Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kucuk su sisesine suuyu donduruyosun sonra ince bi bezin arasina koyup ayagimi bastirarak oturdugun yerde gezdiriyosun diken olan yere gelince aciyo az ama zamanla rahatliyoo topuk dikeni soğuk tadaviyle iylesirmis ısıtıcı kremler falan ağriyi artiriyomuş

bonus aynen yaaa ne oyle 50 yasinda 20lik genc kiz gibi insan yasindan utanir
valla ne yapacağımı bilemiyorum benim hiç m etabolizmam çalışmıyor ancak sporla çalışıyor.. spor hocam cagirdi beni aletlere gel dedi.. plates olmaz sana dedi önce kilo cermen gerek... daha önce bu aletlerde103 kiloya kadar düşmüştüm... o zaman çocuk olmuyor diye sıkı diyet yapıyordum birde spor çok etkili olmuştu...

hayırlı geceler güzeller
akşam bir yenişehire gidip geldim ne çok birikmiş oku oku bitiremedim çoğunuda unuttum.
kasımpatı canım ben senin parmağının bu kadar kötü olduğunu anlamamışım inşallah yakın zamanda iyileşir.
bonus üzülme canım insan kıyamıyor ama bazende sabredemiyor işte sabah bir öpücük fazladan kondurursun o unutmuştur zaten

yok yenacım daha toparlanmadı. koltuklar yarın gelecekmiş daha henüz bitiremedim işleri.

sağol canım iki gündür biraz salıklığım var ama belki işleri gözümde büyütüyorumdur. hiçte yapasım yok ama yapmak zorundayım.. sende tuza çok dikkat et .bol bol su iç

Bende grip gibi hapşurup tıksırıyorum bugün..
Hafifte akşam ustu üşüyünce giydim kalın kazağımı.
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine

Eşimin amcasının torunu Almanya'dan gelecek
Evet eşim almış dün meyracım :)
oo güle güle kullan asuu ne marka aldın.
ay benimde ihtiyacım var . benim telefonum birazcık kafayı yedi kendi kendine birşeyler indirip duruyor. dün bir aldım elime birsürü saçmasapan resimler indirmiş albüm yapmış nerdeyse
eşimde bu ara çok masraf yaptı pek yüklenmek istemiyorum.

oy kıyamam ben şerbetli paşama nasıl utanmıştır kimbilir

nursena bir gelmiş pir gelmiş özlettin kendini ama yaşlılığın rekoru bende kaptırmam kimseye
nursena 15 gün önce kına yaktım ben çok güzel oldu. rengini çok beğendim. şimdi tekrar yakmak istiyorum ama aynı rengi tutturabilirmiyim bilmiyorum.

Hayırlı sabahlar
Daficim hadi gözün aydın koltukların geliyormuş sen de bir resim eklersin artık:)
Telefon da Samsung a7 canım eşim habersiz aldı getirdi sağolsun ben de akıllı telefona geçiş yapmış oldum :)

Öyle deme Derincim Leslie dizleri çok zorluyor dikkatli olmak lazım
En iyisi yürüyüş gerçekten
canım benim gibi küçük cocugu olanlar için dedim... ben 7 senedir yürüyüşe çıkamıyorum çocuklardan dolayı yoksa daha önce yıllarca güne deniz kenarında yürüyüşle başlardım..

canım benim gibi küçük cocugu olanlar için dedim... ben 7 senedir yürüyüşe çıkamıyorum çocuklardan dolayı yoksa daha önce yıllarca güne deniz kenarında yürüyüşle başlardım..
Haklısın canım çocukla zor tabii
Sen yine de Leslie yaparken çok zorlama dikkatli yap

Selamün aleykümm...

ne güzel muhabbetler etmişsiniz...gece uyuyamayınca eşimin telden okudum ama yazamadım...
bonuscum şuan neneliği sana kaptırmam canım...duygu içinde çok üzülme bencede unutmuştur bizim daha çok içimize oturuyo böyle durumlar...bu arabizde büyük kızla baya sıkıntı yaşıyoruz...c.tesi veli toplantısı var gidebilicekmiyim bilmiyorum..öğretmenlerinden biri zehra geçen seneki gibi değil çok aklı dağınık dikkatini toparlıyamıyo falan demiş babasına bi süredir evdede okulla ilgili bi takım sorunlar vardı babasıda rehberlikle konuşmuş ama oda daha yeni mezun bi hoca eşim diyoki çok işe yarıyacağını sanmıyorum çok acemi...bilmiyorum yani neyi nasıl toparlıcaz...bende fazlasıyla kendi derdime düştüğüm için doğru düzgün ilgilenemiyorum çocuklarla....ama çocukta haklı bu sene öğretmenleri değişti,anne hamile ve hep hasta yatıyo yeni bi kardeşle paylaşma düşüncesi,yanı sıra sıra benim sabırsız halim...zamanla düzelicek inş diye düşünüyorum ama ben bu haldeyken nasıl olcak bilmiyorum....çok üzülüyorum kuzularım için küçüğüm eve hapis hayatı yaşıyo büyüğüm okulla ev arasında bocalıyo önceden parka falan çıkardık şimdi hiç...babamızda uzun zamandır pazarlarıda çalışıyo arada bir çalışmadığındada evdeki işlerle falan uğraşıyo derken hepten ilgisiz kaldılar...ay gene destan yazmışım he ne dertliyim...kusura bakmayın....

selamun aleyküm güzeller
koltuklarım geldi çok şükür
halı çok içime sinmedi ama eşim biraz böyle kullan istediğin halıyı alır değiştirerek kullanırsın dedi daha küçük halı almam gerekiyor.
sağol asucum malesef foto ekliyemiyorum telefonumda sıkıntı var . watsaapdan yenaya atmaya çalıştım telefon kiltlendi .kilitlenmeden önce gitmişse zahmet olmazsa yanacım eklesin. ama gidip gitmediğinden emin değilim. canım benim telefonum
birkere fabrika ayarlarına döndü senin numaran gitti benden
sende güle güle kullan canım. eniştede sürpriz yapmış iyi olmuş

Son düzenleme:
Hayirli gunler..
Benim aksamlari belimin sol tarafindan sol bacagima kadar bi agri giriyo. Dun gece de ayni bacagima kramp girdi. Kiloya da bagli herhalde. Butun gun de ayakta kaliyorum onun da etkisi vardir.. Epeydir var bu bel agrisi.. dün cok şiddetli oldu. Bugün okulda da cok zorlaniyorum. Eve gidip dinlenebilsem iyi olacak da yemegim de yok.. derin dondurucuda dolmam vardi onu pisireyim bugun. Bi de corba yaparim yeter..

Dun aksam topik epey aktifmis :)

Bonus ne kadar duygusalsin :) Cocuklarin cok sansli bence..

Yolcu sen cok zor geciriyosun sanirim hamileligi. Butun hamileliklerin böyle mi gecti? Gunahlarina kefaret olsun inşallah cektiklerin, insallah hayırlı evlatlar olsunlar..

Asuman abla, telefonun hayirli olsun :) eniste surpriz yapmis ne guzel :)
a7 epey büyüktü galiba ebat olarak.

Nursena hosgeldin :) Nesenle gelmissin :)

Ve diger arkadaslarim.. Hepinize selam olsun :)

Ya bi de su aklima takildi. Ben 26 yasindayim. Kimsenin yasini da bilmiyorum topikte pek :) arkadaslarin yazdiklarindan hareketle bazilariniza abla diye hitap ediyorum. Ama genelde kullanici adinizi kullaniyorum hitap ederken. Benden yasca buyuk olanlara saygisizlik yapmis olmak istemem, bilmedigimden... Affiniza sığınıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…