çok sağol canım daha güzelleri senin olsun. az önce bir anlık açıldı telefonum ama yine kilitlendi. fiat sormuşsun eşime sorayım yazarım. ben pek fiatlarla ilgilenmem beğenirim sadeceDafinin yeni cicileri cok begendm ben ozellikle haliyi :))
Agiz tadiyla guzel gunlerde kullan daficim
Elif gecmis olsun.
Zeynepcim toplantiya gitmeye calis canim. Umarim daha iyi olursun...
canım o anı bende yaşadım ve tekrar 90ları gördüm .sonra farkettimki ne kadar ekmek tüketiyorum o kadar ekmek istiyor canım. ne kadar fazla tatlı tüketirsem bir fazlasını istiyorum. sonra üçgün sabredip ekmek ve tatlı tüketmedim ve o aşırı yeme duygusu kaybolmaya başladı.Kızlar yardım istiyorum sizlerden
ben cozuttum butun gun aklım fıkrıp bırseyler yemekte geneldede ekmek yanı birseyler gec saatede yıyorum fındık vsde yıyorum spor hareket yok arada bozuyordum dıyetı cıddı manada ama hiç bole olmadım sureklı yıyorum napacağım bılmıyorum arada hıc yemediği kalorılı seylerı yıyorum pısman olmadan ama spor yapım dıyet yapım modunada giremiorum kesın aldıö kılo tartılmadım nasıl donucem eski moda yıyıp tv izlim modundayım bu ara hep
Canım tavsiyene uyucam 3 gun sıkıyım kendimi kahvaltı dısında ekmek yemeyimcanım o anı bende yaşadım ve tekrar 90ları gördüm .sonra farkettimki ne kadar ekmek tüketiyorum o kadar ekmek istiyor canım. ne kadar fazla tatlı tüketirsem bir fazlasını istiyorum. sonra üçgün sabredip ekmek ve tatlı tüketmedim ve o aşırı yeme duygusu kaybolmaya başladı.
canım zaten birden çok yüklenince çabuk yılgınlık geliyor . esas olan azda olsa devamlılık sağlamak. canabıhak bile birgün gece gündüz hiç durmadan ibadet edin sonra birkaçgün etmesenizde olur demiyor az olsun devamlı olsun diyor. birgün 500 vakit kılın bırakın debiyor , günde 5 vakit ama hergün. bunu baz alarak diyorumki fazla yüklenmeden azda yapsan sürekliliği olsunCanım tavsiyene uyucam 3 gun sıkıyım kendimi kahvaltı dısında ekmek yemeyim
90 olursam bütün emeklerim bosa gıder 3 gun dıyınce yapabılırım die dusundum saol canım o hırs gıttı benden hem lesli hem 30 dk yuruyus hem ciddi diyet yspıyodum ortayollu bolca bozdugum bı dıyet kaldı elimde spor yapamıyorum
canım sende mümkün olduğu kadar dinlenmeye , ayakta çok kalmamaya çalışHayirli gunler..
Benim aksamlari belimin sol tarafindan sol bacagima kadar bi agri giriyo. Dun gece de ayni bacagima kramp girdi. Kiloya da bagli herhalde. Butun gun de ayakta kaliyorum onun da etkisi vardir.. Epeydir var bu bel agrisi.. dün cok şiddetli oldu. Bugün okulda da cok zorlaniyorum. Eve gidip dinlenebilsem iyi olacak da yemegim de yok.. derin dondurucuda dolmam vardi onu pisireyim bugun. Bi de corba yaparim yeter..
Hayirli gunler..
Benim aksamlari belimin sol tarafindan sol bacagima kadar bi agri giriyo. Dun gece de ayni bacagima kramp girdi. Kiloya da bagli herhalde. Butun gun de ayakta kaliyorum onun da etkisi vardir.. Epeydir var bu bel agrisi.. dün cok şiddetli oldu. Bugün okulda da cok zorlaniyorum. Eve gidip dinlenebilsem iyi olacak da yemegim de yok.. derin dondurucuda dolmam vardi onu pisireyim bugun. Bi de corba yaparim yeter..
Dun aksam topik epey aktifmis :)
Bonus ne kadar duygusalsin :) Cocuklarin cok sansli bence..
Yolcu sen cok zor geciriyosun sanirim hamileligi. Butun hamileliklerin böyle mi gecti? Gunahlarina kefaret olsun inşallah cektiklerin, insallah hayırlı evlatlar olsunlar..
Asuman abla, telefonun hayirli olsun :) eniste surpriz yapmis ne guzel :)
a7 epey büyüktü galiba ebat olarak.
Nursena hosgeldin :) Nesenle gelmissin :)
Ve diger arkadaslarim.. Hepinize selam olsun :)
Elifcim tüm gün ayakta olduğundandır bence de belinin ağrısı dinlen bak bakalım geçecek miYa bi de su aklima takildi. Ben 26 yasindayim. Kimsenin yasini da bilmiyorum topikte pek :) arkadaslarin yazdiklarindan hareketle bazilariniza abla diye hitap ediyorum. Ama genelde kullanici adinizi kullaniyorum hitap ederken. Benden yasca buyuk olanlara saygisizlik yapmis olmak istemem, bilmedigimden... Affiniza sığınıyorum :)
Elifcim git gide hamiligin zor zamanlarina yaklasiyosunuz bel agrisi normal cunku tam duz duramiyosun durmayada cok calisma. Rahim buyudukce bele basko yapiyo icerde bebek var daaa :)Hayirli gunler..
hayırlı geceler güzeller
akşam bir yenişehire gidip geldim ne çok birikmiş oku oku bitiremedim çoğunuda unuttum.
kasımpatı canım ben senin parmağının bu kadar kötü olduğunu anlamamışım inşallah yakın zamanda iyileşir.
bonus üzülme canım insan kıyamıyor ama bazende sabredemiyor işte sabah bir öpücük fazladan kondurursun o unutmuştur zaten
yok yenacım daha toparlanmadı. koltuklar yarın gelecekmiş daha henüz bitiremedim işleri.
sağol canım iki gündür biraz salıklığım var ama belki işleri gözümde büyütüyorumdur. hiçte yapasım yok ama yapmak zorundayım.. sende tuza çok dikkat et .bol bol su iç
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine
oo güle güle kullan asuu ne marka aldın.
ay benimde ihtiyacım var . benim telefonum birazcık kafayı yedikendi kendine birşeyler indirip duruyor. dün bir aldım elime birsürü saçmasapan resimler indirmiş albüm yapmış nerdeyse
eşimde bu ara çok masraf yaptı pek yüklenmek istemiyorum.
oy kıyamam ben şerbetli paşama nasıl utanmıştır kimbilir
nursena bir gelmiş pir gelmiş özlettin kendini ama yaşlılığın rekoru bende kaptırmam kimseye
nursena 15 gün önce kına yaktım ben çok güzel oldu. rengini çok beğendim. şimdi tekrar yakmak istiyorum ama aynı rengi tutturabilirmiyim bilmiyorum.
Daficim koltukların da halın da çok güzel güle güle iyi günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah
teşekürler kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah bende size misafir geleyimsağol ablacım.
halında çok güzelmiş güle güle kullanasın inş: )
Sağol canımSelam kızlar.
Dafi abla koltuklarn ve halılarn güzelmis.güle güle kullan.
Elif dikkat et kendine.ben de yorulunca ağrılarm oluyo.dinlenince geçiyo.
Meyra ben de kararszm seker yüklemesi için.ama en azndan icin rahatlamistr gebelikle alakalymış.şükür şeker hastası değilmişsn.
Asumanabla telin hayırli olsun.seninki nasl bilmiyorum ama benim nette girdigim sayfalarm kayıtli kk girince kaldgm yerden okuyorum.her defasnda acmak zorunda olmuyorum cok rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?