Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sevindim şanslı ve kısmetlisin ümit edelim bebeşinde öyle olsun :) mevzularda güzelmiş

misafirin varmış kolay gelsin :) evet diş çekimim zor oldu kişiden kişiye değişiyor işte kökü çengel gibiydi ondan olabilir inşallah dr. haklı çıkarda uzun süre bir daha dişçiye gitmek zorunda kalmam ....
senin implatında iyi rahat olur inşallah

geçmiş olsun dr konturolünde kısa sürede toparlanırsın inşallah

gece gece güldüm yaa enişteye demişsin yaa gag dese üstüne atlıycam diyee banada çok oluyor bağzen sebebsiz çıkıştığımda oluyor ona kalsa hiçbir sorun yok gülük gülistanlığıız :))
ay biz kavgada edemiyoruz öyle bir sorunumuzda var yaniii ben kendi kendime sinir olduğumla kalıyoruum..
diş konusu şöyle bu yaştan sonra ağrımasın yemek yiyebilelim bu kadar senin 20 likte ağrı yapmıyorsa dursun ne var yaniii bıraksak ortodontiye gidip tel taktıracaksın :))) gerçi onuda nasıl çekiyorlar bilmem

Geçer canım bunlarda merak etme, üzülme..
Rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inşallah.
Yalnız gerekli olduğunda ilaçların içilmesinden yanayım ben..

Son düzenleme:
Günaydın,huzurlu ve musmutlu günler olsun erken kalkan kasımpatından hepinize...:)

Bugun sabah arkadaşlarla birlikte kahvaltıya gidecegiz,sonrasinda da ortak bir arkadaşimizin bebek mevlutune katılacagız inşallah.hasılı eve gelmem akşamı bulur,liste'yi akşam geldigimde yapabilecegim..
Haberdar etmek istedim sizleri,umarım sizin için bir mahsuru olmaz..

Geçmişi akşam okurum artık,hepinize hayırlı cumalar ve eksi bildirimler olsun..

Bu arada geçen gün yazıcaktım unuttum,geçmişte kimse yediklerini yazmamiş,neden?
Bir ara ne güzel yazıyorduk oysa ki..

Bugunden itibaren yediklerimizi yazmaya devam edelim olur mu? Misal ben bugun hem kahvaltıya,hem de mevlüte gidecek olmama ragmen akşama yediklerimi yazacagım inşallah..:)

Kilo 82 halaaaa
Kendime gaz veremiyorum spor yok orta bi diyet ama size gaz olsun zayıfladıgımdan beri kendime guvenim artı insanlarında tavırları değişti eşim bile her halinle seviyorum desede daha cok seviyo yada ben kendime olan guvenle boyle hissediyorum belki birilerini dürter yazdıklarım:) ben 82 de kaldım spor dıyetbozdum bıde tv ve tv karsısında atıstırma tutkum var

Tebrik ediyorum canm.ayni kilodaydk biz ama ben gebelikten dolayi biraktm.yine de cok sukur halime gecen kış 98 kiloydm.simdi 5 aylik gebe olarak 92 kiloyum.Kilonu koruman da başarı canm.hedefin kacti?kac kiloya ulaşsan artk fazlalığm yok diyebilirsin.

Bu arada kızlar sabah2.defa tartldgmda 400 grm daha az gördum ama ilk yazdigim listede olmasi iyi.bi de beni her gören zayıfladığmı söylüyor.ins dogumdan sonra kilom cok fazla cikmaz max90 olsam razıyım.ama ins dogumdan kisa süre sonra diyete ve spora başlayp 75e kadar inmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…