Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafinin yeni cicileri cok begendm ben ozellikle haliyi :))

Agiz tadiyla guzel gunlerde kullan daficim

Elif gecmis olsun.

Zeynepcim toplantiya gitmeye calis canim. Umarim daha iyi olursun...
çok sağol canım daha güzelleri senin olsun. az önce bir anlık açıldı telefonum ama yine kilitlendi. fiat sormuşsun eşime sorayım yazarım. ben pek fiatlarla ilgilenmem beğenirim sadece

telefonum iyice anormalleşti interneti açtığım an kilitleniyor bazen çaldığındada kilitleniyor cevap veremiyorum sonra açılınca tekrar geri aramak zorunda kalıyorum. bugünlerde yüklendim ev telefonuna
aa bak ben yazarken eşim aradı fiatları sordum
koltuklar 2. 700 demiş 2,5 a almışız. halı 1575 tl. miş

Kızlar yardım istiyorum sizlerden
ben cozuttum butun gun aklım fıkrıp bırseyler yemekte geneldede ekmek yanı birseyler gec saatede yıyorum fındık vsde yıyorum spor hareket yok arada bozuyordum dıyetı cıddı manada ama hiç bole olmadım sureklı yıyorum napacağım bılmıyorum arada hıc yemediği kalorılı seylerı yıyorum pısman olmadan ama spor yapım dıyet yapım modunada giremiorum kesın aldıö kılo tartılmadım nasıl donucem eski moda yıyıp tv izlim modundayım bu ara hep

canım o anı bende yaşadım ve tekrar 90ları gördüm .sonra farkettimki ne kadar ekmek tüketiyorum o kadar ekmek istiyor canım. ne kadar fazla tatlı tüketirsem bir fazlasını istiyorum. sonra üçgün sabredip ekmek ve tatlı tüketmedim ve o aşırı yeme duygusu kaybolmaya başladı.

Canım tavsiyene uyucam 3 gun sıkıyım kendimi kahvaltı dısında ekmek yemeyim
90 olursam bütün emeklerim bosa gıder 3 gun dıyınce yapabılırım die dusundum saol canım o hırs gıttı benden hem lesli hem 30 dk yuruyus hem ciddi diyet yspıyodum ortayollu bolca bozdugum bı dıyet kaldı elimde spor yapamıyorum

canım zaten birden çok yüklenince çabuk yılgınlık geliyor . esas olan azda olsa devamlılık sağlamak. canabıhak bile birgün gece gündüz hiç durmadan ibadet edin sonra birkaçgün etmesenizde olur demiyor az olsun devamlı olsun diyor. birgün 500 vakit kılın bırakın debiyor , günde 5 vakit ama hergün. bunu baz alarak diyorumki fazla yüklenmeden azda yapsan sürekliliği olsun

canım sende mümkün olduğu kadar dinlenmeye , ayakta çok kalmamaya çalış

Elifcim tüm gün ayakta olduğundandır bence de belinin ağrısı dinlen bak bakalım geçecek mi
Zor hamileyken çalışmak
Telefon epey büyük canım sağol hele benim eskinin nerdeyse 3 katı:)) daha iyileri sizin olsun
Yaş konusunu problem yapan olmaz topikte bence içinden geldiği gibi hitap edebilirsin

Elifcim git gide hamiligin zor zamanlarina yaklasiyosunuz bel agrisi normal cunku tam duz duramiyosun durmayada cok calisma. Rahim buyudukce bele basko yapiyo icerde bebek var daaa :)

Krampta normal hemen dr una sor magnezyum veriyolar ve cok faydali oluyo. Zayiftada olur hersey kilodan degil.

selamün aleyküm...
bugün şeker yüklemesi yaptırdım, pişmanmıyım değilmiyim bilmiyorum, ya bebeğe bir zarar verdiyse takıntısı da var açıkçası içimde.
doktorum bişey olmaz için rahat olsun dedi.
4kan alındı işte 100grla, ilki açlık diğerleri yükleme sonrası, sonuncu ölçüm ile açlık normal değerde ama yüklemeden sonraki 2ölçüm sınırı geçti, ilki 193 ikincisi 167 çıktı.
doktor gebelik şekerin var diyemem ama sınırdasın dedi, istersen git dahiliyeye dedi, büyük ihtimal diyet vericek dedi.
o kadar çok düşündümki gitmeden doktora, gitmem gerekli diye düşündüm sonra çünkü hem anne tarafımda ve annemde ve baba tarafımda şeker var, ve ben kiloluyum, ve şekeriminde sınırda olabileceğini düşünüyordum, ya yüksek çıkarda bebeğe bişey olursa diye gitmem gerekir dedim.
böyle işte, aslında 200ü geçmemesine sevindim: )
birde hamilelikten sonra şekerim normale dönebilirmi dedim doktora dönebilir bu zaten gebelik şekeri dedi, o açıdanda içim rahatladı biraz daha.
doktorum sonuca üzüldü, 50grda da üzülmüştü, sert bir kadın ama merhametli yaf: ))))
hepte böyle insanlar bulur beni, sert ama merhametli: D
çekiyomuyum ne...
vesselam inş kötü birşey yapmamışımdır yükleme yaparak..
içimde nasıl kesildi öyle, wışşş.. birde 5dk içinde iç dediler.
birde sabah aile hekimliği ebesini aradım, doktorun ne diyorsa onu yap dedi o da...
ayy kafanızı şişirdim: ) neyse böyle.
Bonus canım ya sana 50gr 100gr ne yaptılardı, sen hani benimde yüksek çıktı demiştin ya soruyum dedim?
birde sende sonuncu kızda mı yaptırdın sadece bu zımbırtıyı?
bana işte bir 50 birde 100 yapıldı.

buzdolabında balık beni bekliyor: )
gelsin beni ayıklasın diye, hiçte canım istemiyor bugün balık yemek ama eşimin canı istedi.
ahaha aklıma ne geldi, eşime dedimki hamileyim çiğ ete değmeyim dedim, sende eline eldiven takarsın dedi: PP

sağol ablacım.
halında çok güzelmiş güle güle kullanasın inş: )

Selam kızlar.
Dafi abla koltuklarn ve halılarn güzelmis.güle güle kullan.
Elif dikkat et kendine.ben de yorulunca ağrılarm oluyo.dinlenince geçiyo.
Meyra ben de kararszm seker yüklemesi için.ama en azndan icin rahatlamistr gebelikle alakalymış.şükür şeker hastası değilmişsn.
Asumanabla telin hayırli olsun.seninki nasl bilmiyorum ama benim nette girdigim sayfalarm kayıtli kk girince kaldgm yerden okuyorum.her defasnda acmak zorunda olmuyorum cok rahat.

Sağol canım
Benim de tablette kayıtlı dediğin gibi rahat oluyor bakalım telden de aynısını yapmayı denerim

iyi akşamlar ne güzel muhabetler olmuş dün gece yatağa girince telofondan okudum ama cevaplayamadım rahatsızım biraz benim diş olayım beynimi deldi yaniii hele hele geceleri ağrıkesici pek fayda etmiyor antibiotiğede yarın başlıycam ....

nursena gelmiş harika bir enerjiyle çok sevindim neti bir an önce halolurda pozitif enerjisini bizede bulaştırır inşallah ..

adaş söylemişmiydim koltukların çok güzel güle güle kulanın telefonununda uzun ömürlü olsun onuda güle güle kullan :)

dafi halın ve koltukların yakışmış görünüş olarak çok güzel saçaklı halı kullanımı zor geliyor bana ama tabi görsel olarak saçaklı halı güzel güle güle kullan :)

hamişlerin sıkıntılarını okuyorum ama az ama çok tabiki zorlu bir süreç size şöyle güzel bir haber vereyimki 9 yın bitiminde bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hepsini unutacaksınız :)

YENA çocuklar iyileştimi barış okula gittimi bugün merak ettim küçük kaza barışın üzerinde çocukluğun verdiği durumla kalmamıştır diye düşünmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…