Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım bu kredi kartıyla netten alışveriş yapıyorsun ya o şekilde düşün.
senin soruna gelince 7 gün ara adet olsanda olmasanda vereceksin. sonrasında adet olsanda kesme.
yani normal döngüyü kullan. 7 gün ara. 8. gün tekrar başlıyorsun. kanaman olsada bırakmıyorsun. umarım faydalı olmuşumdur canım

sağol canım.

geçmiş olsun.

herkese yeniden merhaba uzun bir aradan sonra psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim ama geldim yıkılmadım kiloda almadım beni hatırlayanlar var mı acaba

hataylı olanmıydın sen canım? bankada çalışıyordun galiba?
geçmiş olsun.

ben perşembeleri tartılıyorum ya, tam tartılıcam tartı yok, komşu getirmedi hala tartımı, artık haftaya kalır galiba tartılma işim, gidip istemem şimdi getirirse getirir haftaya isterim artık.

herkese yeniden merhaba uzun bir aradan sonra psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim ama geldim yıkılmadım kiloda almadım beni hatırlayanlar var mı acaba
hataylı olanmıydın sen canım? bankada çalışıyordun galiba?
geçmiş olsun.

:) Hataylı ama bankada çalışmıyordum. Bir Grup firmasında Finans Müdürü :) çok teşekkür ederimm

Hosgeldin tekrar. Hatirladim isminden de bebenmi vardi onu cikaramadim. Kimdin neydin bi ozet gec hatirlat kenini :)
26 yaşında 153 kilo idim oradan hatırlarsınız evliyim hastalıklarım bitti şükür kilo almamda durdu. şimdi sıra kilo verip bir minik bebek sahibi olmakta rabbim izin verirse ama kilo verene kadar bebek yaşım geçmesin eşim çocukları çok sever çünkü

anladım sağol can sıkıcı biraz 7 gün ara verdim birazda geçti 2. kutuya başlamam lazım haklısın ...

İyi akşamlar
Hatice geçmiş olsun oğluna
Kredi kartı işi halledilir inşallah
Elfss hoşgeldin tekrardan
Ben sabah annemlere gittim kahvaltı yaptık vs öğleden sonra evdeydim sonra bir arkadaş kahveye geldi
Yarın akşam misafirim olacak menü belirlemeye çalışıyorum kafamdan

2. sınıf a gidiyor canım 7,5 yaşın da.. evet söyleseydi kesin çözerdi ama öğretmenimiz hem yeni tam tanımıyor çocukları çocuklar arasın da analiz yapamıyor henüz..
Öğretmenimizle karşılaşamıyorum o yüzden telefon açıp konuştum..Rahatladım o bağlam da :))
İlgin için sağol.. ayrıca senin davranışın da şahane..

hoşgeldin nursenacım umarım tahlil sonuçların iyi çıkmıştır sadece oburluktur şişmanlığın sebebi :))
Topuk dikeniyle ilgili faideli bilgi için de çok mersii..

ayagim çok açıyor iki mille leslie bile çok etkili oluyor evden çıkıp spor salonuna gitmeye değmez...

Bence de sence Derinciğim... Önemli olan niyet etmek ve devamlı yapmak...
Hiç sevmiyorum ben spor salonuna ruhum daralıyor inan..

çok sağol canım daha güzelleri senin olsun. az önce bir anlık açıldı telefonum ama yine kilitlendi. fiat sormuşsun eşime sorayım yazarım. ben pek fiatlarla ilgilenmem beğenirim sadece

Diyosuunn :)))
O zaman hayat sana güzel Daficiğim :))

Koltukların fiyatı çok uygun ama halı fiyatına çok şaşırdım.. Demek böyle artık uzun zamandır ilgilenmediğim için halı ve fiyatlarla şaşırdım..

seni şakacı deseydin..

YENA çocuklar iyileştimi barış okula gittimi bugün merak ettim küçük kaza barışın üzerinde çocukluğun verdiği durumla kalmamıştır diye düşünmek istiyorum...

İyiler canım sağol..
Barış sıradan hiç kalkmadığı için farkedilmemiş.. Yoksa çocuklar çok acımasız fena olurdu ve çok üzülürdü oğlum..
senin dişin nasıl oldu.?

Aynısından istiyorum :) harika görünüyor hem çay hem çiçekler..

Ben yer fıstığını tuzlayıp fırınlamıştım harika olmuştu..

En kısa zaman da tartı alman lazım olmaz böyle...

Çok geçmiş olsun..Dolandırıcılıkta sınır tanımıyoruz artık...

Hoşgeldin yeniden.. artık uzun soluklu olsun dönüşün...
Çok kilo vermeliyiz o yüzden kaybolmak yok..

ben perşembeleri tartılıyorum ya, tam tartılıcam tartı yok, komşu getirmedi hala tartımı, artık haftaya kalır galiba tartılma işim, gidip istemem şimdi getirirse getirir haftaya isterim artık.

Meyracım neden istemiyorsun.? baya uzun oldu artık çekinme iste bence..
Sana söylüyorum da benim tartım da ay olacak nerdeyse komşu da zırt pırt istiyor ama en son uyanıklık yaptım manuel tartıyı verdim o yüzden rahatım :)

Son düzenleme:

Hamile olmayasın diyecektim ben de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…