Yediklerimi yazarsam da direk yolcu olurum ben :)
Aklımda kalanları yazayım
Kahvaltı mantarlı omlet epey bir çıtır ekmekle kahvaltılıklar
Öğle ayaküstü ballı tereyağlı ekmek
Akşam yarım kaşarlı mantarlı pide
Daha akşam çayın yanında ince dilim kek 1 kurabıye
E yazdım hadi yorumla
Boooool çay az su içtim
sen ne yedin yaz bakalım.. Bak kaptanımız tekmil verdi mönü paylaşmayanı topuğundan sıkacakmış diyorlar..
ben söyleyenlerin yalancısıyım. hele sumaklı dolma diyen direk yolcuymuş..
Kac yasında barış canım. 4 yasında oglumun hergece burnu tıkanıyo 2 aydır gunduz burnundan konusuyo hep sprey kullanıyorum zor burun işi geniz eti fln yok aldırdım bilmiyorum napıyımartık uzuluyorum durumunaBarış nasıl horluyor yaa... Bir haftadır düzelemedi burun tıkalı ..
Sprey falan hiç işe yaramıyor ... ödüm kopuyor yine tıkanacak diye... Kontrolünede az kaldı başka doktorada götürmek istemiyorum...
Büyüse şöyle güçlense nasıl rahatlıycam... Bakıyorum da nasıl küçük geliyor gözüme :)
Kac yasında barış canım. 4 yasında oglumun hergece burnu tıkanıyo 2 aydır gunduz burnundan konusuyo hep sprey kullanıyorum zor burun işi geniz eti fln yok aldırdım bilmiyorum napıyımartık uzuluyorum durumuna
Rabbim barısada sifa versin
bacım yok öyle bişey yaaa benim o dolmayı yemem için birinin bana yapması lazıım Şırnaklı bir arkadaş var o çok güzel yapar yada arkadaşımın kayın validesii düşünüyoruum işte haaber salayım kim yaparsa beni çağarsın aslında Şırnaklıyı bugün pazarda görmüştüüüm keşke söyleseydim ama minübüsten yeni inmiştim ve çok kötüydüm aklıma gelmedi
Saol tatlım sende ıyı yoldasın gebe olmana ragmen cıkmadın eskı kılona
hedefım 80 di basladıgımda ama şimdi 75 . Ben bekarkende 70 kıloydum 1.68 boyum iyiydi yani oyle cok zayıf olıyım durumum yok 75 olsam yıne guzel durur tabı sıkılasmayada ihtiyacım var. Buara cok atıstırıyorum aylardır spor yapamıyorum .
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın mınnağını canım
gaz olcagını bılsem basta yazardım tatlımmm
evt esım daha aşık ama zayıfladım dıe omu değişti yoksa benim guvenim geldide bunun yansımasımı bılmıyorum.
bende senin gibi dusunurdum haksızlık etme kendine 200 kılo da olsa kocalarımız sever hızmet ederız sevcekler tabı onlards
bende seningibi taze kan arıyorum olmuyo cunku o bastakı azım yok sıkı dıyet sporlar nerde baska grubamı takılsam yenı olur utanırım dedim ama yok olsa burdada yaparım bende iş yok
80.5 gordum ama 82 yım 1 aydır nerdeyse ınıs yok malesef
Yenacım sorması ayıp fizik dersine ne ücret ödüyorsunuz
iyi geceler çok iyisin maşallah iyi başlangıç yaptın sakın bırakma şu öğlen oturmalarınıda kahve oturmasına çevir senin için iyi olur bugün kuzen bize haşhaşlı bir hamur işi yapmıştı uzaylı gibi baktım ben bildiğimide unutmuşum ben çok samimi arkadaşlarıma söylüyorum mesella perşembe beni kısır yemeye çağırdılar gitmedim bağzen sağdan sağdanda irede geliyor gözünü sevdiğimLayyynnn bu saaatte acıkılmaz için bir bardak süt zati hamişler De gitti kaldık bi avuç valla bu yaza ya olcek ya olcek yoks malülen emekli edicekler bizi
Sagolasın canım ya okadar hsklısın ki okadarda doğru demişinki ama olmuyo işte cok değişiktim sen şakrak vurdum duymazdım. Sinirli sabırsız.ama simdi duvardan ses geliyo bende ses yok . Mutluyum üzgnmüyüm bilmiyorum. Mimik refleks hiç bişey kalmadı. Burda tanıdıkların coğu kullanıyo depresyon ilacını ama gördüğüm kadarıyla hiç bri bırakamıyor alişkanlık yapmişlar ve ben öyle olmak istemiyorum. Dünyayla irtibatı kesiyorum resmen bilmiyorum eşim kaynanam görümcelerim herkes üstüme titriyo bana acıyolar sanki ölcekmişim gibi bu beni dahada üzyo o yüzden eski halime geri dönmem lazım. Kuran ve namaza verdim kendimi daha iiyim sanki günlerdir ilk defa tv bakıp ailecek cay içtim eşim le konuşup yürüyüşe cıktım kendimi cok değişik hissettim. Ama zevk alamadım kimseyede demedim.anlatanildimmi bişeyler sacmaladımmı yoksaFundacığım bizi neden boğasın ki keşke sana yardım edebilsek dinlemek dışın da..
eğer anlatmak buraya yazmak sana iyi geliyorsa hiç çekinmeden yazabilirsin biz sonuna kadar dinler yanın da oluruz..
Nacizane birşeyler söylemek istiyorum.. Seni böylesine çökerten kaynak tespit edilip düzelmeli..Yahut sen önerilen ilaçları düzenli kullanıp güçlenip vurdum duymaz olup sadece kendin eksenli yaşamalısın..
başka türlü olmaz her seferin de yeniden kötü olursun...
antidepresan ilaç ben de kullandım iyi ki kullandım faydasını gördüm çünkü... nasıl ki başımız ağrıdığın da ağrı kesici alıyorsak ruhumuzun,duygularımızn,hislerimizin de ilaca ihtiyacı olduğu zamanlar oluyor...
Tansiyonun da stres bağlantılıdır akabin de başağrısı da yapar zaten..
Hiç bir şey senden daha önemli değil unutma.. sen Funda olarak bir kere dünyaya geldin ve bu günlerinin,gençliğinin kıymetini bil. sen kendini sever ve önemsersen çevrendekiler de seni sever..
Bir de canım sakın kendine acıma yaşadıkların çok ama çok normal... kendini çok sev..
Bende de var aynı model ağız tadıyla kavga edemiyoruz :)) gel de bir gün saç saça girişek senle.
10 yaş daha genç olsaydım ortondontiyi düşünürdüm valla :))
Derincim,naaptın hastane işini..
Harika ilk defa senden gaz alıyorum, hep istiyordun :) Teşekkürler ihtiyaç duyuyorum ben de çok yalnız bırakıldım bu konuda arkadaşlarımdan yana kızgınım onlara yetmiyor bir de sumaklı dolmadan bahsediyorlar.. olmuşum 1000 kilo bana zaafım olan mamalardan bahsediliyor..
Demek ki koca kısmısı hep yalancı... '' seni her halinle saviyorum kilonun ne önemi var aşkolsun'' demeleri hep hikaye ..Pis yalancılar..
ama onlar da haklı değilmi.? kim istemez yanın da yamacın da yatağın da normal insan görünüm de olan biriyle olmak...
Tamam, hastalıkta sağlıkta ama bu bizim elimiz de misal ben de boy 160 kilo 109 hangi insan evladı diktörtgen hatunla salınmak istesin pehh.. Kocam benim ya 20 senedir benimle bu yolda cennetlik valla :)))
Emeğine sağlık... Ağlamak istiyorum.. 50 dk. yla ikinci olmak onur kırıcı
zamanın da 400 dakikayla ancaa 2. veya 3. olurdum...
Bence de ertelenmez.. kutsal günler..
Yağdan kaybın olmuş demek ki doğru yapıkların var nursena..
Saat ücretimi canım70 lira ödüyoruz.. tanıdık olduğu için... teyzemin damadının arkadaşı..
Ay cok fena o sıkışmalar buyugumde oluyodum 7 yasında buyugumde rabbım tum hastalara şifa versin inş.7 yaşın da abi oldu artık .. Alerjik bir bünyeye sahip olduğu için kış ayları zorlu geçiyor.. Grip olmaması lazım burun akıntısı başladığın da akabin de hemen tıkanıyor acillik oluyoruz hava alıyor öyle rahatlıyor...
O yüzden endişeliyim...
Nerde varsa hastalar şifa bulur inşallah...
olcak oldurcazda ne zaman 3 4 kılo alıncamı bakalım aynı azim olsa 70 olmustum kısa surdu o azımi yakalıycaz bır yerdde gecıkmeyız umarımdüzelir inşallah sen bir çıkış yolu bulursun bende 103 .6 kiloyu görmüştüm ama tutamadım bu sabah 105 dim
ben burada okudum,bilmem ben.. sen yazmıştın. acılı ekşili dolma demiştin..
asumanzeynep lahana sarma demişti ve siz ikiniz suçlusunuz.
iyi geceler ben bu gece otururum daha çay içicem kızlar dağılınca derslere bakarım artıkAy cok fena o sıkışmalar buyugumde oluyodum 7 yasında buyugumde rabbım tum hastalara şifa versin inş.
olcak oldurcazda ne zaman 3 4 kılo alıncamı bakalım aynı azim olsa 70 olmustum kısa surdu o azımi yakalıycaz bır yerdde gecıkmeyız umarım
bu arada dıyete yat kalk saatıde onemli bu ara bozdum ama 10 11 de yatım 8 9 da kalkıyorum en gec
hepinize iyi geceler hanımmlartBen uyuyum artık
Saat ücretimi canım
Kusura bakma çok sordum ama benim küçük kız matematik dersi alıyor eve gelmiyor da bizim hoca da tanıdık fiyat söylemedi ne gönderelim bilemedik
Sohbet tatlı ama ben duramayacağım yorgun ve uykusuzum
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Acaba cuma takımların da mı yarışsam bilemedim.. Bırakmak istemiyorum.. ucundan kıyısından birşeyler yapıyorum. yeniden artı olmaya geçersem beni kimse kaldıramaz artık.. Çok korkuyorum ,çok fena tırsıyorum..
Takımlar da sevmediğim tek şey sürekli diyet konuşulması ve sürekli mönü paylaşımı bazen insan ne yediğini yazmak istemiyor... Ya da çekiniyor.. o zorunluluk beni kasarmı acaba.?
düşüneyim bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?