- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
geçmiş olsun aparatdan kurtulmuşsun ne güzeel :) fizik tedavi desteğiylede hareket etirirsin artıkBen geldimm,:)
Bugun ki doktor randevum güzel geçti ve parmagimdaki aparattan kurtuldum cok sükür..Hafta'da 3 gün fizik tedaviye gideceğim,hala hafif parmagim aciyor hareket ettirmeye korkuyorum ama zamanla düzelecek inşallah..:)
ben pek ziyan etmem küçücük parçaları bile birleştirir sararımda tembellikten sarmıyorum. yaprağıda hep yeğenim sarıyor zatenİyi akşamlar
Hastalar iyilesmis şükür
Daficim lahanayı bizimkiler de çok severler de ben de tembelim pek yapmam annem sağolsun
Bu kış bol bol saralim da az ustalasayim :)
frıdacım bizde biber fazla gitmiyor. kurusu daha makbul. biraz biber ve patlıcan kuruttum ama daha başlamasam iyi olur. bir başlarsam her hafta isterleriyi akşamlaar ben geldiim :) hamarat adaş sarmış lahanalarııı oohhh mis bak şimdi domatesli makarna hayal ederken birde lahana dolması çıktı tabikiii tercihim lahana dolması olurdu ben saramam sarsam bile lahananın çoğu ziyan olur herhalde yaprağı zor sarıyorum en son oğluma sarmıştım kabul etse sarıp göndercemde ona takıntılı yolarda kötü olur diyor halbuki büsürü öğrenci annesi yemek hazırlayıp çocuklarına gönderiyorlar bişeyde olmaz ama istemiyor ..
nursena sen misafirine evdekilerinin yanına klasik olarak kısır veya patates salatası yapabilirsin uyuyor sankiii gerçi ben pek pastalı misafir ağırlamadığım için bu konuda pek yaratıcı değilim diyet konusundada sıkma canını bağzen ilk hafta çok vermeyi beklerken hiç veremediğim benimde olmuştur ama sonra takır takır gider kilolar ..
meyra ve dafi daha iyi olmanıza sevindim kasımpatıda parmağındaki aparatdan kurtulursa tam oluruz :) bende bugün dişimi çektirdim yirmilik dişim çürümüş dr. çekti ve yerinede diş yapılmayacakmış tüm ağrı ondanmıydı şaşırdım dişlerin sağlıklı dolguların eski ama sağlam dedi inş. dediği gibi olurda birdaha dişim ağrımaz :)
dafi bizde biber mi doldursak ayy ama benimki etli ister ben zeytin yağlıı yine olmuyor
bu akşam bir kase pudink yedim bir avuçta fındık dişim ağrımaya başladı çekilen yeri yaniyarın beni zorlamasa proteğin günümü yapsam evdede büsürü supanglem var
çok sevindim canım Allah bir daha göstermesin. yakın zamanda normal kullanabilirsin inşallahBen geldimm,:)
Bugun ki doktor randevum güzel geçti ve parmagimdaki aparattan kurtuldum cok sükür..Hafta'da 3 gün fizik tedaviye gideceğim,hala hafif parmagim aciyor hareket ettirmeye korkuyorum ama zamanla düzelecek inşallah..:)
çok sağol canım teşekkürlerDafi abla'cim,hala'cigina cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Ayrica doğum günün kutlu olsun,esinle ve sevdiklerinle saglik ve huzur dolu nice nice güzel seneler diliyorum.
canım dişin içinde geçmiş olsun. inşallah sorun bitmiştir. diş ağrısı çok zorsağol canım evet kurtuldum dişten inş. dr. dediği gibidirde sorun olan ağrı yapan diş yirmilik dişimdir lahanayı yaprağı benim annemde üçgen sarar ama aile içine yabancı varsa normal sarar birde bizim dolmalar ekşili acılı olur zeytinyağlımız bile öyledir :)
Bonus'cum cok durgun,moralsiz olduğunu hissettim mesajlarindan önemli bir durum yoktur inşallah?
Ayrica cok geçmiş olsun,umarim agrilarin geçmiştir.Hacamat oldunmu bu arada?
Geçmiş olsun atlattın sayılır artık bundan sonrası da fizik tedaviyle geçer gider görmemişe dönersin Allah'ın izniyleBen geldimm,:)
iyi akşamlaar ben geldiim :) hamarat adaş sarmış lahanalarııı oohhh mis bak şimdi domatesli makarna hayal ederken birde lahana dolması çıktı tabikiii tercihim lahana dolması olurdu ben saramam sarsam bile lahananın çoğu ziyan olur herhalde yaprağı zor sarıyorum en son oğluma sarmıştım kabul etse sarıp göndercemde ona takıntılı yolarda kötü olur diyor halbuki büsürü öğrenci annesi yemek hazırlayıp çocuklarına gönderiyorlar bişeyde olmaz ama istemiyor ..
nursena sen misafirine evdekilerinin yanına klasik olarak kısır veya patates salatası yapabilirsin uyuyor sankiii gerçi ben pek pastalı misafir ağırlamadığım için bu konuda pek yaratıcı değilim diyet konusundada sıkma canını bağzen ilk hafta çok vermeyi beklerken hiç veremediğim benimde olmuştur ama sonra takır takır gider kilolar ..
meyra ve dafi daha iyi olmanıza sevindim kasımpatıda parmağındaki aparatdan kurtulursa tam oluruz :) bende bugün dişimi çektirdim yirmilik dişim çürümüş dr. çekti ve yerinede diş yapılmayacakmış tüm ağrı ondanmıydı şaşırdım dişlerin sağlıklı dolguların eski ama sağlam dedi inş. dediği gibi olurda birdaha dişim ağrımaz :)
dafi bizde biber mi doldursak ayy ama benimki etli ister ben zeytin yağlıı yine olmuyor
bu akşam bir kase pudink yedim bir avuçta fındık dişim ağrımaya başladı çekilen yeri yaniyarın beni zorlamasa proteğin günümü yapsam evdede büsürü supanglem var
Yena'cim,ne cok güldüm mesajına gece gece esim garip garip bakıyor:)Allah'da seni güldürsün inşallah.. Cok nazlandim hâklisin,esim okumuş olsaydı mesajini % 100 katilirdi sana..:)
Bu arada nasilsin?isten erken cikman genel manada cok iyi oluyordur senin için dimi,bilhassa baris pasa ve kizin cok mutludur eminim..
Frida'cim,tebrik ediyorum seni basarilarin daimi olsun azimli hatun:) girecek olduğun sinavlarda da 90 alti bir rakam görmeyesin inşallah..:) biraz beddua gibimi oldu sanki:)
Asuman abla'cim,misafirlerin varmis kolaylıklar diliyorum sana..Trabzon hurmasini ben de cok severim,biz cennet hurmasi derdik ona..:)Özellikle kurusu harika oluyor..
Dafi abla'cim,hala'cigina cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Ayrica doğum günün kutlu olsun,esinle ve sevdiklerinle saglik ve huzur dolu nice nice güzel seneler diliyorum.
Meyra'cim ve bengisu,ikinize de cok geçmiş olsun.Allah sifa ihsan eylesin.
Bonus'cum cok durgun,moralsiz olduğunu hissettim mesajlarindan önemli bir durum yoktur inşallah?
Ayrica cok geçmiş olsun,umarim agrilarin geçmiştir.Hacamat oldunmu bu arada?
Derin'cim sana da geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.Ceviz suyu'da sifa olur inşallah.
Yolcu ugrayamiyor mu?mesajlarina rastlamadım geçmişte..Umarim önemli bir durum yoktor,hersey yolundadir inşallah.
Ogulcuklarim'da ugramamis,umarim uzun sürmez bu ara çünkü ara vermek kilo almamiza hal böyle olunca da psikolojik olarak negatif yönde etkilenmemize sebep olabiliyor..
Elifunda hosgeldin,merak etmiştik seni..Nasilsin.iznin nasil geçti?
Nursena,hosgeldin..basladigin diyetisyen hedefine ulaşmana vesile olsun inşallah.
Elif,Yst38,Mavipatikler sizlerde iyisinizdir umarim arkadaşlar?
Valla canm dün okula imza isi icin cagrdlar mecburen gittim.dönüşte görümceme ugradm aramızda 1 sokak var.yapmisti sarma ve lahana sicak sicak bi tabak yedim...Cok iyi geldi.benim bu akşam canım acılı ekşili dolma çekti bengisu bence sen sizin oralarda bulursun şöylee sumaklısından :)))
Valla canm dün okula imza isi icin cagrdlar mecburen gittim.dönüşte görümceme ugradm aramızda 1 sokak var.yapmisti sarma ve lahana sicak sicak bi tabak yedim...Cok iyi geldi.
Ya benim ne zaman canm biseyler cekse onu muhakkak yerim.bu konuda cok sanslıyımdr.gecen yaz oturuyodk esime dedim ki keske ablan icli köfte yapsa diger gün baktm icli köfte getirmis.ünv ookurkenarkadasma su olsa bu olsa derdim bi hafta icinde muhakkak yerdik ya komsudan ordan burdan gelirdi önümüze.2 gün önce de eşim aradı hamsi alaym mı dedi.ben de al dedim.teli kapattktan sonra eşimi arayaym hamsi degil de baska bi balik alsn diye düşündm.sonra neyse adamı uğraştrmayaym balikcidan cikmistr dedim.sonra eve geldi poseti falan actm çipura var.ben de aaa iyi ki hamsi almadn dedim.esim yo ben hamsi almştm dedi.meger posetler karışmış:))dedim iyi ki de karışmış.hatta dün eşim uğramş balıkçıya fiyat farkını vermek icin adam abi sizin kısmetinizmiş helal olsun demis.buraya felmen bile yeterli deyip ücret almamış.
Bu konuda bi yardim almayi dusunurmusun? Yani farkli onemli bisey gecirdin beklentiler vardi haliyle bazende hersey bizim istedigimiz gibi gitmiyo. Bu sekilde etkilenmem normal boyle dusununce.
Ama bir de su tarafindan bak yani ameliyatin iyi tarafini gorerek. Olmasaydin hala eski kilonda olucaktin 89 hayal gibi gelicekti. Her durumun eksisi artisi oluyo iste.
Kilo vermen hepsinden onemliydi verdin geriside gelicek ins. Yeterki biz biraz moralli olalim guzel bakalim.
valla bi tedavisi varmı bilmiyorum. eşimin eskiden pantolonların içini dolduruyordun şeklindeki teşvik edici konuşmaları bile yetmez oldu. aksine beni sinir ediyor. daha çirkinleşmiş hissediyorum kendimi.aslında bağzı diyetisyenler atıyorum 20 kilo veren hastasını hemep psikolağa yönlendiriyor gerçi tedavisi nedir bilmiyorum o kadar kilo verdim kendime bakımda yapıyorum ama aynaya bakıyorum yine aynı kişi yine aynı kişi dediğim olmuştuuur :)
ekmek hiçmi yemiyorsun ? yaa tatlı ?
bir kere teyzem gelmişti bana bizde kilo genetik 3 gün bende kaldı asuman ne yiyorsan bende onu yiycem çok güzel kilo vermişsin bakıyım ne yiyorsun dedii bende o ara bir sıkı tutuyorum bir sıkı,kahvaltı hazırladım peynir, zeytin,haşlama yumurta domates ,salatalık birde kivi koymuşum sofraya kiviyide teyzeme övüyorum işte teyze salatalık gibii peynirle çok yakışıyor filan diyee anlatıyoruum kahvaltı sonunda teyzem asuman hiç tatlı bişey yokmu ekmeğimi azcık bandırayım ben o zaman mutlu oluyorum dediii :))) bende var teyze olmaz olurmu ben yemiyeyim diyee sofraya koymuyorum dedim ayy kadına ne işkence etmişim :))
dolmanın her haline bayılırım hımmmAdaş sizin dolmaların yanında benimkinin lafı edilmez
Sumak ekşisi katıyorsunuz siz değil mi
tekrar geçmiş olsun. valla derler ya acın nerde canın orda diyeBen geldimm,:)
maşşallah çok kısmetlisin demekki dilek kapıların açıkmış :)Valla canm dün okula imza isi icin cagrdlar mecburen gittim.dönüşte görümceme ugradm aramızda 1 sokak var.yapmisti sarma ve lahana sicak sicak bi tabak yedim...Cok iyi geldi.
Ya benim ne zaman canm biseyler cekse onu muhakkak yerim.bu konuda cok sanslıyımdr.gecen yaz oturuyodk esime dedim ki keske ablan icli köfte yapsa diger gün baktm icli köfte getirmis.ünv ookurkenarkadasma su olsa bu olsa derdim bi hafta icinde muhakkak yerdik ya komsudan ordan burdan gelirdi önümüze.2 gün önce de eşim aradı hamsi alaym mı dedi.ben de al dedim.teli kapattktan sonra eşimi arayaym hamsi degil de baska bi balik alsn diye düşündm.sonra neyse adamı uğraştrmayaym balikcidan cikmistr dedim.sonra eve geldi poseti falan actm çipura var.ben de aaa iyi ki hamsi almadn dedim.esim yo ben hamsi almştm dedi.meger posetler karışmış:))dedim iyi ki de karışmış.hatta dün eşim uğramş balıkçıya fiyat farkını vermek icin adam abi sizin kısmetinizmiş helal olsun demis.buraya felmen bile yeterli deyip ücret almamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?