Valla canm dün okula imza isi icin cagrdlar mecburen gittim.dönüşte görümceme ugradm aramızda 1 sokak var.yapmisti sarma ve lahana sicak sicak bi tabak yedim...Cok iyi geldi.
Ya benim ne zaman canm biseyler cekse onu muhakkak yerim.bu konuda cok sanslıyımdr.gecen yaz oturuyodk esime dedim ki keske ablan icli köfte yapsa diger gün baktm icli köfte getirmis.ünv ookurkenarkadasma su olsa bu olsa derdim bi hafta icinde muhakkak yerdik ya komsudan ordan burdan gelirdi önümüze.2 gün önce de eşim aradı hamsi alaym mı dedi.ben de al dedim.teli kapattktan sonra eşimi arayaym hamsi degil de baska bi balik alsn diye düşündm.sonra neyse adamı uğraştrmayaym balikcidan cikmistr dedim.sonra eve geldi poseti falan actm çipura var.ben de aaa iyi ki hamsi almadn dedim.esim yo ben hamsi almştm dedi.meger posetler karışmış:))dedim iyi ki de karışmış.hatta dün eşim uğramş balıkçıya fiyat farkını vermek icin adam abi sizin kısmetinizmiş helal olsun demis.buraya felmen bile yeterli deyip ücret almamış.
hayırlı geceler güzeller
sabah kahvaltıya misafir gelecek yarın girememe olasılığım var. bu sabah tartılmıştım
kilo : 95.5
spor : yok
canım bayaa çekmişsin Allah bir daha yaşatmasın. çok hırpalamışlar. benim 20 lik dişlerim çekildi hiç zorlanmadım.
iplant yapıldı ama henüz diş takılmadı kaynamasını bekliyoruz. ne kadar iyi kaynarsa o kadar iyiymiş. aralık sonu gel bir bakalım dedi. aralık veya ocakta takılacak inşallah
Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edin
Yorgunluktan insanın midesi bulanırmı benim midem bulanıyor... Ayak bileğimden bahsetmeyeyim hiç..
Spontan gelişti geç saatte çıkmam oysa bugün cam silmeyi düşünüyordum :) artık yarın hallederim . Allahtan yemeğim vardı... Hemen geçen yıl oğlana bakan hanımı aradım rica ettim..
Satrançtan sonra zaten 15:30 u buluyor çıkması oğlanın.. Almış karnını doyurmuş ilgilenmiş sağolsun...
eve geldim banyodan sonra iyice yumuşadım :)) Şimdi oğlan uyudu onu bekliyordum sonra uzanıcam uzanmalıyım..
--
Frida geçmiş olsun dişin çekilmiş.. benim de zamanın da yirmiliğin biri çekilmişti diğeri duruyor ama alt dişlerimi çok sıkıştırdı yamuk yumuk oldu dişlerim...
--
Elifçim yalnız değilsin bana da belli zamanlar da sık sık olur eşimin yaptığı herşey batar :) Hatta iyi davrandıkça daha bir kıl olurum şöyle kavga etsek diye nasıl beklerim içimden hani gak dese zıplıycam üstüne :))
--
Elifunda nasılsın canım, anlatsana kendini merak ediyoruz..
Nursenacım listen kaç kalorilik ,acıkmıyorsun dimi hiç.. Gerçi poaçalar dolmalar havada uçuşuyor evin de :)) Yemiyorsundur fazla diye düşünüyorum kontrol korkusundan :)
Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edin
Günaydın,huzurlu ve musmutlu günler olsun erken kalkan kasımpatından hepinize...:)
Bugun sabah arkadaşlarla birlikte kahvaltıya gidecegiz,sonrasinda da ortak bir arkadaşimizin bebek mevlutune katılacagız inşallah.hasılı eve gelmem akşamı bulur,liste'yi akşam geldigimde yapabilecegim..
Haberdar etmek istedim sizleri,umarım sizin için bir mahsuru olmaz..
Geçmişi akşam okurum artık,hepinize hayırlı cumalar ve eksi bildirimler olsun..
Tebrik ediyorum canm.ayni kilodaydk biz ama ben gebelikten dolayi biraktm.yine de cok sukur halime gecen kış 98 kiloydm.simdi 5 aylik gebe olarak 92 kiloyum.Kilonu koruman da başarı canm.hedefin kacti?kac kiloya ulaşsan artk fazlalığm yok diyebilirsin.Kilo 82 halaaaa
Kendime gaz veremiyorum spor yok orta bi diyet ama size gaz olsun zayıfladıgımdan beri kendime guvenim artı insanlarında tavırları değişti eşim bile her halinle seviyorum desede daha cok seviyo yada ben kendime olan guvenle boyle hissediyorum belki birilerini dürter yazdıklarım:) ben 82 de kaldım spor dıyetbozdum bıde tv ve tv karsısında atıstırma tutkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?