Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin bizi bırakmayacağını biliyorum biz de senden vazgeçmeyiz zaten :)
Sana faydası olacaksa bir de takımlarda yarışmayı dene canım

Düzenli girebilsem deneyeceğim... Mesaj zorunluluğu oluyor diye de çekimserim ..
Zaman sorunum var benim çünkü..
Dur bakalım enikonu düşüneyim :)

Barış nasıl horluyor yaa... Bir haftadır düzelemedi burun tıkalı ..
Sprey falan hiç işe yaramıyor ... ödüm kopuyor yine tıkanacak diye... Kontrolünede az kaldı başka doktorada götürmek istemiyorum...
Büyüse şöyle güçlense nasıl rahatlıycam... Bakıyorum da nasıl küçük geliyor gözüme :)

Büyür büyür merak etme :))
Geçer inşallah aklına kötü getirme

iyi geceleeer nporsunuuuz

geçmiş olsun büyüyor onnesi işte senin gözünde holooo küçüük hepte öyle kolocok goliboo :)

Saol tatlım sende ıyı yoldasın gebe olmana ragmen cıkmadın eskı kılona
hedefım 80 di basladıgımda ama şimdi 75 . Ben bekarkende 70 kıloydum 1.68 boyum iyiydi yani oyle cok zayıf olıyım durumum yok 75 olsam yıne guzel durur tabı sıkılasmayada ihtiyacım var. Buara cok atıstırıyorum aylardır spor yapamıyorum .
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın mınnağını canım
gaz olcagını bılsem basta yazardım tatlımmm
evt esım daha aşık ama zayıfladım dıe omu değişti yoksa benim guvenim geldide bunun yansımasımı bılmıyorum.
bende senin gibi dusunurdum haksızlık etme kendine 200 kılo da olsa kocalarımız sever hızmet ederız sevcekler tabı onlards
bende seningibi taze kan arıyorum olmuyo cunku o bastakı azım yok sıkı dıyet sporlar nerde baska grubamı takılsam yenı olur utanırım dedim ama yok olsa burdada yaparım bende iş yok
80.5 gordum ama 82 yım 1 aydır nerdeyse ınıs yok malesef

Sen naptın bugün adaş ne yedin açmısın şu an mesela ben açım sanki

sen ne yedin yaz bakalım.. Bak kaptanımız tekmil verdi mönü paylaşmayanı topuğundan sıkacakmış diyorlar..
ben söyleyenlerin yalancısıyım. hele sumaklı dolma diyen direk yolcuymuş..

Sen naptın bugün adaş ne yedin açmısın şu an mesela ben açım sanki
evde yoktum akşam geldiim başım ağrıyordu yattım yeni kalktım bir kase supangle yedim ondan öncede akşam yemeği niyetine 2 adet cenet hurması yemiştim evde ki supangeleler bitmedi halaa her gelen komşuya veriyorum bayağı ço yapmışım şimdi çayın altını yakıyımda ısınsın içerim ...

Plato evresindesindir.. Çok normal iyi kilo verdin ve artı olmuyorsun sabırlı ol bir süre sonra pıtpr pıtır gider kilolar yine ..eskisi gibi hızlı olmayabilir çünkü kilon da azalıyor ..
Vaktin varsa yürüyüş yapman kafi..

sen ne yedin yaz bakalım.. Bak kaptanımız tekmil verdi mönü paylaşmayanı topuğundan sıkacakmış diyorlar..
ben söyleyenlerin yalancısıyım. hele sumaklı dolma diyen direk yolcuymuş..
Yediklerimi yazarsam da direk yolcu olurum ben :)
Aklımda kalanları yazayım
Kahvaltı mantarlı omlet epey bir çıtır ekmekle kahvaltılıklar
Öğle ayaküstü ballı tereyağlı ekmek
Akşam yarım kaşarlı mantarlı pide
Daha akşam çayın yanında ince dilim kek 1 kurabıye
E yazdım hadi yorumla
Boooool çay az su içtim

geçmiş olsun dr konturolünde kısa sürede toparlanırsın inşallah
İnşallah canm
Geçer canım bunlarda merak etme, üzülme..
Rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inşallah.
Yalnız gerekli olduğunda ilaçların içilmesinden yanayım ben..
Öyle canımda inan ii gelmiyo aptal gibiyim ne duyuyorum nede konuşurum uyur gezer gibiyim. Bilmiyorum napcam obür aya kontrolum var bakalım

Vaktım var koşu bandım var ama yapamıyorum spor yok hayatımda inş veririm canım azim yok yani bende bol bol diyet bozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…