Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol canım
hepimize olur zaman zaman
bende yaşadım bir süre önce. sürekli eşimin her hareketine takıyor,yanımda olmadığı zamanda içimden hep onunla kavga ediyordum. ve hep kendimi haklı görüyordum. sonra aklımı başıma alıp dua etmeye başladım. bunu yaparken bile suçu eşimde görüyor onun düzelmesi için dua ediyordum. bol bol ayetel kürsü okuyup farkettirmeden eşimin üzerine üfledim. sonrada sofraya otururken 7 defa ya muhsi ismi şerifini okuyup yemeğin üzerine üfledim. sonra baktımki sorun eşimde değil bende ve kendimi düzeltmeye başladım. ben düzeldikce eşimde düzelmeye başladı.

Maşaallah.
İstediğim oluyor diyince merak ettim, sürekli okuduğun belli bir dua varmı?
Mesela kimileri ayetel kursiyi çok okur.
İstedigim derken aklima gelen bi yiyecek ya da canm bisey yemek istediginde.hos anm her zaman biseyler yemek ister ama:))elimden geldigince ayetel kursi okurum.her namazdan sonra evden cikarken uyurken.gun icinde aklima geldikce de okurum.

Bonus aynen ben.kepekli dilimlenmis ekmek alirdim bol kasarla sucuklu tost yapar yerdim.süt alrdm diyet icin ziyan olmasn diye puding yapardm.yesil cayn yannda biseyler yerdim.hattta bi kere sayili yiyorum diye uzun uzun sarmalar sarmistm.hatta kardesm sosyal medyada paylasmisti baya yorum almisti

Çok güldüm uzun sarmalara :))
Ne yönden yorum aldı peki.. :)

Kasımınpatısı, uf olmuş parmakla bir de misafir ağırlamışsın..
Aparatın çıkmasına iyi olmana sevindim...

Benim erken çıkmam şahane birşey ne diyeyim ama çok yoruluyorum .. Hayalimde ki çalışma saatleriydi bu..
Fakat içimden bir his uzun sürmeyecek diyor ama ben iç sesimi dinlememeye çalışıyorum :)
bugün örneğin sekiz de evdeydim..

Nasıl beslenmene dikkat ediyormusun.?

Yani biz dikkat etsekte aramız da kalsın adaşgiller var topikte dün gece yaptıkları muhabbeti okurken ağzımın suyunu sile sile başa çıkamadım.. acılı, ekşili,sumaklı dolmalardan bahsetmişler.. :))

Son düzenleme:
Yorgunluktan insanın midesi bulanırmı benim midem bulanıyor... Ayak bileğimden bahsetmeyeyim hiç..
Spontan gelişti geç saatte çıkmam oysa bugün cam silmeyi düşünüyordum :) artık yarın hallederim . Allahtan yemeğim vardı... Hemen geçen yıl oğlana bakan hanımı aradım rica ettim..
Satrançtan sonra zaten 15:30 u buluyor çıkması oğlanın.. Almış karnını doyurmuş ilgilenmiş sağolsun...

eve geldim banyodan sonra iyice yumuşadım :)) Şimdi oğlan uyudu onu bekliyordum sonra uzanıcam uzanmalıyım..

--

Frida geçmiş olsun dişin çekilmiş.. benim de zamanın da yirmiliğin biri çekilmişti diğeri duruyor ama alt dişlerimi çok sıkıştırdı yamuk yumuk oldu dişlerim...

--

Elifçim yalnız değilsin bana da belli zamanlar da sık sık olur eşimin yaptığı herşey batar :) Hatta iyi davrandıkça daha bir kıl olurum şöyle kavga etsek diye nasıl beklerim içimden hani gak dese zıplıycam üstüne :))

--

Elifunda nasılsın canım, anlatsana kendini merak ediyoruz..

Nursenacım listen kaç kalorilik ,acıkmıyorsun dimi hiç.. Gerçi poaçalar dolmalar havada uçuşuyor evin de :)) Yemiyorsundur fazla diye düşünüyorum kontrol korkusundan :)

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken yazayım :) Sürekli alışveriş yaptığım markette çalışan kasiyerle muahbbetim var iyi kötü...
Baya kiloluydu 100 civarı idi tahminim...
Günden güne zayıflıyor epey de farkediliyor. dün artık dayanamadım sordum.. Zayıflamışsın çok yakışmış ,güzelleşmişsin dedim..
Acaip hoşuna gitti.. (Malum kişi kendinden bilir işi) Keşke bana da çok zayıfladın deseler yeter artık fazla zayıflama deseler.. :)
velhasıl kelam kız ekmeği azaltmış ,porsiyonlarını azıcık küçültmüş ve akşamları pulbiberli yoğurt yemiş... total de 22 kg vermiş..
Darısı bize inşallah.. Amin..

evet daficim kurutma dolmada güzel olur bizim evde pek gitmez gerçiii o yüzden yapmam...

canım dişin içinde geçmiş olsun. inşallah sorun bitmiştir. diş ağrısı çok zor

sağol teşekkürler evet sözde dr. demesine göree sorun bitti tabi hala ağrı var antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum çene 20lik yaş dişiydi yaa çekimi çok zor oldu 1 saate yakın uğraştılar arada dr. mola verdi abla nefes al dinlen diyeee başka bir dr. dişi ikiye ayır iki parça halinde al dedi o yüzden bayağı yıprandım dr.um zaten cerhilik dişti abla ama sen bayağı ağrı çekmişsin yardımcı olmak istedim dedii yani drun dediği gibii başka sorunum yoksa memnunum

sen implat yaptıracaktın noldu yaptırdın mı memnunmusun ?

Yenoşum ben takılıyorum yaa helede gece açsam gelip burda canım ne çekerse kunuşuyoruum :)))
yoksa acılı, ekşili , dolmayı kim kaybetmişte ben bulup yiyip

bugün tam gün dışardaydım arkadaşım aradı gel çay var kısır var ye iç öyle eve git dedi hayır olmaz ben kısır yemem şişirir beni dedim böylede iradeliyim yani

Ağşamınız geceniz hayır olsun bacılar...

Bengisunun sarma ornegine bir tanede ben ekliyim.
Annemde diyet yaparken ekmeksiz grissini ile kahvalti yapiyodu grissiniyi tereyaga batiriyodu garibim :)

girisini ve tereyağı güzeldir yaa o değilde son zamanlar misafirlerden beri kahvaltılarda bende tereyağına alıştım buzlukta az kalmış onuda çıkartmıyıp dedim yada onuda bitirirsem uzun bir süre eve tereyağı almayı düşünmüyorum bırakayım artık şu tereyağını

bu arada çiçeklere fena alıştık sağol
karikatürde çok güzeldi bana beniyooor:)))

Aminn canm sagolasın. İi deyim ii oluyum bi kaç hap verdiler salak gibi yapıyo beni iice kötü etti üç gündür yutmuyorum dsha iiyim 80 kilo oldum. En son kactım hatırlamıyorum ama 5-6 kilo verdi galiba. Ama böyle stresle kilo vermeyi kimseye nasip etmesin ALLAH . Saglığın yerinde olsunda canm verirsin merak etme bak bana deli muamelesi görüyorum artı yüksek tansiyon ciktı napcam bilmiyorum. Vardır bi hayır nedeyim. Gecmişi okuyamadım sagolsun kasimpatiyle beni anmışımız unutulmamam beni mutlu etti.

İi deyim ii oluyum canm uğruycam inşallah sırf desteğiniz için

Sagolasın canım iiyim işte. Sen nasılsın gecmiş olsun noldu parmagına.

Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edin

hayırlı geceler güzeller
sabah kahvaltıya misafir gelecek yarın girememe olasılığım var. bu sabah tartılmıştım
kilo : 95.5
spor : yok
canım bayaa çekmişsin Allah bir daha yaşatmasın. çok hırpalamışlar. benim 20 lik dişlerim çekildi hiç zorlanmadım.
iplant yapıldı ama henüz diş takılmadı kaynamasını bekliyoruz. ne kadar iyi kaynarsa o kadar iyiymiş. aralık sonu gel bir bakalım dedi. aralık veya ocakta takılacak inşallah

çok geçmiş olsun canım. tansiyonunda düzelir inşallah.
Allah hayırlı şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…