- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Senin bizi bırakmayacağını biliyorum biz de senden vazgeçmeyiz zaten :)
Sana faydası olacaksa bir de takımlarda yarışmayı dene canım
Bugün akşam onu da gönderdim
Öyle tabii normal düzenin gibi olmuyorOhhh rahatladın... Tek kişi de olsa yorucu oluyor yatılı misafir...
Büyür büyür merak etme :))Barış nasıl horluyor yaa... Bir haftadır düzelemedi burun tıkalı ..
Sprey falan hiç işe yaramıyor ... ödüm kopuyor yine tıkanacak diye... Kontrolünede az kaldı başka doktorada götürmek istemiyorum...
Büyüse şöyle güçlense nasıl rahatlıycam... Bakıyorum da nasıl küçük geliyor gözüme :)
Barış nasıl horluyor yaa... Bir haftadır düzelemedi burun tıkalı ..
Sprey falan hiç işe yaramıyor ... ödüm kopuyor yine tıkanacak diye... Kontrolünede az kaldı başka doktorada götürmek istemiyorum...
Büyüse şöyle güçlense nasıl rahatlıycam... Bakıyorum da nasıl küçük geliyor gözüme :)
Klavye hala düzelmemiş galiba :))iyi geceleeer nporsunuuuz
geçmiş olsun büyüyor onnesi işte senin gözünde holooo küçüük hepte öyle kolocok goliboo :)
iyi geceleeer nporsunuuuz
geçmiş olsun büyüyor onnesi işte senin gözünde holooo küçüük hepte öyle kolocok goliboo :)
Saol tatlım sende ıyı yoldasın gebe olmana ragmen cıkmadın eskı kılonaTebrik ediyorum canm.ayni kilodaydk biz ama ben gebelikten dolayi biraktm.yine de cok sukur halime gecen kış 98 kiloydm.simdi 5 aylik gebe olarak 92 kiloyum.Kilonu koruman da başarı canm.hedefin kacti?kac kiloya ulaşsan artk fazlalığm yok diyebilirsin.
gaz olcagını bılsem basta yazardım tatlımmmFundacığım bizi neden boğasın ki keşke sana yardım edebilsek dinlemek dışın da..
eğer anlatmak buraya yazmak sana iyi geliyorsa hiç çekinmeden yazabilirsin biz sonuna kadar dinler yanın da oluruz..
Nacizane birşeyler söylemek istiyorum.. Seni böylesine çökerten kaynak tespit edilip düzelmeli..Yahut sen önerilen ilaçları düzenli kullanıp güçlenip vurdum duymaz olup sadece kendin eksenli yaşamalısın..
başka türlü olmaz her seferin de yeniden kötü olursun...
antidepresan ilaç ben de kullandım iyi ki kullandım faydasını gördüm çünkü... nasıl ki başımız ağrıdığın da ağrı kesici alıyorsak ruhumuzun,duygularımızn,hislerimizin de ilaca ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor...
Tansiyonun da stres bağlantılıdır akabin de başağrısı da yapar zaten..
Hiç bir şey senden daha önemli değil unutma.. sen Funda olarak bir kere dünyaya geldin ve bu günlerinin,gençliğinin kıymetini bil. sen kendini sever ve önemsersen çevrendekiler de seni sever..
Bir de canım sakın kendine acıma yaşadıkların çok ama çok normal... kendini çok sev..
Bende de var aynı model ağız tadıyla kavga edemiyoruz :)) gel de bir gün saç saça girişek senle.
10 yaş daha genç olsaydım ortondontiyi düşünürdüm valla :))
Derincim,naaptın hastane işini..
Harika ilk defa senden gaz alıyorum, hep istiyordun :) Teşekkürler ihtiyaç duyuyorum ben de çok yalnız bırakıldım bu konuda arkadaşlarımdan yana kızgınım onlara yetmiyor bir de sumaklı dolmadan bahsediyorlar.. olmuşum 1000 kilo bana zaafım olan mamalardan bahsediliyor..
Demek ki koca kısmısı hep yalancı... '' seni her halinle saviyorum kilonun ne önemi var aşkolsun'' demeleri hep hikaye ..Pis yalancılar..
ama onlar da haklı değilmi.? kim istemez yanın da yamacın da yatağın da normal insan görünüm de olan biriyle olmak...
Tamam, hastalıkta sağlıkta ama bu bizim elimiz de misal ben de boy 160 kilo 109 hangi insan evladı diktörtgen hatunla salınmak istesin pehh.. Kocam benim ya 20 senedir benimle bu yolda cennetlik valla :)))
Emeğine sağlık... Ağlamak istiyorum.. 50 dk. yla ikinci olmak onur kırıcı
zamanın da 400 dakikayla ancaa 2. veya 3. olurdum...
Bence de ertelenmez.. kutsal günler..
Yağdan kaybın olmuş demek ki doğru yapıkların var nursena..
Sen naptın bugün adaş ne yedin açmısın şu an mesela ben açım sanki
evde yoktum akşam geldiim başım ağrıyordu yattım yeni kalktım bir kase supangle yedim ondan öncede akşam yemeği niyetine 2 adet cenet hurması yemiştim evde ki supangeleler bitmedi halaa her gelen komşuya veriyorum bayağı ço yapmışım şimdi çayın altını yakıyımda ısınsın içerim ...Sen naptın bugün adaş ne yedin açmısın şu an mesela ben açım sanki
takılıyor bağzen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu harf ve çevresindeki tuşlaarKlavye hala düzelmemiş galiba :))
Çok sevimli oluyor ama
gaz olcagını bılsem basta yazardım tatlımmm
evt esım daha aşık ama zayıfladım dıe omu değişti yoksa benim guvenim geldide bunun yansımasımı bılmıyorum.
bende senin gibi dusunurdum haksızlık etme kendine 200 kılo da olsa kocalarımız sever hızmet ederız sevcekler tabı onlards
bende seningibi taze kan arıyorum olmuyo cunku o bastakı azım yok sıkı dıyet sporlar nerde baska grubamı takılsam yenı olur utanırım dedim ama yok olsa burdada yaparım bende iş yok
80.5 gordum ama 82 yım 1 aydır nerdeyse ınıs yok malesef
Yediklerimi yazarsam da direk yolcu olurum ben :)sen ne yedin yaz bakalım.. Bak kaptanımız tekmil verdi mönü paylaşmayanı topuğundan sıkacakmış diyorlar..
ben söyleyenlerin yalancısıyım. hele sumaklı dolma diyen direk yolcuymuş..
İnşallah canmgeçmiş olsun dr konturolünde kısa sürede toparlanırsın inşallah
Öyle canımda inan ii gelmiyo aptal gibiyim ne duyuyorum nede konuşurum uyur gezer gibiyim. Bilmiyorum napcam obür aya kontrolum var bakalımGeçer canım bunlarda merak etme, üzülme..
Rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inşallah.
Yalnız gerekli olduğunda ilaçların içilmesinden yanayım ben..
Vaktım var koşu bandım var ama yapamıyorum spor yok hayatımda inş veririm canım azim yok yani bende bol bol diyet bozuyorumPlato evresindesindir.. Çok normal iyi kilo verdin ve artı olmuyorsun sabırlı ol bir süre sonra pıtpr pıtır gider kilolar yine ..eskisi gibi hızlı olmayabilir çünkü kilon da azalıyor ..
Vaktin varsa yürüyüş yapman kafi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?