Elifin mama sandalyesini dusurmeye calisiyody uyardim uyardim patladim en sonunda.Bizimki de son demini yaşıyor işte :)
O unutmuştur bile annesi yenanın dediği gibiElifin mama sandalyesini dusurmeye calisiyody uyardim uyardim patladim en sonunda.
Sinek noldu?
Elifin mama sandalyesini dusurmeye calisiyody uyardim uyardim patladim en sonunda.
Sinek noldu?
Yok cikamadim ki alayim. Aslinda asiri kiskanmiyo oyun yapiyodu iste.Ben kalkayım kızım gelecek eli kulağın da çok acıktığını yazmış :)
Isıtayım yemeği hazır edeyim...
İyi istirahatler size...
Bonusçum yeşilçay aldınmı. ?
Meyracm bence incirden olabilir.ben de gebeligimi ilk ögrendigimde doktor kanda bakmisti ve cok az yuksek cikmisti.sormustu bana doktor ben de karpuz yedim deyince dorun degil o zaman demisti.insaallah senin de öyledirBen şeker yuklemesine aç gitmemiştimki: )
Acaba ondanmı yüksek çıktı biraz diyorum: )
Doktora soracağım bunu, e bana kimse açmısın demedi, açlık lazım demedi, ben evden çıkmadan 2incir yiyip çıkmıştım, açlık kanda sıkıntı yok zatendentokluk işte 155çıktı, galiba 100grlığıda yaptırcam, ona aç gidicem ama inş, çünkü doktor aç gel dedi, diğerine hiç sormamıştı ama.
Ay keşke incirden yüksek çıkmış olsa: )
Hayırlısı bakalım herşeyin.
Ah yavrum benim.simdi nasl utanmştr.Gecmis olsun.oglun kaça gidiyo.üzüldm simdi keske ögretmenine gizlice söyleseymis.eminim çözerdi sorunu.benim bi öğrencim de wc icin izin istedi gönderdim.sonra gelince sınıfa girmedi beni kapıya cağrdı.meğer lavaboya yetisemeden kaçrmş.ben de hırkasını beline bağladm eve giderken yolda utanmadn diye.ve annesini aramştm.Burası hala çok soğuk değil. Akşamları soğuyor normal olarak ama çok fazla değil..
İshal salgını var arkadaşlarımın çocukları ishaldi,dün benimkiler de de başladı..
Dün oğlan okul da kaçırmış altına derste.. KAç ders yerinden kalkmamış utancından..
Öylesine üzüldüm ki çok fena koydu.hep onu düşündüm neler hissetmiştir kimbilir kuzum..
Bugün göndermedik okula eşim izin aldı... reflor iyi geldi ama kızım tam düzelemedi daha... Sanırım onun stresten kaynaklı olabilir biraz da.. stres sindirim sistemini de etkiliyor çünkü..
Allah yandım beniyii akşammllarr çokk özledimm sizlerriii
internet bağlanmadı bi illete bulaştık hem tv hem internet olsun dedik filim falan izlieriz diee annamm tee batıdan doğuya 1 günde nakil aldık şehir içinde hala bağlanacak vay yeni kablo döşenecekmiş te nebilim ne bi türlü bağlanamadı eşim arkadaşından ödünç mobil internet parçası almışta bugün hemen size koştum telefon hattımda doğru dürürst çekmiyo bazen okuyorum yazamıorum ama inş çözülür netsorunum
bu arada kilom canıma tak ettiii topuk dikeni oldum iki ayağıma basamıyorum sabahlaru geçen hafta dr gittim şükür biraz iyimmm şimdii buz tedavisi uyguluyorum iyi geliyo
uzun süredir sağ bacağım şiş öbürüne göre bugün dr gittim daha önce idrarada protein atığı çıkmıştıı aceba gene böbrekmi die dr gittim tahlil verdi sonra hastanede beklerken duvardakii reklam dikkatimi çektiii diyetizyen falan yazıo eşime dedim tam zamanı hadi diyetisyene götür beni yapamıyorum tek başına artık dedim tahlilller falan 100 liraya maal olduu ölçümler falan derken elimde bir liste vermem gereken 20 kilo obeziteden kurtulmam için ilk etaptaa 7 kilo ve yulafkepeğimi alaraktan eve geldimm allah yardım eder inş veririrm bu sefer hadi hayırlısı bakalımmm
ne çokkkk konuştumm birikmişşşş çenem düüştüüü
herkez iyidir inşallahhh
asuuuuuuuu korrrkkkk bendennnn
Ayy valla sabah yarim saat topalliyodum simdi azaldi şükür internet parçası vodofonun mobil internet miş guzel miş valla tak fişe kulllanHosgeldin kuzum amanda diyetisyene gidermis azim edermis yessin onu nenesiii
Topuklarin icin cok gecmis olsun fena agri yapar. .
Allahim utandirmasin kolaylik versin yeni yolunda ins. Tahlillerin nasil?
Bide internet parcasi ney la
aman ne genci asum yaw bu tasinmalar son zamanda yasadiklarim yaslandirdi benii saçlarimda beyazlar doldu hic yoktuu inan kendimi 50 yasinda hissediyom ama genede kork sen:)))Allah yandım ben
Nasıl baş edecem ben senle hem gençsin hem de diyetisyene gitmiş bak hele :)
Hoş geldin canım özledim
Baga abla de kizim daykodan sonra en yasli benim burda bedenen ruhen :)Ayy valla sabah yarim saat topalliyodum simdi azaldi şükür internet parçası vodofonun mobil internet miş guzel miş valla tak fişe kulllan
aman ne genci asum yaw bu tasinmalar son zamanda yasadiklarim yaslandirdi benii saçlarimda beyazlar doldu hic yoktuu inan kendimi 50 yasinda hissediyom ama genede kork sen:)))
insallahhh bu sefer istedigim kiloya inerimmNursena özledik seni.gidiş8n sesiz olmuştu ama dönüşün muhteşem.insaallah bu azimle devam edersin ve diyetisyenin faydasını görürsün.
Kilonunda buyuk etkisi vardir bwn tasinirken cok ayakta sert zemine bastim sanirim ondan ayy cok fena yaww Allahim gecer insallah neren ağriyosa canin ordaBu arada nursena ben de topuğumda aynı ağrıyı hissetmistim.kısa süreligine bile oturup kalkınca bi kac adım basamıyordm.inat edip doktora da gitmedim ama şükür gecti.acaba az da olsa kilo verdigim icin mi.
selam... uc gündür misafirim vardi 3 gece kaldı bugün gitti... kendisi 50 kilo 50 yaşında ama genç kiz gibi narkoz teknisyeni hemşire... uc günde bütün ayvaligi türk adı sürekli yürüdü asiri yürüyüş yapıyor ve aç yaşıyor... kendimden utandım... sürekli salata yiyor ekmek ağzına koymuyor kahvaltıda dahi... tatlı hamurisi hiç yemiyor bol zeytin yağlı salata patlamis mısır bol tuzlu zeytinyağlı balık et turu bunları yedi sadece... bende spora gitmeye karar verdim bakalim basedebilecekmiyim okul nisa ev annemler zor yetisiyorum zaten... deniycem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?