- 4 Eylül 2011
- 19.603
- 70.105
- 798
çocukların ikiside çok şükür iyiler. şeytan kulağına kurşun.Hatice yemeğini evdenmi götürüyorsun.?
oğlan nasıl oldu.?
yemek konusuda dönüşümlü yemek getiriyoruz. 9 kişiyiz. iyi oluyor. hem öğlen ne yiyeceğim derdi yok. hemde sulu yemekler oluyor.
aynen. işte süperim ama akşam eve gidince midem değilde beynim aç. ve hiç bişeydende mutlu olmuyorum. midemle birlikte beynimide aldırmam gerekiyormuşBen haftaiçi iyi gidiyorum haftasonu dağıtıyorum..
Söz veriyorum kendime cuma günleri sadece sınırsız ye onun dışın da tut şu boğazını kara delik mideni ama yok illa cılkını çıkarıyorum herşeyin..
çok geçmiş olsunben bugün bütün gün meyve yedim bitki çayı içtim. ama boğazım haalâ kötü
amiinn ne güzel dua etmişsin canım
teşekkürler yenacım.
halam uzun süredir göğsümde bir ağırlık var nefesim daralıyor diyordu. guatr dediler ameliyat oldu. sorun bitmedi. birgün aniden bayılmış bir süre yoğun bakımda yattı. kalp yetmezliği dediler pil takıldı. iyi olucağına iyice halsizleşti. birgün fenalaşmış hastahaneye kaldırdılar. mide kanaması geçirmiş. şimdide midede yara var ameliyat gerekiyor demişler. kan gerekiyormuş. benim kan grubumla aynı . bugün olucaktı sabah aradılar ertelendi dediler. hayırlısı diyelim. çok yaşlı değil atlatır inşallah
diksiyon kursuna bende gitmek isterdim. bide pastacılık kursu tabiiafiyet olsun canım makarna neliydiiii ? :))) bir tabak yediysen sorun yok sen frenleyebiliyorsun kendini ben bir tabakta duramamkiii
ay ben gündüzleri kahve içerken siteye bakıyorumda meyranın canı çeker diye yazmıyoruuuuum bugün yeşil çayda içtim :)
bu sınav beni korkutuyor konular çok hiç bakmadım da beni senin kızlarla karıştırmaaa heee beyin beni terketmiş haberim yok :))
güzel dileklerin için sağol canım
evet sınav bittimi meb ait sertifika alıcaz güzelmiş yaa büsürü şey öğreniyoruz bu bitsin başka kurslarada yazılacam diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum gerçi diksiyonumun iyi olduğunu düşünüyorum ama ilk tanışmada insanlara dominant ve sert geliyorum herhalde herkez yakınıyooor bu ezelden beri böyleydii :) gideyimde kibar olmayı öğreneyim biraaaz aaayy
geçenlerde bir yere gittik kardeşim 3. kişiye davranışım yüzünden abla dövseydin bari dedi tabi ben naptımki naptımki diyip durdum ...
geçen okul müdürü ve iki müdür yardımcısıyla konuşurken de negatif enerji oldu adamlara çok sert geldim sonrdn hisetim yaniii .....
yok canım saat 3-4 gibi tatlı aranıyorum. sanırım az su içtiğimden oluyor. yada acıkıyorum emin değilim.güzel liste aralarda bişey yemiyormusun tokluk hisii oluyor değilmi benim bildiğim mide amelyatı olanlar sık sık az yiyebiliyorlar öyle mi?
benimde hafta sonu beslenmem çok bozuluyooor birde kurs günleri kursa bişeyler getiriyorlar eee geç saat getiren arkadaşa ayıp olmasın diye bugün bir tane kıvırcığa bir sıkım çiğköfte sarıp yedim
evet yani ilginçmiş hem kan verelim hemde ayırt etsinler
aklıma geldi benim annemede verilen kan alerji yapıyor sanki hep ateşleniyor dr. vücudu başkasının kanını kabul etmiyor demiştii
kanda organ gibi aslında. bazı organlar vucuda uyum sağlayamaz ya onun gibi
sabah sabah gözlerim doldu. ruhumdaki halimi kelimelere dökmüşün. güne kötü başladım. bunlarda bal kaymak oldu üstüne. lütfen moralini yükselt.Dafi ablacim gecmis olsun tekrar...
Gripolan gebelerede gecmis olsun bazen atliyorum unutuyorum...
Frida sen oyle kurs neyin annatinca agzimin suyusu akiyo ne kadan ozgur kadin diye imreniyorum eve kapanmis biri olaraktanmasallah diyimde kem gozum degmesin
Bir gisi agrilarimi sormusudu :) kismen cok az farketti kollarim ama dizden asagisi en cok olmakla birlikte butun fucudumu bir odun gihi hissediyorum.
Bende agrisiz ince bir bedene sahip olabilcekmiyim acaba..?
Rahatca corabimi giyip hoplar gibi yuruyebilcekmiyim acaba..?
40 bedeni gorebilcekmiyim acaba..? Guzel bir pantolon giyip aynaya bakip begenicekmiyim acaba..?
Yoksa annemin yillardir yaptigi gibi fazla kilomu veremeyip herkesi bu goruntume iyice alistiricakmiyim acaba..?
Arkamdan uzun zamandir gormeyenler tugba hala oyle kilolumu deyip konuscaklar mi?
Hep utanicakmiyim kendimden..? Hep 10 yas buyukmu gostericem ben?
Hastaliklarlami ugrasicam kilom yuzunden?
Sadece jean pantolon degil ozel kiyafetler icinde bakip gecicekmiyim? Keske olsada alsam diyemi gecircem icimden hep? Olanlarlada ne kadar kotu gorundugumu mu dusunucem hep?
20 li yaslarim hep kilolu gecti omrum varsa 30 lar 40 larda boylemi olucak?
Mesaja guzel baslamistimda birden huzunlendim ayaklarimin agrisini hissedince.
Cok fazla yorgunum iyi geceler herkese
buraya gelme sebebimiz bu değilmi zaten dilimizden ruhumuzdan anlayan birilerinin olması.evet evet espiriyle ikimiz için bun benzer bişey demiştin öyle kötü bişey değildi yniii :)
gece gece hüzünlenmişsin fokot gerek yok derdimiz yok dertmi orıyoruz soğlıklıyız oilemiz sğlıklı bunlrı düşünmemiz lzım çünkü şu bir gerçek ki yukrıdo bohsetiğin güzel hoyelerini gerçekleştirmek için bileee çok iyi bir pskolojiye ship olmomız lzım mğlesef zyıflmo işinde motivsyonu yüksek tutmok zor en ufk bir çevresel foktörden etkilenip kendimizi solobiliyoruz ....
diğer toroftn seninde çocuklrın büyüyecek ve sende özgür bir kdın olucksın unutmo senin gittiğin yoldon ben döneliii çok olduuu hem sono bişey diyim miii özgür kdın yoktur sodece ipi biroz dohoo uzun bırokılmış kodın vordııır ......
onlmışsındır herholde leptoptoo bir horf tutukluk yoptıııı :sss
iş yerinde 100 kilo bi bayan var. ben 89 kiloyum. hemen hemen aynı boydayız ama kendimi onun yanında şişman hissediyorum. neden mutlu değilim neden beynim yeni halimi kabul etmiyor