iyi akşamlar kızlarrr sabahtan beri kuran kursu sonrası diyetisyende randevum vardı aradım kadını ya ben misafirden yapamadım topuk dikenindende spor yapamadımm haftaya gelemmi dedim kadın olurmu öyle şey gelceksiniz tabii nerde yanlış yapıyosun bilmeliyizz anam sanki ben bilmiomm boş boğazım işte daha ne olsun homini gırtlak misafir yaptım yedimm valla
neyse yeniden tarttı kendi tartımda 91 im hala
ama diyetisyenin tartısında 10 gün önce 92.400 çıkmıştım
bugün 91,600 çıktım 800 gr yağdan vermişim baçak ve koldan göbek yok hiç zayıflama
kesin bacak misafir için çok ayakta durmaktan
kollarda puaça yoğurmaktandır hee:)
yazıkk kocam da diyoki akşamları artık yemiosun aşkım neden zayıflıyamıyosun insülin direncinden sanırım diyo lan akşama kadar karılarla puaçalar çiğ küftelerr havada uçustuu:)) haberi yokk neyse bu günde diyetisyene 400 lira 5 aylık bi para yatırdı dahada zayıflamazsammm adam diyet lafını duymak istemicek artık sanırım
ne çok yazdım vel haı diyet te miyoncuklar hatruna devam
anam ne kınardım boğazını tutmuyo diyetisyene para yatırıyolar diyee başıma geldi annem kaynanam duysa canıma okur ::::::::))))
verecem inşallah yaza fit girmeliyimm 20 kilo hedefim
evet bendede yaptı miğde bulantısı karın ağrıs alışır vücüt dediVayy arkadas yaaa kadin 800 gr yagdan vermis
Nursenapogocayi hem yaparken hem yerken zayiflarmi insan len demek gercekten cok yorulmussun ve aksamlari yememissin.
Dur biraz gulim
Bu arada diyetisyenin parasi gayet iyi millet neler veriyo
Insulin direnci icin alinan ilaclarin ilk ay seni daha hizli zayiflatmasi buyuk olcude tatli istegini kesmesi lazimbizim ailede her evde var metformin allah eksikligini gostermesin
Elif kullanmisti mide bulantisi yapmisti.
geçen hafta:89.3
bu hafta:88.9
spor. 120 dk
Bonuscum kimseyi atlamamışsın spor yapanlar bu kadar :) ben de alıntılamıştımGuncel kilom :109,4
Spor 50 dk.
Tuuuh bizeee narin totşumuzu kaldirmadan nasi zayiflicezBonuscum kimseyi atlamamışsın spor yapanlar bu kadar :) ben de alıntılamıştım
Ellerine sağlık liste için haftaya ben de olurum inşallah
Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edin
gece gece güldüm yaa enişteye demişsin yaa gag dese üstüne atlıycam diyee banada çok oluyor bağzen sebebsiz çıkıştığımda oluyor ona kalsa hiçbir sorun yok gülük gülistanlığıız :))
ay biz kavgada edemiyoruz öyle bir sorunumuzda var yaniii ben kendi kendime sinir olduğumla kalıyoruum..
diş konusu şöyle bu yaştan sonra ağrımasın yemek yiyebilelim bu kadar senin 20 likte ağrı yapmıyorsa dursun ne var yaniii bıraksak ortodontiye gidip tel taktıracaksın :))) gerçi onuda nasıl çekiyorlar bilmem
kilom 125. 5 gitgide artiyirum eksilecegime
Kilo 82 halaaaa
Kendime gaz veremiyorum spor yok orta bi diyet ama size gaz olsun zayıfladıgımdan beri kendime guvenim artı insanlarında tavırları değişti eşim bile her halinle seviyorum desede daha cok seviyo yada ben kendime olan guvenle boyle hissediyorum belki birilerini dürter yazdıklarım:) ben 82 de kaldım spor dıyetbozdum bıde tv ve tv karsısında atıstırma tutkum var
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR][/TABLE]
son kez şunu demeden geçemicemmm diyetisyen haftada 1 kere gezme yap dedi ve mümkünse hamurdan uzak sütlü tatlı ve 3 kaşk salata ye didi anam benim haftanın günü gezmedeyim ne olcek şimciii güünlerde ertelenmezki:))
İyi geceler
Yoğun bir gündü akşamki misafirleri de gönderdim mutfağı topladım oturdum
Nursena senle başetmek zor olacak bundan gayrı parayı da yatırmışsınız artık
İnşallah sen verirsin bize de azım kaynağı olursun
Fizik zor Allah zihin açıklığı versinBen de yeni oturdum sayılır...
Fizik hocası geldi gitti pazartesi sınavı var kızımın.. Şöyle bir gözden geçtiler formüller biraz sıkıntı yaratıyor..
Fizik zor Allah zihin açıklığı versin
Benim kızın fizik sınavı da vasat geçmiş diğer dersler iyi şükür
Takımlar konusunda sana iyi gelecekse katıl bence diyet işini orda konuşursun diğerlerini burda :)
Büyük sadece İngilizce görüyor bu sene
Inşallah ızmır olur canım
Şehir dışı her yönden zor
Bugün akşam onu da gönderdimİnşallah asumancım...
Senin yatılı misafirin gittimi.?
--
Zeynepte uğramadı bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?