çok sağol canımselamun aleyküm... herkesler iyidir inşallah :)
bi selam vereyim dedim bi kaç gündür yazamadım. açıkçası pek keyfim yok. sebepsiz yere bi şeyleri takıyorum kafama.. eşim çok değiştiği mi söylüyo.. tartışmalarda hiç cevap verme huyum yoktur. genelde susarım eşim de hemen yumuşar o yüzden.
bu aralar o bir söylerse ben bin söylüyorum. söyledikçe de bileniyorum sudan sebeplerle...
geçicidir bu da herhalde öyle avunuyorum :)
ben de durumlar böyle.. klasik kışa geçiş hepimizde bi hastalık var geçmiş olsun herkese..
dafi abla halandı sanırım ne çok hastalık geçirmiş. çok uğraşmış. Rabbim şifa versin...
kasımpatı parmağın iyileşiyo sevindim :)
atladıklarım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar..
İstedigim derken aklima gelen bi yiyecek ya da canm bisey yemek istediginde.hos anm her zaman biseyler yemek ister ama:))elimden geldigince ayetel kursi okurum.her namazdan sonra evden cikarken uyurken.gun icinde aklima geldikce de okurum.Maşaallah.
İstediğim oluyor diyince merak ettim, sürekli okuduğun belli bir dua varmı?
Mesela kimileri ayetel kursiyi çok okur.
Bonus aynen ben.kepekli dilimlenmis ekmek alirdim bol kasarla sucuklu tost yapar yerdim.süt alrdm diyet icin ziyan olmasn diye puding yapardm.yesil cayn yannda biseyler yerdim.hattta bi kere sayili yiyorum diye uzun uzun sarmalar sarmistm.hatta kardesm sosyal medyada paylasmisti baya yorum almisti
Bonus aynen ben.kepekli dilimlenmis ekmek alirdim bol kasarla sucuklu tost yapar yerdim.süt alrdm diyet icin ziyan olmasn diye puding yapardm.yesil cayn yannda biseyler yerdim.hattta bi kere sayili yiyorum diye uzun uzun sarmalar sarmistm.hatta kardesm sosyal medyada paylasmisti baya yorum almisti
hayırlı geceler güzeller
bugün günlerden Diriliş Ertuğrul du.
ben pek ziyan etmem küçücük parçaları bile birleştirir sararımda tembellikten sarmıyorum. yaprağıda hep yeğenim sarıyor zatenben sandalyede oturamıyorum yerde uzun zaman oturuncada dizlerim kötü oluyor
frıdacım bizde biber fazla gitmiyor. kurusu daha makbul. biraz biber ve patlıcan kuruttum ama daha başlamasam iyi olur. bir başlarsam her hafta isterler
çok sevindim canım Allah bir daha göstermesin. yakın zamanda normal kullanabilirsin inşallah
çok sağol canım teşekkürler
canım dişin içinde geçmiş olsun. inşallah sorun bitmiştir. diş ağrısı çok zor
Kasımınpatısı, uf olmuş parmakla bir de misafir ağırlamışsın..
Aparatın çıkmasına iyi olmana sevindim...
Benim erken çıkmam şahane birşey ne diyeyim ama çok yoruluyorum .. Hayalimde ki çalışma saatleriydi bu..
Fakat içimden bir his uzun sürmeyecek diyor ama ben iç sesimi dinlememeye çalışıyorum :)
bugün örneğin sekiz de evdeydim..
Nasıl beslenmene dikkat ediyormusun.?
Yani biz dikkat etsekte aramız da kalsın adaşgiller var topikte dün gece yaptıkları muhabbeti okurken ağzımın suyunu sile sile başa çıkamadım.. acılı, ekşili,sumaklı dolmalardan bahsetmişler.. :))
Ağşamınız geceniz hayır olsun bacılar...
Bengisunun sarma ornegine bir tanede ben ekliyim.
Annemde diyet yaparken ekmeksiz grissini ile kahvalti yapiyodu grissiniyi tereyaga batiriyodu garibim :)
Aminn canm sagolasın. İi deyim ii oluyum bi kaç hap verdiler salak gibi yapıyo beni iice kötü etti üç gündür yutmuyorum dsha iiyim 80 kilo oldum. En son kactım hatırlamıyorum ama 5-6 kilo verdi galiba. Ama böyle stresle kilo vermeyi kimseye nasip etmesin ALLAH . Saglığın yerinde olsunda canm verirsin merak etme bak bana deli muamelesi görüyorum artı yüksek tansiyon ciktı napcam bilmiyorum. Vardır bi hayır nedeyim. Gecmişi okuyamadım sagolsun kasimpatiyle beni anmışımız unutulmamam beni mutlu etti.Hosgeldin funda. Gecenlerde lafini etmisti kasimpati elifunda ugramiyo diye. Nasilsin umarim sıkıntıların hafiflemistir.
Kilo verdinmi aldinmi ne durumdasin? Ben yerimde sayiyorum demeyi isterdim lakin diyemiyorum bir kac kilo aldim ustune.
4 tarafi aile fertleriyle cevrili bi yerde oturuyorum ve yinede bazen kendimi yalniz hissediyorum. Ya ben nankorum ya da herneyse.. Allah eksikliklerini gostermesin.
Senin orada oyle hissetmen cok normal tabi. Allah kolaylastirsin isini ins. Butun gurbette olanlarinda...amin
İi deyim ii oluyum canm uğruycam inşallah sırf desteğiniz içinAkşamınız hayır ,yüreğiniz ferah, bedeniniz ince,ruhunuz musmutlu olsun.. :))
Derinciğim,mr randevusu almışsın sevindim...Ameliyatlık bir durum değildir umarım neden öyle düşündün ki..
İnan benim de çok fena.Senin de kas yırtılması olabilirmi acaba.. geçmişte burkup incitmiş olabilirmisin.?
Meyra ve bengisu çok geçmiş olsun .. bengisu rapor alman çok iyi olmuş..Dikkat edin kendinize...
Elifçiğim ben de genelde bir gün öncesinden hazırlıyorum yemeği çok rahat oluyor..
Daficiğim şifa diliyorum halana,ne ameliyatı olacak..?
Frida,büyüksün beybi :)) 90 ne demek yahu.. :)başarılarının devamını diliyorum. kursu başarıyla tamamla kırmızı bisiklet alıcam sana :) Sertifika alıcaksın dimi.?
Elifunda,hoşgeldin iyisin dimi artık.. uğra yine eskisi gibi..
Kasımınpatısı,iyileşmedinmi .çok naz yaptın ama :) arada bile olsa bir cee yi eksik etme bizden..
Bonus,senin ağrıların geçtimi,daha iyisindir umarım...
Zeynepçim gidebildinmi kızın toplantısına :) nasıl kızın merak ettim...
Sagolasın canım iiyim işte. Sen nasılsın gecmiş olsun noldu parmagına.Yena'cim,ne cok güldüm mesajına gece gece esim garip garip bakıyor:)Allah'da seni güldürsün inşallah.. Cok nazlandim hâklisin,esim okumuş olsaydı mesajini % 100 katilirdi sana..:)
Bu arada nasilsin?isten erken cikman genel manada cok iyi oluyordur senin için dimi,bilhassa baris pasa ve kizin cok mutludur eminim..
Frida'cim,tebrik ediyorum seni basarilarin daimi olsun azimli hatun:) girecek olduğun sinavlarda da 90 alti bir rakam görmeyesin inşallah..:) biraz beddua gibimi oldu sanki:)
Asuman abla'cim,misafirlerin varmis kolaylıklar diliyorum sana..Trabzon hurmasini ben de cok severim,biz cennet hurmasi derdik ona..:)Özellikle kurusu harika oluyor..
Dafi abla'cim,hala'cigina cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Ayrica doğum günün kutlu olsun,esinle ve sevdiklerinle saglik ve huzur dolu nice nice güzel seneler diliyorum.
Meyra'cim ve bengisu,ikinize de cok geçmiş olsun.Allah sifa ihsan eylesin.
Bonus'cum cok durgun,moralsiz olduğunu hissettim mesajlarindan önemli bir durum yoktur inşallah?
Ayrica cok geçmiş olsun,umarim agrilarin geçmiştir.Hacamat oldunmu bu arada?
Derin'cim sana da geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.Ceviz suyu'da sifa olur inşallah.
Yolcu ugrayamiyor mu?mesajlarina rastlamadım geçmişte..Umarim önemli bir durum yoktor,hersey yolundadir inşallah.
Ogulcuklarim'da ugramamis,umarim uzun sürmez bu ara çünkü ara vermek kilo almamiza hal böyle olunca da psikolojik olarak negatif yönde etkilenmemize sebep olabiliyor..
Elifunda hosgeldin,merak etmiştik seni..Nasilsin.iznin nasil geçti?
Nursena,hosgeldin..basladigin diyetisyen hedefine ulaşmana vesile olsun inşallah.
Elif,Yst38,Mavipatikler sizlerde iyisinizdir umarim arkadaşlar?
Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edinYorgunluktan insanın midesi bulanırmı benim midem bulanıyor... Ayak bileğimden bahsetmeyeyim hiç..
Spontan gelişti geç saatte çıkmam oysa bugün cam silmeyi düşünüyordum :) artık yarın hallederim . Allahtan yemeğim vardı... Hemen geçen yıl oğlana bakan hanımı aradım rica ettim..
Satrançtan sonra zaten 15:30 u buluyor çıkması oğlanın.. Almış karnını doyurmuş ilgilenmiş sağolsun...
eve geldim banyodan sonra iyice yumuşadım :)) Şimdi oğlan uyudu onu bekliyordum sonra uzanıcam uzanmalıyım..
--
Frida geçmiş olsun dişin çekilmiş.. benim de zamanın da yirmiliğin biri çekilmişti diğeri duruyor ama alt dişlerimi çok sıkıştırdı yamuk yumuk oldu dişlerim...
--
Elifçim yalnız değilsin bana da belli zamanlar da sık sık olur eşimin yaptığı herşey batar :) Hatta iyi davrandıkça daha bir kıl olurum şöyle kavga etsek diye nasıl beklerim içimden hani gak dese zıplıycam üstüne :))
--
Elifunda nasılsın canım, anlatsana kendini merak ediyoruz..
Nursenacım listen kaç kalorilik ,acıkmıyorsun dimi hiç.. Gerçi poaçalar dolmalar havada uçuşuyor evin de :)) Yemiyorsundur fazla diye düşünüyorum kontrol korkusundan :)
canım bayaa çekmişsin Allah bir daha yaşatmasın. çok hırpalamışlar. benim 20 lik dişlerim çekildi hiç zorlanmadım.evet daficim kurutma dolmada güzel olur bizim evde pek gitmez gerçiii o yüzden yapmam...
sağol teşekkürler evet sözde dr. demesine göree sorun bitti tabi hala ağrı var antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum çene 20lik yaş dişiydi yaa çekimi çok zor oldu 1 saate yakın uğraştılar arada dr. mola verdi abla nefes al dinlen diyeee başka bir dr. dişi ikiye ayır iki parça halinde al dedi o yüzden bayağı yıprandım dr.um zaten cerhilik dişti abla ama sen bayağı ağrı çekmişsin yardımcı olmak istedim dedii yani drun dediği gibii başka sorunum yoksa memnunum
sen implat yaptıracaktın noldu yaptırdın mı memnunmusun ?
çok geçmiş olsun canım. tansiyonunda düzelir inşallah.Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edin
Sagolasın canım.dua edinde normale dönüyüm kendimi eski fundayı özledimçok geçmiş olsun canım. tansiyonunda düzelir inşallah.
Allah hayırlı şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?