boya yarın da erkenden kaş bıyık olayına gir sonra da makyajını yapıp hanım hanım kursuna git.. :)
Dişin için de çok geçmiş olsun umarım tez zaman da düzelir...

aman midenizede dokunmasın dikkat edin..

Arkadaşlarım geldiler kardeş gibiyizdir onlarla
Onlar gitti eşim geldi yemek yedi gitti
Şimdi küçük kızım gelecek onu da doyurup azıcık dinleneceğim çok uykum var çok
Yenacım ben de yoğurtlu karışımın bir mucizeye sebep olmayacağını biliyorum ama dediğin gibi motive olur hem yoğurt yemiş oluruz hem de baharatlar ısıtır hasta olmayız belki ama Meyra önemli bir noktaya değinmiş midelere dikkat edelim Bu aralar benim mide ağrım oluyor özelikle sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…