Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Burası hala çok soğuk değil. Akşamları soğuyor normal olarak ama çok fazla değil..

İshal salgını var arkadaşlarımın çocukları ishaldi,dün benimkiler de de başladı..
Dün oğlan okul da kaçırmış altına derste.. KAç ders yerinden kalkmamış utancından..
Öylesine üzüldüm ki çok fena koydu. hep onu düşündüm neler hissetmiştir kimbilir kuzum..
Bugün göndermedik okula eşim izin aldı... reflor iyi geldi ama kızım tam düzelemedi daha... Sanırım onun stresten kaynaklı olabilir biraz da.. stres sindirim sistemini de etkiliyor çünkü..

Eşimin amcasının torunu Almanya'dan gelecek
Evet eşim almış dün meyracım :)

Oouuu: )
Hayırlı olsun, güle güle kullan inş ablacım.
Misafir konusunda da kolay gelsin işlerin inş.

Geçmiş olsun: (
Neyseki biraz kaçırmış, daha fazlada olabilirdi o çok daha feci olurdu Allah korusun ablam..

Kıyamam barışa
Herkesim başına gelebileceğini söylesen rahatlar belki
Geçmiş olsun ikisine de canım

Baya batmış yani...Oturduğu için beline kadar çıkmış..
Tekrarı olmaz inşallah...

Bunun hastalık olduğunu utanmaması gerektiğini söyledim ben de.. Derste karnı ağrıyınca öğretmene söyleyememiş öğretmen izin vermiyormuş ders esnasın da..
Yarın konuşucam öğretmeniyle..Bu gibi elzem durumları göz önün de bulundursun wc konusunu suistimal eden çocuklar vardır elbet ama henüz küçük bunlar..

İnş olmaz.
Bencede söyle abla, tabi küçük daha bunlar..

Olmaz bir daha Yenacım inşallah
Dengeyi tutturmak lazım kim gerçekten ihtiyacı olduğu için izin istiyor ayırt edilebilir bence
Dediğin gibi küçükler daha

Olmaz bir daha Yenacım inşallah
Dengeyi tutturmak lazım kim gerçekten ihtiyacı olduğu için izin istiyor ayırt edilebilir bence
Dediğin gibi küçükler daha

Bu yıl yeni başladı öğretmenimiz dolayısıyla hala tanıma aşamasın da çocukları ve tarz olarak biraz sert, mizacı da öyle.. geçen yıl ki müdür yardımcısı oldu.. Onnu aşırı seviyordu hem barış hem çocuklar..Çok farklıydı o geçen yıl barış hastalandığın da kucağına alıp ders işliyormuş örneğin diğer çocukları da öyle..
Yeni öğretmenimizin sistemine de alışacağız ama sanki biraz daha güleryüz ve ses kontrolü yapmalı gibi geliyor bana.. :)

Frida bende yedim oyle kotu gelmedi ya sana niye oyle geldi acaba :)

Asuman abla sen dedin ya hani hali ayak izi belli ediyo ama supurunce guzel oluyo diye. Merak ettim supurunce boyle kenardan geciyomusun iz olmasin diye?
Tadı bana da kötü gelmedi :)
Misafir geleceği Zaman yapıyoruz bazen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…