Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ablacım, hayırdır neden ağrıyor ki ablacım?
tabi çok nedeni olabilir, çörekotu yiyebilirsin istersen bir süre(1hafta - 10gün) günlük 1tatlı kaşığı yada 1çay kaşığı, ama çiğnemeden yutma fayda etmiyor yoksa.
benim mideme aç yemek daha iyi geliyor ama sana nasıl olur bilemiyorum.

Dafi abla gecmis olsun, biraz havalarin da etkisi vardir. Dikkat et..
Gecmis olsun. Okul mudurumuzun esi hamile. Onun da dis problemleri baslamis uyuyamiyorum geceleri diyo. Antibiyotik vermisler.. dis de cok zor. Ben cekmedim ama esimden biliyorum. Allah yardimcin olsun
Ben de bugun anneme soyledim odem var diye. Hamileyken bana da cok oluyodu dedi. Ben de erken degil mi dedim. Belli olmaz ne zaman olacagi dedi
Evet ya hemen tuttu :)

iyi aksamlar

Karatayimsi beslenmem yerle yeksan oldu resmen..
yemek yapamayınca genelde hazir seyler ve esimin yaptigi aparatif yemekler ile geçiştiriyoruz öğünleri,kilo aldim yine,modum düşük..

Fridacim ve Yenacim teşekkür ederim ilginiz için.parmagim iyi biraz daha sükür ama hala kullanamiyorum..
Fridacim parmagimda alçıya benzer haraket etmesini engeleyen bir aparat var,türkcesini bilmiyorum:)Bir sürede parmagimda olmaya devam edecekmiş..

Tüm bunlari yazmam 15-20 dakikami aldi resmen,yazmak istiyorum ama yazamiyorum bir sürede böyle olmaya devam edicek sanirim atladiklarim kusura bakmayınız.hepinize selam olsun..

Kasımpatı sen iyileş bekleriz biz seni canım
Sağlık herşeyden önemli kafana takma beslenme işini bol su içmeye çalış faydası olur moralini bozma
Ben de düzensiz beslendim yine bugün öğün diye bişey kalmadı gün ortası kahvaltı diğer öğünler atıştırma oluyor yürüyüş de yok maalesef

Üzülme lütfen sağlığın daha önemli..
Modunu yüksek tut ve fazla kıpırdatma ki çabuk iyileşsin..

Yürüyüş hiç yapamıyoruz artık..hiç birimiz.. Sanki karabulutlar dolaşıyor üzerimiz de..

Yürüyüş hiç yapamıyoruz artık..hiç birimiz.. Sanki karabulutlar dolaşıyor üzerimiz de..

Ben bugün akşam yaptım zorla: )))
15dk yine: ) : P abla ne öğrendim biliyonmu? Komşum söyledi doğru ise eğer yürüyüşün yürüyüş sayılabilmesi için en az 15dk falan gerekliymiş, çünkü vucud 10dk yürüme sonrasımı ne ısınıyormuş ancak, neyse benim 15dklar ziyan olmadı bu durumda: )
Ben zaten nettede okumuştum tabi yine doğru ise duraksamadan yapılan 15dk yürüyüşün yürüyüşten sayılabileceğini.
Kv varken yapamadım hiç yürüyüş, ondan sonrada toplayamamıştım kendimi taki bugüne dek..
Haydi sizde kalkın zorla... Hadi kızlar...
: ) : **

Parmağın iyi olsunda yaparsın yine diyet uzme kendini hiç canım...
Rabbim hayırlısı ile tez zamanda şifa versin parmağına inş.

Benim fırsatım olmadı bu aralar ama yarın çarşıda işim var giderken yürürüm inşallah
Haftaya yatılı misafirim olacak artık ondan sonraki en az haftada 3 gün yürümeye çalışırım

süper.. sen fazla yürüme zaten..
ben de 20 dk diye biliyorum meyracım 20 dakika da ısınıyormuş vücut sonra yağ yakımına geçiyormuş..

Benim fırsatım olmadı bu aralar ama yarın çarşıda işim var giderken yürürüm inşallah
Haftaya yatılı misafirim olacak artık ondan sonraki en az haftada 3 gün yürümeye çalışırım

KAç gün kalıcaklar .?
Şimdiden kolay gelsin canım..

Ben şeker yuklemesine aç gitmemiştimki: )
Acaba ondanmı yüksek çıktı biraz diyorum: )
Doktora soracağım bunu, e bana kimse açmısın demedi, açlık lazım demedi, ben evden çıkmadan 2incir yiyip çıkmıştım, açlık kanda sıkıntı yok zatendentokluk işte 155çıktı, galiba 100grlığıda yaptırcam, ona aç gidicem ama inş, çünkü doktor aç gel dedi, diğerine hiç sormamıştı ama.
Ay keşke incirden yüksek çıkmış olsa: )
Hayırlısı bakalım herşeyin.

Şimdi ki aklım olsaydı iki gebeliğimde de yaptırmazdım şeker yüklemeyi. :)

Sen nasıl istiyorsan,nasıl rahat hissedeceksen öyle yap meyracım.Umarım bu sefer normal çıkar sonuç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…