canım o anı bende yaşadım ve tekrar 90ları gördüm .sonra farkettimki ne kadar ekmek tüketiyorum o kadar ekmek istiyor canım. ne kadar fazla tatlı tüketirsem bir fazlasını istiyorum. sonra üçgün sabredip ekmek ve tatlı tüketmedim ve o aşırı yeme duygusu kaybolmaya başladı.
Selam kızlar.
Dafi abla koltuklarn ve halılarn güzelmis.güle güle kullan.
Elif dikkat et kendine.ben de yorulunca ağrılarm oluyo.dinlenince geçiyo.
Meyra ben de kararszm seker yüklemesi için.ama en azndan icin rahatlamistr gebelikle alakalymış.şükür şeker hastası değilmişsn.
Asumanabla telin hayırli olsun.seninki nasl bilmiyorum ama benim nette girdigim sayfalarm kayıtli kk girince kaldgm yerden okuyorum.her defasnda acmak zorunda olmuyorum cok rahat.
Kızlar cepten kk ya girmek için uygulama mı indirdiniz
Dafi abla koltuklarn ve halılarn güzelmis.güle güle kullan.
teşekkürler kızlar sizinkilerde güzeldir eminim. Allah herkese gönlündeki güzeli nasibetsindafi halın ve koltukların yakışmış görünüş olarak çok güzel saçaklı halı kullanımı zor geliyor bana ama tabi görsel olarak saçaklı halı güzel güle güle kullan :)
canım inşallah faydası olur. birde illaki tatlı yemek isterseniz üzerine tarçın ekmeninde çok faydası oluyor. sizde bilirsiniz eminim ama bazen hatırından çıkıyor insanın birbirimize hatırlatmakta fayda vardafi ne güzel yazmışsın bendede bu günlerde iştah patlaması var bu dediğin banada çare olurmu kii evet fazla tatlı hamur işi yemekten sürekli bişeyler yiyesim var aşurelerde dengemi bozdu herhalde evden tüm zararlı şeyleri uzaklaştırdım ama bu seferde ekmek peynir e bile saldırıyorum ...
dün kurstayım arkadaş kurabiyem var çıkartayım dedi bende sakın çıkarma dedim akşam vakti yemek istemiyorum tamam dedi sonra ikinci ders ortası çantasını karıştırırken çıkarsana kurabiyeyi dedim oda güldü çantamda değilki montumun cebinde dedi dersin ortasında kalkıp motunun cebinden ay çöreğini çıkartıp yedim eve geldim daha büsürü şey yedim bayağı bir saçmaladım yaniii ....
hayırlı sabahlar asucumHayırlı sabahlar
7 aydır devam ediyorum cok sukur . bozdum ama tamamen bırakmadım almayım azar azar verıyım ayda 1 2 kılo versem yeter bana yaxdıkların cok dogru almaktan cok korkuyorum telaşlanıyırum malesef 80.5 i gordum ama yazmadım gecıcıdır dıe esım geldi 83 e cıktım 82 yım suan gordugum kıloyu ıkı cuma gormeden kabul etmıyorum yerlesmeyınce oturmuyo 80 otursun inş bı rahatlıycam 98.8 den indim bu kilolara rabbime binlerce şükürcanım zaten birden çok yüklenince çabuk yılgınlık geliyor . esas olan azda olsa devamlılık sağlamak. canabıhak bile birgün gece gündüz hiç durmadan ibadet edin sonra birkaçgün etmesenizde olur demiyor az olsun devamlı olsun diyor. birgün 500 vakit kılın bırakın debiyor , günde 5 vakit ama hergün. bunu baz alarak diyorumki fazla yüklenmeden azda yapsan sürekliliği olsun
tatlım arkadasın dediği gibi kırıp fırunda yada tavada kavurabılırsın yada kabuguyla fırınlayabılırsın karıstırman ve basında durman gerek koyde kısın hep sobanın fırınına kabuguyla atardık ustune cay sıcak sıcak kırıp yerdık sobanın yanında mıssdGünaydn.mavipatikler sen karadennizlisin sana bisey soracaktm.evde biraz kabuklu fındık var onları nasl yapabilirim.tadı cok çiğ geliyo yiyemiyorum.
Hosgeldin tekrar. Hatirladim isminden de bebenmi vardi onu cikaramadim. Kimdin neydin bi ozet gec hatirlat kenini :)herkese yeniden merhaba uzun bir aradan sonra psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim ama geldim yıkılmadım kiloda almadım beni hatırlayanlar var mı acaba
sağol evet tatlı koşturmacalarımı gönderdim yorucu ve keyifliydii bir ara perşembe günü robata bağlamıştım bitkisel hayata filan geçicektimki dışarı çıktım biraz kendime geldiim :))
o değil hatice sana ne sorcam korunmaya yönelik değilde hormon düzenlemeye yönelik olarak diane-35 e başladım bir kutu bitirdim ama 7 günlük arada mens olmadım napsam acaba ikinci kutuya başlamam lazım ?
tabi buna bağlı olarak şişkinlikde yaşıyorum
selam güzeller nasılsınız. valla ben bu devletin kağıt işlerinden yoruldum. yazı yazmaktan iş yapılamıyor resmen. yazıyadönük çalışıyorsunuz o zaman. ne kadar faydalı olunuyor şüpheli buda?
onun dışında büyük oğlumda bacak ağrıları ve kulak ağrısı oluyordu. çocuk dr na götürdüm. kan tahlili yaptı. çocuk dr normal dedi. çalıştığım aile hekimleri rakamlar çok uçuk kbb ye götürüp boğaz kültürü yaptır dedi. dünden beri kafam onunla meşguldü.
takiiii kredi kartı ekstremi görene kadar. geçen ayın sonunda iş bankasından arıyoruz deyip bana internet alışverişi yaptırdılar. bende kek gibi inandım. 450tl eksrede görünce şok oldum. hemen kartı kapatıp bana itiraz formu gönderdiler. doldurup fax çektim inşallah onaylanır.
diyet ve spor yattı gibi. uçuk yemiyorum ama regl başlangıcı durumları tatlı diye ölüyorum resmen. gidip kutu kutu çikolata alasım var.cebimde bon bon şekerler var ama hiç gözüm kayıp bakmıyorum bile illa çikolata ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?