Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş o bayan 6 gün kalacak ona normal menü:)
Yarın akşam çaya bayanlar gelecek onun için düşünmedeyim:)
Diğer misafirim Çarşamba sabah gelecek inşallah

kolay gelsin çayın yanına mı bişeyler hazırlıycaksın kaç kişiler akşam olduğu için şerbetli bir tatlı filan olabilir gündüz olsa
kolayda yok kısırdı , patates salatasıydı filan akşam biraz sıkıntı ...
eee yarın akşam için ne düşündün

bir hafta kalacak misafirin demek bayan daha çok senle vakit geçirir desene buraya uğramanda kısıtlanır

Yenoş dişim ağrıyor yaa antibiotiğim bitince çarşamba günü dr. gidicem korkuyorum işte devleten aldım randevü bakalım yapabilecekler mi en son 2.500 tl özelde dişim için vermiştim şimdi o durumlar yok devlete haletmeyi düşünüyorum olur inşallah

Adaş 6-7 kişi olur herhalde
Klasik kek poğaça kurabiye felan düşündüm ama bilmiyorum tam
Uğrarım sorun olmaz bekar kız Almanya'dan geliyor denklik alacak burdan orda eczacı
Dişi inşallah halledersin devlette
Azıcık zor ve uzun sürebilir ama Allah işini rast getirsin canım

Gerçi üniversite hastanelerinde iş uzuyor normal devlet hastaneleri o kadar olmaz
evet iyi olur inşallah yaa üniversite değil bölgeye bağlı diş bölümü sadece işte komşum ve arkadaşım yaptırdı memnunlar bende memnun kalmak istiyorum :)
elmalı pasta yapsan yaa canım çekiyor :))

herkes canının çektiğini söylüyor işte elmalı pasta dururken karnı yarık ne yaa :))

iyi akaşamlar bi sürü alıntı yaptıydımm gitti net neyse inş yollarım bu mesajıda
hepinizi özledim valla burdan kopunca hayattan kopuym resmen
hamişlerr çokk güzel heycanlı yolculuğunuz heycanlandırıyo benide doğurasım geliyooo
maşşallah Allah kolaylık versin heinizee
koltukk lar hepsi harikaa
dafii halı çok ta güzell zaten koltukların sade bence çok şıkk olmuşşş
asum pembe gönlüm sende güle güle eskitin

dr a gittim sonuçlar iyi böbrekte sorunum yokmuş ayak şişliği için kalp damara sevk etti ama şu an önümde vermem gereken 20 kilocuk var sonra bakıcam

insülin direnci çıktı normalde 25 olması gereken 75 mişş anlamam değerlerdem de
ilaç yazdı şimdilik günde 1 tane ilerisi şeker hastalığı ailede ırsi zaten
diyetisyenden çıktım güne gittim yedimm mamalardan nasıl olsa ilaca yarın başlıcam demiii
sonra eve geldim yarın hoşgeldine geleceklermiş b saatte kadar pasta börek yaptım menüyüde soracak asuu ne yaptın diyye yazayım:)) meraktan ölmesin biber dolma/yaşpasta/revani/kıymalı börek hazır yufkada yaptım yeter sanırım
yanii insülün direncimi kırma yöntemim süper gidiyo velhasıl :))))))yarında cuma demii nasıl olsa
74frıda gibiii yer yer eksi çıkarım belkimmm

çok güldüm yaa :))) yiyip yiyip eksi bildirmek eskidendi şimdilerde mağlesef epp artı bildiriyorum yarında büyük ihtimal artı mağlesef bakalım ben düzenimi nasıl sağlıycam
dr. verdiği listelere düzenli başlamadın mı halaa ?

aaa desene listeye gömücemmm sizii bu hafta olmasada haftaya umutluyum:))
başladımmm dünnn den bu yana
asuu kepeğii sorduydun sadece öğlen bi kase yoğurda 1 kaşık döküp yiyorummm

bonusuummm derune en derune gömcem yazaa fit fucudumlann salınacammm haberin olsunnn:)))
anam çok havalandımm adam para yatırdı diyetisyene kendimi yarış atı gibim hissettim bak şimcik:))

hayırlı geceler güzeller
bugün oldukca yoğundum
portmantonun aynasını takmaya geldiler. ayakkabılıkları söküp götürdüler kenar bantlarını çekip getireceklermiş.
yeğenler geldi fırsattan istifade üst dolapları indirip temizledik . akşamda misafir geldi. herkes halımı çok beğendi . yeğenlere koltukların fotosunu atmıştım. rengi teldekinden daha güzelmiş dediler. benimde gözüm alıştı beğenmeye başladım. aslında hem kafamda kurduğum halıyı arıyordum hemde aldığımı değiştirmeye kıyamıyordum
Dafi abla koltuklarini cok sevdim ben de :) gule gule kullan tekrar :)
sağol canım Allah sanada daha güzellerini almayı nasibetsin

amiin teşekürler bonuscan

şükürler olsun o konuda sıkıntı yok.
canım halıyı ipek halı diye satıyorlar saçakları bile ipek dedi ama floş tabiki. çok daha uygun halılar var ama ben buna dokununca başka halılara dokunasım gelmedi. onun için fiyatlı biraz. normalde halı alınca uzun süre heryer halı havı tozu olur bunda hiç öyle birşey olmadı hiç süpürme ihtiyacı bile yoktu öylesine gezdirdim süpürgeyi. söyledikleri gibi lekede tutmazsa tavsiye edebileceğim bir halı.

canım çok ağrıdığında ağzına karanfil alsan biraz faydası olur belki. birde kuran kurslarında kızların dişi ağrıyınca 1 bardak suya 7 defa kevser süresimi inşirah süresimiydi okuyup içirirlerdi.

asu ben bazen tatlımardan triliçe alıyorum herkes pek bir beğeniyo

daha güzelleri senin olsun canım şöyle kendi evine çık özene bezene döşe ve mutlu huzurlu otur inşallah.
nursenacım kısa zamanda kırarsın sen o direnci

Hayırlı cumalar
Bugün tartılasım yok dün artı göstermiştiüzüm felan da yedim şimdi
Nursena eline sağlık ben de şimdi hamur mayalayacağım kek poğaça felan yaparım bişeyler

hoş buldum asumanzeynep bugün bir dengesiz ve yorgun uyandım. Tadım yok diye 1 kase nesfit yedim işyerinde iyi degilim sankim. Sizler iyi olun ama cumamız mubarek olsun inşallah kızçelerrr :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…