Arkadaşlarım geldiler kardeş gibiyizdir onlarla
Onlar gitti eşim geldi yemek yedi gitti
Şimdi küçük kızım gelecek onu da doyurup azıcık dinleneceğim çok uykum var çok
Yenacım ben de yoğurtlu karışımın bir mucizeye sebep olmayacağını biliyorum ama dediğin gibi motive olur hem yoğurt yemiş oluruz hem de baharatlar ısıtır hasta olmayız belki ama Meyra önemli bir noktaya değinmiş midelere dikkat edelim Bu aralar benim mide ağrım oluyor özelikle sabahları
Dafi abla gecmis olsun, biraz havalarin da etkisi vardir. Dikkat et..selamun aleyküm güzeller
bugün bir halsizliğim var öğleye kadar yattım şimdi kalktım ama başımda gözlerimde bir ağrı var çok yatmaktanmıki acaba geçer inşallah
yenaa dön artık yeter bu kadar içe kapanmak silkelen bir şöyle görelim seni
Gecmis olsun. Okul mudurumuzun esi hamile. Onun da dis problemleri baslamis uyuyamiyorum geceleri diyo. Antibiyotik vermisler.. dis de cok zor. Ben cekmedim ama esimden biliyorum. Allah yardimcin olsunadaş dişim kötü yaa ağrı kesicilerle duruyorum tarihide yanlış hatırlamışım ayın 18 inde gidicem galiba daha önce kanal tedavi ve dolgu yaptırdığım dişim ağrıyor demek ki artık yapılacak bişey kalmadı çekilirmi bilemem sağ arka dişlerim altlı üstlü ağrıyor sorun büyük gibii bir kutuda antibiyotik aldım içeyimde gidince hemen tedaviye başlansın
geçmiş olsun canım arkadaşlarında dediği gibi en iyisi yeşil çay içelim iyi gelir belki, balı limonlu suyunu içtin mi ? şimdi nasılsın ?
benimde sabahleyin aniden planda yoken teyzem kahvaltıya geldii çokta fazla yedim iyi olmadı
sağol canım nasılsın parmağın nasıl oldu ?
Ben de bugun anneme soyledim odem var diye. Hamileyken bana da cok oluyodu dedi. Ben de erken degil mi dedim. Belli olmaz ne zaman olacagi dedianneminde hep bir kahvaltı arkadaşı olmuştur böyle çocukluğumda: )
benim pek yok kahvaltı arkadaşım.
iyi oturmalar: )
geçmiş olsun canım, ıhlamur gribe iyi gelir ödemede iyi geliyorsa ıhlamurda içebilirsin istersen sıcakça.
seninki hamileliktende olmuş olabilir, ben hamileliğimin ilk aylarında ne şişmiştim, şimdiden böyle olursa sonra ne yaparım diye çok üzülmüştüm ama şükürki geçti sonra.
Evet ya hemen tuttu :)Yoğurtlu kürü yapmak istiyorum ben de ama mantık olarak düşünüyorum da gerçekten dikkat edilmezse hiç birşey tek başına mucize değil..
Destek amaçlı yahut psikolojik olarak rahatlatır ya da yoğurt zaten çok faydalı bir besin e baharatlar da artık günümüz de faydalarından sürekli bahsediliyor.. Önceleri hatırlıyorum da ortadoğu kültürü diye ezikliyorlardı baharat çeşitlerini şimdi altın çağını yaşıyor.. :)
Asucum geldimi kahvaltı kankaların. :)
Daficiğim ben burdayım sen de düzenli gel artık.. Yeni gelin evi gibi oldu evin :) İyi günler de kullan halılarını koltuklarını..
Elifçim sen de ödem olması doğal bir durum...Dediğin gibi tuzu kaçırdıysan hemen su tutmuştur vücudun...
Kasımınpatısı nasıl oldu parmağın.? :)
iyi aksamlar
Karatayimsi beslenmem yerle yeksan oldu resmen..
yemek yapamayınca genelde hazir seyler ve esimin yaptigi aparatif yemekler ile geçiştiriyoruz öğünleri,kilo aldim yine,modum düşük..
Fridacim ve Yenacim teşekkür ederim ilginiz için.parmagim iyi biraz daha sükür ama hala kullanamiyorum..
Fridacim parmagimda alçıya benzer haraket etmesini engeleyen bir aparat var,türkcesini bilmiyorum:)Bir sürede parmagimda olmaya devam edecekmiş..
Tüm bunlari yazmam 15-20 dakikami aldi resmen,yazmak istiyorum ama yazamiyorum bir sürede böyle olmaya devam edicek sanirim atladiklarim kusura bakmayınız.hepinize selam olsun..
Kasımpatı sen iyileş bekleriz biz seni canım
Sağlık herşeyden önemli kafana takma beslenme işini bol su içmeye çalış faydası olur moralini bozma
Ben de düzensiz beslendim yine bugün öğün diye bişey kalmadı gün ortası kahvaltı diğer öğünler atıştırma oluyor yürüyüş de yok maalesef
Yürüyüş hiç yapamıyoruz artık..hiç birimiz.. Sanki karabulutlar dolaşıyor üzerimiz de..
iyi aksamlar
Karatayimsi beslenmem yerle yeksan oldu resmen..
yemek yapamayınca genelde hazir seyler ve esimin yaptigi aparatif yemekler ile geçiştiriyoruz öğünleri,kilo aldim yine,modum düşük..
Fridacim ve Yenacim teşekkür ederim ilginiz için.parmagim iyi biraz daha sükür ama hala kullanamiyorum..
Fridacim parmagimda alçıya benzer haraket etmesini engeleyen bir aparat var,türkcesini bilmiyorum:)Bir sürede parmagimda olmaya devam edecekmiş..
Tüm bunlari yazmam 15-20 dakikami aldi resmen,yazmak istiyorum ama yazamiyorum bir sürede böyle olmaya devam edicek sanirim atladiklarim kusura bakmayınız.hepinize selam olsun..
Ben bugün akşam yaptım zorla: )))
15dk yine: ) : P abla ne öğrendim biliyonmu? Komşum söyledi doğru ise eğer yürüyüşün yürüyüş sayılabilmesi için en az 15dk falan gerekliymiş, çünkü vucud 10dk yürüme sonrasımı ne ısınıyormuş ancak, neyse benim 15dklar ziyan olmadı bu durumda: )
Ben zaten nettede okumuştum tabi yine doğru ise duraksamadan yapılan 15dk yürüyüşün yürüyüşten sayılabileceğini.
Kv varken yapamadım hiç yürüyüş, ondan sonrada toplayamamıştım kendimi taki bugüne dek..
Haydi sizde kalkın zorla... Hadi kızlar...
: ) : **
Benim fırsatım olmadı bu aralar ama yarın çarşıda işim var giderken yürürüm inşallah
Haftaya yatılı misafirim olacak artık ondan sonraki en az haftada 3 gün yürümeye çalışırım
Ben şeker yuklemesine aç gitmemiştimki: )
Acaba ondanmı yüksek çıktı biraz diyorum: )
Doktora soracağım bunu, e bana kimse açmısın demedi, açlık lazım demedi, ben evden çıkmadan 2incir yiyip çıkmıştım, açlık kanda sıkıntı yok zatendentokluk işte 155çıktı, galiba 100grlığıda yaptırcam, ona aç gidicem ama inş, çünkü doktor aç gel dedi, diğerine hiç sormamıştı ama.
Ay keşke incirden yüksek çıkmış olsa: )
Hayırlısı bakalım herşeyin.
Bir kişi gelecek canım 1 hafta kadar kalacakKAç gün kalıcaklar .?
Şimdiden kolay gelsin canım..
Şimdi ki aklım olsaydı iki gebeliğimde de yaptırmazdım şeker yüklemeyi. :)
Sen nasıl istiyorsan,nasıl rahat hissedeceksen öyle yap meyracım.Umarım bu sefer normal çıkar sonuç..
Beğendiler canım :))Asucum koltuklarını beğendimi arkadaşların :)
Meyracım bebek için alışveriş yaptınmı hiç.yaptıysan neler aldın.?
Asucum koltuklarını beğendimi arkadaşların :)
Meyracım bebek için alışveriş yaptınmı hiç.yaptıysan neler aldın.?
Dikkat et meyracım Ankara da soğudu Konya da soğuk olurBende grip gibi hapşurup tıksırıyorum bugün..
Hafifte akşam ustu üşüyünce giydim kalın kazağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?