Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

direk kalem kırılır kardeş.. Yorumada gerek yok...

sen ne yedin yaz bakalım.. Bak kaptanımız tekmil verdi mönü paylaşmayanı topuğundan sıkacakmış diyorlar..
ben söyleyenlerin yalancısıyım. hele sumaklı dolma diyen direk yolcuymuş..

bacım yok öyle bişey yaaa benim o dolmayı yemem için birinin bana yapması lazıım Şırnaklı bir arkadaş var o çok güzel yapar yada arkadaşımın kayın validesii düşünüyoruum işte haaber salayım kim yaparsa beni çağarsın aslında Şırnaklıyı bugün pazarda görmüştüüüm keşke söyleseydim ama minübüsten yeni inmiştim ve çok kötüydüm aklıma gelmedi

Kac yasında barış canım. 4 yasında oglumun hergece burnu tıkanıyo 2 aydır gunduz burnundan konusuyo hep sprey kullanıyorum zor burun işi geniz eti fln yok aldırdım bilmiyorum napıyımartık uzuluyorum durumuna
Rabbim barısada sifa versin

7 yaşın da abi oldu artık .. Alerjik bir bünyeye sahip olduğu için kış ayları zorlu geçiyor.. Grip olmaması lazım burun akıntısı başladığın da akabin de hemen tıkanıyor acillik oluyoruz hava alıyor öyle rahatlıyor...
O yüzden endişeliyim...

Nerde varsa hastalar şifa bulur inşallah...

ben burada okudum,bilmem ben.. sen yazmıştın. acılı ekşili dolma demiştin..
asumanzeynep lahana sarma demişti ve siz ikiniz suçlusunuz.

düzelir inşallah sen bir çıkış yolu bulursun bende 103 .6 kiloyu görmüştüm ama tutamadım bu sabah 105 dim

Layyynnn bu saaatte acıkılmaz için bir bardak süt zati hamişler De gitti kaldık bi avuç valla bu yaza ya olcek ya olcek yoks malülen emekli edicekler bizi
iyi geceler çok iyisin maşallah iyi başlangıç yaptın sakın bırakma şu öğlen oturmalarınıda kahve oturmasına çevir senin için iyi olur bugün kuzen bize haşhaşlı bir hamur işi yapmıştı uzaylı gibi baktım ben bildiğimide unutmuşum ben çok samimi arkadaşlarıma söylüyorum mesella perşembe beni kısır yemeye çağırdılar gitmedim bağzen sağdan sağdanda irede geliyor gözünü sevdiğim

Sagolasın canım ya okadar hsklısın ki okadarda doğru demişinki ama olmuyo işte cok değişiktim sen şakrak vurdum duymazdım. Sinirli sabırsız.ama simdi duvardan ses geliyo bende ses yok . Mutluyum üzgnmüyüm bilmiyorum. Mimik refleks hiç bişey kalmadı. Burda tanıdıkların coğu kullanıyo depresyon ilacını ama gördüğüm kadarıyla hiç bri bırakamıyor alişkanlık yapmişlar ve ben öyle olmak istemiyorum. Dünyayla irtibatı kesiyorum resmen bilmiyorum eşim kaynanam görümcelerim herkes üstüme titriyo bana acıyolar sanki ölcekmişim gibi bu beni dahada üzyo o yüzden eski halime geri dönmem lazım. Kuran ve namaza verdim kendimi daha iiyim sanki günlerdir ilk defa tv bakıp ailecek cay içtim eşim le konuşup yürüyüşe cıktım kendimi cok değişik hissettim. Ama zevk alamadım kimseyede demedim.anlatanildimmi bişeyler sacmaladımmı yoksa

Ay cok fena o sıkışmalar buyugumde oluyodum 7 yasında buyugumde rabbım tum hastalara şifa versin inş.
düzelir inşallah sen bir çıkış yolu bulursun bende 103 .6 kiloyu görmüştüm ama tutamadım bu sabah 105 dim
olcak oldurcazda ne zaman 3 4 kılo alıncamı bakalım aynı azim olsa 70 olmustum kısa surdu o azımi yakalıycaz bır yerdde gecıkmeyız umarım
bu arada dıyete yat kalk saatıde onemli bu ara bozdum ama 10 11 de yatım 8 9 da kalkıyorum en gec
hepinize iyi geceler hanımmlartBen uyuyum artık

ben burada okudum,bilmem ben.. sen yazmıştın. acılı ekşili dolma demiştin..
asumanzeynep lahana sarma demişti ve siz ikiniz suçlusunuz.

he yena heee duydun gördün yaa gel üstüme bağzen öyle canım bişeyler çekiyorki budaki hamilelerden daha çok aşerdiğimi düşünüyoruum

iyi geceler ben bu gece otururum daha çay içicem kızlar dağılınca derslere bakarım artık

diyetide daha düzgün yapmam lazım evet

Saat ücretimi canım
Kusura bakma çok sordum ama benim küçük kız matematik dersi alıyor eve gelmiyor da bizim hoca da tanıdık fiyat söylemedi ne gönderelim bilemedik

estağfurullah canım ne demek.. Saat ücreti ama 1 saatten fazla duruyor...
Ben hocaya değil de damada sormuştum ne kadar ödeyelim diye o da 70 lira yeterli demişti.. 100-150 veren varmış mesela özellikle fizik kimya gibi dersler de...

Elifunda yürüyüş çok önemli ve faydalı biliyormusun..
Zevk almasan da çık yürüyüşe sizin oralar da ormana falan gidiyosunuz rahat rahat ne güzel ..

Bir de 80 kilo olmuşsun..Tebrikler..Benim kilomu gördünmü.? Kutup ayusu gibiyim..

Sohbet tatlı ama ben duramayacağım yorgun ve uykusuzum
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin

İyi geceler canım.. Sen ne kadar ödemeyi düşünüyorsun.. Çok yakınsa 50 lira da olabilir...

MAvipatikler sana da iyi geceler...

Aslın da bende uyuyayım yarın işe gidersem topikte takıldım beni mazur görün diyemeyeceğime göre...
Allah rahatlık versin...

yaa takımlara gitme burda yaz menünü işte bende güzel düzenli beslensem menü yazarım hem bizide gaza getirirsin de bakalım 50 dk. ne sporu yaptın bizden gizli gizlii ? yaa ben spor dk.sını tutamıyorum yoksa yürüdüğüm dk.180 dk. rahat vardır eee birde tibet yapıyoruum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…