Kucuk su sisesine suuyu donduruyosun sonra ince bi bezin arasina koyup ayagimi bastirarak oturdugun yerde gezdiriyosun diken olan yere gelince aciyo az ama zamanla rahatliyoo topuk dikeni soğuk tadaviyle iylesirmis ısıtıcı kremler falan ağriyi artiriyomuşnursena hoşgeldin canım...
bende de topuk dikeni var buz tedavisini nasıl uyguluyorsun.. uc gündür yine şiddetli agrimaya başladı.... benimde kilodan ayak bileklerimde agri ve şişlik var yolda zor yürüyorum... haftaya izmir e doktora gideceğim bakalim... burda verilen ilaçlar hiç etkilemiyor
Bana gunde 3 mil lasly yada yarim saat yuruyus dediOyle olmak istemem
Ben ramazanda gitmistim ya diyetisyene yuruyus ve spor vermedi ilk etapta vermiyolarmis.
Ablam 1 senedir gidiyo spora dr dediki ona once bana gelseydin hemen spor vermezdim dedi.
Öyle deme Derincim Leslie dizleri çok zorluyor dikkatli olmak lazımayagim çok açıyor iki mille leslie bile çok etkili oluyor evden çıkıp spor salonuna gitmeye değmez...
Dayko da yine kaybolduBaga abla de kizim daykodan sonra en yasli benim burda bedenen ruhen :)
yok yenacım daha toparlanmadı. koltuklar yarın gelecekmiş daha henüz bitiremedim işleri.Yoğurtlu kürü yapmak istiyorum ben de ama mantık olarak düşünüyorum da gerçekten dikkat edilmezse hiç birşey tek başına mucize değil..
Destek amaçlı yahut psikolojik olarak rahatlatır ya da yoğurt zaten çok faydalı bir besin e baharatlar da artık günümüz de faydalarından sürekli bahsediliyor.. Önceleri hatırlıyorum da ortadoğu kültürü diye ezikliyorlardı baharat çeşitlerini şimdi altın çağını yaşıyor.. :)
Asucum geldimi kahvaltı kankaların. :)
Daficiğim ben burdayım sen de düzenli gel artık.. Yeni gelin evi gibi oldu evin :) İyi günler de kullan halılarını koltuklarını..
Elifçim sen de ödem olması doğal bir durum...Dediğin gibi tuzu kaçırdıysan hemen su tutmuştur vücudun...
Kasımınpatısı nasıl oldu parmağın.? :)
sağol canım iki gündür biraz salıklığım var ama belki işleri gözümde büyütüyorumdur. hiçte yapasım yok ama yapmak zorundayım.. sende tuza çok dikkat et .bol bol su içDafi abla gecmis olsun, biraz havalarin da etkisi vardir. Dikkat et..
Gecmis olsun. Okul mudurumuzun esi hamile. Onun da dis problemleri baslamis uyuyamiyorum geceleri diyo. Antibiyotik vermisler.. dis de cok zor. Ben cekmedim ama esimden biliyorum. Allah yardimcin olsun
Ben de bugun anneme soyledim odem var diye. Hamileyken bana da cok oluyodu dedi. Ben de erken degil mi dedim. Belli olmaz ne zaman olacagi dedi
Evet ya hemen tuttu :)
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendineBende grip gibi hapşurup tıksırıyorum bugün..
Hafifte akşam ustu üşüyünce giydim kalın kazağımı.
oo güle güle kullan asuu ne marka aldın.Eşimin amcasının torunu Almanya'dan gelecek
Evet eşim almış dün meyracım :)
oy kıyamam ben şerbetli paşama nasıl utanmıştır kimbilirBurası hala çok soğuk değil. Akşamları soğuyor normal olarak ama çok fazla değil..
İshal salgını var arkadaşlarımın çocukları ishaldi,dün benimkiler de de başladı..
Dün oğlan okul da kaçırmış altına derste.. KAç ders yerinden kalkmamış utancından..
Öylesine üzüldüm ki çok fena koydu.hep onu düşündüm neler hissetmiştir kimbilir kuzum..
Bugün göndermedik okula eşim izin aldı... reflor iyi geldi ama kızım tam düzelemedi daha... Sanırım onun stresten kaynaklı olabilir biraz da.. stres sindirim sistemini de etkiliyor çünkü..
nursena bir gelmiş pir gelmiş özlettin kendini ama yaşlılığın rekoru bende kaptırmam kimseyeAyy valla sabah yarim saat topalliyodum simdi azaldi şükür internet parçası vodofonun mobil internet miş guzel miş valla tak fişe kulllan
aman ne genci asum yaw bu tasinmalar son zamanda yasadiklarim yaslandirdi benii saçlarimda beyazlar doldu hic yoktuu inan kendimi 50 yasinda hissediyom ama genede kork sen:)))
canım benim gibi küçük cocugu olanlar için dedim... ben 7 senedir yürüyüşe çıkamıyorum çocuklardan dolayı yoksa daha önce yıllarca güne deniz kenarında yürüyüşle başlardım..Öyle deme Derincim Leslie dizleri çok zorluyor dikkatli olmak lazım
En iyisi yürüyüş gerçekten
Haklısın canım çocukla zor tabiicanım benim gibi küçük cocugu olanlar için dedim... ben 7 senedir yürüyüşe çıkamıyorum çocuklardan dolayı yoksa daha önce yıllarca güne deniz kenarında yürüyüşle başlardım..
sağol asucum malesef foto ekliyemiyorum telefonumda sıkıntı var . watsaapdan yenaya atmaya çalıştım telefon kiltlendi .kilitlenmeden önce gitmişse zahmet olmazsa yanacım eklesin. ama gidip gitmediğinden emin değilim. canım benim telefonumHayırlı sabahlar
Daficim hadi gözün aydın koltukların geliyormuş sen de bir resim eklersin artık:)
Telefon da Samsung a7 canım eşim habersiz aldı getirdi sağolsun ben de akıllı telefona geçiş yapmış oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?