Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hatice yemeğini evdenmi götürüyorsun.?
oğlan nasıl oldu.?
çocukların ikiside çok şükür iyiler. şeytan kulağına kurşun.
yemek konusuda dönüşümlü yemek getiriyoruz. 9 kişiyiz. iyi oluyor. hem öğlen ne yiyeceğim derdi yok. hemde sulu yemekler oluyor.
aynen. işte süperim ama akşam eve gidince midem değilde beynim aç. ve hiç bişeydende mutlu olmuyorum. midemle birlikte beynimide aldırmam gerekiyormuş
çok geçmiş olsun
diksiyon kursuna bende gitmek isterdim. bide pastacılık kursu tabii
yok canım saat 3-4 gibi tatlı aranıyorum. sanırım az su içtiğimden oluyor. yada acıkıyorum emin değilim.
kanda organ gibi aslında. bazı organlar vucuda uyum sağlayamaz ya onun gibi
sabah sabah gözlerim doldu. ruhumdaki halimi kelimelere dökmüşün. güne kötü başladım. bunlarda bal kaymak oldu üstüne. lütfen moralini yükselt.
buraya gelme sebebimiz bu değilmi zaten dilimizden ruhumuzdan anlayan birilerinin olması.
iş yerinde 100 kilo bi bayan var. ben 89 kiloyum. hemen hemen aynı boydayız ama kendimi onun yanında şişman hissediyorum. neden mutlu değilim neden beynim yeni halimi kabul etmiyor

Bu konuda bi yardim almayi dusunurmusun? Yani farkli onemli bisey gecirdin beklentiler vardi haliyle bazende hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyo. Bu sekilde etkilenmem normal boyle dusununce.
Ama bir de su tarafindan bak yani ameliyatin iyi tarafini gorerek. Olmasaydin hala eski kilonda olucaktin 89 hayal gibi gelicekti. Her durumun eksisi artisi oluyo iste.
Kilo vermen hepsinden onemliydi verdin geriside gelicek ins. Yeterki biz biraz moralli olalim guzel bakalim.

Günaydinlar,

Yogunluktan ugrayamadım günlerdir,misafirlerim vardi..Az önce misafirlerimi ugurladım çok şükür.
Bir taraftan hazırlanırken size bir selam vereyim dedim,ögle sonu doktor'da randevum var .inşallah parmagımda ki alet çıkartılırda kurtulurum ben de...
Geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir..

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

iyiyim topladım şükür ablacım, sağolasın.
halacığına çok geçmiş olsun.

bengisu ve meyraa bugün nasılsınız gribiniz biraz hafifledi mi ?

yok ben grip eşiğindeydim iyiyim çok şükür topladım, sağol canım.

inş çıkarırla canım..

selamun aleyküm güzeller
bugün yine tembellik ediyorum. canım hiçbir şey istemiyor. sabah kalktığımda 1 trabzon hurması yedim. biraz önce küçük bir parça ekmeğin arasına peynir koyup yedim. şimdide bitki çayı demledim gelin birlikte içelim
Yazmayı unutmuşum gece 1 e kadar lahana sarmaya çalıştım :)
Hiç beceremiyorum asuman lahanayla bogusmasi oldu neyse az çok bişey çıkardım ortaya
afiyetle yiyin asucum. ah şu tembelliği atıp bende sarsam iyi olucak eşim çok sever tembellikten sarıpta yedirmiyorum adama

çok geçmiş olsun
sağol canım teşekkürler

selamün aleyküm...
geçen gün grip başlangıcı vardı ya kızlar, topladım çok şükür ıhlamurla mandalina ile falan, iyiyim yani merak etmeyin.
,iyi olmana sevindim meyracım
bende aynıydım bu sabah kalktım hiçbir şeyim kalmamış çok şükür

iyiyim topladım şükür ablacım, sağolasın.
halacığına çok geçmiş olsun.
.
sağol canım

Dafi abla halana geçmiş olsun.trabzon hurması hangisi oluyor merak ettim.mmmm bitki cayı çok severim içmeyi.

iyi akşamlaar ben geldiim :) hamarat adaş sarmış lahanalarııı oohhh mis bak şimdi domatesli makarna hayal ederken birde lahana dolması çıktı tabikiii tercihim lahana dolması olurdu ben saramam sarsam bile lahananın çoğu ziyan olur herhalde yaprağı zor sarıyorum en son oğluma sarmıştım kabul etse sarıp göndercemde ona takıntılı yolarda kötü olur diyor halbuki büsürü öğrenci annesi yemek hazırlayıp çocuklarına gönderiyorlar bişeyde olmaz ama istemiyor ..

nursena sen misafirine evdekilerinin yanına klasik olarak kısır veya patates salatası yapabilirsin uyuyor sankiii gerçi ben pek pastalı misafir ağırlamadığım için bu konuda pek yaratıcı değilim diyet konusundada sıkma canını bağzen ilk hafta çok vermeyi beklerken hiç veremediğim benimde olmuştur ama sonra takır takır gider kilolar ..

meyra ve dafi daha iyi olmanıza sevindim kasımpatıda parmağındaki aparatdan kurtulursa tam oluruz :) bende bugün dişimi çektirdim yirmilik dişim çürümüş dr. çekti ve yerinede diş yapılmayacakmış tüm ağrı ondanmıydı şaşırdım dişlerin sağlıklı dolguların eski ama sağlam dedi inş. dediği gibi olurda birdaha dişim ağrımaz :)

dafi bizde biber mi doldursak ayy ama benimki etli ister ben zeytin yağlıı yine olmuyor

bu akşam bir kase pudink yedim bir avuçta fındık dişim ağrımaya başladı çekilen yeri yani yarın beni zorlamasa proteğin günümü yapsam evdede büsürü supanglem var

İyi akşamlar
Hastalar iyilesmis şükür
Daficim lahanayı bizimkiler de çok severler de ben de tembelim pek yapmam annem sağolsun
Bu kış bol bol saralim da az ustalasayim :)
ah anam ahh benim anamda yalovaya gitti gideli perişan olduk halbuki oda bana sarardıı
en azından torunlarına istediyordum bir şekilde sarıyordu

Adaş geçmiş olsun kurtulmussun inşallah diğerleri Üzmez seni
Ben de azcık ziyan etmiş olabilirim lahanayı :)
Annem Muska şeklinde sarar ben de göre göre başka türlü saramiyorum
Trabzon hurması bu mevsimin en sevdiğim meyvesi nerdeyse hergün yiyorum :)
Genelde iyi çıkıyor aldıklarım

aslında bağzı diyetisyenler atıyorum 20 kilo veren hastasını hemep psikolağa yönlendiriyor gerçi tedavisi nedir bilmiyorum o kadar kilo verdim kendime bakımda yapıyorum ama aynaya bakıyorum yine aynı kişi yine aynı kişi dediğim olmuştuuur :)

ekmek hiçmi yemiyorsun ? yaa tatlı ?

bir kere teyzem gelmişti bana bizde kilo genetik 3 gün bende kaldı asuman ne yiyorsan bende onu yiycem çok güzel kilo vermişsin bakıyım ne yiyorsun dedii bende o ara bir sıkı tutuyorum bir sıkı,kahvaltı hazırladım peynir, zeytin,haşlama yumurta domates ,salatalık birde kivi koymuşum sofraya kiviyide teyzeme övüyorum işte teyze salatalık gibii peynirle çok yakışıyor filan diyee anlatıyoruum kahvaltı sonunda teyzem asuman hiç tatlı bişey yokmu ekmeğimi azcık bandırayım ben o zaman mutlu oluyorum dediii :))) bende var teyze olmaz olurmu ben yemiyeyim diyee sofraya koymuyorum dedim ayy kadına ne işkence etmişim :))

sağol canım evet kurtuldum dişten inş. dr. dediği gibidirde sorun olan ağrı yapan diş yirmilik dişimdir lahanayı yaprağı benim annemde üçgen sarar ama aile içine yabancı varsa normal sarar birde bizim dolmalar ekşili acılı olur zeytinyağlımız bile öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…