Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafi ne güzel yazmışsın bendede bu günlerde iştah patlaması var bu dediğin banada çare olurmu kii evet fazla tatlı hamur işi yemekten sürekli bişeyler yiyesim var aşurelerde dengemi bozdu herhalde evden tüm zararlı şeyleri uzaklaştırdım ama bu seferde ekmek peynir e bile saldırıyorum ...

dün kurstayım arkadaş kurabiyem var çıkartayım dedi bende sakın çıkarma dedim akşam vakti yemek istemiyorum tamam dedi sonra ikinci ders ortası çantasını karıştırırken çıkarsana kurabiyeyi dedim oda güldü çantamda değilki montumun cebinde dedi dersin ortasında kalkıp motunun cebinden ay çöreğini çıkartıp yedim eve geldim daha büsürü şey yedim bayağı bir saçmaladım yaniii ....

Sağol canım ama gebeliğe ait bir şekermi yoksa normal şekermi var o kesin belli değil, kesinliği ancak doğumdan sonra belli olacak, ama yinede içim rahatladı.

Dafi abla koltuklarn ve halılarn güzelmis.güle güle kullan.

dafi halın ve koltukların yakışmış görünüş olarak çok güzel saçaklı halı kullanımı zor geliyor bana ama tabi görsel olarak saçaklı halı güzel güle güle kullan :)
teşekkürler kızlar sizinkilerde güzeldir eminim. Allah herkese gönlündeki güzeli nasibetsin

canım inşallah faydası olur. birde illaki tatlı yemek isterseniz üzerine tarçın ekmeninde çok faydası oluyor. sizde bilirsiniz eminim ama bazen hatırından çıkıyor insanın birbirimize hatırlatmakta fayda var

Hayirli günler...
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :)
Bengisu ben giresunluyum ben sana diyim :)) findiklari kirip kabuklarindan ayirip tepsiye koy firina at. Al sana kavrulmus findik :) ama surekli kontrol et hemen yanabilir. Ustundeki zarından ayrilmaya baslayinca kavrulmus olur :)

Asuman abla eskiden uygulamasi vardi kk nin. Hani su site yenilenmistiya 1 sene once falan o zaman uygulama yenilenmedi. Artik yok yani.
Ben telefondan ana ekrana yer imi olarak ekliyorum.

Dafi ablacim bende begendik valla koltuklardan cok haliyi :)
Gule eskitin o eskirken sen citir ol ins :)

Buradan a7 ye de selam olsun :)) uygulama artikin yok...

Frida senden beter durumdayim allah cezami verecek..tartimda bozuk bana yeni tarti alan yok.

Meyracim yaptirmissin artik gerisini dusunme bir an once temiz beslenip duzene sokmaya calis ins...
Benimkini ben anlatim sana biraz uzun olucak ama
Ben diger kizimda 3 sene once cok tedirgindim ayni senin gibi ailede seker var kilom var gebelik sekerim cikicak diye korkuyodum.

Dr a benim aileden riskim var kilomda fazla seker cikarmi cikmazmi yuklemeyi simdiden yaptirsammi dedim 4 ayliktim o zaman. Bi dusundu olabilir dedi yaptirdim 50 gr yaptirdim yuksek degil dusuk degil idare ederdi tam rakamlari hatirlamiyorum dosyalarda vardir. 6 aylik oldum rutin yukleme zamani geldi tekrar yapildi oda cok fazla yuksek cikmadi hep sinirdaydim. Sonuc olarak gebelik sekerim cikmadi ve ben iki kere bos yere yukleme yaptirdim. Dr da gerek yok falan demedi.

Son 1 senede karatayi dinleyince bende farkettim yanlis yaptigimi. Elife hamileykende hic yaptirmiycaktim dr bi dilim pasta tatli hic mi yemiyosun deyince sadece 50 yaptirdim ne oldugunu gorim diye oda 155 cikti haftaya 100 luk yapcaz dedi ben yaptirmadim. Aile hekimiyle konustuk bu konuyu asiri yuksek degil sen diyetini yap arada tokluk sekerini kontrol et dedi bence en dogrusu oydu. Cok dikkat edemedim ama abartmadimda.

Daha oncede yazdim bizim gelinin 52 kiloyla gebelik sekeri cikti diyet yapti. Seker tuz karbonhidrat kesti. Cani cekse iki kasik makarna yese o gun baska yemiyodu daha. Yedimi kotu oluyodu zaten. Bizim durumumuzda yukleme yaptirsanda yaptirmasanda dikkat etmeye mecbursun mecburuz. Sen diyodun ya cikolata falan yiyorum diye bir iki tane fazladan yedim say yukleme icin dahada dusunme uzulme stres yapma.

Sekerini ve ekmegini azaltma tamamen kes tuzunuda cok cok aza indir. Ekmek tam bugday yersen oyle sekere donusmuyo sanirim beyaz gibi.

Yiyecekler konusunda gayet bilgilisin sen sadece su an ki hassasiyetin ve duygusalliginla uygulamada sorun olabilir ama yaparsin ben inaniyorum.

selam güzeller nasılsınız. valla ben bu devletin kağıt işlerinden yoruldum. yazı yazmaktan iş yapılamıyor resmen. yazıyadönük çalışıyorsunuz o zaman. ne kadar faydalı olunuyor şüpheli buda?
onun dışında büyük oğlumda bacak ağrıları ve kulak ağrısı oluyordu. çocuk dr na götürdüm. kan tahlili yaptı. çocuk dr normal dedi. çalıştığım aile hekimleri rakamlar çok uçuk kbb ye götürüp boğaz kültürü yaptır dedi. dünden beri kafam onunla meşguldü.
takiiii kredi kartı ekstremi görene kadar. geçen ayın sonunda iş bankasından arıyoruz deyip bana internet alışverişi yaptırdılar. bende kek gibi inandım. 450tl eksrede görünce şok oldum. hemen kartı kapatıp bana itiraz formu gönderdiler. doldurup fax çektim inşallah onaylanır.
diyet ve spor yattı gibi. uçuk yemiyorum ama regl başlangıcı durumları tatlı diye ölüyorum resmen. gidip kutu kutu çikolata alasım var.cebimde bon bon şekerler var ama hiç gözüm kayıp bakmıyorum bile illa çikolata ....

7 aydır devam ediyorum cok sukur . bozdum ama tamamen bırakmadım almayım azar azar verıyım ayda 1 2 kılo versem yeter bana yaxdıkların cok dogru almaktan cok korkuyorum telaşlanıyırum malesef 80.5 i gordum ama yazmadım gecıcıdır dıe esım geldi 83 e cıktım 82 yım suan gordugum kıloyu ıkı cuma gormeden kabul etmıyorum yerlesmeyınce oturmuyo 80 otursun inş bı rahatlıycam 98.8 den indim bu kilolara rabbime binlerce şükür
Günaydn.mavipatikler sen karadennizlisin sana bisey soracaktm.evde biraz kabuklu fındık var onları nasl yapabilirim.tadı cok çiğ geliyo yiyemiyorum.
tatlım arkadasın dediği gibi kırıp fırunda yada tavada kavurabılırsın yada kabuguyla fırınlayabılırsın karıstırman ve basında durman gerek koyde kısın hep sobanın fırınına kabuguyla atardık ustune cay sıcak sıcak kırıp yerdık sobanın yanında mıssd

geçmiş olsun hem bebişine hem de şu kredi kartı olayına ümit edelimde senin istediğin gibi sonuçlansın şu dolandırıcılar zaten çok can sıkıcı acaba 450 tl ne oldu aldımı dolandırıcılar nereye gitti banka bişey söyledi mi?

hatice yukardaki mesajımda sana bir soru sormuştum gözünden kaçtı muhakkak hormonlara bağlı diane -35 kullanıyorumda regl olmadım napıyım diye bir soruydu bakarmısın bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…