Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarrr sabahtan beri kuran kursu sonrası diyetisyende randevum vardı aradım kadını ya ben misafirden yapamadım topuk dikenindende spor yapamadımm haftaya gelemmi dedim kadın olurmu öyle şey gelceksiniz tabii nerde yanlış yapıyosun bilmeliyizz anam sanki ben bilmiomm boş boğazım işte daha ne olsun homini gırtlak misafir yaptım yedimm valla
neyse yeniden tarttı kendi tartımda 91 im hala
ama diyetisyenin tartısında 10 gün önce 92.400 çıkmıştım
bugün 91,600 çıktım 800 gr yağdan vermişim baçak ve koldan göbek yok hiç zayıflama
kesin bacak misafir için çok ayakta durmaktan
kollarda puaça yoğurmaktandır hee:)

yazıkk kocam da diyoki akşamları artık yemiosun aşkım neden zayıflıyamıyosun insülin direncinden sanırım diyo lan akşama kadar karılarla puaçalar çiğ küftelerr havada uçustuu:)) haberi yokk neyse bu günde diyetisyene 400 lira 5 aylık bi para yatırdı dahada zayıflamazsammm adam diyet lafını duymak istemicek artık sanırım

ne çok yazdım vel hasılı diyet te miyoncuklar hatruna devam
anam ne kınardım boğazını tutmuyo diyetisyene para yatırıyolar diyee başıma geldi annem kaynanam duysa canıma okur ::::::::))))
verecem inşallah yaza fit girmeliyimm 20 kilo hedefim

Vayy arkadas yaaa kadin 800 gr yagdan vermis
Nursena pogocayi hem yaparken hem yerken zayiflarmi insan len demek gercekten cok yorulmussun ve aksamlari yememissin.

Dur biraz gulim

Bu arada diyetisyenin parasi gayet iyi millet neler veriyo

Insulin direnci icin alinan ilaclarin ilk ay seni daha hizli zayiflatmasi buyuk olcude tatli istegini kesmesi lazim bizim ailede her evde var metformin allah eksikligini gostermesin

Elif kullanmisti mide bulantisi yapmisti.

evet bendede yaptı miğde bulantısı karın ağrıs alışır vücüt dedi
diyetisyen 75 aslında her muane
ama toplu ödemelerde 40 liraya geliyo öle bi proğram yapmışlar hastane dr ları aralarında
akşamları yemekten sonra tatlı yemiyom ama tuzluuu yiyorumm bu seferde :))ayy atun benu denüzlere

Fundacığım bizi neden boğasın ki keşke sana yardım edebilsek dinlemek dışın da..
eğer anlatmak buraya yazmak sana iyi geliyorsa hiç çekinmeden yazabilirsin biz sonuna kadar dinler yanın da oluruz..

Nacizane birşeyler söylemek istiyorum.. Seni böylesine çökerten kaynak tespit edilip düzelmeli..Yahut sen önerilen ilaçları düzenli kullanıp güçlenip vurdum duymaz olup sadece kendin eksenli yaşamalısın..
başka türlü olmaz her seferin de yeniden kötü olursun...
antidepresan ilaç ben de kullandım iyi ki kullandım faydasını gördüm çünkü... nasıl ki başımız ağrıdığın da ağrı kesici alıyorsak ruhumuzun,duygularımızn,hislerimizin de ilaca ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor...
Tansiyonun da stres bağlantılıdır akabin de başağrısı da yapar zaten..
Hiç bir şey senden daha önemli değil unutma.. sen Funda olarak bir kere dünyaya geldin ve bu günlerinin,gençliğinin kıymetini bil. sen kendini sever ve önemsersen çevrendekiler de seni sever..
Bir de canım sakın kendine acıma yaşadıkların çok ama çok normal... kendini çok sev..

Bende de var aynı model ağız tadıyla kavga edemiyoruz :)) gel de bir gün saç saça girişek senle.
10 yaş daha genç olsaydım ortondontiyi düşünürdüm valla :))

kilom 125. 5 gitgide artiyirum eksilecegime

Derincim,naaptın hastane işini..

Harika ilk defa senden gaz alıyorum, hep istiyordun :) Teşekkürler ihtiyaç duyuyorum ben de çok yalnız bırakıldım bu konuda arkadaşlarımdan yana kızgınım onlara yetmiyor bir de sumaklı dolmadan bahsediyorlar.. olmuşum 1000 kilo bana zaafım olan mamalardan bahsediliyor..

Demek ki koca kısmısı hep yalancı... '' seni her halinle saviyorum kilonun ne önemi var aşkolsun'' demeleri hep hikaye .. Pis yalancılar..
ama onlar da haklı değilmi.? kim istemez yanın da yamacın da yatağın da normal insan görünüm de olan biriyle olmak...
Tamam, hastalıkta sağlıkta ama bu bizim elimiz de misal ben de boy 160 kilo 109 hangi insan evladı diktörtgen hatunla salınmak istesin pehh.. Kocam benim ya 20 senedir benimle bu yolda cennetlik valla :)))

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR][/TABLE]

Emeğine sağlık... Ağlamak istiyorum.. 50 dk. yla ikinci olmak onur kırıcı
zamanın da 400 dakikayla ancaa 2. veya 3. olurdum...

Bence de ertelenmez.. kutsal günler..

Yağdan kaybın olmuş demek ki doğru yapıkların var nursena..

Ben de yeni oturdum sayılır...
Fizik hocası geldi gitti pazartesi sınavı var kızımın.. Şöyle bir gözden geçtiler formüller biraz sıkıntı yaratıyor..

Acaba cuma takımların da mı yarışsam bilemedim.. Bırakmak istemiyorum.. ucundan kıyısından birşeyler yapıyorum. yeniden artı olmaya geçersem beni kimse kaldıramaz artık.. Çok korkuyorum ,çok fena tırsıyorum..

Takımlar da sevmediğim tek şey sürekli diyet konuşulması ve sürekli mönü paylaşımı bazen insan ne yediğini yazmak istemiyor... Ya da çekiniyor.. o zorunluluk beni kasarmı acaba.?
düşüneyim bakayım..

Ben de yeni oturdum sayılır...
Fizik hocası geldi gitti pazartesi sınavı var kızımın.. Şöyle bir gözden geçtiler formüller biraz sıkıntı yaratıyor..
Fizik zor Allah zihin açıklığı versin
Benim kızın fizik sınavı da vasat geçmiş diğer dersler iyi şükür
Takımlar konusunda sana iyi gelecekse katıl bence diyet işini orda konuşursun diğerlerini burda :)

Sanki buraya ihanet edecekmişim gibi olacak benimki artık nasıl bir sadakat ve delilikse :))
Gerçi iki yıl önce karatay sayfasına yazıyordum :)

Büyüğünmü küçüğünmü sınavı kötü ... Allah yardımcıları olsun..

Bugün bir kaç istanbul üniversitelerinden okula gelip öğrenci kapmaya çalışmışlar :))
umarım etkilenmez benim kızım İzmir dışı düşünmesin lütfen..
Gerçi ilk hedefi ege üniversitesi sonra ne olur bilmiyorum.. tıp olursa celal bayarı da düşünüyor yakın o izmirden manisaya servisle giden öğrenciler oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…