sağol evet tatlı koşturmacalarımı gönderdim yorucu ve keyifliydii bir ara perşembe günü robata bağlamıştım bitkisel hayata filan geçicektimki dışarı çıktım biraz kendime geldiim :))
o değil hatice sana ne sorcam korunmaya yönelik değilde hormon düzenlemeye yönelik olarak diane-35 e başladım bir kutu bitirdim ama 7 günlük arada mens olmadım napsam acaba ikinci kutuya başlamam lazım ?
tabi buna bağlı olarak şişkinlikde yaşıyorum
sağol canım bu kredi kartıyla netten alışveriş yapıyorsun ya o şekilde düşün.geçmiş olsun hem bebişine hem de şu kredi kartı olayına ümit edelimde senin istediğin gibi sonuçlansın şu dolandırıcılar zaten çok can sıkıcı acaba 450 tl ne oldu aldımı dolandırıcılar nereye gitti banka bişey söyledi mi?
hatice yukardaki mesajımda sana bir soru sormuştum gözünden kaçtı muhakkak hormonlara bağlı diane -35 kullanıyorumda regl olmadım napıyım diye bir soruydu bakarmısın bii
Meyracim yaptirmissin artik gerisini dusunme bir an once temiz beslenip duzene sokmaya calis ins...
Benimkini ben anlatim sana biraz uzun olucak ama
Ben diger kizimda 3 sene once cok tedirgindim ayni senin gibi ailede seker var kilom var gebelik sekerim cikicak diye korkuyodum.
Dr a benim aileden riskim var kilomda fazla seker cikarmi cikmazmi yuklemeyi simdiden yaptirsammi dedim 4 ayliktim o zaman. Bi dusundu olabilir dedi yaptirdim 50 gr yaptirdim yuksek degil dusuk degil idare ederdi tam rakamlari hatirlamiyorum dosyalarda vardir. 6 aylik oldum rutin yukleme zamani geldi tekrar yapildi oda cok fazla yuksek cikmadi hep sinirdaydim. Sonuc olarak gebelik sekerim cikmadi ve ben iki kere bos yere yukleme yaptirdim. Dr da gerek yok falan demedi.
Son 1 senede karatayi dinleyince bende farkettim yanlis yaptigimi. Elife hamileykende hic yaptirmiycaktim dr bi dilim pasta tatli hic mi yemiyosun deyince sadece 50 yaptirdim ne oldugunu gorim diye oda 155 cikti haftaya 100 luk yapcaz dedi ben yaptirmadim. Aile hekimiyle konustuk bu konuyu asiri yuksek degil sen diyetini yap arada tokluk sekerini kontrol et dedi bence en dogrusu oydu. Cok dikkat edemedim ama abartmadimda.
Daha oncede yazdim bizim gelinin 52 kiloyla gebelik sekeri cikti diyet yapti. Seker tuz karbonhidrat kesti. Cani cekse iki kasik makarna yese o gun baska yemiyodu daha. Yedimi kotu oluyodu zaten. Bizim durumumuzda yukleme yaptirsanda yaptirmasanda dikkat etmeye mecbursun mecburuz. Sen diyodun ya cikolata falan yiyorum diye bir iki tane fazladan yedim say yukleme icin dahada dusunme uzulme stres yapma.
Sekerini ve ekmegini azaltma tamamen kes tuzunuda cok cok aza indir. Ekmek tam bugday yersen oyle sekere donusmuyo sanirim beyaz gibi.
Yiyecekler konusunda gayet bilgilisin sen sadece su an ki hassasiyetin ve duygusalliginla uygulamada sorun olabilir ama yaparsin ben inaniyorum.
selam güzeller nasılsınız. valla ben bu devletin kağıt işlerinden yoruldum. yazı yazmaktan iş yapılamıyor resmen. yazıyadönük çalışıyorsunuz o zaman. ne kadar faydalı olunuyor şüpheli buda?
onun dışında büyük oğlumda bacak ağrıları ve kulak ağrısı oluyordu. çocuk dr na götürdüm. kan tahlili yaptı. çocuk dr normal dedi. çalıştığım aile hekimleri rakamlar çok uçuk kbb ye götürüp boğaz kültürü yaptır dedi. dünden beri kafam onunla meşguldü.
takiiii kredi kartı ekstremi görene kadar. geçen ayın sonunda iş bankasından arıyoruz deyip bana internet alışverişi yaptırdılar. bende kek gibi inandım. 450tl eksrede görünce şok oldum. hemen kartı kapatıp bana itiraz formu gönderdiler. doldurup fax çektim inşallah onaylanır.
diyet ve spor yattı gibi. uçuk yemiyorum ama regl başlangıcı durumları tatlı diye ölüyorum resmen. gidip kutu kutu çikolata alasım var.cebimde bon bon şekerler var ama hiç gözüm kayıp bakmıyorum bile illa çikolata ....
herkese yeniden merhaba uzun bir aradan sonra psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim ama geldim yıkılmadım kiloda almadım beni hatırlayanlar var mı acaba
26 yaşında 153 kilo idim oradan hatırlarsınız evliyim hastalıklarım bitti şükür kilo almamda durdu. şimdi sıra kilo verip bir minik bebek sahibi olmakta rabbim izin verirse ama kilo verene kadar bebek yaşım geçmesinHosgeldin tekrar. Hatirladim isminden de bebenmi vardi onu cikaramadim. Kimdin neydin bi ozet gec hatirlat kenini :)
anladım sağol can sıkıcı biraz 7 gün ara verdim birazda geçti 2. kutuya başlamam lazım haklısın ...sağol canım bu kredi kartıyla netten alışveriş yapıyorsun ya o şekilde düşün.
senin soruna gelince 7 gün ara adet olsanda olmasanda vereceksin. sonrasında adet olsanda kesme.
yani normal döngüyü kullan. 7 gün ara. 8. gün tekrar başlıyorsun. kanaman olsada bırakmıyorsun. umarım faydalı olmuşumdur canım
Adaş o bayan 6 gün kalacak ona normal menü:)Kolay gelsin adaş misafirin erkekmiydi bayan mı ?
Normal bir menü belirle bence nede olsa 1 hafta kalacaktı dimiii ?
Ben de yemeğe geliyo sanmıştm.Adaş o bayan 6 gün kalacak ona normal menü:)
Yarın akşam çaya bayanlar gelecek onun için düşünmedeyim:)
Diğer misafirim Çarşamba sabah gelecek inşallah
Ah yavrum benim.simdi nasl utanmştr.Gecmis olsun.oglun kaça gidiyo.üzüldm simdi keske ögretmenine gizlice söyleseymis.eminim çözerdi sorunu.benim bi öğrencim de wc icin izin istedi gönderdim.sonra gelince sınıfa girmedi beni kapıya cağrdı.meğer lavaboya yetisemeden kaçrmş.ben de hırkasını beline bağladm eve giderken yolda utanmadn diye.ve annesini aramştm.
Kucuk su sisesine suuyu donduruyosun sonra ince bi bezin arasina koyup ayagimi bastirarak oturdugun yerde gezdiriyosun diken olan yere gelince aciyo az ama zamanla rahatliyoo topuk dikeni soğuk tadaviyle iylesirmis ısıtıcı kremler falan ağriyi artiriyomuş
ayagim çok açıyor iki mille leslie bile çok etkili oluyor evden çıkıp spor salonuna gitmeye değmez...
çok sağol canım daha güzelleri senin olsun. az önce bir anlık açıldı telefonum ama yine kilitlendi. fiat sormuşsun eşime sorayım yazarım. ben pek fiatlarla ilgilenmem beğenirim sadece
telefonum iyice anormalleşti interneti açtığım an kilitleniyor bazen çaldığındada kilitleniyor cevap veremiyorum sonra açılınca tekrar geri aramak zorunda kalıyorum. bugünlerde yüklendim ev telefonuna
aa bak ben yazarken eşim aradı fiatları sordum
koltuklar 2. 700 demiş 2,5 a almışız. halı 1575 tl. miş
buzdolabında balık beni bekliyor: )
gelsin beni ayıklasın diye, hiçte canım istemiyor bugün balık yemek ama eşimin canı istedi.
ahaha aklıma ne geldi, eşime dedimki hamileyim çiğ ete değmeyim dedim, sende eline eldiven takarsın dedi: PP
YENA çocuklar iyileştimi barış okula gittimi bugün merak ettim küçük kaza barışın üzerinde çocukluğun verdiği durumla kalmamıştır diye düşünmek istiyorum...
Eki Görüntüle 1686328 Gunaydinnnnn
Hayirli günler...
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :)
Bengisu ben giresunluyum ben sana diyim :)) findiklari kirip kabuklarindan ayirip tepsiye koy firina at. Al sana kavrulmus findik :) ama surekli kontrol et hemen yanabilir. Ustundeki zarından ayrilmaya baslayinca kavrulmus olur :)
Dafi ablacim bende begendik valla koltuklardan cok haliyi :)
Gule eskitin o eskirken sen citir ol ins :)
Buradan a7 ye de selam olsun :)) uygulama artikin yok...
Frida senden beter durumdayim allah cezami verecek..tartimda bozuk bana yeni tarti alan yok.
selam güzeller nasılsınız. valla ben bu devletin kağıt işlerinden yoruldum. yazı yazmaktan iş yapılamıyor resmen. yazıyadönük çalışıyorsunuz o zaman. ne kadar faydalı olunuyor şüpheli buda?
onun dışında büyük oğlumda bacak ağrıları ve kulak ağrısı oluyordu. çocuk dr na götürdüm. kan tahlili yaptı. çocuk dr normal dedi. çalıştığım aile hekimleri rakamlar çok uçuk kbb ye götürüp boğaz kültürü yaptır dedi. dünden beri kafam onunla meşguldü.
takiiii kredi kartı ekstremi görene kadar. geçen ayın sonunda iş bankasından arıyoruz deyip bana internet alışverişi yaptırdılar. bende kek gibi inandım. 450tl eksrede görünce şok oldum. hemen kartı kapatıp bana itiraz formu gönderdiler. doldurup fax çektim inşallah onaylanır.
diyet ve spor yattı gibi. uçuk yemiyorum ama regl başlangıcı durumları tatlı diye ölüyorum resmen. gidip kutu kutu çikolata alasım var.cebimde bon bon şekerler var ama hiç gözüm kayıp bakmıyorum bile illa çikolata ....
herkese yeniden merhaba uzun bir aradan sonra psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim ama geldim yıkılmadım kiloda almadım beni hatırlayanlar var mı acaba
ben perşembeleri tartılıyorum ya, tam tartılıcam tartı yok, komşu getirmedi hala tartımı, artık haftaya kalır galiba tartılma işim, gidip istemem şimdi getirirse getirir haftaya isterim artık.
Asumanabla sana da kolay gelsin.bence karniyark yapabilirsin.
Bu arada bugünlerde pek istahm yok.dengesiz yiyorum sanki.canm hicbisey cekmiyo.yemek yapasm gelmiyo.ama yine de kilo almışmdr sanırm.kendimi şiş hissediyorum.hatta hamile gibin hissediyorum:)
Ben de yemeğe geliyo sanmıştm.
Adaş o bayan 6 gün kalacak ona normal menü:)
Yarın akşam çaya bayanlar gelecek onun için düşünmedeyim:)
Diğer misafirim Çarşamba sabah gelecek inşallah
Duy da inanSırf çay için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?