Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun aparatdan kurtulmuşsun ne güzeel :) fizik tedavi desteğiylede hareket etirirsin artık

Yena'cim,ne cok güldüm mesajına gece gece esim garip garip bakıyor:)Allah'da seni güldürsün inşallah.. Cok nazlandim hâklisin,esim okumuş olsaydı mesajini % 100 katilirdi sana..:)
Bu arada nasilsin?isten erken cikman genel manada cok iyi oluyordur senin için dimi,bilhassa baris pasa ve kizin cok mutludur eminim..

Frida'cim,tebrik ediyorum seni basarilarin daimi olsun azimli hatun:) girecek olduğun sinavlarda da 90 alti bir rakam görmeyesin inşallah..:) biraz beddua gibimi oldu sanki:)

Asuman abla'cim,
misafirlerin varmis kolaylıklar diliyorum sana..Trabzon hurmasini ben de cok severim,biz cennet hurmasi derdik ona..:)Özellikle kurusu harika oluyor..

Dafi abla'cim,hala'cigina cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Ayrica doğum günün kutlu olsun,esinle ve sevdiklerinle saglik ve huzur dolu nice nice güzel seneler diliyorum.

Meyra'cim ve bengisu,ikinize de cok geçmiş olsun.Allah sifa ihsan eylesin.

Bonus'cum cok durgun,moralsiz olduğunu hissettim mesajlarindan önemli bir durum yoktur inşallah?
Ayrica cok geçmiş olsun,umarim agrilarin geçmiştir.Hacamat oldunmu bu arada?

Derin'cim sana da geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.Ceviz suyu'da sifa olur inşallah.

Yolcu ugrayamiyor mu?mesajlarina rastlamadım geçmişte..Umarim önemli bir durum yoktor,hersey yolundadir inşallah.

Ogulcuklarim'da
ugramamis,umarim uzun sürmez bu ara çünkü ara vermek kilo almamiza hal böyle olunca da psikolojik olarak negatif yönde etkilenmemize sebep olabiliyor..

Elifunda
hosgeldin,merak etmiştik seni..Nasilsin.iznin nasil geçti?

Nursena,hosgeldin..basladigin diyetisyen hedefine ulaşmana vesile olsun inşallah.

Elif,Yst38,Mavipatikler sizlerde iyisinizdir umarim arkadaşlar?

hayırlı geceler güzeller
bugün günlerden Diriliş Ertuğrul du.

İyi akşamlar
Hastalar iyilesmis şükür
Daficim lahanayı bizimkiler de çok severler de ben de tembelim pek yapmam annem sağolsun
Bu kış bol bol saralim da az ustalasayim :)
ben pek ziyan etmem küçücük parçaları bile birleştirir sararımda tembellikten sarmıyorum. yaprağıda hep yeğenim sarıyor zaten ben sandalyede oturamıyorum yerde uzun zaman oturuncada dizlerim kötü oluyor

frıdacım bizde biber fazla gitmiyor. kurusu daha makbul. biraz biber ve patlıcan kuruttum ama daha başlamasam iyi olur. bir başlarsam her hafta isterler

çok sevindim canım Allah bir daha göstermesin. yakın zamanda normal kullanabilirsin inşallah

Dafi abla'cim,hala'cigina cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Ayrica doğum günün kutlu olsun,esinle ve sevdiklerinle saglik ve huzur dolu nice nice güzel seneler diliyorum.
çok sağol canım teşekkürler

canım dişin içinde geçmiş olsun. inşallah sorun bitmiştir. diş ağrısı çok zor

İyi geceler kizlarr misafir yordu beni kalabalikti sukur yaasin de okuduk Âllah kabul etsin
Tâm onlar gitti kapi en ust kattakiler yarin sana hosgeldine gelcez demezlermi cuma gelin dedim amma yarin musaitiz dedi kadin yani aksam aksam iskence puaca yuğurdum irmik tatlisi yaptim slata yapacam yanina okadar amman diyetteki kadina yapilan iskence ye bakin hele
Hurmaya bayilirim bende mımm anam bu şiskolar hep ağZinin tadini biliyiiii
Demi asuu adaşlar

Bonus'cum cok durgun,moralsiz olduğunu hissettim mesajlarindan önemli bir durum yoktur inşallah?
Ayrica cok geçmiş olsun,umarim agrilarin geçmiştir.Hacamat oldunmu bu arada?

Hosgeldn kasimpati hislerine diyecek sozum yok gecen hafta hep degil ama cogunlukla oyleydim. Hacamat yaptirdim evet kismen biraz farkediyo gibi ama 1 kere yetmiyo bir kac kere yaptirmak lazim firsat olursa ins yaptircam.

Bir agirlik var uzerimde her turlu cabuk gecer ins. Gecenlerde nurla konsuyorum dedimki biri beni mutfak bezi gibi sıksa iyice yada ustume agir biseyler koysalar anca iyi gelir :)
Bu agirlik icin hacamat yapan kadinin tavsiyesi 3 hafta 3 kere bakara suresini okumak oldu. Okuycam ins biraz zor olsada. Sagol dusundugun icin.

Frida nuru sormustu simdi aklima geldi nurla gorusuyoruz evet annemin bi lafi vardi ayda 8 gunde 9 derdi aynen oyle :)

Geçmiş olsun atlattın sayılır artık bundan sonrası da fizik tedaviyle geçer gider görmemişe dönersin Allah'ın izniyle

Hayırlı sabahlar
Misafirim olsa da buralardayım görüldüğü üzere :) tek kişi olunca çok etkilemiyor
Yarın akşam gidecekmiş İstanbul'a salı ordan Almanya ya geçecekmiş
Yarın akşam o gidecek sonrasında başka misafirim olacak akşama
Birkaç gündür tartılmıyorum almadıysam iyi bu haftalık ama haftaya mutlaka eksi olmak istiyorum
Nursena internet işinin hallolmasına sevindim bugün de misafirin varmış kolay gelsin

Dişin için tekrar geçmiş olsun.

Sağol canım benim..
Aparatın çıktığına bende çok sevindim, kalan kısmıda çabucak geçer inş hayırlısı ile.
Yengemin parmağına takmışlardı böyle bir aparat ve 1sene durmuştu o aparat, ne çekmişti kadıncağız, ara ara ağlardı sıkıntısından, e koca 3çocuk ve ev ona bakıyordu o haliyle.

benim bu akşam canım acılı ekşili dolma çekti bengisu bence sen sizin oralarda bulursun şöylee sumaklısından :)))
Valla canm dün okula imza isi icin cagrdlar mecburen gittim.dönüşte görümceme ugradm aramızda 1 sokak var.yapmisti sarma ve lahana sicak sicak bi tabak yedim...Cok iyi geldi.
Ya benim ne zaman canm biseyler cekse onu muhakkak yerim.bu konuda cok sanslıyımdr.gecen yaz oturuyodk esime dedim ki keske ablan icli köfte yapsa diger gün baktm icli köfte getirmis.ünv ookurkenarkadasma su olsa bu olsa derdim bi hafta icinde muhakkak yerdik ya komsudan ordan burdan gelirdi önümüze.2 gün önce de eşim aradı hamsi alaym mı dedi.ben de al dedim.teli kapattktan sonra eşimi arayaym hamsi degil de baska bi balik alsn diye düşündm.sonra neyse adamı uğraştrmayaym balikcidan cikmistr dedim.sonra eve geldi poseti falan actm çipura var.ben de aaa iyi ki hamsi almadn dedim.esim yo ben hamsi almştm dedi.meger posetler karışmış:))dedim iyi ki de karışmış.hatta dün eşim uğramş balıkçıya fiyat farkını vermek icin adam abi sizin kısmetinizmiş helal olsun demis.buraya felmen bile yeterli deyip ücret almamış.

Maşaallah.
İstediğim oluyor diyince merak ettim, sürekli okuduğun belli bir dua varmı?
Mesela kimileri ayetel kursiyi çok okur.

selamun aleyküm... herkesler iyidir inşallah :)
bi selam vereyim dedim bi kaç gündür yazamadım. açıkçası pek keyfim yok. sebepsiz yere bi şeyleri takıyorum kafama.. eşim çok değiştiği mi söylüyo.. tartışmalarda hiç cevap verme huyum yoktur. genelde susarım eşim de hemen yumuşar o yüzden.
bu aralar o bir söylerse ben bin söylüyorum. söyledikçe de bileniyorum sudan sebeplerle...
geçicidir bu da herhalde öyle avunuyorum :)

ben de durumlar böyle.. klasik kışa geçiş hepimizde bi hastalık var geçmiş olsun herkese..
dafi abla halandı sanırım ne çok hastalık geçirmiş. çok uğraşmış. Rabbim şifa versin...
kasımpatı parmağın iyileşiyo sevindim :)
atladıklarım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar..

valla bi tedavisi varmı bilmiyorum. eşimin eskiden pantolonların içini dolduruyordun şeklindeki teşvik edici konuşmaları bile yetmez oldu. aksine beni sinir ediyor. daha çirkinleşmiş hissediyorum kendimi.
Adaş sizin dolmaların yanında benimkinin lafı edilmez
Sumak ekşisi katıyorsunuz siz değil mi
dolmanın her haline bayılırım hımmm
tekrar geçmiş olsun. valla derler ya acın nerde canın orda diye
maşşallah çok kısmetlisin demekki dilek kapıların açıkmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…