Adaş o bayan 6 gün kalacak ona normal menü:)
Yarın akşam çaya bayanlar gelecek onun için düşünmedeyim:)
Diğer misafirim Çarşamba sabah gelecek inşallah
kolay gelsin çayın yanına mı bişeyler hazırlıycaksın kaç kişiler akşam olduğu için şerbetli bir tatlı filan olabilir gündüz olsa
kolayda yok kısırdı , patates salatasıydı filan akşam biraz sıkıntı ...
eee yarın akşam için ne düşündün
bir hafta kalacak misafirin demek bayan daha çok senle vakit geçirir desene buraya uğramanda kısıtlanır
Adaş 6-7 kişi olur herhaldeYenoş dişim ağrıyor yaa antibiotiğim bitince çarşamba günü dr. gidicem korkuyorum işte devleten aldım randevü bakalım yapabilecekler mi en son 2.500 tl özelde dişim için vermiştim şimdi o durumlar yok devlete haletmeyi düşünüyorum olur inşallah
evet iyi olur inşallah yaa üniversite değil bölgeye bağlı diş bölümü sadece işte komşum ve arkadaşım yaptırdı memnunlar bende memnun kalmak istiyorum :)Gerçi üniversite hastanelerinde iş uzuyor normal devlet hastaneleri o kadar olmaz
Onu benim de canım istiyor adaş belki yaparım :)evet iyi olur inşallah yaa üniversite değil bölgeye bağlı diş bölümü sadece işte komşum ve arkadaşım yaptırdı memnunlar bende memnun kalmak istiyorum :)
elmalı pasta yapsan yaa canım çekiyor :))
herkes canının çektiğini söylüyor işte elmalı pasta dururken karnı yarık ne yaa :))Asumanabla sana da kolay gelsin.bence karniyark yapabilirsin.
Bu arada bugünlerde pek istahm yok.dengesiz yiyorum sanki.canm hicbisey cekmiyo.yemek yapasm gelmiyo.ama yine de kilo almışmdr sanırm.kendimi şiş hissediyorum.hatta hamile gibin hissediyorum:)
iyi akaşamlar bi sürü alıntı yaptıydımm gitti net neyse inş yollarım bu mesajıda
hepinizi özledim valla burdan kopunca hayattan kopuym resmen
hamişlerr çokk güzel heycanlı yolculuğunuz heycanlandırıyo benide doğurasım geliyooo
maşşallah Allah kolaylık versin heinizee
koltukk lar hepsi harikaa
dafii halı çok ta güzell zaten koltukların sade bence çok şıkk olmuşşş
asum pembe gönlüm sende güle güle eskitin
dr a gittim sonuçlar iyi böbrekte sorunum yokmuş ayak şişliği için kalp damara sevk etti ama şu an önümde vermem gereken 20 kilocuk var sonra bakıcam
insülin direnci çıktı normalde 25 olması gereken 75 mişş anlamam değerlerdem de
ilaç yazdı şimdilik günde 1 tane ilerisi şeker hastalığı ailede ırsi zaten
diyetisyenden çıktım güne gittim yedimm mamalardan nasıl olsa ilaca yarın başlıcam demiii
sonra eve geldim yarın hoşgeldine geleceklermiş b saatte kadar pasta börek yaptım menüyüde soracak asuu ne yaptın diyye yazayım:)) meraktan ölmesin biber dolma/yaşpasta/revani/kıymalı börek hazır yufkada yaptım yeter sanırım
yanii insülün direncimi kırma yöntemim süper gidiyo velhasıl :))))))yarında cuma demii nasıl olsa
74frıda gibiii yer yer eksi çıkarım belkimmm
sağol canım Allah sanada daha güzellerini almayı nasibetsinDafi abla koltuklarini cok sevdim ben de :) gule gule kullan tekrar :)
amiin teşekürler bonuscanDafi ablacim bende begendik valla koltuklardan cok haliyi :)
Gule eskitin o eskirken sen citir ol ins :)
Buradan a7 ye de selam olsun :)) uygulama artikin yok...
Frida senden beter durumdayim allah cezami verecek..tartimda bozuk bana yeni tarti alan yok.
şükürler olsun o konuda sıkıntı yok.Diyosuunn :)))
O zaman hayat sana güzel Daficiğim :))
Koltukların fiyatı çok uygun ama halı fiyatına çok şaşırdım.. Demek böyle artık uzun zamandır ilgilenmediğim için halı ve fiyatlarla şaşırdım..
canım çok ağrıdığında ağzına karanfil alsan biraz faydası olur belki. birde kuran kurslarında kızların dişi ağrıyınca 1 bardak suya 7 defa kevser süresimi inşirah süresimiydi okuyup içirirlerdi.Yenoş dişim ağrıyor yaa antibiotiğim bitince çarşamba günü dr. gidicem korkuyorum işte devleten aldım randevü bakalım yapabilecekler mi en son 2.500 tl özelde dişim için vermiştim şimdi o durumlar yok devlete haletmeyi düşünüyorum olur inşallah
asu ben bazen tatlımardan triliçe alıyorum herkes pek bir beğeniyoAdaş 6-7 kişi olur herhalde
Klasik kek poğaça kurabiye felan düşündüm ama bilmiyorum tam
Uğrarım sorun olmaz bekar kız Almanya'dan geliyor denklik alacak burdan orda eczacı
Dişi inşallah halledersin devlette
Azıcık zor ve uzun sürebilir ama Allah işini rast getirsin canım
daha güzelleri senin olsun canım şöyle kendi evine çık özene bezene döşe ve mutlu huzurlu otur inşallah.dafii halı çok ta güzell zaten koltukların sade bence çok şıkk olmuşşş
asum pembe gönlüm sende güle güle eskitin
dr a gittim sonuçlar iyi böbrekte sorunum yokmuş ayak şişliği için kalp damara sevk etti ama şu an önümde vermem gereken 20 kilocuk var sonra bakıcam
insülin direnci çıktı normalde 25 olması gereken 75 mişş anlamam değerlerdem de
ilaç yazdı şimdilik günde 1 tane ilerisi şeker hastalığı ailede ırsi zaten
diyetisyenden çıktım güne gittim yedimm mamalardan nasıl olsa ilaca yarın başlıcam demiii
sonra eve geldim yarın hoşgeldine geleceklermiş b saatte kadar pasta börek yaptım menüyüde soracak asuu ne yaptın diyye yazayım:)) meraktan ölmesin biber dolma/yaşpasta/revani/kıymalı börek hazır yufkada yaptım yeter sanırım
yanii insülün direncimi kırma yöntemim süper gidiyo velhasıl :))))))yarında cuma demii nasıl olsa
74frıda gibiii yer yer eksi çıkarım belkimmm
İyi akşamlar
Hatice geçmiş olsun oğluna
Kredi kartı işi halledilir inşallah
Elfss hoşgeldin tekrardan
Ben sabah annemlere gittim kahvaltı yaptık vs öğleden sonra evdeydim sonra bir arkadaş kahveye geldi
Yarın akşam misafirim olacak menü belirlemeye çalışıyorum kafamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?